SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- insomnia78
#13976 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma samo treba udarati. Pogotovo ove Imam pravo, hocu, nemas pravo, sta me gledas. Zviz odmah pendrek preko usta
-
nema me tamo
#13977 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
drugi profil wrote:Mene titina milicija hapsila 3 puta, nikad cvoku nissm dobio. Vojna policija dva puta. Nista. Alijina policija jednom. Kafu dobio.
Po mom iskustvu, ako si dobio degenek mora da si ga isko ili si se nasao kraj nekog ko ga je isko.
Dakle niko nikad nije ubijen zbog prekoracenja sile?
- drug_profi
#13978 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne, nego nije dobio ko nije isko. IMHO.nema me tamo wrote:drugi profil wrote:Mene titina milicija hapsila 3 puta, nikad cvoku nissm dobio. Vojna policija dva puta. Nista. Alijina policija jednom. Kafu dobio.
Po mom iskustvu, ako si dobio degenek mora da si ga isko ili si se nasao kraj nekog ko ga je isko.
Dakle niko nikad nije ubijen zbog prekoracenja sile?
-
nema me tamo
#13979 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma nek je ubijen uglavnom u suštini ovaj je krao djeci mobitele novcanike bo ljude nema šta nije radio...
Ja ti samo govorim iz licnog iskustva da su korumpirana gamad i luzeri koji smiju samo na " normalnu " djecu udarat od ovih krimosa s utokama bježe.
Ja ti samo govorim iz licnog iskustva da su korumpirana gamad i luzeri koji smiju samo na " normalnu " djecu udarat od ovih krimosa s utokama bježe.
- zateznistub
#13980 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vjeruj mi na riječ da sam kao momcic imao poprilično kontakata sa žandarima i to onima kojima ovi današnji nisu ni do koljena i vjeruj na riječ da su svaki put imali pravo. Kako oni onomad, tako i ovi danas, i niko neće dobiti vaspitnom palicom da to nije debelo zaslužio. Polako doći će i tebi iz guze u glavu samo laganininema me tamo wrote:Pa eto vidite zbog tog razmisljanja i jeste tu gdje jeste i kad nesto treba uradit nas sacica jada izađe na nasilne proteste..
Ne može se vama ništa objasnit da vam kazem da su pored mene drugovi dobijali metke iznad ispod koljena vi bi i dalje govorili sve po zasluzi..
Znaci bukvalno što sam izašao iz autobusa okruzilo me njih 10 i poceli se unosit u facu i prvi pendrek u noge sam reko popusti me koji me kurac udaraš?
I onda sljeduje njih jos 10..
A možda sam i udaran što onako na oko izgledam opasno s 120+ kila?
Drotovi su velika korumpirana da ne kazem šta da ne bi popusio ban bezveze jebo ja sve svoje ako ih ima 20 posto poštenih, e al' 20.
Last edited by zateznistub on 28/06/2017 23:45, edited 1 time in total.
- seoBIH
#13981 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
E da vas ovakav hoce sacekati u nekoj mracnoj ulici. Vrlo brzo biste sanjali policiju i otkidanje bubrega, jos bi i svoje ponudili samo da ih udaraju.
-
nema me tamo
#13982 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Razumijem odakle dolaziš, al' svega mi ima ih koji su htjeli da imaju muda bez značke vidjeli da ne mogu i onda su u policiju otisli..
Takvi su najgori sto ce se izivljavati nad tobom..
Ja cu prvi reci da je bilo dje zasluzujem sve pa i da me baš do bolnice doguraju na nekih 10 dana oporavka...
Al' kazem ti da sa bezveze pendreke dobijao znaci kazem ti pusti sad to kakvi su price bili kakvi su sad pendrek je pendrek..
Ja ti nisam nikakav kriminalc, al' volim popit potuc se zapalit joint..
Samo to sto ovi drotovi znaju radit je cudo jedno..
A jebo ja sve mrtve svoje bolji su prema meni uvijek bilo ovi iz RS-a nego naši.
Takvi su najgori sto ce se izivljavati nad tobom..
Ja cu prvi reci da je bilo dje zasluzujem sve pa i da me baš do bolnice doguraju na nekih 10 dana oporavka...
Al' kazem ti da sa bezveze pendreke dobijao znaci kazem ti pusti sad to kakvi su price bili kakvi su sad pendrek je pendrek..
Ja ti nisam nikakav kriminalc, al' volim popit potuc se zapalit joint..
Samo to sto ovi drotovi znaju radit je cudo jedno..
A jebo ja sve mrtve svoje bolji su prema meni uvijek bilo ovi iz RS-a nego naši.
- drndalo
#13983 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
10 te sacekalo na izlasku iz busa? Da nisi zaboravio napomenuti da je to onda bila exkurzija sa Hordama, Manijacima ili Robijasima...? Koji obicno na gostovanja idu da sade cvijece, ruze...
-
nema me tamo
#13984 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma stoji ti i ta iskren da ti budem..drndalo wrote:10 te sacekalo na izlasku iz busa? Da nisi zaboravio napomenuti da je to onda bila exkurzija sa Hordama, Manijacima ili Robijasima...? Koji obicno na gostovanja idu da sade cvijece, ruze...
Haj necu spominjat represiju na gostovanjima i na kucnim utakmicama..
Sta cemo s represijom kad se u grad izađe?
I tu je bilo svega i svacega i još ide jako?
- drndalo
#13985 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne sumnjam da je bilo sacekivanja, ali to nije normalna situacija. Dolazi vas negdje 200-300, psihologija mase, neki napuseni, popili, nahajcani usput "ebacemo im majku"... Kod domacina isto samo kontra... Policija je tu da stane izmedju vas i da vas pokusa cuvati jedne od drugih, i oni cesto fasuju pri tome... I onda mu ti kazes skini mi se... Mozda mu ti nisi jista radio, ali ga je npmozda Haso prije tebe hraknuo, a on tebe stigao palicom jer te teze fuliti sa 120 kg, od Hase koji ima 60, i odmah je pobjegao iza tebe da on ne fasuje pendrek kad ga je hraknuo...
-
nema me tamo
#13986 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
drndalo wrote:Ne sumnjam da je bilo sacekivanja, ali to nije normalna situacija. Dolazi vas negdje 200-300, psihologija mase, neki napuseni, popili, nahajcani usput "ebacemo im majku"... Kod domacina isto samo kontra... Policija je tu da stane izmedju vas i da vas pokusa cuvati jedne od drugih, i oni cesto fasuju pri tome... I onda mu ti kazes skini mi se... Mozda mu ti nisi jista radio, ali ga je npmozda Haso prije tebe hraknuo, a on tebe stigao palicom jer te teze fuliti sa 120 kg, od Hase koji ima 60, i odmah je pobjegao iza tebe da on ne fasuje pendrek kad ga je hraknuo...
100 posto, a opis Hase je najbolji jer su takvi likovi najgori..
Ja ti se kunem da je bilo situacija gdje samo stanemo s busem, ovaj debil otvori vrata psuje i ceka kad ce neko odgovorit da zovne ove s oklopima iza i da te strpa u muriju..
Isto ti kazem da nema toga da idemo s mentalitetom ebacemo im majku nece niko prijavu da popuši i mrtvih mi kunem ti se da je svaki belaj poceo s time da se unose u facu raji udaraju i cekaju odgovor,...
I kad neko nesto pisne ide bumerang..
Od svih tih situacija u moj karijeri
Možda 2 su samo da smo mi njih nalupali mada vraceno je to kroz naredne sedmice.
- vješalica
#13987 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa treba ovom tzv demokratskom palicpm udarati nije ko ona milicionerska
kazu kad drmnes zveci sve polomi a ona titina udari dobro al ne lomi vec truhnes 20 godina
kakve sve gadosti neces procitati
agresivni narkoman napada i ujeda okolo mozda ima kakvu zaraznu bolescuru isto kao i shizofrenicari kad pobudale udaras ga on nista a takvih je primjera milion
lik nije umro u marici od batinanja niti prekoracenja ovlasti nego od posljedica uzimanja droge i uzbudjenja pa ga oklapilo na ovom teskom vremenu
a.ove sto policija samara pa ne samaraju ostenu raju nego poznate filozofe uctive koji vole ponekad izustiti staru latinsku izreku koji me kurac gledas?sta sam uradiJo?
kazu kad drmnes zveci sve polomi a ona titina udari dobro al ne lomi vec truhnes 20 godina
agresivni narkoman napada i ujeda okolo mozda ima kakvu zaraznu bolescuru isto kao i shizofrenicari kad pobudale udaras ga on nista a takvih je primjera milion
lik nije umro u marici od batinanja niti prekoracenja ovlasti nego od posljedica uzimanja droge i uzbudjenja pa ga oklapilo na ovom teskom vremenu
a.ove sto policija samara pa ne samaraju ostenu raju nego poznate filozofe uctive koji vole ponekad izustiti staru latinsku izreku koji me kurac gledas?sta sam uradiJo?
- JThomas
#13988 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
to ne znači da treba da umre u marici i da policija ipak ne mora učiniti šta je razumno da to spriječi.
- rumenige_brajtner
#13989 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
s tom razlikom da su šizofreničari bolesni ljudi i da je njihovo ponašanje posljedica bolesti koji nisu birali ni htjeli. glupo ti je poređenje.vješalica wrote:pa treba ovom tzv demokratskom palicpm udarati nije ko ona milicionerska
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#13990 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sofija, opisana situacija baš ovako... Konj od 13 kila komandiru jebo djecu, ovi ubili boga u svima namadrndalo wrote: Mozda mu ti nisi jista radio, ali ga je npmozda Haso prije tebe hraknuo, a on tebe stigao palicom jer te teze fuliti sa 120 kg, od Hase koji ima 60, i odmah je pobjegao iza tebe da on ne fasuje pendrek kad ga je hraknuo...
-
baja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13992 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Varijanta s kim si takav si....grupno se najebe.Velkoski wrote:Sofija, opisana situacija baš ovako... Konj od 13 kila komandiru jebo djecu, ovi ubili boga u svima namadrndalo wrote: Mozda mu ti nisi jista radio, ali ga je npmozda Haso prije tebe hraknuo, a on tebe stigao palicom jer te teze fuliti sa 120 kg, od Hase koji ima 60, i odmah je pobjegao iza tebe da on ne fasuje pendrek kad ga je hraknuo...![]()
- uglavnomja
#13993 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
JThomas wrote:to ne znači da treba da umre u marici i da policija ipak ne mora učiniti šta je razumno da to spriječi.
sta je razumno uciniti sa agresivnim mladim jakim covjekom koji je potpuno neuracunljiv i naravno opasan? i to u marici u kojoj nema opreme za pruzanje prve pomoci.
inace stariji brat je puno pametniji i opasniji
- Logovan
#13994 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Saobraćajna nesreća desila se jutros na magistralnom putu M-18, tačnije u sarajevskom naselju Kobilja Glava, kada je vozač izgubivši kontrolu nad vozilom završio u jarku.
Iz Operativnog centra MUP-a KS su nam kazali da je riječ o manjoj saobraćajnoj nesreći u kojoj nije bilo povrijeđenih.
Uzrok nesreće još uvijek nije poznat.
- emigrazione
#13995 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pala mu cigara medju noge
-
julisiz es grant
#13996 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sad i ti postade legalistaJThomas wrote:to ne znači da treba da umre u marici i da policija ipak ne mora učiniti šta je razumno da to spriječi.
Sjećaš se šta je drug Tito rekao: "Ne treba se držati zakona ko p'jan plota."
- vješalica
#13997 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nije gluporumenige_brajtner wrote:s tom razlikom da su šizofreničari bolesni ljudi i da je njihovo ponašanje posljedica bolesti koji nisu birali ni htjeli. glupo ti je poređenje.vješalica wrote:pa treba ovom tzv demokratskom palicpm udarati nije ko ona milicionerska
sustina je u tome kakvu snagu dobiju i iedni i drugi u napadu bijesa koju nije jednostavno staviti pod kontrolu
osim ovih sto misle sa foruma drugacije i da mogu bolje
- supercali
#13998 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A onda vi konju jebete mamu maminuVelkoski wrote:Sofija, opisana situacija baš ovako... Konj od 13 kila komandiru jebo djecu, ovi ubili boga u svima namadrndalo wrote: Mozda mu ti nisi jista radio, ali ga je npmozda Haso prije tebe hraknuo, a on tebe stigao palicom jer te teze fuliti sa 120 kg, od Hase koji ima 60, i odmah je pobjegao iza tebe da on ne fasuje pendrek kad ga je hraknuo...![]()
- zli_hordas
#13999 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kucko na mobilni.Logovan wrote:
Saobraćajna nesreća desila se jutros na magistralnom putu M-18, tačnije u sarajevskom naselju Kobilja Glava, kada je vozač izgubivši kontrolu nad vozilom završio u jarku.
Iz Operativnog centra MUP-a KS su nam kazali da je riječ o manjoj saobraćajnoj nesreći u kojoj nije bilo povrijeđenih.
Uzrok nesreće još uvijek nije poznat.
- sunceKOtepsija
#14000 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nac ga i mami ga na ranu privit, momak je zlatan kakvih sve imaNezvanično saznajemo da je Aleksandar Lazarevski u ponedjeljak privođen nakon što je pretukao majku. On je jučer pušten na slobodu i, kako saznajemo, navodno je opet napao majku.
ude lazo u maricu samarchi_a wrote:Parti.![]()
za njim ude trojka
zamandali vrata