Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Towelie
#13976 Re: Liverpool FC
Liverpool aktivirao otkupnu klauzulu za Bentekea.
-
missko
#13977 Re: Liverpool FC
A otkupna je malo vise od pola Sterlinga 
- Herr Flick
#13978 Re: Liverpool FC
Carroll part 2Towelie wrote:Liverpool aktivirao otkupnu klauzulu za Bentekea.
- BHF_Manijak
#13979 Re: Liverpool FC
I definitivno su retardirani. Dosad sam samo sumnjao.
- MyTao
#13980 Re: Liverpool FC
Dobro pojacanje u napadu... Jedini problem kod njega je sto je injury prone.
-
Teufik
#13981 Re: Liverpool FC
Mogla bi ovo bit dobra kupovina
- Tito_i_Partija
#13982 Re: Liverpool FC
Sacekajte malo prije nego sto pocnete ovo pozdravljat' k'o dobru odluku. Isto tako ste pricali i kad je Balotelli potpis'o, a sad jedva cekate da ga se LFC otarasi.
- Towelie
#13983 Re: Liverpool FC
Mogla bi. Statistika (42 gola u 88 nastupa u EPL) mu uopste nije losa za ligu kvaliteta Premijer lige. Veci je problem adaptacija na Liverpulov stil igre. Videcemo.Teufik wrote:Mogla bi ovo bit dobra kupovina

-
Mustang1
#13984 Re: Liverpool FC
Nece biti problem adaptacija na Liverpoolov stil igre, bit ce problem adaptacija na poziciju koju ce mu mag dodijeliti 
- Jack Be Nimble
#13985 Re: Liverpool FC
Dobra potez. Nadati se da ce Sturidz odigrati 40+ utakmica je pravo kockanje tako da je Benteke dobra zamjena.
- Gandalf
#13986 Re: Liverpool FC
On je sigurno upgrade na igrače koje trenutno klub ima tako da sam ja zadovoljan - nije on panj k'o Caroll, toga se ne pribojavam, više me brinu njegove ozljede i Bodgersova taktika
- Herr Flick
#13987 Re: Liverpool FC
Halo ba 32.5 miliona funti ili ti ga 46 miliona EURA za Bentekea,jesu li oni normalni..Pa City kad je dovodio Aguera iz Atletica ga platio 45 miliona eura.Benteke ispadne skuplji
Liverpool je platio Torresa 38 miliona eura prije 8 godina,a BentEKE skuplji I od njega
Jbt lik je skuplji I od Aleksisa SanzeZAkojeg je Arsenal doveo iz Barce za 41 mil.. €.
.Koji debili rad u upravi Liverpoola to je nevidjeno

Jbt lik je skuplji I od Aleksisa SanzeZAkojeg je Arsenal doveo iz Barce za 41 mil.. €.
- BHF_Manijak
#13988 Re: Liverpool FC
A nije dati problem 31 milion funti otkupne klauzule za lika iz Aston Ville, koja se jedva spasila da ne ispadne???MyTao wrote:Dobro pojacanje u napadu... Jedini problem kod njega je sto je injury prone.
Samo Liverpool ludi moze platiti ove cijene i niko vise! Kakvi ublehasi! Bas me zanima potrosnja para u zadnjih 5 godina!
I nije ba problem Benteke, hebo ga Benteke, problem je cijena!!!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13989 Re: Liverpool FC
U Liverpoolu odrade dobar transfer, prodaju igraca po masnoj cijeni (vidi pod Torres, ovaj mali u City, Suarez), a onda spiskaju pare na igraca koji ne vrijedi ni pola cijene (Caroll, Benteke) ili nakupuju 5-6 igraca po 20 miliona od kojih jedva jedan nesto valja, ostalo panjevi. Ne kontam ih, nikako.
- Herr Flick
#13990 Re: Liverpool FC
BHF_Manijak wrote:A nije dati problem 31 milion funti otkupne klauzule za lika iz Aston Ville, koja se jedva spasila da ne ispadne???MyTao wrote:Dobro pojacanje u napadu... Jedini problem kod njega je sto je injury prone.
Samo Liverpool ludi moze platiti ove cijene i niko vise! Kakvi ublehasi! Bas me zanima potrosnja para u zadnjih 5 godina!
I nije ba problem Benteke, hebo ga Benteke, problem je cijena!!!![]()
![]()
Jeste vi normalni ba, cuj dati za ovog lika 31 milion funti!
![]()
![]()
Nije 31 nego je 32.5 mil.funti ili ti ga 46 miliona EURA
- Gandalf
#13991 Re: Liverpool FC
Ne vidim čemu toliku frku dižete - vi ste već Bentekea označili kao propast svijeta, skulirajte se malo, to je prilično dobar igrač koji će uz podršku Kutinja, Firminja, Hendersona, Čana, moći zabiti brdo golova - mene samo brinu njegove ozljede i vizionareve vizije - cijene igrača su već dugo nerealne ( David Luiz 50 miliona eura, Luke Shaw 30 miliona funti, Sterling 50 miliona funti ) i skakaće ludački i narednih godina - mislim da se nama običnim fanovima baš i ne isplati sekirati se za ogromne odštete koje klubovi plaćaju - očigledno je da LFC ima 100 miliona funti na pojačanja svake godine i ne znam što bih se ja trebao uzbuđivati kako ih oni troše - ove godine sam jedino uvjeren da su pare uložili mnogo bolje nego prošlih par sezona - uostalom vrijeme će pokazati koliko su dobri transferi napravljeni ovog ljeta.
- Herr Flick
#13992 Re: Liverpool FC
Niko ga nije oznacio kao propast vec preplacenost..Pa jbt Liverpool ce ga platit vise nego sto je Arsenal SanchezaGandalf wrote:Ne vidim čemu toliku frku dižete - vi ste već Bentekea označili kao propast svijeta, skulirajte se malo, to je prilično dobar igrač koji će uz podršku Kutinja, Firminja, Hendersona, Čana, moći zabiti brdo golova - mene samo brinu njegove ozljede i vizionareve vizije - cijene igrača su već dugo nerealne ( David Luiz 50 miliona eura, Luke Shaw 30 miliona funti, Sterling 50 miliona funti ) i skakaće ludački i narednih godina - mislim da se nama običnim fanovima baš i ne isplati sekirati se za ogromne odštete koje klubovi plaćaju - očigledno je da LFC ima 100 miliona funti na pojačanja svake godine i ne znam što bih se ja trebao uzbuđivati kako ih oni troše - ove godine sam jedino uvjeren da su pare uložili mnogo bolje nego prošlih par sezona - uostalom vrijeme će pokazati koliko su dobri transferi napravljeni ovog ljeta.
- MyTao
#13993 Re: Liverpool FC
Previse se vi brinete za cijenu... nisu to nase pare. Trenutno nema boljeg napadaca kojeg Liverpool moze dovesti od njega. Liverpool nije u poziciji da se cjenka sa Villom posto ga i United hoce.
Covjek je zvijer i ima odlicnu statistiku iza sebe 42 gola u 82 tekme za Villu... 12 golova u zadnjih 12 tekmi za mrtvu villu koja se borila za opstanak. Prosle sezone je napadaca glumio Sterling kojem je trebalo 12-13 sansi po utakmici da zabije jednom. Sredina ce mu stvoriti dosta sansi, na njemu je da zabija... a pokazao je da to zna.
Sto se cijena tice... pa niko ne vrijedi ovih cifri... jebeni Sterling se proda za 50m
U fudbalu se vrti puno para tako iz godine u godinu samo rastu cijene...
Covjek je zvijer i ima odlicnu statistiku iza sebe 42 gola u 82 tekme za Villu... 12 golova u zadnjih 12 tekmi za mrtvu villu koja se borila za opstanak. Prosle sezone je napadaca glumio Sterling kojem je trebalo 12-13 sansi po utakmici da zabije jednom. Sredina ce mu stvoriti dosta sansi, na njemu je da zabija... a pokazao je da to zna.
Sto se cijena tice... pa niko ne vrijedi ovih cifri... jebeni Sterling se proda za 50m
- Towelie
#13994 Re: Liverpool FC
Danasnji iznosi transfera su neuporedivi sa onim od pre 5 godina, da se nista ne gleda dalje. Ono sto je ranije vredelo 30 miliona, sada kosta 50. Na inflaciju cena su uticali raznorazni sejkovi i tajkuni, i sada imamo to sto imamo. Ne treba preterano da cude ove cene, takvo je trziste.
Sterling je placen 68 miliona evra, zar zaista neko misli da on vredi tih para? I on nije usamljen primer. Preplacivanje igraca postaje trend sa tendencijom rasta u buducnosti.
Sterling je placen 68 miliona evra, zar zaista neko misli da on vredi tih para? I on nije usamljen primer. Preplacivanje igraca postaje trend sa tendencijom rasta u buducnosti.
-
Mustang1
#13995 Re: Liverpool FC
Vise se uzbudjuju oni koji navijaju za neke druge timove nego "navijaci" Liverpoola.. BHF.a svrstavam u ove prve posto on samo pljuje svim timovima
Covjek kad napise nesto pozitivno ja cu se ozenit iste sekunde ! 
-
todd_smith
#13996 Re: Liverpool FC
U svijetu gdje je David Luiz 50 miliona, 31 je predobra cijena za jednog BentekeaBHF_Manijak wrote:A nije dati problem 31 milion funti otkupne klauzule za lika iz Aston Ville, koja se jedva spasila da ne ispadne???MyTao wrote:Dobro pojacanje u napadu... Jedini problem kod njega je sto je injury prone.
I nije ba problem Benteke, hebo ga Benteke, problem je cijena!!!![]()
![]()
Jeste vi normalni ba, cuj dati za ovog lika 31 milion funti!
![]()
![]()
- Tito_i_Partija
#13997 Re: Liverpool FC
MyTao wrote:Previse se vi brinete za cijenu... nisu to nase pare. Trenutno nema boljeg napadaca kojeg Liverpool moze dovesti od njega.

-
Mustang1
#13998 Re: Liverpool FC
Tito_i_Partija wrote:MyTao wrote:Previse se vi brinete za cijenu... nisu to nase pare. Trenutno nema boljeg napadaca kojeg Liverpool moze dovesti od njega.
- AmiĐa_Idriz
#13999 Re: Liverpool FC

Give this man a cookie
-
Mustang1
#14000 Re: Liverpool FC
Je'l iko gledao danas utakmicu ? Lallana opet zabio i Milner zabio prvi. Zanima me kakvi su bili vjerovatno je opet Adem igrao blize golu pa je i zabio.
EDIT: Evo pregledao sam highlitse. Prvi gol obojica stopera na lopti i prosla. Nadam se da ce forsirati ovu zadnju liniju sa Morenom lijevo i Canom ispred na pripremama. Najbitnije je da se to uigra jer je to finalno. Ostalo jos nije kompletno
Lallana zabio fin go. Samo da ga ne upropasti vracanjem nazad sada kada fata zalet
Ings igra dobro cesto ulazi u sanse. Jos malo da ufati zalet
Fino igraju,puno bolje nego prosle godine u pripremi. Jos kad se prikljuci glavna snaga u napadu
EDIT: Evo pregledao sam highlitse. Prvi gol obojica stopera na lopti i prosla. Nadam se da ce forsirati ovu zadnju liniju sa Morenom lijevo i Canom ispred na pripremama. Najbitnije je da se to uigra jer je to finalno. Ostalo jos nije kompletno
Lallana zabio fin go. Samo da ga ne upropasti vracanjem nazad sada kada fata zalet
Ings igra dobro cesto ulazi u sanse. Jos malo da ufati zalet
Fino igraju,puno bolje nego prosle godine u pripremi. Jos kad se prikljuci glavna snaga u napadu