Igranje protiv Reala je nalik šahovskoj partiji,kakvu odbranu španci imaju,Tevez je odigrao sasvim dovoljno.MOSALJOZE wrote:Svaka čast Juve.Po meni Tevez i nije odigrao spektakularnu utakmicu,ako ga usporedim sa Vidalom,ni blizu.Kakva je ono igračina,koliko je samo pretrčao,baš ga milina gledati.Znate li ko će biti spreman za revanš?
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SmokingMan
#13976 Re: Juventus
- relativno84
#13977 Re: Juventus
http i biceCiprol wrote:[youtube]https://youtu.be/Hs1U2WDFQhA[/youtube]relativno84 wrote:Nije lose ovomislim da je rezultat realan, imali su i oni ali i mi prilika da ovo drugacije zavrsi ali moze i ovako.
Tamo nece biti jednostavno nikako, ali igrati se mora, pa pruziti koliko mozemo, ako bude dovoljno super ako ne bar nismo se obrukali
FORZA JUVE!!!
-
kory_galaktikos
#13978 Re: Juventus
uh dobri ovi vasi heh, super su odigrali
ne znam jesu li oni bili tako dobri ili ovi drugi uzasno losi
valjda bude obrnuto u madridu
- relativno84
#13979 Re: Juventus
to je vise do pogresnih ocekivanja, vecina je ocekivala da ce madrid nabiti juve kao da su amateri, ipak ima nekog tu kvaliteta nije sve u velikim ciframa, ali realno koliko je dobro sto su dobili toliko je madrid prezadovoljan ovim pogotkom, vjerujem da bi i jedni i drugi prije tekme pristali na ovaj rezultatkory_galaktikos wrote:uh dobri ovi vasi heh, super su odigrali
revans ce biti potpuno druga prica, osim ako ronaldo ne bude imao bas los dan
-
kory_galaktikos
#13980 Re: Juventus
ma nisam ja imao ta pogresna ocekivanja, i ovdje sam tako pisao i tako sam stvarno misliorelativno84 wrote:to je vise do pogresnih ocekivanja, vecina je ocekivala da ce madrid nabiti juve kao da su amateri, ipak ima nekog tu kvaliteta nije sve u velikim ciframa, ali realno koliko je dobro sto su dobili toliko je madrid prezadovoljan ovim pogotkom, vjerujem da bi i jedni i drugi prije tekme pristali na ovaj rezultatkory_galaktikos wrote:uh dobri ovi vasi heh, super su odigrali
revans ce biti potpuno druga prica, osim ako ronaldo ne bude imao bas los dan
ono realno juve je najlosiji od ova 4 tima, ali to su nijanse, polufinale je i nisu to amateri ma ni blizu
isto tako je realno da sam ocekivao bolju utakmicu madrida, ali za to je velikim dijelom kriv juventus jer to nisu dopustili i svaka im cast
u madridu ce biti druga prica
edit: i moram dodati sva sreca ne pobjedjuje uvijek to sto je realno, tako da fudbal koliko toliko jos uvijek ima draz tu neku
eto dosta od mene heh, navrnem u srijedu
-
salle_eh1986
#13981 Re: Juventus
Citav dan govorim da bih radije 0-0 nego 2-1 pobjedu...ali jbg pobjeda je pobjeda a mene jos vise zadovoljava ova igra gdje se vidilo u vecini meca da smo spremni da se nadigravamo sa njima. Odlicna kontrola lopte, taj tzv.sitni vez je bio presudan i da nije bio onako ran nas gol, vec da smo ga zabili (tek) u drugom bila bi skroz druga prica. Onako je tesko ocekivati da ovaj danasnji Real ne moze zabiti gol za 80 minuta kad ganja rezultat. Eh to nas sad dovodi do revansa gdje cemo, poznavajuci stil igre i italijanski nacin razmiljanja, braniti 0-0, bice vrlo interesantno. Opet ponavljam bice jako tesko odbraniti 0-0. Ali isto tako vjerujem da moze sijevnuti jedna kontra, mozemo zabiti taj gol a onda tesko da nam Real moze dati 3...jedino da nam zadnja linija bude bas komplet "ustala na lijevu nogu"
PS. Idemo u finale
PS. Idemo u finale
- relativno84
#13982 Re: Juventus
U revansu

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13983 Re: Juventus
I jedan projektil i ode formacija u helac
Da, ocekujem tako nesto, katanac od pocetka. Samo mislim da je to pogresna taktika. Bolje su stajali dok su vrsili presing, bili ofanzivniji. Nekako se uspavaju i onda sijevne Rona odnekle i belaj. No, dobro, ko je lud da napada na Bernabeu, a imas vodstvo iz prve utakmice.
Da, ocekujem tako nesto, katanac od pocetka. Samo mislim da je to pogresna taktika. Bolje su stajali dok su vrsili presing, bili ofanzivniji. Nekako se uspavaju i onda sijevne Rona odnekle i belaj. No, dobro, ko je lud da napada na Bernabeu, a imas vodstvo iz prve utakmice.
- Bianconeri1988
#13984 Re: Juventus
Ja sam presretan i prezadovoljan kako igrom tako i rezultatom, bilo je sličnih razmišljanja nakon prvog meča protiv Borussije pa se desilo to što se desilo.
U revanšu ući u utakmicu kao večeras, hrabro i borbeno bez bojazi, igrači su večeras pokazali da mogu igrati protiv njih i to je najbitnije. Svakako da je i samopouzdanje dodatno poraslo.
Allegri je već sada napravio čudo, sa tri prava pojačanja sljedeće sezone ćemo biti među četiri glavna favorita za titulu prvaka Evrope.
Ove sezone kući šest utakmica, pet pobjeda i jedan remi. Fino, fino...
U revanšu ući u utakmicu kao večeras, hrabro i borbeno bez bojazi, igrači su večeras pokazali da mogu igrati protiv njih i to je najbitnije. Svakako da je i samopouzdanje dodatno poraslo.
Allegri je već sada napravio čudo, sa tri prava pojačanja sljedeće sezone ćemo biti među četiri glavna favorita za titulu prvaka Evrope.
Ove sezone kući šest utakmica, pet pobjeda i jedan remi. Fino, fino...
- relativno84
#13986 Re: Juventus
Son1 wrote:
- insaneinthebrain
#13987 Re: Juventus
sturaro heroj

al kako james opali u njegovu nogu glavom
al kako james opali u njegovu nogu glavom
Last edited by insaneinthebrain on 06/05/2015 08:42, edited 1 time in total.
- Tigar1
#13988 Re: Juventus
Ufff ..... kakvu dobru garu...
Skakao sam, bacao djetetove igračke, šutao konjiće...
Buffon - starac sigurica k'o zemlja
Bonucci - nije bio na svom nivou u par navrata užasno pogriješio, istina morao je ondje čupati Pirla i dobiti karton
Chiellini - ne umije, nije na ti sa loptom ali srce k'o kuća, nije pravio neke greške, svoje uradio kako treba
Licht - odlično se boruio protiv Ronalda, s obzirom na odgovornost pozicije odigrao po meni solidno
Evra - nije bio na vrhu onoga što on može ali nije bilo loše, iskustvo u par momenata odigralo ključnu ulogu
Pirlo - jbg starac... mnogo pretrčao, kod njega su me najviše razvaljivali osjećaji - od onog kad je na rubu da je izgubi, do očekivanja da baci kakav dobar pas i tako presječe protivnika, Carlo je znao gdje treba pritisnuti i to radio konstantno, ni sad se ne mogu oteti utisku da je na njegovom mjestu bio Marchisio da bi mi odigrali kud i kamo mirnije, tečnije i konkretnije
Vidal - klasa i trka
Sturaro - opravdao svoje bivanje na terenu, imao presječenih lopti, odradio k'o soldatino
Marchisio - il principino bio solidan
Tevez - m.uda do poda odlična tekma
Morata - svaka dala, i nek nije slavio protiv svojih, gospodin čovjek
Llorente - da je ondje bio Tevez sahranio bi ih
Pereyra i Barza odlično uradili svoje..
Tekma 8/10 ocjena, moglo je i bez sitnih pogrešaka, moglo je bez prodanih lopti, ipak svaka čast ekipi protiv prvaka Evrope se ovako pfajtati i pokazati zube nije lako, oni su oslabljeni ali i nama falio Pogba.
Vidjeli ste kako nisu imali nikakvog odgovora na promjenu formacije, tu je Allegri ub'o k'o ć..un,om u garu.
Biće vraški teško na Bernabeu...
Spremiti ću maramu za glavu i geveru iz ormara...
Skakao sam, bacao djetetove igračke, šutao konjiće...
Buffon - starac sigurica k'o zemlja
Bonucci - nije bio na svom nivou u par navrata užasno pogriješio, istina morao je ondje čupati Pirla i dobiti karton
Chiellini - ne umije, nije na ti sa loptom ali srce k'o kuća, nije pravio neke greške, svoje uradio kako treba
Licht - odlično se boruio protiv Ronalda, s obzirom na odgovornost pozicije odigrao po meni solidno
Evra - nije bio na vrhu onoga što on može ali nije bilo loše, iskustvo u par momenata odigralo ključnu ulogu
Pirlo - jbg starac... mnogo pretrčao, kod njega su me najviše razvaljivali osjećaji - od onog kad je na rubu da je izgubi, do očekivanja da baci kakav dobar pas i tako presječe protivnika, Carlo je znao gdje treba pritisnuti i to radio konstantno, ni sad se ne mogu oteti utisku da je na njegovom mjestu bio Marchisio da bi mi odigrali kud i kamo mirnije, tečnije i konkretnije
Vidal - klasa i trka
Sturaro - opravdao svoje bivanje na terenu, imao presječenih lopti, odradio k'o soldatino
Marchisio - il principino bio solidan
Tevez - m.uda do poda odlična tekma
Morata - svaka dala, i nek nije slavio protiv svojih, gospodin čovjek
Llorente - da je ondje bio Tevez sahranio bi ih
Pereyra i Barza odlično uradili svoje..
Tekma 8/10 ocjena, moglo je i bez sitnih pogrešaka, moglo je bez prodanih lopti, ipak svaka čast ekipi protiv prvaka Evrope se ovako pfajtati i pokazati zube nije lako, oni su oslabljeni ali i nama falio Pogba.
Vidjeli ste kako nisu imali nikakvog odgovora na promjenu formacije, tu je Allegri ub'o k'o ć..un,om u garu.
Biće vraški teško na Bernabeu...
Spremiti ću maramu za glavu i geveru iz ormara...
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#13989 Re: Juventus
Tako je trebalo i nako prvog gola.... jbg dali im loptu i popusili foru.Tigar1 wrote:Vidjeli ste kako nisu imali nikakvog odgovora na promjenu formacije, tu je Allegri ub'o k'o ć..un,om u garu.
Nakog gola Teveza, Real je mogao igrati jos sat a ne bi dali gol
-
Son1
#13991 Re: Juventus
Jaka Barsa ko zemlja, al u jednoj tekmi sve moguce, pa se nekako nadam se da ce doci do iste.
Suarez da se sretne sa svojim drugarima Chiellinijem i Evrom.
Suarez da se sretne sa svojim drugarima Chiellinijem i Evrom.
- relativno84
#13992 Re: Juventus
Nezgodno je sad, jer ce svima biti prioritet finale El Clasico a vec u Torinu sudija nije bio korektan tako da u Madridu ce biti vjerovatno jos neka greska na nasu stetu 
- Rockefeller
#13993 Re: Juventus
Dolazi Dijambala!
-
Mohamad Sissoko
#13994 Re: Juventus
Di marzio: Juventus close to completing deal for Dybala: the figures and details of deal
Juventus could close the deal for Paulo Dybala very soon. As we've been reporting for the past few weeks the striker will leave Palermo and Juventus is in the lead to win the race to sign him. As reported by Sky's Luca Marchetti, the Argentine is now even closer to the Bianconeri, who have a meeting scheduled with the Sicilian club to go over the final details.
The summit is expected to take place after Juve's return match against Real Madrid, Which is the club's main focus. Dybala's agent Triulzi is still in Buenos Aires and this is why there are not the signature yet. The final details to settle are mainly surrounding the bonuses in the deal, but Juve's offer is very high and all the conversations beetween the parties evidence the deal is close. It seems to late for Inter Milan and Juventus to surpass (Although Palermo's president Zamparini will meet with them next week)
Palermo keeps asking for 40 million Euros, but the deal could be closed on the basis of 28 to 32 million plus bonuses Which are still being negotiated. At the moment it Does Not Appear That players will be included in the deal, Although Juve and Palermo will still have to resolve the co ownerships of Goldinaga and Lanini. Dybala is ready to leave Palermo, Juventus could be the next chapter of His career.
Juventus could close the deal for Paulo Dybala very soon. As we've been reporting for the past few weeks the striker will leave Palermo and Juventus is in the lead to win the race to sign him. As reported by Sky's Luca Marchetti, the Argentine is now even closer to the Bianconeri, who have a meeting scheduled with the Sicilian club to go over the final details.
The summit is expected to take place after Juve's return match against Real Madrid, Which is the club's main focus. Dybala's agent Triulzi is still in Buenos Aires and this is why there are not the signature yet. The final details to settle are mainly surrounding the bonuses in the deal, but Juve's offer is very high and all the conversations beetween the parties evidence the deal is close. It seems to late for Inter Milan and Juventus to surpass (Although Palermo's president Zamparini will meet with them next week)
Palermo keeps asking for 40 million Euros, but the deal could be closed on the basis of 28 to 32 million plus bonuses Which are still being negotiated. At the moment it Does Not Appear That players will be included in the deal, Although Juve and Palermo will still have to resolve the co ownerships of Goldinaga and Lanini. Dybala is ready to leave Palermo, Juventus could be the next chapter of His career.
- Rockefeller
#13995 Re: Juventus
Dijambala i Pastore.
- Atticus Finch
#13996 Re: Juventus
Puno je to novca za igrača koji je u posljednjoj godini ugovora. 20-25 mln max. 
- insaneinthebrain
#13997 Re: Juventus
cavani tevez i dimbala u spicu.
a nazad propuh sa chelinijem i bonuccijem
- Rockefeller
#13998 Re: Juventus
Ma kakav Kavani 
- -TheChosenOne-
#13999 Re: Juventus
čuj propuh sa chielinijem i bonuccijem, a Juventus u ligi primio ukupno 19 golova ove sezone, kao i Barcelona u Primeri npr.. Jedino je Bayern primio manje ove sezone i to 15. Na to sve u Ligi Prvaka od preostalih klubova najmanje golova je Juventus primio. O kakvoj propuhi govoriš ? Juventus ima jednu od najboljhih odbrana u Evropi, ako ne i najbolju.insaneinthebrain wrote:cavani tevez i dimbala u spicu.![]()
- Rockefeller
#14000 Re: Juventus
Zajeb. se lik.-TheChosenOne- wrote:čuj propuh sa chielinijem i bonuccijem, a Juventus u ligi primio ukupno 19 golova ove sezone, kao i Barcelona u Primeri npr.. Jedino je Bayern primio manje ove sezone i to 15. Na to sve u Ligi Prvaka od preostalih klubova najmanje golova je Juventus primio. O kakvoj propuhi govoriš ? Juventus ima jednu od najboljhih odbrana u Evropi, ako ne i najbolju.insaneinthebrain wrote:cavani tevez i dimbala u spicu.![]()