Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- rumenige_brajtner
#13951 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Najjači su mi ovi što na papanluk uzvrate istim papanlukom, samo što njihov papanluk nije papanluk nego je ocitavanje lekcije papku

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#13952 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovo je dvoboj fine gradske raje vs papka,..rumenige_brajtner wrote:Najjači su mi ovi što na papanluk uzvrate istim papanlukom, samo što njihov papanluk nije papanluk nego je ocitavanje lekcije papku![]()
- Bakir1
#13953 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je normalna reakcija koju je teško obuzdati..
Tesko je biti zen kada te štošta jebe u životu a da li je prava borba ignorisanje i prepustanje to neka svako individualno procjeni.
Ja u zadnje vrijeme ignorišem sve takve pojave, stavim kapuljaču i ne vidim retrovizore
Tesko je biti zen kada te štošta jebe u životu a da li je prava borba ignorisanje i prepustanje to neka svako individualno procjeni.
Ja u zadnje vrijeme ignorišem sve takve pojave, stavim kapuljaču i ne vidim retrovizore
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#13954 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bravo kumeBakir1 wrote:stavim kapuljaču i ne vidim retrovizore
- Bakir1
#13955 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I zovem sve na kafu pa u razmisljanju s kime je sljedeca kafa dosegnem nihilizam za volanom
Sinoc na istoj dionici kao goranova ali u suprotnom pravcu neki jundaiji akcent sa strasnom 1,5 masinom i farovima za komunikaciju sa onim svijetom od hotonja u branik a ja tik iznad ogranicenja.
To je maltretiranje bez reakcije potrajalo do one duge desne uzbrdo, tu sam mu pokazao kako lezi fobija pa me vise nije dirao.
Sinoc na istoj dionici kao goranova ali u suprotnom pravcu neki jundaiji akcent sa strasnom 1,5 masinom i farovima za komunikaciju sa onim svijetom od hotonja u branik a ja tik iznad ogranicenja.
To je maltretiranje bez reakcije potrajalo do one duge desne uzbrdo, tu sam mu pokazao kako lezi fobija pa me vise nije dirao.
- Travnički Noćni Šetač
#13956 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Definitivno masovna kretenska pojava ... i sve ih je vise na svim putevima....kloniran wrote:Nerviraju me papci koji upale duga umjesto da zamjene crtknutu sialicu na kratkim
-
Naslovnica
#13957 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kod mene ti dobiju maglenke u šajbu, dvije sijalice.Travnički Noćni Šetač wrote:Definitivno masovna kretenska pojava ... i sve ih je vise na svim putevima....kloniran wrote:Nerviraju me papci koji upale duga umjesto da zamjene crtknutu sialicu na kratkim
Prvo blinknem 2-3 puta zadnjim maglenkama, pa ako ne upali - ostavim ih upaljene, pa ćemo da se ćeramo.
Neki dan Megane Scenic uporan, na kraju ih ugasi - ostadoše mu pozicije. Znači, debil zna da mu ne rade prednja kratka (vjerovatno samo treba zamijeniti sijalice, ne vjerujem da je do elektronike), i umjesto da zamjeni sijalice, debil teroriše oatale vozače...
Pa šta reći za takve retarde?
Meni ne bi palo na pamet da izađem na drum znajući da mi ne rade oba kratka snopa.
- kloniran
#13958 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene je sinoc lik sacekao da se parkiram nasuprot njega i onda slozio duga.Naslovnica wrote:Kod mene ti dobiju maglenke u šajbu, dvije sijalice.Travnički Noćni Šetač wrote:Definitivno masovna kretenska pojava ... i sve ih je vise na svim putevima....kloniran wrote:Nerviraju me papci koji upale duga umjesto da zamjene crtknutu sialicu na kratkim
Prvo blinknem 2-3 puta zadnjim maglenkama, pa ako ne upali - ostavim ih upaljene, pa ćemo da se ćeramo.
Neki dan Megane Scenic uporan, na kraju ih ugasi - ostadoše mu pozicije. Znači, debil zna da mu ne rade prednja kratka (vjerovatno samo treba zamijeniti sijalice, ne vjerujem da je do elektronike), i umjesto da zamjeni sijalice, debil teroriše oatale vozače...
Pa šta reći za takve retarde?
Meni ne bi palo na pamet da izađem na drum znajući da mi ne rade oba kratka snopa.
nek se zahvali bogu pa nisam htio da druge u autu uznemiravam, demolirao bih i njega i auto mu
jebote koji debil moras biti da nekom 5 metara od sebe slozis duga direktno u facu
da je balavac razumio bih kurcevitost
nego matora debilcina jos onu telecu facu nabacio
- seoBIH
#13959 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nevjerovatno...kada dodjemo do zadnjeg argumenta, onda se prebacimo na pravopis.Me_again wrote:Smatram da si ti jedan dobro prikriveni paHpak, jer te pratim malo duže vremena.seoBIH wrote:Mislim da je to lahko shvatiti.
No, hajde, opet da ti odgovorim...
57. U bosanskome jeziku (kako u bošnjačkim narodnim govorima
tako i u bošnjačkoj književnosti) uobičajeni su oblici: hrđa, hrđati, hrđav,
hrvač, hrvati se, hrvanje, hrzati, lahak, lahko, odlahnuti, olahkotni,
ophrvati, mehak, mehkoća, zahrđalost.
U standardnome bosanskom jeziku ovakve oblike i izvedenice od
njih nepravilno je pisati bez glasa h.
Dr. Senahid Halilović
PRAVOPIS BOSANSKOGA JEZIKA ZA OSNOVNE I SREDNJE SKOLE
- supercali
#13960 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa to je zlatno pravilo foruma kad nemas argumente onda daj pravopis pokusaj spustanja pokusaj uvreda na licnom nivou i sl jer si onda superioranseoBIH wrote:Nevjerovatno...kada dodjemo do zadnjeg argumenta, onda se prebacimo na pravopis.Me_again wrote:Smatram da si ti jedan dobro prikriveni paHpak, jer te pratim malo duže vremena.seoBIH wrote:Mislim da je to lahko shvatiti.
njih nepravilno je pisati bez glasa h.Dr. Senahid Halilović
- drunken tiger
#13961 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Najveći problem je bahatost! Ono prosipanje sile u fazonu "ne može mi niko ništa". Ono što meni najviše smeta kod vozača je to što ne koriste žmigavce. Ne znaju idioti da je to komunikacija u saobraćaju. Takve treba kastrirati da se više ne razmnožavaju!!
- Dope_Man
#13962 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vozim u petak navecer prema gradu, idem srednjom 60tak i lagano prestizem i desne i lijeve, lik iz desne se na metar ispred ubaci. Ajde, mozda nije vidio kontam, da ne spominjem clanove porodice odmah.. ali onda nastavlja voziti ISTOM brzinom kojom je vozio u desnoj i samo bezveze blokira mene da moram usporiti na njegovih 45 otprilike iako ima prostora za voziti normalno. Ali eto cejf mu bio da se ubaci.
Par semafora kasnije nekako sam ga u medjuvremenu zaobisao, opet se isti idiot, ovaj put iz lijeve trake, ubaci par milimetara ispred mene, i opet ista prica sa brzinom iako je tad lijeva isla brze i imala prostora za ici naprijed, al ocito mu cejf da se ubaci. Neki trohljo od BMWa, zadnji branik ostecen sav, tad vec jasno da ako ista radi trazi nekoga cije ce mu osiguranje pokriti branik. I takvih idiota se sretne svako malo, nije to izolovan slucaj.
Par semafora kasnije nekako sam ga u medjuvremenu zaobisao, opet se isti idiot, ovaj put iz lijeve trake, ubaci par milimetara ispred mene, i opet ista prica sa brzinom iako je tad lijeva isla brze i imala prostora za ici naprijed, al ocito mu cejf da se ubaci. Neki trohljo od BMWa, zadnji branik ostecen sav, tad vec jasno da ako ista radi trazi nekoga cije ce mu osiguranje pokriti branik. I takvih idiota se sretne svako malo, nije to izolovan slucaj.
- bitanga_sa_otesa
#13963 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sta kaze dr.senahid jel se kaze truHlo?seoBIH wrote:[
- bersK
#13964 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne sjećam se da sam jači prizor u životu vidio. Krenem ja nešto u onu Grawe zgradu na Alpashu i prelazim cestu kod Opštine. U 10 sekundi - 7 auta je ušlo u onu traku za odvajanje prema RTV-u (gdje je bilo zeleno) i nastavilo pravo kroz crveno. Ja sam se sjebo u život.
- Travnički Noćni Šetač
#13965 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I ovako nešto pokatkad zna iznervirati... ( Sa desne strane se nalazi znak "STOP") ... Imamo i mi u Travniku cirkusante...
.
.
.
.
- konektovan
#13966 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kaze se a i piše se.bitanga_sa_otesa wrote:sta kaze dr.senahid jel se kaze truHlo?seoBIH wrote:[
- Travnički Noćni Šetač
#13967 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A malo sam i počeo sabirati ovakve situacije u saobraćaju pa da ne gnjavim ovdje sviju, ko želi može pogledati :
https://www.youtube.com/channel/UCpeciM ... W4Q/videos
https://www.youtube.com/channel/UCpeciM ... W4Q/videos
- bitanga_sa_otesa
#13968 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mozda u rogaticikonektovan wrote: Kaze se a i piše se.
imam jednog druga zove se senaid i tako mu pise u licnoj ,gdje mu je nestalo H?
- konektovan
#13969 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam sta si zapeo više sa Rogaticom, i zasto nju ubacujes uvijek u diskusiju?!bitanga_sa_otesa wrote:mozda u rogaticikonektovan wrote: Kaze se a i piše se.
imam jednog druga zove se senaid i tako mu pise u licnoj ,gdje mu je nestalo H?
Znam da ima i Senaid, tvoj nacelnik opštine se tako zove cini mi se, ali eto, ja sam cuo i za Senahid, i to nije ništa cudno osim tebi mozda.
- bitanga_sa_otesa
#13970 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa jer u sarajevu, u skoli ,da sam tako rekao, a i napisao fasovao bi keca ko kucu.konektovan wrote: Ne znam sta si zapeo više sa Rogaticom, i zasto nju ubacujes uvijek u diskusiju?!
Znam da ima i Senaid, tvoj nacelnik opštine se tako zove cini mi se, ali eto, ja sam cuo i za Senahid, i to nije ništa cudno osim tebi mozda.
ja nemam svog nacelnika opstine ...i da svi seljakluci su mi cudni jbga...
-
Me_again
#13971 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne radi se ni o kakvom zadnjem argumentu jer uopšte s tobom nisam diskutovao na ovu temu.seoBIH wrote:Nevjerovatno...kada dodjemo do zadnjeg argumenta, onda se prebacimo na pravopis.Me_again wrote:Smatram da si ti jedan dobro prikriveni paHpak, jer te pratim malo duže vremena.seoBIH wrote:Mislim da je to lahko shvatiti.
Ali me nerviraš sa svojim papanskim šupljim pričama.
Taj tvoj SenaHid nije postojao kada sam ja završavao osnovnu i srednju školu u Sarajevu gdje sam i rodjen. Priupitaj eminentnog doktora odakle je šljego (evo ti još malo bosanskog pravopisa) i gdje je odbranio svoj doktorat.
Nemoj mi se uopšte više obračati jer mi takvi likovi iritiraju ulkus.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#13972 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
neko ko ne zna razlikovati č i ć ne bi trebao prigovarati drugima
samo kažem
- konektovan
#13973 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ime Senahid je starije i od mene i od tebe zajedno, i zasto je seljakljuk, a i upotreba glasa H takodjer u govoru?!bitanga_sa_otesa wrote:pa jer u sarajevu, u skoli ,da sam tako rekao, a i napisao fasovao bi keca ko kucu.konektovan wrote: Ne znam sta si zapeo više sa Rogaticom, i zasto nju ubacujes uvijek u diskusiju?!
ja nemam svog nacelnika opstine ...i da svi seljakluci su mi cudni jbga...
A to što bi ti dobio keca, mozda nije zbog toga sto je to neispravno, mozda je nesto drugo u pitanju.
Slazem se @Velko
Cojek brka č i ć svakodnevno, a sporan mu glas h?! Wtf
-
Me_again
#13974 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je karakteristika autohtonih Sarajlija, večinom iz razloga što smo svi uglavnom upotrebljavali meHko Ć.Velkoski wrote:neko ko ne zna razlikovati č i ć ne bi trebao prigovarati drugimasamo kažem
Ima malo tu Ćaršijskih fora.
Ali ne kontam šta je tu toliko bitno, mogao sam pisati i US tastaturom pa se niko ne bi bunio što nema Č i Ć.
Ima jedna knjiga, autor je Victor Hugo, a naslov glasi "Miserable". Ona dosta opisuje stanje pojedinaca koji se hvataju za slamčicu da bi opstali negdje barem malo primiječeni. U našem žargonu govoreči - pametni.
- bitanga_sa_otesa
#13975 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nisam mislio na senahida,vec na truHlo i ostale seljakluke(jel se mozda i kuhinjska krpa kaze truHlex?),jer se ja ne sjecam da se tako govorilo u sarajevu,niti je bilo pravopisno ispravno,u ratu i poslije rata sa najezdom papaka se udomacilo poyyykonektovan wrote:
Ime Senahid je starije i od mene i od tebe zajedno, i zasto je seljakljuk, a i upotreba glasa H takodjer u govoru?!
A to što bi ti dobio keca, mozda nije zbog toga sto je to neispravno, mozda je nesto drugo u pitanju.