FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#13951 Re: FC Barcelona
i plus,kazu imo vise pasova od svih napadaca
,misiim ako se to moze provjerit 
- veljaca
#13952 Re: FC Barcelona
U jednom dijelu finalne utakmice, cak 7 igraca Barcelone: Alba, Pique, Buskets, Iniesta, Xavi, Fabregas, Pedro su bila na terenu sa jos 4 iz reala .....erik2 wrote:
-
salle_eh1986
#13953 Re: FC Barcelona
i šta tu ima čudno, pa jel za očekivati da tu bude igrač sevilje, bilbaoa, majorke?veljaca wrote:U jednom dijelu finalne utakmice, cak 7 igraca Barcelone: Alba, Pique, Buskets, Iniesta, Xavi, Fabregas, Pedro su bila na terenu sa jos 4 iz reala .....erik2 wrote:
kad se zna da čim neko valja ide pravac ova dva kluba
- veljaca
#13954 Re: FC Barcelona
Iniesta najbolji igrač Eura u Poljskoj i Ukrajini
Najbolji igrač Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini je španski reprezentativac Andres Iniesta, odlučila je Tehnička komisija UEFA-e.
Iniesta je tokom Eura upisao dvije asistencije (Irska i Hrvatska), ali je čitavo vrijeme bio vođa Španije, koja je sinoć u ukrajinskom Kijevu, u velikom finalu, savladala Italiju s 4:0 i osvojila treći veliki turnir zaredom.
Iako je statistički najbolji učinak imao David Silva (2 gola, 3 asistenije), za najboljeg, odnosno najkorisnijeg (MVP) igrača proglašen je Barcelonin veznjak.
Izabrana je i najbolja momčad Eura po UEFA-inom izboru, a čine je: Casillas, Buffon, Neuer, Piqué, Coentrao, Lahm, Pepe, Sergio Ramos, Jordi Alba, De Rossi, Gerrard, Xavi, Iniesta, Khedira, Busquets, Özil, Pirlo, Xabi Alonso, Balotelli, Fabregas, Cristiano Ronaldo, Ibrahimović i Silva.
--------------------
A ova najbolja momcad u njoj 24 igraca .... Da zadovolje svakoga po malo
....
Najbolji igrač Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini je španski reprezentativac Andres Iniesta, odlučila je Tehnička komisija UEFA-e.
Iniesta je tokom Eura upisao dvije asistencije (Irska i Hrvatska), ali je čitavo vrijeme bio vođa Španije, koja je sinoć u ukrajinskom Kijevu, u velikom finalu, savladala Italiju s 4:0 i osvojila treći veliki turnir zaredom.
Iako je statistički najbolji učinak imao David Silva (2 gola, 3 asistenije), za najboljeg, odnosno najkorisnijeg (MVP) igrača proglašen je Barcelonin veznjak.
Izabrana je i najbolja momčad Eura po UEFA-inom izboru, a čine je: Casillas, Buffon, Neuer, Piqué, Coentrao, Lahm, Pepe, Sergio Ramos, Jordi Alba, De Rossi, Gerrard, Xavi, Iniesta, Khedira, Busquets, Özil, Pirlo, Xabi Alonso, Balotelli, Fabregas, Cristiano Ronaldo, Ibrahimović i Silva.
--------------------
A ova najbolja momcad u njoj 24 igraca .... Da zadovolje svakoga po malo
- Dr. Kuca
#13955 Re: FC Barcelona
Spanija nikad nije osvojila nista dok Barca nepoce dominirat svijetskim fudbalom 
-
kory_galaktikos
#13956 Re: FC Barcelona
heh to ti prica..sad ce bit barsa zasluzna za sve titule spanije jeldeDr. Kuca wrote:Spanija nikad nije osvojila nista dok Barca nepoce dominirat svijetskim fudbalom
-
LiTtle MaN
#13957 Re: FC Barcelona
A ti hoces reci da Barca nije zasluzna za titule Spanije, mozda nije za sve, ali za zadnje tri veci dio zasluga pripada Barci i njenim igracima...Da nije bilo Xavia i Inieste ili Ville Spanija bi jos imala jedan vazniji trofej, a to je naslov EP-a koji je osvojen prije vise od 40 godina...kory_galaktikos wrote:heh to ti prica..sad ce bit barsa zasluzna za sve titule spanije jeldeDr. Kuca wrote:Spanija nikad nije osvojila nista dok Barca nepoce dominirat svijetskim fudbalom
- Koolin1
#13958 Re: FC Barcelona
definitivno... pogledaj samo kako igraju, i ko su kljucni igraci i bit ce ti jasno...kory_galaktikos wrote:heh to ti prica..sad ce bit barsa zasluzna za sve titule spanije jeldeDr. Kuca wrote:Spanija nikad nije osvojila nista dok Barca nepoce dominirat svijetskim fudbalom
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
-
jasmin93
#13960 Re: FC Barcelona
Koja je poenta pojavljivanja navijača Madrida u ovoj temi? Nađite si nešto korisnije za tračiti vrijeme.
Baš me zanima kako će ekipa djelovati narednu sezonu, prvenstveno to kako će se odraziti promjena trenera na neke od glavnih igrača.
Baš me zanima kako će ekipa djelovati narednu sezonu, prvenstveno to kako će se odraziti promjena trenera na neke od glavnih igrača.
-
kory_galaktikos
#13961 Re: FC Barcelona
sad ispade da tores,silva,casillas,ramos,arbeloa,alonso,mata nisu nista doprinijeli ovom timu...je tacno da barsa ima strasnu generaciju igraca i to se dijelom odrazilo na reprezentaciju al lupaz ovakve gluposti je nevjerovatnoKoolin1 wrote:definitivno... pogledaj samo kako igraju, i ko su kljucni igraci i bit ce ti jasno...kory_galaktikos wrote:heh to ti prica..sad ce bit barsa zasluzna za sve titule spanije jeldeDr. Kuca wrote:Spanija nikad nije osvojila nista dok Barca nepoce dominirat svijetskim fudbalom
- Koolin1
#13962 Re: FC Barcelona
Jesu... ali igraci Barcelone su nametnuli svoj stil igranja, ostali su se samo prilagodili tome... to nije ni cudno kad je 5 kljucnih igraca iz Barcelone.
Bez Inieste i Xavia se nije moglo... svi ostali su se mogli zamjeniti...
Bez Inieste i Xavia se nije moglo... svi ostali su se mogli zamjeniti...
- veljaca
#13963 Re: FC Barcelona
Deset najboljih svjetskih trenera u zadnjih pet godina u izboru Sport Bilda:
1. Pep Guardiola
2. Jose Mourinho
3. Vicente del Bosque
4. Alex Ferguson
5. Oscar Tabarez
6. Jürgen Klopp
7. Roberto Mancini
8. Diego Simeone
9. Frank de Boer
10. Joachim Löw
----------------------
Pep
1. Pep Guardiola
2. Jose Mourinho
3. Vicente del Bosque
4. Alex Ferguson
5. Oscar Tabarez
6. Jürgen Klopp
7. Roberto Mancini
8. Diego Simeone
9. Frank de Boer
10. Joachim Löw
----------------------
Pep
-
todd_smith
#13964 Re: FC Barcelona
odlican dokumentarac
- hypko_nurko
#13965 Re: FC Barcelona
eto messija, sto su se navadili. sad ce svi igraci poceti dolaziti na pripreme u medjugorje.
Nakon Mancinija i Buffona...
Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi stiže u Bosnu i Hercegovinu
http://www.klix.ba/vijesti/bih/najbolji ... /120704074
Nakon Mancinija i Buffona...
Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi stiže u Bosnu i Hercegovinu
http://www.klix.ba/vijesti/bih/najbolji ... /120704074
-
LSD
#13966 Re: FC Barcelona
Neki dan Hummels, sad Badstuber nova meta Barce 
- Dugi nožni nokti
#13967 Re: FC Barcelona
Uh, kad mu se Ronaldo ukaže u Međugorju. 
- BHF_Manijak
#13968 Re: FC Barcelona
Ako mrtvi BAdstuber predje u Barcu, ja cu sebi muda pojesti i nikad vise ni na jedan fudbalski forum necu javiti niti fudbal gledati, jer onda fakat veze nemam!
Cuj Badstuber, ah kukala ti majka ko ce onog parmaka, pa ni Bayern ga ne bi da ima boljeg!
Hajde za Hummelsa mi je razumljivo, mali je jedan od najperspektivnijih stopera u Evropi u svom uzrastu, ali onaj parmak...
PS Koji smo mi levati jebote, mogli smo uzeti OGROMNE pare jebote na ovoj gospi i medjugorju, a ovako pustamo samo lokalno mjesto da uzima lovu, samo zato sto je drzava nesposobna odnosno ljudi u njoj!!!

Hajde za Hummelsa mi je razumljivo, mali je jedan od najperspektivnijih stopera u Evropi u svom uzrastu, ali onaj parmak...
PS Koji smo mi levati jebote, mogli smo uzeti OGROMNE pare jebote na ovoj gospi i medjugorju, a ovako pustamo samo lokalno mjesto da uzima lovu, samo zato sto je drzava nesposobna odnosno ljudi u njoj!!!
-
LSD
#13969 Re: FC Barcelona
Daj ba nemoj zezati...što to toliko popljuva BadstuberaBHF_Manijak wrote:Ako mrtvi BAdstuber predje u Barcu, ja cu sebi muda pojesti i nikad vise ni na jedan fudbalski forum necu javiti niti fudbal gledati, jer onda fakat veze nemam!![]()
Cuj Badstuber, ah kukala ti majka ko ce onog parmaka, pa ni Bayern ga ne bi da ima boljeg!
![]()
![]()
Hajde za Hummelsa mi je razumljivo, mali je jedan od najperspektivnijih stopera u Evropi u svom uzrastu, ali onaj parmak...![]()
PS Koji smo mi levati jebote, mogli smo uzeti OGROMNE pare jebote na ovoj gospi i medjugorju, a ovako pustamo samo lokalno mjesto da uzima lovu, samo zato sto je drzava nesposobna odnosno ljudi u njoj!!!![]()
![]()
Meni je Holger savim OK stoper, borben, jak u skoku, vrlo dobar....nebitno hoce li preci u Barcu, negdje drugo ili ostati u Bayernu.
- BHF_Manijak
#13971 Re: FC Barcelona
Moj LSD, vjeruj bratu da on minute ne bi u reprezentativnom dresu odigro da nije igrac Bayerna!LSD wrote:Daj ba nemoj zezati...što to toliko popljuva BadstuberaBHF_Manijak wrote:Ako mrtvi BAdstuber predje u Barcu, ja cu sebi muda pojesti i nikad vise ni na jedan fudbalski forum necu javiti niti fudbal gledati, jer onda fakat veze nemam!![]()
![]()
![]()
Hajde za Hummelsa mi je razumljivo, mali je jedan od najperspektivnijih stopera u Evropi u svom uzrastu, ali onaj parmak...![]()
PS Koji smo mi levati jebote, mogli smo uzeti OGROMNE pare jebote na ovoj gospi i medjugorju, a ovako pustamo samo lokalno mjesto da uzima lovu, samo zato sto je drzava nesposobna odnosno ljudi u njoj!!!![]()
![]()
![]()
mislim, OK nije Maldini iz najboljih dana, ali ti momka predstavi ko da je Mikelini u pitanju
, a ne reprezentativac Njemacke.
Meni je Holger savim OK stoper, borben, jak u skoku, vrlo dobar....nebitno hoce li preci u Barcu, negdje drugo ili ostati u Bayernu.
Kazem ti, da se ja pitam, uvijek bih prije Hummelsa izabro. No realno nece nijedan ni drugi u Barcu!
-
todd_smith
#13972 Re: FC Barcelona
Kakav im je ovo koreograf u Spanskoj repci505sCrtom wrote:
- erik2
#13973 Re: FC Barcelona
Seydou Keita će ove sedmice potpisati ugovor na dvije i pol godine sa kineskim klubom Dalian Aerbin.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#13974 Re: FC Barcelona
Šteta. Veoma zahvalan igrač. Ali razumijem ga... Ima 32 godine, a kinezi nude veliku lovu.erik2 wrote:Seydou Keita će ove sedmice potpisati ugovor na dvije i pol godine sa kineskim klubom Dalian Aerbin.
- skenderija04
#13975 Re: FC Barcelona
E sad su prioriteti drugi. Javi Martinez postaje najinteresantniji na trzistu. Za sada skupo, ali ko zna. Mislim da ce se ici u tom pravcu