Može biti ali sam vidio pješake kako "ciljaju" taj otvor a cijevi bile ravno odrezane a ne kao da je auto proletio kroz njih....opet kažem može biti i da sam fulio ali me ne bi čudilo ni da su odrezali.anonimus03 wrote:Nije tu ogradu raja izrezala, nego se neki sumaher zabio i probio ogradu. Stajala je tako dobrih mjesec dana, ti si vjerovatno naletio u toku i nakon popravkeO'zone wrote:
Vrh mi je bio kad sam vidio na Stupu da su izrezali onu ogradu koju su nadležni postavili da se ne bi mogla prelaziti glavna ulica do stanice. Znači neko je došao navečer i odrezao dva vodoravna segmenta ograde da bi imali otvoren prelaz. Kasnije je to opet zavareno ali dovoljno govori o manjku odgovrnosti za svoj i živote svojih bližnjih.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- O'zone
- Globalni moderator
#13951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
BadBoy
#13952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo sam još viđao na klipovima iz Amerike kad se našikaju PCP-a ili crystal metha. Klasični simptomi, skidanje jer se temperatura tijela toliko poveća, neurotično i agresivno ponašanje, visoka tolerancija na bol i navala adrenalina. U konačnici stane srce. Policija ima velikih problema sa savladavanjem jer su ljudi na PCP-u veoma agresivni i, što je jako čudno, grizu!archi_a wrote:Parti.![]()
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#13953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kazu da je vrijedjao drotove sa pichke zenicke
To je potez u kojem imas 50% šansi da ne dočekaš sutra.
Sad sta i kako, od Smetova do PS Crkvice ima 10 kilometara. U marici po onako sparnom vremenu, haj znaj mozda mu je i pozlilo... ali ovaj snimak definitivno ne ide na ruku policajcima
Sad sta i kako, od Smetova do PS Crkvice ima 10 kilometara. U marici po onako sparnom vremenu, haj znaj mozda mu je i pozlilo... ali ovaj snimak definitivno ne ide na ruku policajcima
- seoBIH
#13954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sto ne ide? Jedino ne ude u prilog sto ga nisu skinuli ranije i privveli. Sta ovdje nije ok?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#13955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Oni tvrde da kad su dosli pred PS da su otvorili kombi i vidjeli kako lezi mrtav, a na snimku se vidi kako ulaze sa njim unutra.seoBIH wrote:Sto ne ide? Jedino ne ude u prilog sto ga nisu skinuli ranije i privveli. Sta ovdje nije ok?
Naravno, moguce je da su ubrzo izasli i da to nije snimljeno.
-
Naslovnica
#13956 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Puna podrška policiji!
Nema više onih bjelosvjetskih policijskih ublehaša, što su lafo provodili nekakve reforme policije, nadzor, ovo-ono...dobijali policajci otkaze na temelju svjedočenja kriminalaca i nekakvih nepoštivanja ljudskih prava.
Samo po bubrezima i preko labrnje, taman da mi je rod rođeni.
Nema više onih bjelosvjetskih policijskih ublehaša, što su lafo provodili nekakve reforme policije, nadzor, ovo-ono...dobijali policajci otkaze na temelju svjedočenja kriminalaca i nekakvih nepoštivanja ljudskih prava.
-
nema me tamo
#13957 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jimmy McNulty wrote:Kazu da je vrijedjao drotove sa pichke zenicke![]()
Istina je uvijek trebaju udarati, al' naravno 4, 5 puta i lisice na ruke..
Po klipu se vidi da se spustio i predao zbrzo sam klip valjda je tako bilo
I onda vidio si odma poceli trenirati strogocu jer ih je iznervirao..
Po meni drotovima treba dati 4, 5 godina zatvora.
- vješalica
#13958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
avaz voli nagemati naslove stavljajuci policiju u prvi kontekst ali zato sve ostalo poput agresivnog narkomana koji je od silnog uzbudjenja crkao u marici to nista
-
nema me tamo
#13959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne voli avaz nista avaz je dao sve crno na bijelo.vješalica wrote:avaz voli nagemati naslove stavljajuci policiju u prvi kontekst ali zato sve ostalo poput agresivnog narkomana koji je od silnog uzbudjenja crkao u marici to nista
Nije silno uzbudjenje nego udarci pendreka po stomaku i onda mu pozlilo.
Kazem zatvor za drotove baš..
Zna se kako se to radi 4, 5 udaraca i pustit ga to sto su ga oni udarili jedno 20 puta je druga stvar.
-
Nepass
#13960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U prvoj minuti klipa su mu vec trebali dva metka kroz koljena prosvirati i skinuti ga sa kombija
-
nema me tamo
#13961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nepass wrote:U prvoj minuti klipa su mu vec trebali dva metka kroz koljena prosvirati i skinuti ga sa kombija
E bravo to su trebali uradit i ostao bi ziv..
Tako se to radi.
- zateznistub
#13962 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nepass wrote:U prvoj minuti klipa su mu vec trebali dva metka kroz koljena prosvirati i skinuti ga sa kombija
- zateznistub
#13963 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zbog čega?nema me tamo wrote: Po meni drotovima treba dati 4, 5 godina zatvora.
- insomnia78
#13964 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lijepi tezer
Bzzzz. Lezi keru, bzzzzz
Bzzzz. Lezi keru, bzzzzz
-
nema me tamo
#13965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma prosipanje sile..zateznistub wrote:Zbog čega?nema me tamo wrote: Po meni drotovima treba dati 4, 5 godina zatvora.
Ne zanima mene iskreno oce li ovaj zivjeti ili ne, a po djelima i tome sto cu reci da ga znam iz vidjenja ( recimo ) ne zasluzuje zivot da budem iskren..
Problem nastaje sto ovo drotovi rade znas i normalnim likovima recimo poput mene gdje mi se unosi u facu i kad im kazes popusti me onda te oni udaraju pendrekom i pozli ti..
Pa meni je jednom pozlilo od 2 popisana udarca pendrekom ono povratio sam..
Da ne pricam o tome kako je ovaj nadrogiran i udarili ga 5, 6 puta i onda ga stavit u + kolko? 35?
Ma klasicno ubistvo..
Ja znam da cete vi normalni koji ne znate kako je to reci neka trebaju ga ubit samo treba se zapitat koliko je " normalnih " momaka vise manje - ubijeno.
-
Juliuscezar
#13966 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ja sam cuo da udaraju ove sarajveske klosare cim nema kamere ali nema to mozga ubij ga kako hoces on se vraca biznisuNaslovnica wrote:Puna podrška policiji!
- O'zone
- Globalni moderator
- zateznistub
#13968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ček malo, zašto si mu rekao "popusti me"? Ono u prolazu ti se unio u lice i ti reko popusti me... ne kontam.. I sto dobi pendrekom? Rutinska kontrola pa te opalio...nema me tamo wrote:Ma prosipanje sile..zateznistub wrote:Zbog čega?nema me tamo wrote: Po meni drotovima treba dati 4, 5 godina zatvora.
Ne zanima mene iskreno oce li ovaj zivjeti ili ne, a po djelima i tome sto cu reci da ga znam iz vidjenja ( recimo ) ne zasluzuje zivot da budem iskren..
Problem nastaje sto ovo drotovi rade znas i normalnim likovima recimo poput mene gdje mi se unosi u facu i kad im kazes popusti me onda te oni udaraju pendrekom i pozli ti..
Da ne pricam o tome kako je ovaj nadrogiran i udarili ga 5, 6 puta i onda ga stavit u + kolko? 35?
Ma klasicno ubistvo..
Ja znam da cete vi normalni koji ne znate kako je to reci neka trebaju ga ubit samo treba se zapitat koliko je " normalnih " momaka vise manje - ubijeno.
Ja sam u mladosti dva puta dobio pendrek... oba puta po zasluzi...
- insomnia78
#13969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
E cuj popusti me. 
-
Naslovnica
#13970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Otkud ti znaš da su ga lemali?nema me tamo wrote:Ma prosipanje sile..zateznistub wrote:Zbog čega?nema me tamo wrote: Po meni drotovima treba dati 4, 5 godina zatvora.
Ma klasicno ubistvo..
I da jesu, morali su primijeniti silu da obuzdaju stoku narkomansku. Šta su trebali uraditi? Kako obuzdati lika u onakvom stanju?
Nikada drotovi ne lemaju bez razloga. 99% raje nikada nije imalo problema sa drotovima na način koji ti opisuješ. Jeau li korumpirani, nesposobni, svašta nešto? Jesu, čast izuzecima. Ali da lemaju normalnu raju, to apsolutno ne stoji.
- zateznistub
#13971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mene samo čudi da mu na ovu opasku žandar nije ponudio buket cvijeća...insomnia78 wrote:E cuj popusti me.
-
nema me tamo
#13972 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa eto vidite zbog tog razmisljanja i jeste tu gdje jeste i kad nesto treba uradit nas sacica jada izađe na nasilne proteste..
Ne može se vama ništa objasnit da vam kazem da su pored mene drugovi dobijali metke iznad ispod koljena vi bi i dalje govorili sve po zasluzi..
Znaci bukvalno što sam izašao iz autobusa okruzilo me njih 10 i poceli se unosit u facu i prvi pendrek u noge sam reko popusti me koji me kurac udaraš?
I onda sljeduje njih jos 10..
A možda sam i udaran što onako na oko izgledam opasno s 120+ kila?
Drotovi su velika korumpirana da ne kazem šta da ne bi popusio ban bezveze jebo ja sve svoje ako ih ima 20 posto poštenih, e al' 20.
Ne može se vama ništa objasnit da vam kazem da su pored mene drugovi dobijali metke iznad ispod koljena vi bi i dalje govorili sve po zasluzi..
Znaci bukvalno što sam izašao iz autobusa okruzilo me njih 10 i poceli se unosit u facu i prvi pendrek u noge sam reko popusti me koji me kurac udaraš?
I onda sljeduje njih jos 10..
A možda sam i udaran što onako na oko izgledam opasno s 120+ kila?
Drotovi su velika korumpirana da ne kazem šta da ne bi popusio ban bezveze jebo ja sve svoje ako ih ima 20 posto poštenih, e al' 20.
-
Nepass
#13973 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nemam bas nekog iskustva sa policijom, osim saobracajcima, ali do sad su uvijek imali vise strpljenja nego ja. Nikad ni jedan nije pokusao da me udari.
I svaka diskusija je zavrsila u zezanju.
I svaka diskusija je zavrsila u zezanju.
- drug_profi
#13974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mene titina milicija hapsila 3 puta, nikad cvoku nissm dobio. Vojna policija dva puta. Nista. Alijina policija jednom. Kafu dobio.
Po mom iskustvu, ako si dobio degenek mora da si ga isko ili si se nasao kraj nekog ko ga je isko.
Po mom iskustvu, ako si dobio degenek mora da si ga isko ili si se nasao kraj nekog ko ga je isko.
- insomnia78
#13975 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Oni napadaju ove sto nasrcu iz autobusa