Zeljo ove sezone nije imao skakaca kojem bi nabijao loptu i koji bi je spustao, jednostavno pogresan zakljucak. Igra se nekako uvijek preko zadnjeg veznog (Zole ili Tomica) prenosi na Jamaka koji je suta prema krilima i onda ide veoma los centarsut ili ulazak u sesnaesterac, ili se neko otkrije na 20 m pa onda nema rijesenja za zadnji pas jer niko ne prati. Po meni je to najveca mana Zeljine igre, sto ostali igraci slabo prate tok lopte i slabo nalaze rijesenja i otkrivaju se u napadu. Izuzetno los udarac imaju svi osim Hodzica i hajmo reci Tomica, i niko se ne usudjuje opucati sa 20 m npr. pa da to bude neka golmanova odbijena lopta i pogodak. U sezoni u kojoj je igrao Lazar, pa i Adilovic sa Zebom, Bekricem i ostalim se vise tako igralo, lopta se vise nabijala pa spustala, mislim da je potpuno pogresno zakljuciti da se igra svodi na to da se lopta nabije Ari... Puno se islo preko krila, 1000 puta Stanic uleti u sesnaesterac, 1000 puta Tomic i Jamak kombinuju pa idu prema golu ili daju loptu na krilo.
Zelji fali kreativac u sredini tipa Zebe iz najboljih dana, fali lijevo krilo i visok napadac. Stoper se mora jos jedan dovesti i to je to... Nadam se prodaji par igraca pa onda sa tim parama pokusati nesto uraditi, Amar ima njuh za takve igrace samo kada nemas para onda si i nemocan... Valjda nas zaobidju pehovi koje smo imali ove sezone, eto sada ce napokon igraci trenirati na terenu kakvom Bog zapovijeda, koji je po meni bio glavni uzrok onolikog broja povreda i nije mi jasno kako su mogli ondje uopste i trenirati. Dobijamo sljedece sezone potpuno oporavljene Kvesica, Zolu i Colica, pa nadamo se i parama od Sehica, pa se moze desiti i da se Dzeko proda, pa mozemo prodati i nekoga od ovih sto vjecno odlaze (Svraka, Stanic, Tomic...), pa se mozda nadje i neki sponzor, pa bice tu para i od Evrope, izaci ce na hajr aBd.