Je li?sarajevoxxxx wrote:Eš-Šejh Miskin čvrsto u rukama boraca opozicije. Bogu hvala. Režim se jednog metra nije pomaknuo.
opozicioni izvor:
Regime Forces have fully captured Shiekh Maskeen,a strategic disaster for the Southern Front.
E moj Savo...
Je li?sarajevoxxxx wrote:Eš-Šejh Miskin čvrsto u rukama boraca opozicije. Bogu hvala. Režim se jednog metra nije pomaknuo.
Regime Forces have fully captured Shiekh Maskeen,a strategic disaster for the Southern Front.
Ne budi bot, nego pročitaj opozicioni izvor koji sam naveo, iznad tvog upisa.sarajevoxxxx wrote:Eš-Šejh Miskin i dalje pod kontrolom opozicije.
Neki mediji opozicije jesu prenijeli vijest o padu. Ne znam o čemu se radi. Agencija Jekin iz Dere je jedna od najboljih i najpoznatijih, oni su demantovali vijest o padu i po njima režim je neke položaje zauzeo, da bi ih opozicija kasnije povratila.Challenger__ wrote:Je li?sarajevoxxxx wrote:Eš-Šejh Miskin čvrsto u rukama boraca opozicije. Bogu hvala. Režim se jednog metra nije pomaknuo.
opozicioni izvor:
Regime Forces have fully captured Shiekh Maskeen,a strategic disaster for the Southern Front.LINK
E moj Savo...
Gubiš vrijeme. Ili se, pak, dobro zabavljaš?Challenger__ wrote:Ne budi bot, nego pročitaj opozicioni izvor koji sam naveo, iznad tvog upisa.sarajevoxxxx wrote:Eš-Šejh Miskin i dalje pod kontrolom opozicije.
Maystor wrote:Mene je ovaj Patak toliko razveselio ovih dana da imam želju da mu platim piće
Challenger__ wrote:Kiki.
Demonstriraju Kurdi ali demonstriraju i Asirci, "protiv kurdske agresije":LINK
Pa mediji su isto tako moćno oruzje često znaju pogurati stvar, toga su svjesni i jedni i drugi. Režim je do sada bar 20 puta u ovih mjesec dana objavio da je zauzeo Eš-Šejh Miskin.Black swan wrote:i ja sam bio sjeban kad je pala palmira i idlib i kad su se zakotrljale glave zarobljenika
ali kakvog smisla ima u laganju da neko drzi ili ne drzi neki grad ili selo
to definitivno ima veze sa uzimanjem tableta ili nekim patološkim stanjima
vi sto komunicirate s popunjenickim teroristima
bolje bi vam bilo da ih savjetujete da se kupe prnje i da se vrate zabrinutim roditeljima braci i sestrama te djeci
neko sto sranja ovdje istresate
čućemo seMaystor wrote: Gubiš vrijeme. Ili se, pak, dobro zabavljaš?
Mene je ovaj Patak toliko razveselio ovih dana da imam želju da mu platim piće
Deal. Samo, ostani iza svojih riječi, nemoj se izmotavati poslije.DuckZz wrote:čućemo seMaystor wrote: Gubiš vrijeme. Ili se, pak, dobro zabavljaš?
Mene je ovaj Patak toliko razveselio ovih dana da imam želju da mu platim piće
Idi bolan bacaj drkicu na Putina.sokoli wrote: Kad se u narednim mesecima budu razbucali Nusra i slicni,sledeci koji ce dobiti po p su Kurdi....
Realno mnogo su se uskurcili kao i njihov glasnogovornik ovde...
Patak sta to dobijaju pobunjenici u narednih sedam dana-nuklearku??
Inisam sa Pestera bez prozivka iz Sumadije sam
Kiki sta se pravdas, bolje da njih Kurdi gaze nego da je obratno, a da mogu gazili bi vjeruj. Kakvi su to tnikace ovi nasi su za njih poCetnici. Jedino su Armenci jos zadojeniji.Kikibombona wrote:Da li si ova idiotska pitanja smislio ti ili neko od Asiraca u Siriji ili dijaspori?RepublikanskaGarda wrote:
![]()
pa ti si gori od ovih sjevernokorejskih partijaca, pa odgovori na moja pitanja, jedno po jedno, na koja neznas odgovorit slobodno preskoci pa cu ja odgovorit na tvoja, ne da mi se ovako na divljaka raspravljat
- vijest o padu/oslobođenju Miskina prenio je i nevladin SOHR:Challenger__ wrote:opozicioni izvor:
Regime Forces have fully captured Shiekh Maskeen,a strategic disaster for the Southern Front.LINK
Mislim da možemo zaključiti: SAA KONTROLIŠE GRAD ŠEIK MISKIN.#SOHR confirm #SAA have full control over Sheikh Miskeen #Daraa #Syria
Ovi Asirci koji nesto spocitavaju Kurdima su POGANI!Challenger__ wrote:Kiki.
Demonstriraju Kurdi ali demonstriraju i Asirci, "protiv kurdske agresije":LINK
Režim se jednog metra nije pomaknuo
sunceKOtepsija wrote:Režim se jednog metra nije pomaknuo