Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ricken wrote:
Pa izvini, ali sa ulaganjima i marketingom koji ste imali tokom sezone, ja sam očekivao da se mi nećemo sastavit s loptom. Još ako se nevaram, neko od vaših čista obraza tvrdi da ste bolji od Partizana, rame uz rame Dinamu Kakva komedija od propagande.
Sto se ti bavis i sekiras oko nasih ulaganja. Prece ti je da kontas hocete li imati vode sljedece sezone i ko ce vam skupiti ovu djecu.
Uostalom, za sve je relevanta tabela. Samo to pogledaj, i danas i na kraju.
I ako ste vi sretni i ponosni da ste ispod nas, ja nemam nista protiv toga. To samo svjedoci o vasem loserskom mentalitetu.
Jel to daješ čvrsto obećanje da u narednoj pauzi nećete pišat uz vjetar, svršavat nad polovnjacima i maltretirat ovaj forum. Ako je to čvrsto obećanje, nikad više neću pomenuti vaše propale "milione".
O cemu pricas? Prenosi te. A ti milioni sto mi trosimo sve je to kes i nije na kredit. Mi imamo buidjet za naredne 3 godine. Bolje povedi racuna kako cete sljedece godine za vode skupit.
I sad uzmi apaurin, u krevet pa ponosno zaspi. I ujutro kad pogledas tabelu bice opet ista
Ja kao relevantan fudbalski strucnjak odgovorno tvrdim da je forumas pod imenom leskarenje najgori forumas na ovom forumu. Sto se derbia tice, remi zasluzen, nijedna ekipa nije zasluzila da pobjedi, hvalospjevke za borbenost igracima i ovim predivnim navijacima sa obje strane. Pozdrav svim komsijama dobre volje.
Ništa nije džaba, a posebno novac. Vi ga ne pravite, samo trošite, znači jeste kredit, samo ti to nekontaš. Ako ga ovako nastavite trošit, brzo će doći na naplatu. Znači nedaješ obećanje. Ok, daješ mi pravo da komentarišem vaše "investicije".
Last edited by Ricken on 16/05/2015 21:28, edited 1 time in total.