Pobjegoh u desnu stranu, ona nastavi, izgura auto sto je išlo ispred mene u desno i prođe. Veze ona nema da tu nisu dvije trake.
Imam poznanica, kolegica i sl voze odlicno, vrhunski al što ima zbunjenih za volanom to je čudo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
tempuser wrote:Zene nisu svjesne gresaka koje prave, uopste ne skontaju sta su napravile, da je neko morao da prikoci ili da se skloni da ga ne udare, iza sebe ostave haos, a prodju neogrebane i statisticki su sigurnije do muskaraca!
I komentari: "fin momak, ne bi mrava zgazio", "nepravda tih auta sto voze u suprotnom smjeru", "zena i djete ostade bez babe".......KRETENA.zateznistub wrote:I R.I.P. na šajbamaThrottle wrote:Samo pun gas, bice brzo cvijece negdje pored puta i spomenik
Od agresivnog i bezobraznog vozaca opasniji je jedino onaj koji jeprepadnut i zbunjen.zrakomlat wrote: ..... što ima zbunjenih za volanom to je čudo
Da, baš tako.zdruzdjo wrote:Od agresivnog i bezobraznog vozaca opasniji je jedino onaj koji jeprepadnut i zbunjen.zrakomlat wrote: ..... što ima zbunjenih za volanom to je čudo
Taxi burazeru, ništa samostalno upravljanje.amar1994 wrote:peel p50 je za takve
sto hoce da mu majka ljubi sliku na banderikakavdanakneiskustvu wrote:https://www.zenicablog.com/video-bahato ... -u-zenicu/
žuri u prego garantzateznistub wrote:Da se ovako, polu incognito, najebem umrlih vlasniku A4 sive boje koji u Mimar Sinana po punoj vanjskoj pretice i to na semaforu...
Ma jok ovaj mislim da se trkao sa nekim u A3 mamu im obojici otišli dole ka novoj cesti prema aerodromul33t wrote:žuri u prego garantzateznistub wrote:Da se ovako, polu incognito, najebem umrlih vlasniku A4 sive boje koji u Mimar Sinana po punoj vanjskoj pretice i to na semaforu...
Unutra se kladim neki debilski uslinjeni lik koji je danas turirao svojim smecem od auta,i pustao seljackodebilsku muzikuzateznistub wrote:Da se ovako, polu incognito, najebem umrlih vlasniku A4 sive boje koji u Mimar Sinana po punoj vanjskoj pretice i to na semaforu...
Druze ja cesto idem prema Odzaku znaci prolazim Doboj, do Doboja nekad znam proci i po 3 do 4 radara, a patrole ima na svakom koraku koje su tu po cijeli dan i noc upaljene sa rotacijom ne zaustavljaju nikad samo sjede u autuliaar wrote:Ne znam je l' za ovu temu, ali eto. Danas išao do Doboja, prvi put. Znači dionica Zenica - Doboj, 17 patrola pored puta. Ne znam u kojem mjestu tačno, van naselja, ograničenje 80, kilometar sigurno pravac, isprekidana i radar postavili.
Ili ono pretekne te i prvo skretanje, svrati čovjekstarii wrote:juce se vracam sa mora i poprilicna je kolona od mostara prema jablanici ali se vozi brzo oko 90km/h, helem frajer sa citroenom c4 uze preticati i naglo se ubacivati..i shvatio bi žuri mu se ali ne prođe ni deset minuta stade frajer na janjetinu..e vala sto ima bisera na cesti...
inace sjebali su s onim semaforom u konjicu..napravili kolonu dva kilometra mic po mic...
Ako mi vjeruješ, od ovih 17 patrola što sam naletio, sigurno je bilo 10 koji su i zaustavili.relax11 wrote:Druze ja cesto idem prema Odzaku znaci prolazim Doboj, do Doboja nekad znam proci i po 3 do 4 radara, a patrole ima na svakom koraku koje su tu po cijeli dan i noc upaljene sa rotacijom ne zaustavljaju nikad samo sjede u autuliaar wrote:Ne znam je l' za ovu temu, ali eto. Danas išao do Doboja, prvi put. Znači dionica Zenica - Doboj, 17 patrola pored puta. Ne znam u kojem mjestu tačno, van naselja, ograničenje 80, kilometar sigurno pravac, isprekidana i radar postavili.
Uvijek je tu semafor bio. Jbga, tu se skrece za centar grada, a dalje za Prozor, G. Vakuf, Bugojno itd, valjda mora.starii wrote:juce se vracam sa mora i poprilicna je kolona od mostara prema jablanici ali se vozi brzo oko 90km/h, helem frajer sa citroenom c4 uze preticati i naglo se ubacivati..i shvatio bi žuri mu se ali ne prođe ni deset minuta stade frajer na janjetinu..e vala sto ima bisera na cesti...
inace sjebali su s onim semaforom u konjicu..napravili kolonu dva kilometra mic po mic...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/policij ... #komentarirelax11 wrote:Druze ja cesto idem prema Odzaku znaci prolazim Doboj, do Doboja nekad znam proci i po 3 do 4 radara, a patrole ima na svakom koraku koje su tu po cijeli dan i noc upaljene sa rotacijom ne zaustavljaju nikad samo sjede u autuliaar wrote:Ne znam je l' za ovu temu, ali eto. Danas išao do Doboja, prvi put. Znači dionica Zenica - Doboj, 17 patrola pored puta. Ne znam u kojem mjestu tačno, van naselja, ograničenje 80, kilometar sigurno pravac, isprekidana i radar postavili.
tempuser wrote:Uvijek je tu semafor bio. Jbga, tu se skrece za centar grada, a dalje za Prozor, G. Vakuf, Bugojno itd, valjda mora.starii wrote:juce se vracam sa mora i poprilicna je kolona od mostara prema jablanici ali se vozi brzo oko 90km/h, helem frajer sa citroenom c4 uze preticati i naglo se ubacivati..i shvatio bi žuri mu se ali ne prođe ni deset minuta stade frajer na janjetinu..e vala sto ima bisera na cesti...
Uh pardon, citam Konjic, u glavi mi slika Jablanice i ja lijepo napisem post.Optimist wrote:tempuser wrote:
Uvijek je tu semafor bio. Jbga, tu se skrece za centar grada, a dalje za Prozor, G. Vakuf, Bugojno itd, valjda mora.