Hajde mjesec dana. Mjera. Falices mi ako te ne bude dva mjeseca.madner wrote:Moze mjesec dva dana u Banovicima. Tako i tako bi bilo neugodno biti tu kada se krevelje ove spodobe.
Cmoljo registruj ovu opkladu molim te.
Hajde mjesec dana. Mjera. Falices mi ako te ne bude dva mjeseca.madner wrote:Moze mjesec dva dana u Banovicima. Tako i tako bi bilo neugodno biti tu kada se krevelje ove spodobe.

_BataZiv_0809 wrote:Zato ljudi de ohladite boga vam. Koalirali ste sa svakim i u svakoj vlasti ucestvovali. Dokazali ste da vam je fotelja draza od majke koalirajuci sa komunistima (SDP), ustasama (HSP) i lopovima (NSRZB). De ohanite malo, dosta vam je vise
... promjene.daddy-kool wrote:Glas za DF je i glas za ...madner wrote: Glas za SDA je i glas za SDP.
Da krenemo sa opkladama, da li će DF po svaku cijenu koalirati ili ne?It_is_a_Leclerc wrote:Ako DF ikad, po bilo koju cijenu, uđe u koaliciju sa SDA, moj glas više neće vidjeti.
Smatram da je SBB bolja opcija za koaliranje. Ako ne bude dovoljno glasova ni kod jednih ni kod drugih, onda bolje četiri godine opozicije, nego vlast sa ćevapojedima pod svaku cijenu.
To ne znam. I ne bih se smio kladiti.VjecitiStudent wrote:Da krenemo sa opkladama, da li će DF po svaku cijenu koalirati ili ne?It_is_a_Leclerc wrote:Ako DF ikad, po bilo koju cijenu, uđe u koaliciju sa SDA, moj glas više neće vidjeti.
Smatram da je SBB bolja opcija za koaliranje. Ako ne bude dovoljno glasova ni kod jednih ni kod drugih, onda bolje četiri godine opozicije, nego vlast sa ćevapojedima pod svaku cijenu.
Ma ya, eto SDA je tu nevina, ne bi oni koalirali, ali kada je interes drzave u pitanju...moraju jbgOpetja033 wrote:_BataZiv_0809 wrote:Zato ljudi de ohladite boga vam. Koalirali ste sa svakim i u svakoj vlasti ucestvovali. Dokazali ste da vam je fotelja draza od majke koalirajuci sa komunistima (SDP), ustasama (HSP) i lopovima (NSRZB). De ohanite malo, dosta vam je vise![]()
Ovo ne mozes ni maloumnom miskinu prodati.
Ko je okupio stranke platforme? SDP.
Dakle dokaz da je SDP-u, tj. komunistima, draza fotelja od rodjene majke i svih principa jeste koalicija sa SDA (nastala iz mladomuslimanskog kruga), HSP-om (ustasama) i lopovimia iz NSRZB. Pa onda jos promjene koalicione partnere i ubace mafijase i kriminalce iz SBB-a, crvene ustase iz HDZ-a.
Ovakvi kurvaluci i prostitucija u samo cetiri godine nisu vidjeni ni u jednoj parlamentarnoj demokratiji na ovoj planeti. Cinjenica je neoboriva: SDP-ovcima je fotelja najdraza i najvece su kurve.
DA.VjecitiStudent wrote:Da krenemo sa opkladama, da li će DF po svaku cijenu koalirati ili ne?It_is_a_Leclerc wrote:Ako DF ikad, po bilo koju cijenu, uđe u koaliciju sa SDA, moj glas više neće vidjeti.
I ja kažem DA, DF izlazi iz SDP-ovog šinjela, na svaki mogući način će se ponašati kao SDP.Opetja033 wrote:DA.VjecitiStudent wrote:Da krenemo sa opkladama, da li će DF po svaku cijenu koalirati ili ne?It_is_a_Leclerc wrote:Ako DF ikad, po bilo koju cijenu, uđe u koaliciju sa SDA, moj glas više neće vidjeti.
Po svaku cijenu ce koalirati sa pobjednikom izbora. I to svako realan i sa zehrom mozga razumije. Ovi koji su operisani od stvarnosti i koji zive u imaginarnom, ruzicastom svijetu mogu taj potez osudjivati koliko zele.
Jedini nacin da DF ostane u opoziciji jeste da ih pobjednik izbora (a to ce biti SDA) naguzi, obzirom da je DF pozeljna mlada jer je nevinani ovima to nije u interesu.
Da SDP nije poletio po svaku cijenu za vlasti i slasti 2010., da su sačekali sa ulaženjem u vlast još četiri godine, na ovim izborima bi RASTURILI.madner wrote:Cisto logicki, ako koalira sa SDA, DF nece imati bolji rezultat. Ako ne koalira, gnjev koji je danas na vecem partneru ce se iskaliti 2016 I 2018 na SDA.
Izgubili bi kredibilitet odbijanjem da koaliraju sa SDA i pravašima?madner wrote:Ne bi, jer SDP je dosao do prve pozicije. Ne mozes biti prvi i reci: znate, neugodna je situacija, teske koalicije, ja cu se jos cetri godine praviti da hocu vlast.
Da je ostao opozicija, izgubio bi kredibilitet. Jednostavno nije znao ili umio da rjesi zadatke koji su postavljeni od glasaca, dok se iskazao na polju nepricipjelnosti.
I ja se s ovim slazem...It_is_a_Leclerc wrote:Ako DF ikad, po bilo koju cijenu, uđe u koaliciju sa SDA, moj glas više neće vidjeti.
Kako to izgleda iz pozicije nekoga čija omiljena stranka koalira sa fašistima još od svog osnivanja?Opetja033 wrote:Fulate i loptu i gol obojica, no nema veze.
Jel ti to još uvijek o "najvećoj pobjedi nakon '45'?madner wrote:Izgubio bi kredibilitet kod glasaca zato sto nisu u stanju sa najboljim rezultatom formirati vlast.
Kao kada zovnes majstora koji nije u stanju da ti napravi grijanje jer je vani preko 25 stepeni a on radi samo kada je ruzno vrijeme.
VjecitiStudent wrote:Kako to izgleda iz pozicije nekoga čija omiljena stranka koalira sa fašistima još od svog osnivanja?Opetja033 wrote:Fulate i loptu i gol obojica, no nema veze.
Bi. Ali da je napravio široku predizbornu koaliciju, pomeo bi tako da ne bi ni trebao SDA za konstrukciju vlasti.madner wrote:
SDP
Da je ostao opozicija, izgubio bi kredibilitet. Jednostavno nije znao ili umio da rjesi zadatke koji su postavljeni od glasaca, dok se iskazao na polju nepricipjelnosti.