U srce me pogodi.MTV wrote:Ovo ce biti bolno:
Ne znas kvotat
Logosoft
Moderator: Benq
-
kreker
#13901 Re: Logosoft ALL ABOUT
- semirsar
#13902 Re: Logosoft ALL ABOUT
... fali mi Afan, sta bi s tim momkom, ovaj kreker davez post'okreker wrote:U srce me pogodi.MTV wrote:Ovo ce biti bolno:
Ne znas kvotat![]()
-
kreker
#13903 Re: Logosoft ALL ABOUT
Je.aše me opet do 11 majasemirsar wrote:... fali mi Afan, sta bi s tim momkom, ovaj kreker davez post'okreker wrote:U srce me pogodi.MTV wrote:Ovo ce biti bolno:
Ne znas kvotat![]()
![]()
- semirsar
#13905 Re: Logosoft ALL ABOUT
sta je sad, opet se slepo na plavog ciru bez karte, Afane, Afane...kreker wrote:Je.aše me opet do 11 majasemirsar wrote: ... fali mi Afan, sta bi s tim momkom, ovaj kreker davez post'o![]()
![]()
-
kreker
#13906 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da sam bogdosemirsar wrote:sta je sad, opet se slepo na plavog ciru bez karte, Afane, Afane...kreker wrote:Je.aše me opet do 11 majasemirsar wrote: ... fali mi Afan, sta bi s tim momkom, ovaj kreker davez post'o![]()
![]()
- semirsar
#13907 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ej, znas sta je novo, nijesu zacrnili, ne znam zasto, ali eto, da znasDoradO wrote:sutra na RTL Klicko vs Joshua ... jjelde mi cemo moci to pratiti![]()

- MTV
#13909 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kad mi se pokaze notifikacija da je kreker nesto pisao u LoLinoj temi, mislim se sta su sada izbacili ili nekim cudom ubacili a on u suradnji sa semircetom o zatamnjenju pihh... 
-
kreker
#13910 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja SAD kontam neka info lijepa od tebe al ono jok.MTV wrote:Kad mi se pokaze notifikacija da je kreker nesto pisao u LoLinoj temi, mislim se sta su sada izbacili ili nekim cudom ubacili a on u suradnji sa semircetom o zatamnjenju pihh...
- MTV
#13911 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima ima info, snimalica mi zadnjih par dana 99% vremena radi kako treba tj. bez problema.
Jos da je vrnu na obicni RTL kao sto je bilo davnih danaa
-
kreker
#13912 Re: Logosoft ALL ABOUT
Joj ja i zaboravio na snimalicuMTV wrote:![]()
![]()
Ima ima info, snimalica mi zadnjih par dana 99% vremena radi kako treba tj. bez problema.
- MTV
#13913 Re: Logosoft ALL ABOUT
Stas kad si senilan, ko ja, pa zaboravis nesto pogledat 
Da nebude sve idilicno CP SD 1 i 2 i dalje grozni preko Air Ties HD resivera. HD su odlicni i nikakvih problema sa njima.
Da nebude sve idilicno CP SD 1 i 2 i dalje grozni preko Air Ties HD resivera. HD su odlicni i nikakvih problema sa njima.
- semirsar
#13914 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ha, jesam, li vas trzn'o, garant ste pomislili "ev ga neko prvomajsko iznenadjenje, hehehehekreker wrote:Joj ja i zaboravio na snimalicuMTV wrote:![]()
![]()
Nego, kod mene snimalica ima nekoliko trajnih naloga i sama radi sve sto treba, bio sam se iznenadio kad je nakon vise od godine pocelo snimati seriju za koju sam mislio da je vise nece nikako biti,
- semirsar
#13915 Re: Logosoft ALL ABOUT
F1 pocelo, odoh

-
kreker
#13916 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jbg stari se.MTV wrote:Stas kad si senilan, ko ja, pa zaboravis nesto pogledat
- MTV
#13917 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ti to gledas vjerovatno na SK a ja ako hocu mogu na RTL DEsemirsar wrote:F1 pocelo, odoh![]()
Dok su HD varijante u Osnovnom necu da se zalim ako ostanu samo ovakve SD verzije kuku njimakreker wrote: Jbg stari se.i kod mene CP 1 i 2 SD trzaju isti resiveri kao kod tebe
- MTV
#13918 Re: Logosoft ALL ABOUT
NOVO! Uživjte u najboljim filmskim kanalima u regionu
Poštovani korisnici,
Naša SUPER TV ponuda sada je bogatija za 5 Cinestar kanala, najboljih filmskih kanala u regiji. Cinestar TV, imali ste priliku gledati već ranije, a od danas uživajte u fantastičnim Cinestar TV Action & Thriller, Cinestar TV Fantasy, Cinestar TV Premiere 1 SD/HD i Cinestar Premiere 2 SD/HD.
CineStar TV Action & Thriller je namijenjen svim ljubiteljima vrhunske akcije i napetih trilera. Riječ je o potpuno lokalizovanom kanalu koji donosi 20 sati filmskog programa dnevno. Filmovi se emitiraju bez reklamnih prekida.
CineStar TV Fantasy je TV kanal koji objedinjuje najuzbudljivije i najmaštovitije žanrove poput misterija, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture, katastrofe, kao i filmove o superjunacima, čudovištima te nezaobilazne animacije.
CineStar TV Premiere 1 i 2 (SD/HD) prikazuje nove kino hit filmove, filmske klasike, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji i još mnogo uzbudljivog sadržaja.
Cinestar kanali su dostupni svim LoGO! korisnicima (osim LoGO! Light) do 30.06. potpuno besplatno.
Vaš Logosoft
http://logosoft.ba/cinestar-kanali
Poštovani korisnici,
Naša SUPER TV ponuda sada je bogatija za 5 Cinestar kanala, najboljih filmskih kanala u regiji. Cinestar TV, imali ste priliku gledati već ranije, a od danas uživajte u fantastičnim Cinestar TV Action & Thriller, Cinestar TV Fantasy, Cinestar TV Premiere 1 SD/HD i Cinestar Premiere 2 SD/HD.
CineStar TV Action & Thriller je namijenjen svim ljubiteljima vrhunske akcije i napetih trilera. Riječ je o potpuno lokalizovanom kanalu koji donosi 20 sati filmskog programa dnevno. Filmovi se emitiraju bez reklamnih prekida.
CineStar TV Fantasy je TV kanal koji objedinjuje najuzbudljivije i najmaštovitije žanrove poput misterija, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture, katastrofe, kao i filmove o superjunacima, čudovištima te nezaobilazne animacije.
CineStar TV Premiere 1 i 2 (SD/HD) prikazuje nove kino hit filmove, filmske klasike, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji i još mnogo uzbudljivog sadržaja.
Cinestar kanali su dostupni svim LoGO! korisnicima (osim LoGO! Light) do 30.06. potpuno besplatno.
Vaš Logosoft
http://logosoft.ba/cinestar-kanali
- radiša
#13919 Re: Logosoft ALL ABOUT
Postovani logosofte:
Kad mi se gleda film ja ga skinem sa interneta u hd formatu tako da mi nikakvi starovi nisu potrebni besplatno a kamo li da ih placam.
Vas korisnik.
Kad mi se gleda film ja ga skinem sa interneta u hd formatu tako da mi nikakvi starovi nisu potrebni besplatno a kamo li da ih placam.
Vas korisnik.
- semirsar
#13920 Re: Logosoft ALL ABOUT
ih tebe, kad bi se svijet okret'o po tvom i mom svjetonazoru ne bi stosta toga bilo na dunjalukuradiša wrote:Postovani logosofte:
Vas korisnik.
Mora se priFatiti da nijesu svi isti i isto snalazljivi, a i cejf je cejf.
Moje i tvoje je da placamo sto koristimo, a meremo se i buniti kad @MTV-u puste nesto sto je samo nasa exluziva
- radiša
#13921 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nisam ja nista rekao ruzno,samo iznjeo svoje misljenje.
Malo su mi ove fore dat cu ti nesto mjesec dva da te navucem ofucane...
Malo su mi ove fore dat cu ti nesto mjesec dva da te navucem ofucane...
- semirsar
#13922 Re: Logosoft ALL ABOUT
a da tek vidis anamotamo u njihA tezge, sve se mere izdogovarat', a na kraju balade jopet te niko ne jebe ni 2% kao ni ovdeka a bezbeli ni igdje drugdje, jer si post'o stari korisnik. K'o biva, jednom navucen, vazdi navucen.

- radiša
#13924 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni za 3 mjeseca istice ugovor i ne vjerujem da cu ga produzit.Generalno njihovom uslugom sam bio zadovoljan i bio bi supak kad bi reko nesto protiv njih jer ljudi zasluzuju sve pohvale.semirsar wrote:a da tek vidis anamotamo u njihA tezge, sve se mere izdogovarat', a na kraju balade jopet te niko ne jebe ni 2% kao ni ovdeka a bezbeli ni igdje drugdje, jer si post'o stari korisnik. K'o biva, jednom navucen, vazdi navucen.![]()
- radiša
#13925 Re: Logosoft ALL ABOUT
hvala i tebi.kreker wrote:SRETAN VAM 1 MAJ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()