Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ruud

#13901 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

kory_galaktikos wrote:ma nisu oni odigrali toliko lose,sta kukate odma ili su to neki drugi navijaci pa nesto hoce..betis nije bas naivna ekipa,valjda komentarisete na osnovu rezultata al ko je gledo tekmu mogo je vidjet da betis nije preso 3-4 puta u drugom poluvremenu pola centra,real je imo oko 20 suteva na utakmici puno je tih suteva bilo jako blizu i opasno po gol..jbg ne moze se svima dat 5-6-7 komada polako po nekoj logici sad bi trebali bit najmanje uigrani,bit ce bolje..ronaldo i marcelo dosad najveca snaga su zakazali bas nista zajedno nisu uradili
pljujete po modricu,zasto?? jel imo neku gresku,jel uradio sta sto nije smio? nidje veze

marcelo i isco najbolji bili,ozil i ronaldo kao da nisu bili tu izgledat ce to sasvim drugacije kad i oni prorade
mene zanima sta je sad sa ikerom,imo je dobru predsezonu dobro branio sta je sad prica carla koji vrag,drugacije je puno kad je on tu
?
5 0 5

#13902 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos wrote:ma nisu oni odigrali toliko lose,sta kukate odma ili su to neki drugi navijaci pa nesto hoce..betis nije bas naivna ekipa,valjda komentarisete na osnovu rezultata al ko je gledo tekmu mogo je vidjet da betis nije preso 3-4 puta u drugom poluvremenu pola centra,real je imo oko 20 suteva na utakmici puno je tih suteva bilo jako blizu i opasno po gol..jbg ne moze se svima dat 5-6-7 komada polako po nekoj logici sad bi trebali bit najmanje uigrani,bit ce bolje..ronaldo i marcelo dosad najveca snaga su zakazali bas nista zajedno nisu uradili
pljujete po modricu,zasto?? jel imo neku gresku,jel uradio sta sto nije smio? nidje veze

marcelo i isco najbolji bili,ozil i ronaldo kao da nisu bili tu izgledat ce to sasvim drugacije kad i oni prorade
mene zanima sta je sad sa ikerom,imo je dobru predsezonu dobro branio sta je sad prica carla koji vrag,drugacije je puno kad je on tu
slazem se. madrid je bio slab u prvom poluvremenu. kasnije su bili bolji. ipak je dosao novi trener sa novim stilom igre. treba to uigrati + nove igrace. za moj ukus, igraju puno ljepse. napadacki. imali su jako puno sansi, udaraca na gol. benzema jos uvijek nije uhvatio ritam. ronaldo je isto spor. ali zato se isco zeli dokazati od prve minute. pepe je bio odlican isto.

za ikera stvarno ne znam. valjda ce ga rotirati. njemu je bitno da igra puno ove sezone. inace se moze poselamiti sa brazilom.
5 0 5

#13903 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Madrid

#13904 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

iskreno, veoma lose kad se sve sabere i oduzme :-)
Cijeli tim je podbacio, jedino Marcelo i Isco sto su igrali, pa eto i Morata kad je usao, dosta se trudio...
Ovo ostalo, predvođeno Ronaldom i Ozilom je jako tanko, mislim da je ovo najslabija Ronaldova partija u dresu Reala.
Izlaskom Khedire smo ubrzali igru, Khedira je prespor igrac, pored igraca Betisa koji su trcali kao osice nije ga nigdje bilo...
Casemiro nije odigrao cudesno, ali je brzi, pravio je faul kad treba, uglavnom zatvarao kontru, Khedira nije nista zatvorio...
Vazna su 3 boda, u ovom slucaju stvarno puno, velika prasina bi se digla da nisu dobili ovu utakmicu, ali igra moze puno bolja bit.
kory_galaktikos

#13905 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ruud wrote:

?
sta je tu sad nejasno?? prvo sam mislio na tandem marcelo-ronaldo igraju naistoj strani i ko imalo prati real madrid zna da su njih dvojica u tandemu,i da zajedno prave velike probleme protivnicima,a to drugo znaci da su marcelo i isco pojedinacno kao individua bili ponajbolji
505 :thumbup:
ma za mene je ova odbrana neshvatljiva,nisu to nimalo losi igraci al redovno primaju glupe i naivne golove,protivnici imaju po 5-6 napda u tekmi i obavezno daju bar jedan gol,ajd valjda se jos uigraju,pepe je bio grozan pred kraj prosle sezone posle one povrede,varane cim dodje u prvu
fixer

#13906 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

505sCrtom wrote: slazem se. madrid je bio slab u prvom poluvremenu. kasnije su bili bolji. ipak je dosao novi trener sa novim stilom igre. treba to uigrati + nove igrace. za moj ukus, igraju puno ljepse. napadacki. imali su jako puno sansi, udaraca na gol. benzema jos uvijek nije uhvatio ritam. ronaldo je isto spor. ali zato se isco zeli dokazati od prve minute. pepe je bio odlican isto.

za ikera stvarno ne znam. valjda ce ga rotirati. njemu je bitno da igra puno ove sezone. inace se moze poselamiti sa brazilom.
Ovo se nije razlikovalo od prosle godine, ali bukvalno ni po cemu.
Adoxxx

#13907 Re: Real Madrid C.F.

Post by Adoxxx »

po meni Real nije lose igrao, nisu jos namjestili nisanske sprave, fino je vidjeti da i drugi klubovi mogu ugroziti Barcu i Reala.
5 0 5

#13908 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Adoxxx wrote:po meni Real nije lose igrao, nisu jos namjestili nisanske sprave, fino je vidjeti da i drugi klubovi mogu ugroziti Barcu i Reala.
hehehehe. mozda madrid. barcelonu malo teze. :mrgreen:
Adoxxx

#13909 Re: Real Madrid C.F.

Post by Adoxxx »

505sCrtom wrote:
Adoxxx wrote:po meni Real nije lose igrao, nisu jos namjestili nisanske sprave, fino je vidjeti da i drugi klubovi mogu ugroziti Barcu i Reala.
hehehehe. mozda madrid. barcelonu malo teze. :mrgreen:
jedno je sigurno, a to je da ce sigurno oba kluba nekad pasti, nema sanse da se sve pobjedi
ruud

#13910 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

kory_galaktikos wrote:
ruud wrote:

?
sta je tu sad nejasno?? prvo sam mislio na tandem marcelo-ronaldo igraju naistoj strani i ko imalo prati real madrid zna da su njih dvojica u tandemu,i da zajedno prave velike probleme protivnicima,a to drugo znaci da su marcelo i isco pojedinacno kao individua bili ponajbolji
ako si mislio na tandem onda Ok, kontao sam da prvo govoris da su zakazali (pojedinacno) pa onda hvalis Marcela,
po meni Marcelo jako dobar, i u ofanzivi i u defanzivi. A ja sam sinoc primjetio da njih dvojica bas forsiraju uigrane kombinacije po lijevoj strani, nema bas neke inovativnosti pored 2-3 igraca na malom prostoru, proslo im je 2-3 puta, pade i gol doduse iz ofsajda i to je sve bilo...
Carvajal mi je drag momak, vise bi volio gledat njega nego Arbelou, al ga je sinoc Cedrick namucio, objektivno govoreci kad je Carvajal odgurnuo Cedricka nakon kornera sudija je hladno mogao penal svirat.
a Benezmu i njegovu frizuru ne treba komentarisat, na stranu gol, katastrofa sinoc.
Madrid

#13911 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Kad se Varane oporavi, ja bih probao sa Ramosom desno, Pepe i Varane u sredini, cisto jednu utakmicu :-D
Legollas

#13912 Re: Real Madrid C.F.

Post by Legollas »

Super je to što smo pobjedili i dobili 3 boda. Gol razlika nije toliko bitna. Nek je Barca pobjedila 7-0 kad svi znamo kako se useru kad igraju sa nama il sa Atletikom. :wink:
Također Isco se pokazao kao odlična investicija, zamislite kakav će tandem biti Ronaldo i Isco u nastavku sezone. :-D
Adoxxx

#13913 Re: Real Madrid C.F.

Post by Adoxxx »

Legollas wrote:Super je to što smo pobjedili i dobili 3 boda. Gol razlika nije toliko bitna. Nek je Barca pobjedila 7-0 kad svi znamo kako se useru kad igraju sa nama il sa Atletikom. :wink:
Također Isco se pokazao kao odlična investicija, zamislite kakav će tandem biti Ronaldo i Isco u nastavku sezone. :-D
:-) :-)
kory_galaktikos

#13914 Re: Real Madrid C.F.

ma mislio sam na tandem njih 2,ok malo sam se lose izrazio eto :thumbup:
ma mozda su eto imali koju finu akciju al mogu to oni jos puno puno bolje,i bit ce vremenom uvjerem sam u to
ne znam zasto sad svi toliko jadikuju,kao da ste upisali pobjedu 5:0 svi polahko pobjeda je pobjeda..moze se rec da lopta nije htjela u gol,jer betis nije nikako vise ugrozio gol madrida,znaci samo popravit nisanske sprave uhodat se jos tek su dosli sa priprema jos je pocetak
mene vise brine ta odbrana i primanje tih smijesnih golova
ja sam govorio cijelo ljeto da me strah imat samo benzemu kao glavnog napadaca,koliko god jese i morata bili odlicni igraci msm da oni ne mogu nosit sav teret na ledjima,nego polako ih ubacivat,uvodit u poso
punto pelota:moguca zamjena di maria-lewandonski
5 0 5

#13915 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Adoxxx wrote: jedno je sigurno, a to je da ce sigurno oba kluba nekad pasti, nema sanse da se sve pobjedi
ma naravno. zezam se ja. onako, u duhu rezultata sinocnih utakmica. :)
Adoxxx

#13916 Re: Real Madrid C.F.

Post by Adoxxx »

kory_galaktikos wrote:ma mislio sam na tandem njih 2,ok malo sam se lose izrazio eto :thumbup:
ma mozda su eto imali koju finu akciju al mogu to oni jos puno puno bolje,i bit ce vremenom uvjerem sam u to
ne znam zasto sad svi toliko jadikuju,kao da ste upisali pobjedu 5:0 svi polahko pobjeda je pobjeda..moze se rec da lopta nije htjela u gol,jer betis nije nikako vise ugrozio gol madrida,znaci samo popravit nisanske sprave uhodat se jos tek su dosli sa priprema jos je pocetak
ja sam govorio cijelo ljeto da me strah imat samo benzemu kao glavnog napadaca,koliko god jese i morata bili odlicni igraci msm da oni ne mogu nosit sav teret na ledjima,nego polako ih ubacivat,uvodit u poso
Da li smo gledali istu tekmu?
Bosanski_kralj

#13917 Re: Real Madrid C.F.

Post by Bosanski_kralj »

Reala će ove sezone koštati to što su samo na Benzemi kao napadaču ostali.
kory_galaktikos

#13918 Re: Real Madrid C.F.

Adoxxx wrote:
kory_galaktikos wrote:ma mislio sam na tandem njih 2,ok malo sam se lose izrazio eto :thumbup:
Da li smo gledali istu tekmu?
ja gledo tekmu sinoc 21:00 h
sta imali su dobrih prilika,ubili ih jelde,mogli dat 3-4 gola,real jedva spasio zivu glavu?? znao sam da mi je los kompjuter,moram ga mjenjat dzaba je
Bosanski_kralj wrote:Reala će ove sezone koštati to što su samo na Benzemi kao napadaču ostali.
a valjda nece,al i mene je toga strah,on nikako da eksplodira da polaze sve sto zna,odigra dorbo 2 tekme pa ga nema 10
Adoxxx

#13919 Re: Real Madrid C.F.

Post by Adoxxx »

pa druze ti govoris da betis nije vise nikako ugrozio Realov gol, na ovoj tekmi sto sam ja gledao bila je i precka Betisa ;) i bilo je jos par finih prilika.
Charuga
Globalni moderator

#13920 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

kory_galaktikos

#13921 Re: Real Madrid C.F.

a dobro eto real madrid je bio u podcinjenom polozaju sinoc,dobro izvukose zivu glavu bas su ih ovi mogli nalemat..eto jel sad ok
Adoxxx

#13922 Re: Real Madrid C.F.

Post by Adoxxx »

kory_galaktikos wrote:a dobro eto real madrid je bio u podcinjenom polozaju sinoc,dobro izvukose zivu glavu bas su ih ovi mogli nalemat..eto jel sad ok
da su jedva dobili, jesu :D

Ja ti govorim samo za ono sto si ti napisao, ispalo da je Betis imao samo jednu sansu iz koje je dao gol i to je to :D
5 0 5

#13923 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

imali su 11(4) suteva. 7 kornera. na betis mislim.
Madrid

#13924 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Betis se napalio, odigrao iznad svojih mogucnosti i to je to jebiga :-D
Ljudi su zasluzili bod, na njihovu zalost pali su u zadnjim minutama, jos negdje procitah da prosle sezone kad nisu gubili do 80-te minute, na kraju nisu ni izgubili utakmicu...
3 boda pisi, igru zaboravi :mrgreen:
U narednih 10 dvoboja protiv Betisa ne vjerujem da ce betis i blizu odigrat kao sto su sinoc.
fixer

#13925 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Samo neka Iker nije branio. Meni je svaka tekma nakon toga ok. Neka ide glumit kapitena nekom drugom. Sinoc je bas popizdio. Odbio da zagrije Diega :D. Kapitenski.
Post Reply