Demokratska fronta Željko Komšić
-
starisalko
#13901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
HM2011
Sadik Ahmetovic Tijekom rata bio pripadnik Patriotske lige,kraj rata docekao kao natporucnik armije BiH
Sadik Ahmetovic Tijekom rata bio pripadnik Patriotske lige,kraj rata docekao kao natporucnik armije BiH
-
belfy
#13902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jel' ono bas HM2011 pricao kako su ga odbili u DF kada je predlagao neka svojva rjesenja? nisam valjda jos posenilio... izgleda da mu se primilo u SDA, pa covjek bi onda da se malo obrati na temi gdje je bio odbijen. meni to tako izgleda... inace bi bio na temi o SDA, right?
- biske
#13903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
da.belfy wrote:jel' ono bas HM2011 pricao kako su ga odbili u DF kada je predlagao neka svojva rjesenja? nisam valjda jos posenilio... izgleda da mu se primilo u SDA, pa covjek bi onda da se malo obrati na temi gdje je bio odbijen. meni to tako izgleda... inace bi bio na temi o SDA, right?
-
forel
#13904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kamen spoticanja wrote:drugar me zvao na DF skup u Zenici...on je neka lokalna kuka u df-u pa mi je obecao 20 hiljadu dusa,show i spektakl...
no cca 500 ljudi,menscini dosta ljudi i van zenice jer sam vidio neke table s imenima gradova iz zdk,zanimljiv mi bio i velik broj plenumasa...haman pa svi prvolinijasi s plenuma na skupu...energija slaba
solida bila neka plava hanuma,dosta racionalna,alma menscini
onaj suljagic je fakat psihopata...ono je ba strasno...lik reve s govornice,u nekom gardu za kafanske tuce,izjave ko kim jong un,ko da 13.10 sve prestaje na politickoj sceni u BiH
Komsic me pozitivno iznenadio,sto retorikom sto porukama...ali poslije suljagica tacno sam bio u knock downu...i razidje se sva za 1 sat
po mojoj procjeni Fahrini izgledaju ozbiljnije u ovom trenutku
Ti trebas otici oftamologu...
-
weredsf
- kamen spoticanja
#13906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
gdje unutra?forel wrote:kamen spoticanja wrote:drugar me zvao na DF skup u Zenici...on je neka lokalna kuka u df-u pa mi je obecao 20 hiljadu dusa,show i spektakl...
no cca 500 ljudi,menscini dosta ljudi i van zenice jer sam vidio neke table s imenima gradova iz zdk,zanimljiv mi bio i velik broj plenumasa...haman pa svi prvolinijasi s plenuma na skupu...energija slaba
onaj suljagic je fakat psihopata...ono je ba strasno...lik reve s govornice,u nekom gardu za kafanske tuce,izjave ko kim jong un,ko da 13.10 sve prestaje na politickoj sceni u BiH
Komsic me pozitivno iznenadio,sto retorikom sto porukama...ali poslije suljagica tacno sam bio u knock downu...i razidje se sva za 1 sat
Ti trebas otici oftamologu...unutra i vani puno ko šipak, koga interesuje moze pogledat na oficjelnoj fb stranici uzivo slike....kad govoris, makar govori istinu, nemoj lagat.Ili si suvise zatucan pa ne znas procjenit broj ljudi...a definitivno ima mnogo mnogo vise od 500 ljudi
koja suplja
ja bio na trgu i tu nije bilo vise od 500 ljudi
nego koliko je bilo po procjeni nekoga kome ne treba oftalmolog...recimo sta kaze ortoped,koliko je bilo ljudi?
- biske
#13907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne, nego sda ubija vlastiti proizvod.
-
forel
#13908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kamen spoticanja wrote:gdje unutra?forel wrote:kamen spoticanja wrote:drugar me zvao na DF skup u Zenici...on je neka lokalna kuka u df-u pa mi je obecao 20 hiljadu dusa,show i spektakl...
Ti trebas otici oftamologu...unutra i vani puno ko šipak, koga interesuje moze pogledat na oficjelnoj fb stranici uzivo slike....kad govoris, makar govori istinu, nemoj lagat.Ili si suvise zatucan pa ne znas procjenit broj ljudi...a definitivno ima mnogo mnogo vise od 500 ljudi
koja suplja
ja bio na trgu i tu nije bilo vise od 500 ljudi...a to zatucan kod kuce koristi
![]()
nego koliko je bilo po procjeni nekoga kome ne treba oftalmolog...recimo sta kaze ortoped,koliko je bilo ljudi?
Sefe ba koji ti je vrag
- Idemedosumom
#13909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Preko 500, definitivno 
- kamen spoticanja
#13910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
de i ostale slike
zadnji skup koji sam posjetio na istom mjestu je sbb-ov od prije 2 godine...i bio je duplo veci
bio, vidio,i to lazes opet mozes kod kuce
ili s suljagicem...pa nek se vidi iz svemira...btw reci komsicu da i mi u zenici znamo sta su poljine i sta simbolicno predstavljaju
i btw 2: pitaj suljagica je cuo kad su ga pitali jel Bosnjak ili nije
bio, vidio,i to lazes opet mozes kod kuce
ili s suljagicem...pa nek se vidi iz svemira...btw reci komsicu da i mi u zenici znamo sta su poljine i sta simbolicno predstavljaju
-
forel
#13911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kamen spoticanja wrote:de i ostale slikezadnji skup koji sam posjetio na istom mjestu je sbb-ov od prije 2 godine...i bio je duplo veci
bio, vidio,i to lazes opet mozes kod kuce![]()
ili s suljagicem...pa nek se vidi iz svemira...btw reci komsicu da i mi u zenici znamo sta su poljine i sta simbolicno predstavljaju![]()
Prije 2 godine je bilo sto je bilo
Idemedosumom ne volim likove koji za svoju politiku prosipaju suplju, da je bilo 500 OK bilo 500 pa šta'š sad?Pa svugdje neko dozivi fijasko, ali ovako otvoreno lagat e to je vec opasan problem sa karakterom.Bilo je koliko je bilo - dovoljno je.Dobro je Komsic rekao, ''nemojte me hvalit, samo nemojte lagat a ostalo manje vise'' svaka mu je za Nobela
- drug_profi
#13912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne mora biti Bosnjak da bi se kandidovao za bosnjackog clana predsjednistva. To moze biti bilo ko od ostalih ako istakne kandidaturu za to mjesto. Samo je stvar da li je biracima bitno sta je kandidat po etnickoj pripadnosti.
- shibonja
#13913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sto volim kad me ubjedjuju da glasam za SDA ,a ja necu pa necu:D
- kamen spoticanja
#13914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da rusimo koga? Doktora s disertacijom o zlatku lagumdziji? Ili načelnika, nacelnika, ambasadora, predsjednika, predsjednika?forel wrote:kamen spoticanja wrote:de i ostale slikezadnji skup koji sam posjetio na istom mjestu je sbb-ov od prije 2 godine...i bio je duplo veci
bio, vidio,i to lazes opet mozes kod kuce![]()
ili s suljagicem...pa nek se vidi iz svemira...btw reci komsicu da i mi u zenici znamo sta su poljine i sta simbolicno predstavljaju![]()
Prije 2 godine je bilo sto je bilodruga stvar opet cemo da ispitujemo necije nacionalno pravo da bude il ne bude bosnjak
![]()
pa mislim to se zove ODRON! Pa ako znate papir u ruke pa bujrum da ih rusimo
Bilo je koliko je bilo, cak i da dodje 10 000 sve je to nista, ako tih 10 000 ne glasa
Predizborni skup je vid medijske diskusije u kojoj se iznose stavovi, planovi i programi, a izbori su ocjena.To ti je ono takmicili se dva profesora koji je bolji, jedan fensy, smije se, šatru baca, i kod njega 100 ucenika, kod strogog 5, al kad se mjeri znanje ovi 100 su ovce a ovih 5 uspijesni ljudi
Idemedosumom ne volim likove koji za svoju politiku prosipaju suplju, da je bilo 500 OK bilo 500 pa šta'š sad?Pa svugdje neko dozivi fijasko, ali ovako otvoreno lagat e to je vec opasan problem sa karakterom.Bilo je koliko je bilo - dovoljno je.Dobro je Komsic rekao, ''nemojte me hvalit, samo nemojte lagat a ostalo manje vise'' svaka mu je za Nobela
De ba...ovo se zove demagogija. ..uz duzno poštovanje pravu na izbor ideologije ili političkog favorita
-
alzu1977
#13915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E u Zenici ako vas sunce ne ogrije, ne znam gdje će 
- Opetja033
#13916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni samo nije jasno zasto se na ovoj temi najvise raspravljaju dva tabora koji su buduci koalicioni partneri 
- Banksy
#13917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako dobiju glasove, dobiće ih zbog ovoga. Ovo se od njih očekuje.
''Mi vam nudimo neke druge ljude, čestite i poštene, koji su odlučili uraditi nešto za ovu zemlju i to ne zbog mene, nego zbog volje, želje i hrabrosti da promijene stanje, da pošalju bandite u zatvore i zaposle ljude. Zato vas molim da 12. oktobra izađete na izbore jer ćete neizlaskom glasati za one koji snose punu odgovornost za katastrofalno stanje u kojem se danas nalazi BiH" rekao je Komšić.
Važno je da se ne zaborave ove poruke kad sutra budu pravili koalicije.
-
weredsf
#13918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A zasto nisu nekog takvog kandidirali za nacelnika Srebrenika????Banksy wrote:Ako dobiju glasove, dobiće ih zbog ovoga. Ovo se od njih očekuje.
''Mi vam nudimo neke druge ljude, čestite i poštene, koji su odlučili uraditi nešto za ovu zemlju i to ne zbog mene, nego zbog volje, želje i hrabrosti da promijene stanje, da pošalju bandite u zatvore i zaposle ljude. Zato vas molim da 12. oktobra izađete na izbore jer ćete neizlaskom glasati za one koji snose punu odgovornost za katastrofalno stanje u kojem se danas nalazi BiH" rekao je Komšić.
Važno je da se ne zaborave ove poruke kad sutra budu pravili koalicije.
- madner
#13919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To su zelje zelenog tabora koji ne moze jos prihvatiti da ce oni instalirat Zlaju za glavnog u VMu.Opetja033 wrote:Meni samo nije jasno zasto se na ovoj temi najvise raspravljaju dva tabora koji su buduci koalicioni partneri
Glas za SDA je i glas za SDP.
- Banksy
#13920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dok se ne izviniš za one primitvne uvrede, na ignore si.weredsf wrote: A zasto nisu nekog takvog kandidirali za nacelnika Srebrenika????
-
daddy-kool
#13921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Glas za DF je i glas za ...madner wrote: Glas za SDA je i glas za SDP.
- madner
#13922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja se nadam opoziciju, bojim se Fahru.
- Opetja033
#13923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U sta cemo se nas dvojica kladiti? Lova? Mjesec - dva ljetovanja u Banovicima? Sta god, samo reci. Ove dvije stranke + HDZ na nivou FBiH. Eventualno jos jedna manja stranka ukoliko DF ne ostvari potreban rezultat.madner wrote:To su zelje zelenog tabora koji ne moze jos prihvatiti da ce oni instalirat Zlaju za glavnog u VMu.Opetja033 wrote:Meni samo nije jasno zasto se na ovoj temi najvise raspravljaju dva tabora koji su buduci koalicioni partneri
Glas za SDA je i glas za SDP.
I SDA i DF ce objerucke prihvatiti koaliciju jedni sa drugima, svako iz svojih razloga.
Ne znam da li bih se smijao ili zalio idealisticke levate.
- madner
#13924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moze mjesec dva dana u Banovicima. Tako i tako bi bilo neugodno biti tu kada se krevelje ove spodobe. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#13925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kako stoje ove izdajice???
prema plakatima nula bodova
prema plakatima nula bodova