33 
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Mozda u revansukory_galaktikos wrote:bit ce zajebana utakmica sutra, ja se jos sjecam gola zalayete
igra li pogba ??
Međutim, Real nije pobijedio u posljednjih sedam posjeta Italiji. Posljednji trijumf se dogodio u grupnoj fazi u sezoni 2003/2004. rezultatom 3:0 kod Rome. Posljednje tri utakmice su Kraljevi remizirali u Italiji, a ukupni omjer s talijanskim klubovima u Italiji im je četiri pobjede, osam remija i 17 poraza.
ali sad je italijan na celu, imali su i los omjer sa svabama pa sta bi prosle godineI am Happy wrote:Ma 1-0 je najbolji rezultat jer ako primis gol na svome terenu onda te nigdje nema.
Sumnjam da Juve moze dobiti ( ako ikako moze i dobiti veceras ) sa vise od jedan razlike. 2:1, 3:2 je isto kao 0:0 da odigras...tamo primis gol i opet ispadas.
Realu ce biti teze, od njih se puno vise ocekuje. Juventus je ostvario svoj cilj i ne mogu nikako razocarati.
Međutim, Real nije pobijedio u posljednjih sedam posjeta Italiji. Posljednji trijumf se dogodio u grupnoj fazi u sezoni 2003/2004. rezultatom 3:0 kod Rome. Posljednje tri utakmice su Kraljevi remizirali u Italiji, a ukupni omjer s talijanskim klubovima u Italiji im je četiri pobjede, osam remija i 17 poraza.
Jedino oni i mogu da uzivajukory_galaktikos wrote:ja mislim da ce neutralni veceras uzivat uz tekmu