Sad pjevaj: U Zenicu kada pođem ja..........................Pitar_na_motoru wrote:Dakle komsije bile spremna da šampion svoje evropske utakmice igra na njihovom stadionu, a mi ih odbili.
Neka smo.
Realno ne morate se ni vraćati.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sad pjevaj: U Zenicu kada pođem ja..........................Pitar_na_motoru wrote:Dakle komsije bile spremna da šampion svoje evropske utakmice igra na njihovom stadionu, a mi ih odbili.
Neka smo.
Ma brate znam ja to al ne dao bog kakvih budala s obadvije strane i eto ti kamenica i sl. a beba 7 mjeseci plus voznja tamo vamo dever je to. Grba mi je bila haman pred kucom. Imam ja bruku havera u Zenici al dovoljan je samo po jedan pacijent s obje strane i eto belaja. Znas da je masa cudo..channel10 wrote:Mozes ti slobodno i u ZE sa djecom. Niko vam nista nece, jos ce doci i podrzati vas.
Neko u Glazgov, neko u Hrasnicu.Ricken wrote:Sad pjevaj: U Zenicu kada pođem ja..........................Pitar_na_motoru wrote:Dakle komsije bile spremna da šampion svoje evropske utakmice igra na njihovom stadionu, a mi ih odbili.
Neka smo.![]()
![]()
Realno ne morate se ni vraćati.
Od malih se nogu navikavaTomahawk11 wrote:Nosiš bebu od 7 mjeseci na utakmice? Nisi ti normalan
Sad kad se budemo častili vas ćemo častiti Zeničke p...e!Pitar_na_motoru wrote:
Neko u Glazgov, neko u Hrasnicu.
Pa dobro, ne bi tako malo dijete vodio ni na Grbavicuarmin071 wrote:Ma brate znam ja to al ne dao bog kakvih budala s obadvije strane i eto ti kamenica i sl. a beba 7 mjeseci plus voznja tamo vamo dever je to. Grba mi je bila haman pred kucom. Imam ja bruku havera u Zenici al dovoljan je samo po jedan pacijent s obje strane i eto belaja. Znas da je masa cudo..channel10 wrote:Mozes ti slobodno i u ZE sa djecom. Niko vam nista nece, jos ce doci i podrzati vas.
Ma gdje ćeš, bolan, s tim maksumom na stadionarmin071 wrote:Od malih se nogu navikavaTomahawk11 wrote:Nosiš bebu od 7 mjeseci na utakmice? Nisi ti normalan![]()
Ima vise pitarskih gegica nego neko dresovaSamo smo sad morali Celtica preskociti bilo “malo” mokro
Ejs, neće se moći doći sa dresom i šalomN.N. wrote:Skini gegice i nece vam niko nista
Bezze pravite bauk, bez rekvizita dodjes, pogledas tekmu, prohodas i kuca.
Auto ostavis u gradu negdje, u mahalu neku, sta ko zna...
Manite se parkinga oko stadiona dole.
Na kraju ce ih sigurno skuplje izaci organizacija i odigravanje utakmice nego sto bi bio slucaj na Grbavici.channel10 wrote:Eno vam obavjestenje u vezi tekme na portalu KLix.
Zastitare uzima i dovodi FKS. Mup KS ce najvjerovatnije vrsiti obezbijedjenje na stadionu uz pomoc MUP ZDK.
https://scsport.ba/direktor-stadiona-bi ... -sarajeva/Situacija je specifična jer će na utakmicu željeti doći domaći navijači koji će navijati protiv Sarajeva, ali mi možemo odgovoriti na taj zadatak. Sarajevo radi organizaciju, a mi ćemo pomagati jer imamo više iskustva. Zaštitarsku službu će dovesti klub koji je iznajmio stadion, a vjerovatno će u organizaciji učestvovati i MUP Kantona Sarajevo”, rekao je direktor stadiona.
Nivelacija wrote:Huskić: Čelik podržava Sarajevo, drago nam je što ćemo ugostiti evropski meč u Zenici
Fudbalski klub Sarajevo otklonio je danas dilemu na kojem će stadionu biti domaćin susreta trećeg pretkola Evropske lige protiv BATE Borisova ili Rosenborga.
Utakmica će biti odigrana 8. avgusta na stadionu Bilino polje, koji koristi NK Čelik. Iz zeničkog kluba poručuju kako će učiniti sve kako bi se igrači i navijači bordo tima osjećali sigurno i ugodno.
“Koliko god smo u mogućnosti, izaći ćemo ususret Sarajevu. Kao klub apsolutno podržavamo sve naše ekipe koji nastupaju u Evropi, zadovoljstvo nam je biti od pomoći i bordo timu u njihovoj misiji. Već od danas krećemo s pripremama za utakmicu, moramo riješiti mnogo tehničkih detalja do samog susreta”, ističe u izjavi za SCsport generalni sekretar Čelika Ismar Huskić.
Što se tiče prostora za popularne Horde zla, poznato je gdje će najvatreniji bordo fanovi biti smješteni.
“Za organizovanu grupu navijača Sarajeva bit će osiguran prostor na tribini Sjever, gdje oni i žele biti. Dio na Jugu bit će ostavljen gostujućim fanovima, dakle navijačima BATE Borisova ili Rosenborga, kojima je predviđen prostor od pet posto kapaciteta stadiona Bilino polje. Što se tiče navijača Čelika, naravno da su i oni dobrodošli, kao i svi ostali ljubitelji bh. fudbala koji žele pogledati jednu evropsku utakmicu. Ipak, ne može garantovati za svakog pojedinca i govoriti ko će za koga navijati, jer to je individualna stvar, ali mogu reći da mi kao Čelik apsolutno podržavamo ekipu Sarajeva, kao i sve ostale bh. klubove u evropskim susretima”, zaključuje Huskić.
GospodskiNivelacija wrote:Huskić: Čelik podržava Sarajevo, drago nam je što ćemo ugostiti evropski meč u Zenici
Fudbalski klub Sarajevo otklonio je danas dilemu na kojem će stadionu biti domaćin susreta trećeg pretkola Evropske lige protiv BATE Borisova ili Rosenborga.
Utakmica će biti odigrana 8. avgusta na stadionu Bilino polje, koji koristi NK Čelik. Iz zeničkog kluba poručuju kako će učiniti sve kako bi se igrači i navijači bordo tima osjećali sigurno i ugodno.
“Koliko god smo u mogućnosti, izaći ćemo ususret Sarajevu. Kao klub apsolutno podržavamo sve naše ekipe koji nastupaju u Evropi, zadovoljstvo nam je biti od pomoći i bordo timu u njihovoj misiji. Već od danas krećemo s pripremama za utakmicu, moramo riješiti mnogo tehničkih detalja do samog susreta”, ističe u izjavi za SCsport generalni sekretar Čelika Ismar Huskić.
Što se tiče prostora za popularne Horde zla, poznato je gdje će najvatreniji bordo fanovi biti smješteni.
“Za organizovanu grupu navijača Sarajeva bit će osiguran prostor na tribini Sjever, gdje oni i žele biti. Dio na Jugu bit će ostavljen gostujućim fanovima, dakle navijačima BATE Borisova ili Rosenborga, kojima je predviđen prostor od pet posto kapaciteta stadiona Bilino polje. Što se tiče navijača Čelika, naravno da su i oni dobrodošli, kao i svi ostali ljubitelji bh. fudbala koji žele pogledati jednu evropsku utakmicu. Ipak, ne može garantovati za svakog pojedinca i govoriti ko će za koga navijati, jer to je individualna stvar, ali mogu reći da mi kao Čelik apsolutno podržavamo ekipu Sarajeva, kao i sve ostale bh. klubove u evropskim susretima”, zaključuje Huskić.
https://www.faktor.ba/vijest/robijasi-p ... iona/45939On napominje kako je bio u kontaktu sa Čelikovom navijačkom grupom Robijaši, koji, kazao je Omić, vjerovatno neće biti zainteresirani za ovu utakmicu.
- Oni su samo tražili da navijačka grupa Horde zla ne bude smještena na tribini Jug, na kojoj su tradicionalno najvjerniji Čelikovi navijači kada igra naš klub. To ćemo pokušati ispoštovati i staviti u ugovor s FK Sarajevo. U ugovoru ćemo naznačiti i kako će eventualnu štetu na stadionu snositi FK Sarajevo, ali nećemo tražiti nikakvu bankovnu garanciju - napominje Omić.