Ama bolan baš kod alte, nismo ni došli dole do semafora, hamša vidila tramvaju žmigavac i konta on će ispred njebitanga_sa_otesa wrote:jel na zeleno stala?
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bleee_sa
#13876 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#13877 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jel plavusa neka?
-
tempuser
#13878 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da nije respo?

- bleee_sa
#13879 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije, kad mi je vidila facu prođe na crveno kod tehničke 
- bleee_sa
#13880 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije, respo vozi normala, vozio se par puta ispred menetempuser wrote:Da nije respo?![]()
![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#13881 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Stajanje u kružnom toku da bi se pustila vozila da se uključe u kružni
- bleee_sa
#13882 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i mene to nervira osim kad mene puštajuO'zone wrote:Stajanje u kružnom toku da bi se pustila vozila da se uključe u kružni
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#13883 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja vala ne bih kočio!bleee_sa wrote:E da mi je neko pričao ne bi mu vjerovao...
Maloprije ide ispred mene treba u desnoj traci od Vrazove do Alte, na stanici M. Dvor tramvaj kreće i kod Alte daje lijevi žmigavac da će skrenuti kod Holidaya, da bi dotična koka u BMWu sedmici stala kod Alte i pušta tramvaj ko da će volanom smotat![]()
![]()
![]()
Jedva stadoh, zamal da joj u guzu uletim
-
tempuser
#13884 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Spucas je a na displeju BMW-a se pojavi, "New hardware found, would you like to install it?"Romeo 80 wrote:Ja vala ne bih kočio!bleee_sa wrote:E da mi je neko pričao ne bi mu vjerovao...
Maloprije ide ispred mene treba u desnoj traci od Vrazove do Alte, na stanici M. Dvor tramvaj kreće i kod Alte daje lijevi žmigavac da će skrenuti kod Holidaya, da bi dotična koka u BMWu sedmici stala kod Alte i pušta tramvaj ko da će volanom smotat![]()
![]()
![]()
Jedva stadoh, zamal da joj u guzu uletim![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#13885 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Valjal sta pichichRomeo 80 wrote:Ja vala ne bih kočio!bleee_sa wrote:E da mi je neko pričao ne bi mu vjerovao...
![]()
![]()
Jedva stadoh, zamal da joj u guzu uletim![]()
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#13886 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vidiš bolan Bato da je čovjek jedva stao!
Poveži dva i dva 
- amar1994
-
condy
#13888 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne bi stao da valja 
- O'zone
- Globalni moderator
#13889 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tri zelena svjetla su prošla dok je mlada plava dama pokrenula svoju 206-icu sa semafora. Ugasio se ne znam koliko puta da bi na kraju na svoje crveno svjetlo proletjela u raskrsnicu, uspaničila se vratila se u rikverc i zamalo pregazila pješake na pješačkom prelazu. Da se čovjek nije odgurnuti od njeno vozilo završio bi pod njim.
Tu je ja na pješačkom uslikam.

Eh upalilo se četvrto zeleno i dama je opucala po gasu ali kao što vidite na slici nije izbacila vozilo iz rikverca
opet panika, prebacivanje u prvu i auto se ugasi. Pa ponovo uplaila i napokon krenula na principu klackalice ono kad auto cima naprijed nazad
Elem na autu nema slova P ali ako ova ima dan iskustva za volanom....
Na Pofalićima me dočeka bijeli 2008 koji iz srednje trake čas sa pola auta uđe u lijevu traku čas u desnu na kraju odlučim da ga zaobiđem kad dama kuca poruke i smije se uopšte ne gleda cestu
Tu je ja na pješačkom uslikam.

Eh upalilo se četvrto zeleno i dama je opucala po gasu ali kao što vidite na slici nije izbacila vozilo iz rikverca
Na Pofalićima me dočeka bijeli 2008 koji iz srednje trake čas sa pola auta uđe u lijevu traku čas u desnu na kraju odlučim da ga zaobiđem kad dama kuca poruke i smije se uopšte ne gleda cestu
- beni-bu-man
#13890 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
to samo kod nas imaO'zone wrote:Stajanje u kružnom toku da bi se pustila vozila da se uključe u kružni
-
Throttle
#13891 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prekjučer hanuma stade sa Pezoom 207 u kružnom da joj jaranica izađe, i onda jaranica trk preko traka do trotoara
Ni žmigavca, ni da se pomjeri u stranu, stade nasred unutrašnje trake
- beni-bu-man
#13892 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sve to treba sakomu glavu, sve dok ne skonta kako staThrottle wrote:Prekjučer hanuma stade sa Pezoom 207 u kružnom da joj jaranica izađe, i onda jaranica trk preko traka do trotoara![]()
- HardcoreMX
#13893 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
beni-bu-man wrote:to samo kod nas imaO'zone wrote:Stajanje u kružnom toku da bi se pustila vozila da se uključe u kružni
-
Throttle
- HardcoreMX
#13895 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
upitaj autora..u opisu stoji da je licno snimao..
-
zdruzdjo
#13896 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
[quote="bleee_sa",]
Nije, respo vozi normala, vozio se par puta ispred mene
[/quote]
Taj opis "normala" je u ovoj temi malo rastegljiv termin kad je u toj jednacini i respo.
Eto priznaj koliko je auta bilo jos iza tebe ili bar ispred tebe do respo-a.. opklada da su bile bar 4 duzine tramvaja.
Za brzinu ne smijem ni da pitam. Morati cemo otvarati ovu istu temu Vol.2.
Taj opis "normala" je u ovoj temi malo rastegljiv termin kad je u toj jednacini i respo.
Eto priznaj koliko je auta bilo jos iza tebe ili bar ispred tebe do respo-a.. opklada da su bile bar 4 duzine tramvaja.
Za brzinu ne smijem ni da pitam. Morati cemo otvarati ovu istu temu Vol.2.
-
Throttle
#13897 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
@HardcoreMX: Ma šala, ima kamikaza svugdje 
-
zdruzdjo
#13898 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prekjuce, novi kruzni u buljakovom. 17:00 Stoji se u dvije kolone za ukljucivanje sa auto-puta. Kako prilazim samom kruznom obije trake su pune i mic po mic.
U pola frke prvo auto prije ukljucenja u lijevoj traci fino zmigavac i namota lijevo u kontra smjeru i smota nazad na autoput. Za njim jos trojica. Od toga jedan iz desme trake se progura izmedju i isto uradi. Znaci lom. Jedan iz pravca rajlovca je morao zakociti da ne bi pukao frontalno u nekog od njih. Loodara.
Danas ista lokacija drugi smjer. Izlazim iz buljakova i na onaj dio auto puta cu pa desno na kruzni pa prema stupu. Pored mene lijevom satra se da me predje chevrolet captiva.
Ok, prodje me udje u traku ispred mene kocenje seljacki onako krk i iskljucuje se prema kruznom. Ulazi u guzvu u kruzni i naaaaravno vanjskom trakom...hooop opet na iskljucenje za autoput prema zenici. Wtf maaaan??????
U pola frke prvo auto prije ukljucenja u lijevoj traci fino zmigavac i namota lijevo u kontra smjeru i smota nazad na autoput. Za njim jos trojica. Od toga jedan iz desme trake se progura izmedju i isto uradi. Znaci lom. Jedan iz pravca rajlovca je morao zakociti da ne bi pukao frontalno u nekog od njih. Loodara.
Danas ista lokacija drugi smjer. Izlazim iz buljakova i na onaj dio auto puta cu pa desno na kruzni pa prema stupu. Pored mene lijevom satra se da me predje chevrolet captiva.
Ok, prodje me udje u traku ispred mene kocenje seljacki onako krk i iskljucuje se prema kruznom. Ulazi u guzvu u kruzni i naaaaravno vanjskom trakom...hooop opet na iskljucenje za autoput prema zenici. Wtf maaaan??????
- beni-bu-man
#13899 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
HardcoreMX wrote:
- supercali
#13900 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Taj opis "normala" je u ovoj temi malo rastegljiv termin kad je u toj jednacini i respo.zdruzdjo wrote:[quote="bleee_sa",]
Za brzinu ne smijem ni da pitam. Morati cemo otvarati ovu istu temu Vol.2.[/quote][/quote]
To je tvoje misljenje
Ako pisem da se onaj od 40 ne moze kazniti ne znaci da isto tako vozim al tako je na forumu cim nesto kazes odmah si ti taj
Kompleksi i generalizacija je cudo cim je neko protiv tebe odmah je on najgori