koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- mc-twin
#13876 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja sve hocu da pitam je li neko kupovao neko preko tog ananasa parfeme? Vidim ima Luxe i Omega-trade sto nude. Kad se istrazi povezuje sa "ParfemiZaVas". 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#13878 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ne mogu da se sjetim da li sam pitso za njega ili azoure oud?!black wrote: ↑21/07/2026 11:29pisali smo vec o njemu i sjecam se da si pitao za njegakonektovan wrote: ↑21/07/2026 08:37 Kakv je cocoa morado, od french avenue tamo za jesen zimu upotrebu??? Vidim na ananasu, 70 ak KM...on je klon Oud Cadenze i odlican je ako volis tu vrstu mirisa, pocetak je bas ostar ali brzo se smiri, performanse dobre do beton dobre
komotno se moze reci niche kvalitet za malo para. probao sam ja i Cadenzu, naravno uvijek u klonu nesto fali al jeb ga to nesto malo cini puno u cijeni jednog i drugog
kod mene jos uvijek traje boca i ono sto mene malo nervira je sto mi nos na njega brzo oslijepi, raspravljali smo i na tu temu
![]()
ugl mislim da bi ti se svidio, ali ako nisi siguran uzmi dekant, malo vidi recenzije itd. ali za tu lovu se isplati, na kraju krajeva uvijek ga mozes prodati. dimasto sladak, kremast, kakao, koza, oud, tamjan i slatkoca hurmi dok su u pocetku ostri zacini..tako nekako
Cijena im je bas povoljna, kontam neke zalihe napraviti za jesen zimu. Na papiru djeluje interesantsn po notama.
- mc-twin
#13879 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nisam nikad nista. Vidim ima nelosih cijena da se sta probere, a ima i suludih.konektovan wrote: ↑21/07/2026 16:34Ja sam kupio jedan armaf preko ananasa, sve ok...
Za vecinu proizvoda pise, iz koje je radnje.