Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
gidra

#13876 Re: Real Madrid C.F.

Post by gidra »

Modrić karina uvijek bio i ostao, Benzema mrtvi također, treba mu 20 prilika da zabije gol a o ofsajdima ne treba ni trošiti riječi, uglavnom kloc. Ronaldo večeras nije mogao meda, Ozil slab, Di Maria isto neka trkaća kokoš, Khedira panj.
Isco majstor, još kad provuče dvojici kroz noge u istom napadu, definitivno najveće pojačanje prethodnih par godina.
Žao mi Betisa, fino su odigrali, čak su mogli i povesti pred kraj da je onaj znao bolje glavom šutirati.
kory_galaktikos

#13877 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

pa jesu li mogli jos koju priliku profulat..i mene pitaju sto sam poceo sijedit ma gdje necu,3 boda ajd sto je bitno al realizaciju popravit pod hitno,morata od prve minute,ozil il je najbolji na terenu il ga nema nikako
odbrana :shock: oni trebaju hodzi,sta sve mogu zakomplikovat i primit to je cudo
a da li iko zna sta je sad sa ikera,e svasta
miki.ba

#13878 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

Svasta sam ocekivao, al da ce jedan Bale oboriti transfer rekord nisam, sve otislo u kurac.
Goldenhand

#13879 Re: Real Madrid C.F.

Post by Goldenhand »

leet wrote:Šta kažu, problem bio u Mourinhu? :)
Drži se ti Husrefa :kiss:

Dobar start sezone,3 boda tu.Ramos i Modrić moraju bolje,barem dok se ne oporave Varane i Xabi ili Illarra tada klupa,ostali su zadovoljili,ono Ronaldo je Ronaldo jedna loša i 56 dobrih.
Btw Iker mora braniti.
fixer

#13880 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

gidra wrote:Modrić karina uvijek bio i ostao, Benzema mrtvi također, treba mu 20 prilika da zabije gol a o ofsajdima ne treba ni trošiti riječi, uglavnom kloc. Ronaldo večeras nije mogao meda, Ozil slab, Di Maria isto neka trkaća kokoš, Khedira panj.
Isco majstor, još kad provuče dvojici kroz noge u istom napadu, definitivno najveće pojačanje prethodnih par godina.
Žao mi Betisa, fino su odigrali, čak su mogli i povesti pred kraj da je onaj znao bolje glavom šutirati.
Ima li iko da ti valja?
Kemal Malovčić

#13881 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kemal Malovčić »

Modrić je najbolje partije pružao u Zrinjskom, od tada njegova karijera ide putanjom ka dole, on nije ni sjena onoga što je bio.

Real jedva, ali tri boda su tri boda.
gidra

#13882 Re: Real Madrid C.F.

Post by gidra »

fixer wrote:
gidra wrote:Modrić karina uvijek bio i ostao, Benzema mrtvi također, treba mu 20 prilika da zabije gol a o ofsajdima ne treba ni trošiti riječi, uglavnom kloc. Ronaldo večeras nije mogao meda, Ozil slab, Di Maria isto neka trkaća kokoš, Khedira panj.
Ima li iko da ti valja?
večeras ne, patnja živa, očekivao sam lepršavost u igri, još pogotovo što se igra na domaćem terenu.
Goldenhand

#13883 Re: Real Madrid C.F.

Post by Goldenhand »

gidra wrote:
fixer wrote:
Ima li iko da ti valja?
večeras ne, patnja živa, očekivao sam lepršavost u igri, još pogotovo što se igra na domaćem terenu.
Kad očekuješ logično je da ćeš se razočarat.
kory_galaktikos

#13884 Re: Real Madrid C.F.

Kemal Malovčić wrote:Modrić je najbolje partije pružao u Zrinjskom, od tada njegova karijera ide putanjom ka dole, on nije ni sjena onoga što je bio.

Real jedva, ali tri boda su tri boda.
e kemo i ti ga vala znas pretjerat da valja hehe,bitno je da su dosla 3 boda,pocetci su uvjek najgori a u primeri je svaki bod itekako bitan,ako se stvori razlika na strartu ode to..samo polako nadocice to sve
Tomahawk11
Globalni moderator

#13885 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

fixer wrote:
Tomahawk11 wrote:Tanko. Ne znam koga bih izdvojio osim Isca. Benzema potrosac, Ronaldo tanak, plasljivi Modric....nesigurna odbrana :-)
Pise se pobjeda, ali pocetak ne obecava puno.
Meni ni Isco nije bio nesto.
Tacno, imao je izgubljenih lopti, nekad petlja bespotrebno, ali kad pogledas da je u prvoj utakmici sezone imao asistenciju i gol, kad pogledas koliko je faulova napravljeno na njemu, i par dobrih driblinga, i kad uzmes kako je odigrao ostatak ekipe, njim sam nekako najzadovljniji.
Onaj Casemiro nit smrdi nit mirise, nekako mi nesiguran, lahko gubi loptu....
Sve u svemu, kako su igrali u pripremama, ovo nije dobro. Betis je fina ekipa, da su imali malo vise hrabrosti, dobili bi ovo veceras.
A mozda cemo i gledati ovakav Real ove sezone, Carlo pise samo 3 boda, mada ih s ovakvom igrom cesto nece upisati.
Last edited by Tomahawk11 on 18/08/2013 23:32, edited 1 time in total.
Better Man

#13886 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

Po prikazanom Real će teško moći parirati Barceloni ove sezone. Modrić je precjenjen igrač i da se ja pitam odmah bi ga prodao i ne bih ga volio vidjeti u dresu Manchester Uniteda. Sapunica zvana Gareth Bale još nije gotova i ako se završi pozitivno po Real, bojim se da će biti kasno, jer će dovesti igrača koji nije prošao pripreme s ekipom i koji obzirom na opstrukciju koju vrši u Tottenhamu nije u punoj takmičarskoj formi.
kory_galaktikos

#13887 Re: Real Madrid C.F.

Better Man wrote:Po prikazanom Real će teško moći parirati Barceloni ove sezone. Modrić je precjenjen igrač i da se ja pitam odmah bi ga prodao i ne bih ga volio vidjeti u dresu Manchester Uniteda. Sapunica zvana Gareth Bale još nije gotova i ako se završi pozitivno po Real, bojim se da će biti kasno, jer će dovesti igrača koji nije prošao pripreme s ekipom i koji obzirom na opstrukciju koju vrši u Tottenhamu nije u punoj takmičarskoj formi.
na osnovu jedne utakmice ( prve u sezoni) ti zakljuci sve ??? aferim tebi al polako
fixer

#13888 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Modric je bio meni prosjek ovu tekmu. Onaj prodor mu je bio vrh. Ne kontam sta ste njega spopali. Jedino sto je u defanzivi bio neodgovoran, drugo u napadu je bio solidan.
5 0 5

#13889 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

marcelo je bio dobar veceras. onda onaj decko sa brojem 23? suarez? isca za zlatnu loptu :lol:
R9..

#13890 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

Marcelo i Isco odlicni veceras...
Ostalo slabo....
Tomahawk11
Globalni moderator

#13891 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

fixer wrote:Modric je bio meni prosjek ovu tekmu. Onaj prodor mu je bio vrh. Ne kontam sta ste njega spopali. Jedino sto je u defanzivi bio neodgovoran, drugo u napadu je bio solidan.
Vidi se da moze. Jos da se koji put vise odluci da povuce naprijed....
fixer

#13892 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Tomahawk11 wrote:
fixer wrote:Modric je bio meni prosjek ovu tekmu. Onaj prodor mu je bio vrh. Ne kontam sta ste njega spopali. Jedino sto je u defanzivi bio neodgovoran, drugo u napadu je bio solidan.
Jbg kume zadnji vezni. Ako je izgubi frka.
Tomahawk11
Globalni moderator

#13893 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

fixer wrote:
Tomahawk11 wrote:
Jbg kume zadnji vezni. Ako je izgubi frka.
Pa nije bio sam. Bio je tu i Khedira. I ne trazim od njega da povuce kad je gusto pozadi, nego kad se ovako izvuce na krilo.
fixer

#13894 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

To svakako. On je meni 1 na 1 medju tri Realova igraca. Cudne driblinge ima. Samo ti je gurne uz stajnu nogu :D
Better Man

#13895 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

Da, na osnovu jedne utakmice! Volio bih ja da Real skine Barcelonu sa trona, ali s ovakvom igrom tesko. Umjesto da im na trpaju mrezu do vrha oni se pate i na jedvite jade pobjede.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
whitelegend07

#13896 Re: Real Madrid C.F.

Post by whitelegend07 »

Better Man wrote:Da, na osnovu jedne utakmice! Volio bih ja da Real skine Barcelonu sa trona, ali s ovakvom igrom tesko. Umjesto da im na trpaju mrezu do vrha oni se pate i na jedvite jade pobjede.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
E pa da...klasični primjer krive percepcije španske Primere. Klasični. Iako se tebi čini da u Primeri samo Real Madrid i Barcelona igraju fudbal, vjeruj mi, to nije tako. Šta treba, svakoga šutati po 3, 4, 5-0, pa da Madrid kao bude dobar? Pa nisi ih ubacio u BHPL, ne igraju sa Leotarom. Betis je jedna ozbiljna ekipa, vrlo potentna, sa nekoliko odličnih igrača koji ti mogu napraviti problem. Onaj mali Cedrick ima sve preduslove da postane igračina. Igra se sa Ramosom kao da je ovaj Regoje. :lol:

Svakako, to ne opravdava večerašnju nonšalanciju Carlovih trupa. Ono što sam ja mogao večeras vidjeti, jer nisam bio sposoban za neku dublju analizu i pomno praćenje utakmice, nije nimalo dobro. Stekao sam utisak kao da su pripreme prekratko trajale. Još kao da su "na vi" jedni s drugima. Marcelo i Ronaldo više puta nesporazum imali uz lijevu aut-liniju.

Suma sumarum: Prosječna predstava, dobar rezultat, 3 boda.

Ovo napisah jer me pomalo i nervira to srozavanje ostalih španskih timova, kao da kod njih igraju konobari sa Malte. Zbog finansijske nadmoći, jasno je da se Real i Barca izdvajaju, ali da su toliko jači da uzimaju sebi za pravo da unaprijed upisuju 3 boda protiv ostalih 18 ekipa, ne bih rekao. Pogotovo na gostovanjima.

Mallorca, Betis, Levante, Ath. Bilbao, At.Madrid, Sociedad...ovo nisu nimalo naivne ekipe, KAD DOĐETE U NJIHOVU AVLIJU. Čast Jorgandžijama, oni nisu naivni nikako. :D
Logovan

#13897 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

Nisam gledao utakmicu ali vidim da je živa patnja bila. :-) Jedva dođoše do pobjede. Isco prva utakmica i odmah gol. :thumbup:
ruud

#13898 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Izudina mi malog.... Novi Zizou 8-)
Asistencija + go u službenom debiju :thumbup:

Image
5 0 5

#13899 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

ruud wrote:Izudina mi malog.... Novi Zizou 8-)
Asistencija + go u službenom debiju :thumbup:

http://i.minus.com/i7YZmFO1TscuI.gif
kao sto sam i najavio, isco ce biti nova zvijezda madrida. sreca pa nema sujetnih igraca u timu.
kory_galaktikos

#13900 Re: Real Madrid C.F.

ma nisu oni odigrali toliko lose,sta kukate odma ili su to neki drugi navijaci pa nesto hoce..betis nije bas naivna ekipa,valjda komentarisete na osnovu rezultata al ko je gledo tekmu mogo je vidjet da betis nije preso 3-4 puta u drugom poluvremenu pola centra,real je imo oko 20 suteva na utakmici puno je tih suteva bilo jako blizu i opasno po gol..jbg ne moze se svima dat 5-6-7 komada polako po nekoj logici sad bi trebali bit najmanje uigrani,bit ce bolje..ronaldo i marcelo dosad najveca snaga su zakazali bas nista zajedno nisu uradili
pljujete po modricu,zasto?? jel imo neku gresku,jel uradio sta sto nije smio? nidje veze

marcelo i isco najbolji bili,ozil i ronaldo kao da nisu bili tu izgledat ce to sasvim drugacije kad i oni prorade
mene zanima sta je sad sa ikerom,imo je dobru predsezonu dobro branio sta je sad prica carla koji vrag,drugacije je puno kad je on tu
Post Reply