jeste, to je taj.boracha wrote:je li to onaj sto su glumice ispadale sa bijelim ispod ociju na slikama
ali samo kad blic udari
fakat je dobar, ali ja sam losa sa ovim puderastim/praskastim stvarima pa ga nisam ni stavljala.
Moderator: anex
jeste, to je taj.boracha wrote:je li to onaj sto su glumice ispadale sa bijelim ispod ociju na slikama
Ja ga koristim,odlican jeMichun wrote:jeste, to je taj.boracha wrote:je li to onaj sto su glumice ispadale sa bijelim ispod ociju na slikama
ali samo kad blic udari
fakat je dobar, ali ja sam losa sa ovim puderastim/praskastim stvarima pa ga nisam ni stavljala.
ne shvatam, kakve pare od popusta...javi se na pp objasnim ti kako i sta... ako vec nije tvoj liderleptiric_301 wrote:Dali se neko bavi prodajom AVON kozmetike da mi kaze jel ima neku korist od tog mislim dobijel pare od popusta jer ja nista ne dobivam ono na 0 sam plizz da mi se neko javi makar u poruku ako ovdje ova tema ne moze...unaprijed hvala![]()
nera18 wrote:ne shvatam, kakve pare od popusta...javi se na pp objasnim ti kako i sta... ako vec nije tvoj liderleptiric_301 wrote:Dali se neko bavi prodajom AVON kozmetike da mi kaze jel ima neku korist od tog mislim dobijel pare od popusta jer ja nista ne dobivam ono na 0 sam plizz da mi se neko javi makar u poruku ako ovdje ova tema ne moze...unaprijed hvala![]()
nemoj ti eni da kruzis okicama zato sto si neupucenaleptiric_301 wrote:nera18 wrote:ne shvatam, kakve pare od popusta...javi se na pp objasnim ti kako i sta... ako vec nije tvoj liderleptiric_301 wrote:Dali se neko bavi prodajom AVON kozmetike da mi kaze jel ima neku korist od tog mislim dobijel pare od popusta jer ja nista ne dobivam ono na 0 sam plizz da mi se neko javi makar u poruku ako ovdje ova tema ne moze...unaprijed hvala![]()
eto poslala sam ti poruku nadam se da razumijes o cemu pricam...
e hvala na odgovorummiirreellaa wrote:maja82 wrote:I mene ovo zanimaJed1217 wrote:Gdje cu kod nas naći stipple brush i je li imao neko iskustva sa Artdeco kistovima, pošto su oko 30ak maraka ne bih baš da se zalijećem
Hvalai da li je neko probao Deborah kist za tečni puder ? http://www.deborahmilano.com/en/prodott ... tion-brush
jesam ja i da budem iskrena nisam nesto pretjerano odusevljena, ali za te pare nisam ni ocekivala nista bolje.
elfove cetke opravdavaju cijenu duplo viseveze s vezom wrote:ja sam dobila ovaj i prezadovoljna sam
Meni je paketic sa MUA stigao za 7 radnih dana...mmiirreellaa wrote:prije 7 dana sam narucila kozmetiku iz MUA-e, koliko dugo ste vi cekale da vam dodje narudzba?
hvala curke
Ako su neke akcije može i do 20 dana potrajatimmiirreellaa wrote:prije 7 dana sam narucila kozmetiku iz MUA-e, koliko dugo ste vi cekale da vam dodje narudzba?
hvala curke
Nisi jedina, ni meni ne odgovara.sary wrote:Žene pomagajte!!!
Kako mi ni jedna sjena ne moze opstati na kapcima duze sat vremena, citajuci recenzije kupila sam toliko hvaljenu Art deco bazu. Staviljam je vec par dana ali sem sto traje sat dva duze nema nekih posebnih pomaka. E sada, mozda je ne nanosim pravilno. Znam da se nanosi u tankom sloju, da li treba cekati da se osuši i koliko ili treba odmah nanijeti sjenu?????
Koreja i Japan imaju super proizvode.ladyblue18 wrote:http://www.ebay.com/itm/390519140148?ss ... 1439.l2649 citala sam silne pohvale o njoj i nedavno sam imala priliku da je isprobam
Najbolja od svih koje sam probala do sada, pa i art deco

Ja je slucajno nasla na netu, nisam ni ja znala da postoji, zvala sam apoteku i imaju je, kosta 32 KM kod nasmishkina wrote:Lounge Act, ovo na slici nije tonirana krema, samo krema za lice s visokim faktorom. Koliko ja znam, Avene nema tonirane kreme, samo tecne i kompaktne pudere. Ja igrom slucaja koristim ovu kremu ljeti za suncanje, meni pomaze s alergijom na sunce. Nije za dnevnu kremu, ako to trazis onda ti je bolja Hydrance Optimale sa zastitnim faktorom 20. Sto se tice pudera, koristim i njega, i meni je super. Jako je lagan i nije jako pigmentiran, sto meni super odgovara za dnevnu varijantu, a sadrzi i zastitni faktor.
ja sam narucila paket u prosli petak, mislim da nije bila nikakva akcija i jos uvijek nije stigao... hajde nadam se da ce stici do kraja sedmice_EMA_ wrote:Meni je paketic sa MUA stigao za 7 radnih dana...mmiirreellaa wrote:prije 7 dana sam narucila kozmetiku iz MUA-e, koliko dugo ste vi cekale da vam dodje narudzba?
hvala curke