Mala plava djeca plakala žao mi ih bilo..
S neba oblaci sivi, mi ih udaramo šakama u glavu.
Mi šampioni vi mali plavi gremlini!
12 ta bez pobjede, dakle 13 godinica ce proci sigurno.
Uništeni i poniženi!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Igrom, izvikanu investiciju prosječnih igrača iz Srbije i Hrvatske. Čista sreća da niste fasovali.Raigor Stonehoof wrote:pa sta drugo da kazem, poderali ste nas 0 0, svaka castRicken wrote:Jedino se i možeš cerit.Raigor Stonehoof wrote:![]()
![]()
Prvo, ne bih bas rekao da slavimo.Šibicar wrote:Samo da priupitam kone jedno pitanjce koje su oni nama često postavljali,zašto slavite remi u derbiju?
nema me tamo wrote:Uništili smo vas!
Mala plava djeca plakala žao mi ih bilo..
S neba oblaci sivi, mi ih udaramo šakama u glavu.
Mi šampioni vi mali plavi gremlini!
12 ta bez pobjede, dakle 13 godinica ce proci sigurno.
Uništeni i poniženi!
Kakvom ba igrom, pa sta si ti gledao covjece dragi?Ricken wrote:
Igrom, izvikanu investiciju prosječnih igrača iz Srbije i Hrvatske. Čista sreća da niste fasovali.
nema me tamo wrote:Tako volim, kad si na aparatima!
Placi sine plavi udaren si toljagom u facu!
Pa ti vjerovatno u dijaspori neznaš i nepratiš, ali za Palakala su vrhusnki stručnjaci rekli da je dragulj, a ja se uvjerio prateći. Vi ste mu doveli Oštrakovića, i prosječnog Delača. Naravno dečko će svojim putem po završetku sezone. Ali što ja to tebi pričam, ti samo vidiš površinu ne i suštinu.jeza u ledja wrote:Prvo, ne bih bas rekao da slavimo.Šibicar wrote:Samo da priupitam kone jedno pitanjce koje su oni nama često postavljali,zašto slavite remi u derbiju?
Drugo, valjda je logicno da ekipa koja je 1. na tabeli u direktnom susretu sa 2. na tabeli 2 kola pred kraj ima vise razloga za zadovoljstvo remijem, nego ona koja je 2.
Po vasim reakcijama, izvlacim zakljucak da ste se vi prepali prije utakmice da cete izgubiti 3-0.Ljudi ponosni.
![]()
Ovo sto je Ricken napisao nidje veze. Cuj mali Danac nam se popisao na investicije.![]()
Kaze poderali nas.![]()
![]()
I kao slag na tortu stavlja Plakala i Delaca u istu recenicu.![]()
![]()
Jedini vrijedan spomena kod nas, pored Delača i Benke! Ostalo sve žalosno na obje strane!Samprotivsviju wrote:Joj Cimirota 4 vasa talenta mu loptu nemogu uzeti
To ono ko sto neki vasi kazu da je Slavija rival ZeljiŠibicar wrote:GandalfSivi wrote:Koja neozbiljnost na forumu. Posjed lopte nam preko 60%, napravili duplo vise pasova, i onda kospe pricaju o nekoj kombinatorici. Vidjeli ste se ba 15 min drugog poluvremena i to vam je to. Cimi, a i Stojcev, pa kasnije Rustemovic su se igrali sa vama. Da nam nije cetvrti bek (haaaaaloooo, cetvrti), bio na desnoj strani, ne bi ste sanse napravili...
Jedino ste imali taj posjed i to u prvom poluvremenu,prilike ni na vidiku,doduše ona frljoka u zadnjoj sekundi prvog poluvremena sekunda da završi u golu,ja bio i proš'o.Mi smo imali par baš dobrih prilika,jebiga,derbi je bio dobar ako ništa zbog onoliko raje što je došla,jedina utakmica koja nešto vrijedi u ovoj ligi,doduše ima par vaših što kažu da im je Velež rival.
![]()
PS.NE MOŽE SE NA VELIKOM ŽELJEZNIČARU OVJERITI TITULA!
Ti talneti su ga 90 minuta držali na 45 m od gola. Ali ti neznaš puno o fudbalu, pa ti nema potrebe niti objašnjavati.Samprotivsviju wrote:Joj Cimirota 4 vasa talenta mu loptu nemogu uzeti
cuj sve zalosno na obje strane. kakva objektivnost. pogledaj ga:Maharadza wrote:Jedini vrijedan spomena kod nas, pored Delača i Benke! Ostalo sve žalosno na obje strane!Samprotivsviju wrote:Joj Cimirota 4 vasa talenta mu loptu nemogu uzeti

Ne slavimo ali nemamo razloga ni da budemo razocarani. I dalje smo prvi. Ja znam da se vi nadate da cemo se mi okliznuti protiv Viteza ali mi imamo isto tako razloga da ocekujemo da ce se vama desiti isto protiv Celika. A nakon ove utakmice i dalje imamo bod vise.celava_dlaka wrote:Gdje ces im to spomenutiŠibicar wrote:Samo da priupitam kone jedno pitanjce koje su oni nama često postavljali,zašto slavite remi u derbiju?
and wrote:ljudima trebao bod za evropu.došli,zabunkerisali se i osvojili bod.čestitke
Pa izvini, ali sa ulaganjima i marketingom koji ste imali tokom sezone, ja sam očekivao da se mi nećemo sastavit s loptom. Još ako se nevaram, neko od vaših čista obraza tvrdi da ste bolji od Partizana, rame uz rame Dinamubjelave wrote:Ne slavimo ali nemamo razloga ni da budemo razocarani. I dalje smo prvi. Ja znam da se vi nadate da cemo se mi okliznuti protiv Viteza ali mi imamo isto tako razloga da ocekujemo da ce se vama desiti isto protiv Celika. A nakon ove utakmice i dalje imamo bod vise.celava_dlaka wrote:Gdje ces im to spomenutiŠibicar wrote:Samo da priupitam kone jedno pitanjce koje su oni nama često postavljali,zašto slavite remi u derbiju?
Moguce da ste vi zadovoljni da budete drugi, evropa i to. Nismo ni mi nezadovoljni takvim raspletom situacije a vi ste danas objektivno ispustili sansu da nas stignete i prestignete.
A jos je i simpaticno da ulazimo u vasu trinaestu susnu sezonu na Kosevu.Pa ti vidi sta je baza bez poraza, kad je rijec o derbiju.
Neka budu na zapadu, ali da ubuduće dobijaju manje prostora, odnosno da ih pomaknemo prema jugu. Preblizu su bili i naši i njihovi, a prostora ima svaki put i trebali bi ih pomaknuti u stranu.Pitar sa Kariba wrote:Derbi los jbg, tesko i vrijeme za igrati. Uprava ne treba vise dozvoljavati bagri da ide na zapad, strpati na jug ko ih jebe. Steta sto im se mora dati cijela tribina. Mi korak blize tituli aBd!
svaka cast talentima, defanzivnog veznog su uspjeli drzati 45 metara od golaRicken wrote:Ti talneti su ga 90 minuta držali na 45 m od gola. Ali ti neznaš puno o fudbalu, pa ti nema potrebe niti objašnjavati.Samprotivsviju wrote:Joj Cimirota 4 vasa talenta mu loptu nemogu uzeti