Upravo tako, mislim da je to najveći razlog.Tomahawk11 wrote:Mislim da je nemoguće bilo danas obezbijediti sve ovo što je UEFA tražila od FKS kako bi se promijenilo domaćinstvo.
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#13876 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13877 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Evo šta kažu na ss.ba
"Fudbalski klub Sarajevo je u proteklim danima prikupio ponude za iznajmljivanje stadiona koji ispunjavaju uslove treće kategorije. Nakon detaljne analize ponuđenih uslova, a uzimajući u obzir finansijske, organizacione i druge parametre, donesena je odluka da će susret biti odigran na stadionu Bilino Polje u Zenici.
Jedan od osnovnih razloga ovakve odluke jeste da su fiksni troškovi u drugoj ponudi su bili trostruko veći od one zaprimljene od Nogometnog kluba Čelik.
Unatoč želji da se zbog logističkih troškova i potencijalnih prepreka za dolazak u Zenicu, navijačima omogući gledanje utakmice u njihovom gradu, u pregovorima za iznajmljivanje stadiona Grbavica, naknadno je dodana i klauzula nemogućnosti korištenja južne tribine što smanjuje kapacitet stadiona Grbavica za cca 3.000 mjesta, te niz drugih uslova koje FK Sarajevo ne želi prihvatiti", istakli su iz FK Sarajevo.
- SmokingMan
#13878 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Galaktička cifra na koju ni Real ne bi pristao. 
- HowForWhom
#13879 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Dakle komsije bile spremna da šampion svoje evropske utakmice igra na njihovom stadionu, a mi ih odbili.
Neka smo.
Neka smo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13880 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nebitno je sad to, kakve su oni uslove postavi, šta nama nije odgovaralo i opet kažem, da li smo mi mogli stići sve što treba obezbijediti što je UEFA tražila.
Igra se u Zenici i gotova priča.
Igra se u Zenici i gotova priča.
- Charuga
- Globalni moderator
#13881 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pitar_na_motoru wrote:Dakle komsije bile spremna da šampion svoje evropske utakmice igra na njihovom stadionu, a mi ih odbili.
Neka smo.
- agnostic_front
#13882 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Čestitam na izboru.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#13883 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pitar_na_motoru wrote:Dakle komsije bile spremna da šampion svoje evropske utakmice igra na njihovom stadionu, a mi ih odbili.
Neka smo.
Ne znam sta fali bankovnoj garanciji za stetu.
Nema stete, garancija se nece aktivirati i pare ostaju FKS.
Napravite stetu, aktivira se garancija. Sve je bilo do vas
- nosara
#13884 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ovo je najbolja opcija i za vas i za nas. Nadam se da ce biti propraceno s 5% u buducnosti.
Sretno u Zenici, nemojte sta zamjerit.
- manijak1
#13885 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Bruka i sramota da nemamo stadiona za Grupnu fazu EL , LP
Ovo oko uslova hoćeš nećeš .....sretno im u Zenici bilo.
Neka ste .Vi ste neprikosnovene hadžije od 46-e , još ....samo ste zaboravili da uredite stadion kojeg koriste prošlosezonski šampioni.
I koji ne mogu Celtic izbaciti ko Gibraltarci
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13886 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
I meni je drago što je pojedinim pao kamen sa srca...kako je priča išla, maltene bilo sve gotovo sa Grbavicom, kad ononosara wrote:Ovo je najbolja opcija i za vas i za nas. Nadam se da ce biti propraceno s 5% u buducnosti.
Sad bar možeš ko čovjek spavati
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13887 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Dobro sad, ne zna niko od nas pojedinosti, ali ako si zvekno bezobraznu cifru, imam pravo da te odbijem.manijak1 wrote:Dajte , nek sad prave strategiju za play of , Grupnu fazu....svakako da se pojedincima ne da prestat pljuvat po FK Željezničar.
Bruka i sramota da nemamo stadiona za Grupnu fazu EL , LP....imamo Savez zgradu ...i lobiste što na silu šumare šalju u Europu.
Ovo oko uslova hoćeš nećeš .....sretno im u Zenici bilo.
Neka ste .Vi ste neprikosnovene hadžije od 46-e , još ....samo ste zaboravili da uredite stadion kojeg koriste prošlosezonski šampioni.
I koji ne mogu Celtic izbaciti ko Gibraltarci
Jedino da nema alternativa, a moram, ali eto ima, nešto nepovoljnija, al opet izvodivo.
Da se samo mi pitamo za stadion...al nejse, valjda poslije ovog bude i po tom pitanju nešto.
- agnostic_front
#13888 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Samo ne znam jesu iz vaše uprave fakat kontali da će ajnadžić nešto uradit 
- sime_cipol
#13889 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pametni uce na tudjim greskama (nasa situacija sa Koldzom), a glupi na svojimagnostic_front wrote:Samo ne znam jesu iz vaše uprave fakat kontali da će ajnadžić nešto uradit
- victory
#13890 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Da se ovo ne zavrsi kao ono kofrcenje sa talaska ponudom za Duljevica.
Trzisna cijena sa figom u poderanim gacama.
Trzisna cijena sa figom u poderanim gacama.
- HowForWhom
#13891 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Izvinite komsije, nema para nako.... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13892 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Znaš kako je bilo poslije tog sastanka, svako je čekao da neko nešta krene, ovi iz saveza, njih svakako boli neka stvar, još ako je kasa trenutno prazna, onda se ušute i boli ih briga...oni su sebi skockali zgradu, jebo terene i to
Ovaj nije u izbornoj, da jeste, opet bi kakve metle i napravio akciju čišćenja Koševa.
Uprava, koliko ih treba pohvaliti za neke stvari, toliko za rupe koje imaju i indolentnost, kako evo ovo sa domaćinstvom stadiona, tako i to što nisu oni bili ti koji će svaki dan napominjati i CSR i Ajnadžića i savez, jer nama treba stadion koji zadovoljava bar tu 3. kategoriju.
Ovaj nije u izbornoj, da jeste, opet bi kakve metle i napravio akciju čišćenja Koševa.
Uprava, koliko ih treba pohvaliti za neke stvari, toliko za rupe koje imaju i indolentnost, kako evo ovo sa domaćinstvom stadiona, tako i to što nisu oni bili ti koji će svaki dan napominjati i CSR i Ajnadžića i savez, jer nama treba stadion koji zadovoljava bar tu 3. kategoriju.
-
vryzas
#13893 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
vryzas wrote:Zenica
- sime_cipol
#13894 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Hoce Maid i Djemidjic da sade tikve sa Radnikom 
Neka vas Krstaja i Mico Micic poguraju za organizaciju
Neka vas Krstaja i Mico Micic poguraju za organizaciju
Last edited by sime_cipol on 29/07/2019 12:41, edited 1 time in total.
- manijak1
#13895 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kako god da okreneš , sramota svih nas ovdje.
Mahala tamo , mahala vamo , kad stranci još ufuraju , što nas ne bi lešili kad mi sami sebe lešimo ?
Ko oni od tamo svi pošteni , čestiti , samo mi ovdje ko totalno ne valjamo.
Vala vaše pare nikad nisu bile nako , većinom su bile kao odšteta za uništavanje tuđe imovine.
Mahala tamo , mahala vamo , kad stranci još ufuraju , što nas ne bi lešili kad mi sami sebe lešimo ?
Ko oni od tamo svi pošteni , čestiti , samo mi ovdje ko totalno ne valjamo.
Vala vaše pare nikad nisu bile nako , većinom su bile kao odšteta za uništavanje tuđe imovine.
saće svi reć , znao sam i javryzas wrote:vryzas wrote:Zenica
-
vryzas
- armin071
#13897 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jebaji ga na Grbu se moglo s djecom ovako se mora bez djece jer u Nicaze ima svakakvih pacijenata ( dosta raje je ok da se ko ne lijepi beze). Fino od komsija nema sta ima tu taj DNK mrznje pa djaba ali boze moj karma je cudo i nepogrjesiva je. Samo gurati naprijed ove “komsijske” odnose gajiti i u buducnosti
Neka ovo bude alarm da se sta pocne raditi i oko naseg stadiona...
Neka ovo bude alarm da se sta pocne raditi i oko naseg stadiona...
-
channel10
#13898 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Mozes ti slobodno i u ZE sa djecom. Niko vam nista nece, jos ce doci i podrzati vas.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13899 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Biće sigurno organizovano oko stadiona za navijački dio, mislim da ne bi trebalo biti problema.
-
Gandra_1
#13900 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne znam zašto se od Zenice pravi toliki bauk kao da nas ljudi tamo čekaju na nož... Imas grupice navijacke koje potenciraju belaje, ali isto bi bilo i na Grbavici.
Drugo je kada igramo medjusobno pa ima tenzija, ali vjerujem da ce zenicani u vecini prijateljski docekati sviju koji dođu na tekmu, a vjerujem da će ih dosta biti i na stadionu. Isto tako i naši trebaju da budu normalni i ne izazivaju belaje bespotrebno, ako su nas ljudi ugostili na svom stadionu.
Drugo je kada igramo medjusobno pa ima tenzija, ali vjerujem da ce zenicani u vecini prijateljski docekati sviju koji dođu na tekmu, a vjerujem da će ih dosta biti i na stadionu. Isto tako i naši trebaju da budu normalni i ne izazivaju belaje bespotrebno, ako su nas ljudi ugostili na svom stadionu.
Last edited by Gandra_1 on 29/07/2019 13:01, edited 1 time in total.