Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje u Sa kupiti crijevo/šlauf za zalijevanje vode? Napomena: treba mi najkvalitetnije moguće, cijena nije bitna. Do sad sam kupovao 5x, ili vremenom ispuca zbog temperature, ili napukne zbog pritiska vode, ili se izlomi.....treba mi nešto jebeno kvalitetno, da se ne lomi i da je neosjetljivo na temperaturu....
Usput, gdje pogledati motorne testere/škare za živu ogradu?
Ako trazis kvalitet mislim da bi mogao sta naći u OBI-u, ja se nadam da oni nisu bas potpuno pokleknuli pred madeinkina kvalitetom, te da se uz neizbježno smeće, može naći kvalitetan šlauf kod njih
Gdje u Sa kupiti crijevo/šlauf za zalijevanje vode? Napomena: treba mi najkvalitetnije moguće, cijena nije bitna. Do sad sam kupovao 5x, ili vremenom ispuca zbog temperature, ili napukne zbog pritiska vode, ili se izlomi.....treba mi nešto jebeno kvalitetno, da se ne lomi i da je neosjetljivo na temperaturu....
Mislim da sa Gardena bastenskom opremom i alatom ne bi trebao fuliti,cijenom odskacu od prosjeka a trebali bi i kvalitetom. Naći ćeš u Obi-ju
Slauf dobar ima u fisu. Peni nista adazal nista... Obi nisam gledao
thekupus wrote:Zna li iko gdje u Sarajevu kupiti pepper spray? I koliko kosta otprilike?
Hocu sestrama da kupim. Radi li army shop u papagajci jos uvijek?
I je li jos uvijek stoji ono da ne moze muskarac kupiti, vec samo zena?
zaboravi na army shop
1. mora kupiti zensko
2. koliko sprejeva toliko razlicitih zenskih imena
3. korisnica svakog spreja mora dati telefon i adresu
4. korisnica svakog spreja mora isti prijaviti muriji u roku od 10 dana (posto i army shop dostavi svoj spisak)
elem pik je puno bolja solucija, ja kupio prije 3 dana, 10 km komad
thekupus wrote:Zna li iko gdje u Sarajevu kupiti pepper spray? I koliko kosta otprilike?
Hocu sestrama da kupim. Radi li army shop u papagajci jos uvijek?
I je li jos uvijek stoji ono da ne moze muskarac kupiti, vec samo zena?
zaboravi na army shop
1. mora kupiti zensko
2. koliko sprejeva toliko razlicitih zenskih imena
3. korisnica svakog spreja mora dati telefon i adresu
4. korisnica svakog spreja mora isti prijaviti muriji u roku od 10 dana (posto i army shop dostavi svoj spisak)
elem pik je puno bolja solucija, ja kupio prije 3 dana, 10 km komad
hvala za odgovor
otici cu do army shopa cisto da razmotrim opcije te, i da vidim i za onaj pseci sprej za koji sad vidim da ga reklamiraju na facebook stranici
od kojeg si prodavca kupio na pik-u, iz sarajeva ili iz drugog grada? (i da li ih je imao vise ili samo jedan)
jer hocu za rodjendan da im poklonim pa da mogu sutra ili prekosutra preuzeti, a gledam u sarajevu samo 5 ima, od toga 2 NATO za koje citam na netu da su bas bezveze, i dva koji su po 20 KM a koji su anti-dog pepper spray (valjda ne spada u ove sto se ne mogu nositi)