Ja sam izgubio vozacku na dva mjeseca jer sam vozio biciklu sa 0.9 promilaanimals wrote:Ja sam platio kaznu, sto sam pjeske isao preko na crveno..SaraFina wrote: Samo lova. U pravu si ti Bloo. Lova je glavni pokretač preodgoja i u Švabiji i u Austriji. Mala od rodice 15 godina, i žurimo kad se ukopa na crvenom na semaforu, nikog nema. Put neki lijevi. Ja krenula... Kaže ako te policajac vidi i iz auta 70 € ti je kazna. Meni u petak rekao pred školom. Da ne trčim idući put
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- 512MB
#13851 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Last edited by 512MB on 10/05/2019 23:56, edited 1 time in total.
- 512MB
#13852 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Najbolji Ripperl u Strandcafe na alte donauanimals wrote:ja se inace ubijem sa rippen ispecenim i pivom..
-
detroit-mercy
#13853 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja bi makar u puffu zanocioanimals wrote:Sama u hotelu..![]()
nisi normalna..![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#13854 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
detroit-mercy wrote:Ja bi makar u puffu zanocioanimals wrote:Sama u hotelu..![]()
nisi normalna..![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#13855 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
vjesticanametli wrote:nemam ba fb hajhaha haj pisi ovde ili mail vidimo se....ev doslaaa hahahhaConnaisseur Karlin wrote:ola, javim ti se na fb sa novostima, da se vidimovjesticanametli wrote:DZe da rucam sutra u becu ...ev me idem vam![]()
ili me prati na fb![]()
- Connaisseur Karlin
#13856 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ovo je jos interesantnije512MB wrote:Ja sam izgubio vozacku na dva mjeseca jer sam vozio biciklu sa 0.9 promilaanimals wrote:Ja sam platio kaznu, sto sam pjeske isao preko na crveno..SaraFina wrote: Samo lova. U pravu si ti Bloo. Lova je glavni pokretač preodgoja i u Švabiji i u Austriji. Mala od rodice 15 godina, i žurimo kad se ukopa na crvenom na semaforu, nikog nema. Put neki lijevi. Ja krenula... Kaže ako te policajac vidi i iz auta 70 € ti je kazna. Meni u petak rekao pred školom. Da ne trčim idući put
- insomnia78
#13857 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
I bezbeli izmisljeno 
- Connaisseur Karlin
#13858 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
a sjecas se kad je muha_sa platio kaznu jer je vozio biciklo pogresnom stranom cesteinsomnia78 wrote:I bezbeli izmisljeno
- insomnia78
#13859 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Lijepo. Samo sto biciklo i vozacka nemaju nikakve vezeConnaisseur Karlin wrote:a sjecas se kad je muha_sa platio kaznu jer je vozio biciklo pogresnom stranom cesteinsomnia78 wrote:I bezbeli izmisljeno
- animals
#13860 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ama bas nikakve..insomnia78 wrote:Lijepo. Samo sto biciklo i vozacka nemaju nikakve vezeConnaisseur Karlin wrote:a sjecas se kad je muha_sa platio kaznu jer je vozio biciklo pogresnom stranom cesteinsomnia78 wrote:I bezbeli izmisljeno
- animals
#13861 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sta bi izgubio kad vozis biciklo a nemas uopce vozacku za auto..
vjerovatno staplerschein..
vjerovatno staplerschein..
- insomnia78
#13862 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pokaznu za onaj tramvaj od euro
-
SD7
#13863 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Moj prijatelju, i ja sam primjetio da se mnogi ovde drznu da znaju bolje i vise od tebe i Sarafine. Objektivno, jedino vam mozda moze parirati Havana...Ipak je covjek privatnik. On znainsomnia78 wrote:Moj ti. Da znas kolko ne znas
- Rugafet
- HAVANA
#13865 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa realno, i znamo svojoj guzici. A ko zna sebi,zna i drugom.De i ti.Ko ti brani? U moru postova i ozbiljne price,i zajebancije...ja rado citam ljude koji pisu i navode stvari iz svog zivota i iskustva.Radilo se o dobrim ili losim stvarima tu se ima sta procitati.Postovi koji se svode na pljuvanje i ismijavanje necega,nisu nista drugo nego odraz nemoci i nesposobnosti.De i ti sta napisi konkretno za bilo gdje,ovde ili tamo...Mozda nam da neku ideju,pravac,mozda sta i naucimo.Citav zivot se uci,treba slusati ljude,pitati...Ja rado pitam.Ima dosta stvari koje ne znam.Ima jako puno koje znam.I siguran sam u sebe.Bio ovde ili vani.Ucio i gledao od ljudi sa dobrom pricom,pozitivnim stavom i tvrdoglavom glavom.SD7 wrote:Moj prijatelju, i ja sam primjetio da se mnogi ovde drznu da znaju bolje i vise od tebe i Sarafine. Objektivno, jedino vam mozda moze parirati Havana...Ipak je covjek privatnik. On znainsomnia78 wrote:Moj ti. Da znas kolko ne znas
- muha_sa
#13866 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
i lijecenje kompleksaHAVANA wrote: Pa realno, i znamo svojoj guzici. A ko zna sebi,zna i drugom.De i ti.Ko ti brani? U moru postova i ozbiljne price,i zajebancije...ja rado citam ljude koji pisu i navode stvari iz svog zivota i iskustva.Radilo se o dobrim ili losim stvarima tu se ima sta procitati.Postovi koji se svode na pljuvanje i ismijavanje necega,nisu nista drugo nego odraz nemoci i nesposobnosti.De i ti sta napisi konkretno za bilo gdje,ovde ili tamo...Mozda nam da neku ideju,pravac,mozda sta i naucimo.Citav zivot se uci,treba slusati ljude,pitati...Ja rado pitam.Ima dosta stvari koje ne znam.Ima jako puno koje znam.I siguran sam u sebe.Bio ovde ili vani.Ucio i gledao od ljudi sa dobrom pricom,pozitivnim stavom i tvrdoglavom glavom.
- Bluemore
#13867 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Djeco fino se igrajte 
- muha_sa
#13868 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bluemore wrote:Djeco fino se igrajte
pratim
živo me zanima koliko neko zaradjuje, koliko mu ostane od plate, gdje ljetuje i kakvo aVto voza
šta cu neg pratit
- HAVANA
#13869 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Puno,dosta,na peljescu,sta stignem,nikad preko 10 milja.muha_sa wrote:Bluemore wrote:Djeco fino se igrajte![]()
![]()
pratim![]()
živo me zanima koliko neko zaradjuje, koliko mu ostane od plate, gdje ljetuje i kakvo aVto voza![]()
šta cu neg pratit
Sta ti jedes,zisgu li sta,koliko cvaknes pored penzije,kako je bilo na moru? Ozna sve dozna.
Kako je u svedskoj?
Dal rade grafite?
Il su im ulice totalno,
ono totalno, jebene, čiste?
Tako čiste da se sve ono pravo sjaji
Dal udobno zžve ili umiru od gladi?
Dal se trava sadi kod njih
ko kod nas žito?
Da li imaju policiju?
Da li i njih maltretira?
Dal vole opoziciju
i kako vlast se kod njih bira?
Znaju’l šta je piva?
Dal rocka kod njih ima?
Dal ima kod njih boli?
Da li žena voli?
Duvaju li na flašu
ili koriste roli?
Je li lijepo tijelo
kod njihovih žena?
Da li se i oni tuku
zbog boje svoga tena?
Kad dođu izbori
jel se i kod njih laže?
Da li im žene vole petting,
vole l tetovaže?
- uglavnomja
#13870 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
znam da se 'vamo placa kazna za biciklanje sa promilima, visina kazne zavisi od promila i od posljedica
ali evo sad gledam, fakat - covjek moze izgubiti vozacku (ako je ima) ako bicikla pijan
bicikl (cak i kosilica za travu
) spadaju u prevozna sredstva i potpadaju pod isti zakon
ali evo sad gledam, fakat - covjek moze izgubiti vozacku (ako je ima) ako bicikla pijan
bicikl (cak i kosilica za travu
- muha_sa
#13871 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
živim peMzionerskiHAVANA wrote:Puno,dosta,na peljescu,sta stignem,nikad preko 10 milja.muha_sa wrote:Bluemore wrote:Djeco fino se igrajte![]()
![]()
pratim![]()
živo me zanima koliko neko zaradjuje, koliko mu ostane od plate, gdje ljetuje i kakvo aVto voza![]()
šta cu neg pratitTreba li jos sta?
Sta ti jedes,zisgu li sta,koliko cvaknes pored penzije,kako je bilo na moru? Ozna sve dozna.
Kako je u svedskoj?
Dal rade grafite?
Il su im ulice totalno,
ono totalno, jebene, čiste?
Tako čiste da se sve ono pravo sjaji
Dal udobno zžve ili umiru od gladi?
Dal se trava sadi kod njih
ko kod nas žito?
Da li imaju policiju?
Da li i njih maltretira?
Dal vole opoziciju
i kako vlast se kod njih bira?
Znaju’l šta je piva?
Dal rocka kod njih ima?
Dal ima kod njih boli?
Da li žena voli?
Duvaju li na flašu
ili koriste roli?
Je li lijepo tijelo
kod njihovih žena?
Da li se i oni tuku
zbog boje svoga tena?
Kad dođu izbori
jel se i kod njih laže?
Da li im žene vole petting,
vole l tetovaže?
- insomnia78
#13872 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jah. Onda ne smijes ni kositi bez vozackeuglavnomja wrote:znam da se 'vamo placa kazna za biciklanje sa promilima, visina kazne zavisi od promila i od posljedica
ali evo sad gledam, fakat - covjek moze izgubiti vozacku (ako je ima) ako bicikla pijan![]()
bicikl (cak i kosilica za travu) spadaju u prevozna sredstva i potpadaju pod isti zakon
-
Nazif_Gljiva
#13873 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa ima li šanse da bude bolje? Sad će to sve, dok se formira vlada, ide to polako na bolje. Penzije skočile za 12 mambi, putnim agencijama ne prestaju zvoniti telefoni...
- uglavnomja
#13874 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ne smijes pijan voziti kosilicuinsomnia78 wrote:Jah. Onda ne smijes ni kositi bez vozackeuglavnomja wrote:znam da se 'vamo placa kazna za biciklanje sa promilima, visina kazne zavisi od promila i od posljedica
ali evo sad gledam, fakat - covjek moze izgubiti vozacku (ako je ima) ako bicikla pijan![]()
bicikl (cak i kosilica za travu) spadaju u prevozna sredstva i potpadaju pod isti zakon
ako uhvate maloljetnika da vozi bicikl pijan - imace problema da dobije vozacku kad naraste
- pustopoljina
#13875 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jasta, vise od dva spricera na pacikletu ne riskiraj. Guraj. Po trotoaru