pa povod je bila izjava odnosno clanak koji je Exnihilo postavio. ja sam na to odgovarala, na ovoj temi koje to nije temabelfy wrote: meni je zaista zao sto moram da odgovorim da ovo nije ta tema. unaprijed se izvinjavam, ali ovo sto si rekla nije tacno.
bas kao sto ni za pusenje nije tacno. ono je odavno zabranjeno u javnom prevozu. dakle niko u javnom prevozu ne moze da pusi (cak ni vozac), ali niko ne moze znati da li vozac posti. ja ti mogu dati mnogo primjera gdje su ljudi padali u nesvjest jer nisu zeljeli da kazu da poste.
jos jednom se izvinjavam.
ja tebi vjerujem, da se to moze desiti i da se desava. ljudski porivi su razliciti i mnogi ljudi imaju problem sa nerazmisljanjem. sto se tice pusenja - moj primjer je bio za ljude koji mogu ustati s radnog mjesta, napraviti pauzu da bi zapalili cigaretu o kojoj su ovisni o tako zakinuti poslodavca za vrijeme unutar kojeg bi trebalo da rade.
nema potrebe da se izvinjavas, hvala ti.
cini se da je jedina koja bi se trebala izvinjavati za pisanje na ovoj temi uopce, obzirom da nisam nasa nego njihova, pa samim tim tacuovdje - sam ja