KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lakilaka
#13851 Re: KUP BiH
evo pojavila se "priča" da je fk sarajevo izgubio trofej kupa zbog vlade jagodica. naime, po toj priči, navodno su husejinovic i hrustemovic namjerno profulili penale da bi jagodic dobio otkaz, zbog neizlaska u evropu. a u sve je to uključen i azmir. e sada koliko je to tačno, ostaje misterija. tačno je da je hrustemovic napustio grad, zajedno sa crnkicem, za koga izvor ove price tvrdi da je namjerno profulio onaj zicer.
ja licno ne vjerujem u ovu priču, mada je u bosni sve moguće. kad tad će se saznati i ovo, jer se ništa ne može sakriti.
ja licno ne vjerujem u ovu priču, mada je u bosni sve moguće. kad tad će se saznati i ovo, jer se ništa ne može sakriti.
-
FreakyStyley
#13852 Re: KUP BiH
Jagodic je mason. Iza njega stoje Vatikan i CIA.lakilaka wrote:evo pojavila se "priča" da je fk sarajevo izgubio trofej kupa zbog vlade jagodica. naime, po toj priči, navodno su husejinovic i hrustemovic namjerno profulili penale da bi jagodic dobio otkaz, zbog neizlaska u evropu. a u sve je to uključen i azmir. e sada koliko je to tačno, ostaje misterija. tačno je da je hrustemovic napustio grad, zajedno sa crnkicem, za koga izvor ove price tvrdi da je namjerno profulio onaj zicer.
- SmokingMan
#13853 Re: KUP BiH
Jutros čitam u havazu da bi savez Lišticu mogao kazniti novčanom kaznom i do 30.000 KM i zatvaranjem tribine,mada čisto sumnjam da će oni platit više od 10.000 Kermi.
Last edited by SmokingMan on 19/05/2017 14:28, edited 1 time in total.
-
5korpus
#13855 Re: KUP BiH
Daj im 50k KM kazne i zabranu navijaca na 15utakmica mrtve im jebem
-
kudrilo
#13856 Re: KUP BiH
E ne mogu da vjerujem šta sve Bošnjo neće smisliti i iskalkulisati da bi dokazao da je nešto namješteno...
Otkud tolika želja da se dokaže da je namješteno? Vjerovatno je u pitanju neko razočarenje koje se gasi time što kažeš sebi "Ko mu jebe mater, sve je ovo namješteno..."
Evo na prvu, raja ne razmišlja da je npr Crnkić mogao izbjeći da se nađe u onoj šansi da je htio, koja je logika da namjerno promašuje prazan gol sa 7 m? Zašto Bekići nisu promašili pensle (Tuzlaci)? Kakve veze Rustemović ima sa Tuzlom? Koja je logika da se takve stvari dogovaraju sa igračima koji nisu u prvih 11?
Mi smo glup narod.
Otkud tolika želja da se dokaže da je namješteno? Vjerovatno je u pitanju neko razočarenje koje se gasi time što kažeš sebi "Ko mu jebe mater, sve je ovo namješteno..."
Evo na prvu, raja ne razmišlja da je npr Crnkić mogao izbjeći da se nađe u onoj šansi da je htio, koja je logika da namjerno promašuje prazan gol sa 7 m? Zašto Bekići nisu promašili pensle (Tuzlaci)? Kakve veze Rustemović ima sa Tuzlom? Koja je logika da se takve stvari dogovaraju sa igračima koji nisu u prvih 11?
Mi smo glup narod.
-
kudrilo
#13857 Re: KUP BiH
A da ne pričam o tome da je ta priča sa Vladom jedna od najglupljih koje sam čuo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#13858 Re: KUP BiH
Pa nema naroda koji više voli teorije zavjera, to je tačno 
-
FreakyStyley
#13859 Re: KUP BiH
Necemo nikad Srbe prestic. Ti cim ovo tvrdis Sorosev si igrac.Velkoski wrote:Pa nema naroda koji više voli teorije zavjera, to je tačno
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#13860 Re: KUP BiH
Ma u par deka. Sve je namješteno, kupljeno, svi su nečiji igračiFreakyStyley wrote:Necemo nikad Srbe prestic. Ti cim ovo tvrdis Sorosev si igrac.Velkoski wrote:Pa nema naroda koji više voli teorije zavjera, to je tačno![]()
-
FreakyStyley
#13861 Re: KUP BiH
Ma najsmjesnije je sto opet ide i gleda, nervira se. Pa znas kad bi otiso na utakmicu ili je pogledo na TV da znam da je sve stimaljka? Kao eto sad, doguralo Sarajevo do finala kupa, al namjerno fulili ovi penale radi Husica i Jagode. Ionako je Sirokom nasteljen kup, a Zelji titula.Velkoski wrote:Ma u par deka. Sve je namješteno, kupljeno, svi su nečiji igračiFreakyStyley wrote:Necemo nikad Srbe prestic. Ti cim ovo tvrdis Sorosev si igrac.Velkoski wrote:Pa nema naroda koji više voli teorije zavjera, to je tačno![]()
![]()
![]()
Ja kad cujem te price, vazda kazem: Brate, kladi se, sta cekas? Stan, kucu, auto, zenu - sve tovari, uzmi pare i uzivaj. Al kar'ne, nikad da poslusaju.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#13862 Re: KUP BiH
Eto ja tako poslušah da trebam kuću staviti u Krupi na dvicu, evo pet dana mi djeca nemaju šta jest' 
-
FreakyStyley
#13863 Re: KUP BiH
Velkoski wrote:Eto ja tako poslušah da trebam kuću staviti u Krupi na dvicu, evo pet dana mi djeca nemaju šta jest'
Izdrzi brate, sve na vise zutih u subotu i vratices pare, vjeruj meni.
- BlueBlood
#13864 Re: KUP BiH
Velkoski wrote:Eto ja tako poslušah da trebam kuću staviti u Krupi na dvicu, evo pet dana mi djeca nemaju šta jest'
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#13865 Re: KUP BiH
Nemoj sta zamjeriti,da se nasmijemo
- Lakat Jebić
#13866 Re: KUP BiH
Sto brate, ja znam i da je svaki film namjesten, pa volim opet pogledat ako je dobarFreakyStyley wrote:
Ma najsmjesnije je sto opet ide i gleda, nervira se. Pa znas kad bi otiso na utakmicu ili je pogledo na TV da znam da je sve stimaljka? Kao eto sad, doguralo Sarajevo do finala kupa, al namjerno fulili ovi penale radi Husica i Jagode. Ionako je Sirokom nasteljen kup, a Zelji titula.![]()
-
FreakyStyley
#13867 Re: KUP BiH
Vidis, ima i ta. Nisam nikad na to tako gledo, al u pravu si. Toliko atraktivnih poteza svako kolo, isplati se gledat i kad znas da je stela. Uh kad Said zaguzelja pored Istoka. Na pitarske utakmice bi poceo ic.Lakat Jebić wrote:Sto brate, ja znam i daj svaki film namjesten, pa volim opet pogledat ako je dobarFreakyStyley wrote:
Ma najsmjesnije je sto opet ide i gleda, nervira se. Pa znas kad bi otiso na utakmicu ili je pogledo na TV da znam da je sve stimaljka? Kao eto sad, doguralo Sarajevo do finala kupa, al namjerno fulili ovi penale radi Husica i Jagode. Ionako je Sirokom nasteljen kup, a Zelji titula.![]()
- Logovan
#13868 Re: KUP BiH
kudrilo wrote:E ne mogu da vjerujem šta sve Bošnjo neće smisliti i iskalkulisati da bi dokazao da je nešto namješteno...
Mi smo glup narod.
Čim rezultat nije po volji, odmah je namješteno. Čim se fuli dobra prilika, namješteno je. Čim se izgubi na penale, namješteno je.
Bošnjo...
-
megaman4
#13869 Re: KUP BiH
Na ss,ba citam maloprije da se UEFA i FIFA ukljucile u ovaj slucaj i vrlo lako Listica bi mogla biti izbacena iz Evrope.SmokingMan wrote:Jutros čitam u havazu da bi savez Lišticu mogao kazniti novčanom kaznom i do 30.000 KM i zatvaranjem tribine,mada čisto sumnjam da će oni platit više od 10.000 Kermi.
- luckylaka
#13870 Re: KUP BiH
Da pokusamo na adresu fife i uefe poslati koji email i koju sliku iz listice .Jbga ne kosta nista osim ako se nece buniti oni tzv.koji su ovdje navijali za sirokimegaman4 wrote:Na ss,ba citam maloprije da se UEFA i FIFA ukljucile u ovaj slucaj i vrlo lako Listica bi mogla biti izbacena iz Evrope.SmokingMan wrote:Jutros čitam u havazu da bi savez Lišticu mogao kazniti novčanom kaznom i do 30.000 KM i zatvaranjem tribine,mada čisto sumnjam da će oni platit više od 10.000 Kermi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13871 Re: KUP BiH
Nakon apelacije, Sirokom ce se ovo smanjiti na 3 utakmice i 10 000 KM kazne.
- Logovan
#13872 Re: KUP BiH
Logično.Tomahawk11 wrote:Nakon apelacije, Sirokom ce se ovo smanjiti na 3 utakmice i 10 000 KM kazne.
Čuj predsjednika Mire Kraljevića.
Smatramo da Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH ovom prilikom nije primijenilo jednaka mjerila za NK Široki Brijeg, koja u sličnim situacijama primjenjuje za neke druge klubove.
Kada bi se kažnjavalo za sve za što je kažnjen NK Široki Brijeg, ne bi se u BiH više ni jedna utakmica odigrala uz prisustvo publike. Svakako da ćemo se žaliti na ovakvu odluku Disciplinske komisije NSBiH, kojom se sigurno neće riješiti problemi u NSBiH i u bh. nogometu uopće.
Ovo boldirano uvijek kažu, ali baš uvijek. Vazda trpaju i druge klubove zbog svojih sranja na tribinama. Ne možeš ljude ni kazniti, a da ne spomenu i ostale.
Svake sezone savez ih kažnjava za isto, a imaju obraza da se žale. Nekad znaju proći i bez kazne, ako se ne varam.
- SmokingMan
#13873 Re: KUP BiH
Kako se Miro pravi glup,pa neka mi neko kaže gdje postoji gostovanje slično onome u Lištici,a ja odgovorno tvrdim da nema gore rupe u hercegovačkom kamenjaru od Lištice.Standardno,za svoja sranja uvijek traže krivca u drugome.Situacija u Lištici se nikada neće promjeniti,uvijek će to biti jedna zatucana sredina.
- Charuga
- Globalni moderator
#13874 Re: KUP BiH
Otkad se ovaj bavi fudbalom ...Odgovorno mogu reći kako je ovogodišnja završnica Kupa BiH odigrana u sjajnoj atmosferi kakva još nije zapamćena u BiH
http://sport1.ba/kup-bih/dragan-soldo-z ... amti/83542
- Logovan
#13875 Re: KUP BiH
Žalit ćemo se argumentirano
Šta ima argumentirani?
Kazna je donesena u jednoj atmosferi linča koju su stvorili pojedini mediji
Mediji su preblago reagovali idiote.
završnica Kupa BiH odigrana u sjajnoj atmosferi kakva još nije zapamćena u BiH
Jao majko... Em nije istina, em očito da odobrava ono što su im navijači radili na tribinama.
Nećemo dopustiti da netko baca mrlju na naš zasluženi uspjeh
Kakva mrlja jebo te.
U ovoj lištici nemaju dvije normalne osobe.
Kazna je donesena u jednoj atmosferi linča koju su stvorili pojedini mediji
završnica Kupa BiH odigrana u sjajnoj atmosferi kakva još nije zapamćena u BiH
Nećemo dopustiti da netko baca mrlju na naš zasluženi uspjeh
U ovoj lištici nemaju dvije normalne osobe.