Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Cavendish

#13826 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Cavendish »

alex renfroe igrao za Bayern protiv Darusafake i pri tome postigao 10 poena.
sada ili je on izlevatio KS ili je isti taj savez sve nas napravio budalom.
bosanska senzacija

#13827 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by bosanska senzacija »

zenit dozic wrote:
bosanska senzacija wrote:Mulaomerovića bi trebalo otpustiti zbog toga što Mirzu Teletovića nije u samom startu otjerao i što mu je dopustio ovakvo ponašanje.
I ti zajedno sa damirom
Damir ti je gotovo sigurno već bivši jer se i sam pomirio sa tim pa sad kad nema šta izgubiti otvara karte.

On će otići ali će iza njega i dalje ostati kapiten koji ne spava u hotelu sa ostatkom ekipe i koji utakmice reprezentacije koristi kao šuterske treninge. Ostat će i Nurkić koji je iz reprezentacije otjerao Andriju Stipanovića i koji će i dalje sprovoditi svoje hirove jer pobogu on je NBA igrač. Ostat će i razmaženo derle Džanan Musa kojeg uistinu i ne treba puno kriviti jer se još uvijek radi o golobradom dječaku.

Ako se nakon svega kola samo slome na leđa Damiru Mulaomeroviću nama ni Fil Džekson neće moći pomoći.
Tomahawk11
Globalni moderator

#13828 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Kaze selektor treba krenuti od sebe, a nista ne rece o sebi :roll:
Samo prozivaj levate, Mirza :thumbup:
smijesni_ste

#13829 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by smijesni_ste »

bosanska senzacija wrote:
Damir ti je gotovo sigurno već bivši jer se i sam pomirio sa tim pa sad kad nema šta izgubiti otvara karte.

On će otići ali će iza njega i dalje ostati kapiten koji ne spava u hotelu sa ostatkom ekipe i koji utakmice reprezentacije koristi kao šuterske treninge. Ostat će i Nurkić koji je iz reprezentacije otjerao Andriju Stipanovića i koji će i dalje sprovoditi svoje hirove jer pobogu on je NBA igrač. Ostat će i razmaženo derle Džanan Musa kojeg uistinu i ne treba puno kriviti jer se još uvijek radi o golobradom dječaku.

Ako se nakon svega kola samo slome na leđa Damiru Mulaomeroviću nama ni Fil Džekson neće moći pomoći.
To je to. Kad čitaš forume, pomislio bi čovjek da smo prije Damira bili prvaci Evrope i da nismo imali nikakvih problema. :-)
agent_zero

#13830 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by agent_zero »

bosanska senzacija wrote:Mulaomerovića bi trebalo otpustiti zbog toga što Mirzu Teletovića nije u samom startu otjerao i što mu je dopustio ovakvo ponašanje.
Dosta te je više, idi vozaj tutu u rikverc s Mulaomerovićem.
Edin H.

#13831 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

melisina melasa wrote:Nije nemoguce da sa dvije pobjede idemo dalje.

Vrlo jednostavno.

Potrebno je samo da: kipar dobije island (u gostima) i belgija island (u gostima),
poljska bjelorusiju ( kod kuce) i estoniju na strani, makedonija britaniju (kuci), a madjarska makedoniju ( kuci), i da mi dobijemo svedjane. Mozda se ovi ostali rezultati i poklope, ali mi je ovaj zadnji bas suhveli.
Ako pak island dobije kipar, onda nam odgovara da svajcarska u zadnjem kolu dobije kipar u gostima, uz pobjedu belgije nad kiprom.
Dobro si ti to iskalkulisao. :P
Did

#13832 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Did »

[/quote] Damir ti je gotovo sigurno već bivši jer se i sam pomirio sa tim pa sad kad nema šta izgubiti otvara karte.

Ako se nakon svega kola samo slome na leđa Damiru Mulaomeroviću nama ni Fil Džekson neće moći pomoći.[/quote]

:thumbup:

Nek ostane Teletović pa nek opet dolazi na pripreme sa 10kg viška, nek kasni na treninge, nek šuta s 8 metara 3 puta kad vodimo s 15 razlike i to svaki put na početku napada, nek ne ferma dogovoreno na tajmautu ni 5%, nek bez znanja trenera organizuje presicu, nek napada trenera što nema discipline, a on je prvi ne poštuje, nek napušta repku kad on hoće, pa nakon pola dana kaže ostajem. Daleko ćemo dogurat s njim.
Slažem se da je najviše kriv trener, jer je jasno da se to ne može trpit, a da se stvori tim. Ovaj je to, po vlastitom priznanju znao, ali je šutio ko pichka. Slažem se i da je uskurchenom Musi trebala jedna vaspitna, ali na kraju treće utakmice u punoj dvorani je kasno.
Teletović da poštuje reprezentaciju ne bi radio sve što je radio. Ali mene najviše brine podrška javnosti zbog bivših zasluga. Liči mi na odnos čaršije prema kriminalcima nakon rata: "Valjo je u ratu pa sad može i curice silovat. OK je to, nema veze."
U Švedsku ne bi trebo ić niko. Samo trošak, a opet će nas obrukat.
Mustang1

#13833 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

Kako se mozemo plasirati? Ali fkt me zanima :D
tataćusak

#13834 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by tataćusak »

Dozvolili smo da nam tudjmanov izdajnik tjera patriote iz repke,

Jebbo ti nas, treba nas zik
Itsoktobealone

#13835 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Itsoktobealone »

Mustang1 wrote:Kako se mozemo plasirati? Ali fkt me zanima :D
Pobjeda protiv svedske 40 poena i da Makedonija pobjedi V.Britaniju u posljednjem kolu. Bez zajebancije. 40 poena.
palermo

#13836 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by palermo »

Itsoktobealone wrote:
Mustang1 wrote:Kako se mozemo plasirati? Ali fkt me zanima :D
Pobjeda protiv svedske 40 poena i da Makedonija pobjedi V.Britaniju u posljednjem kolu. Bez zajebancije. 40 poena.
...
Ah, pa to je onda jednostavno, ponudiš Bosniću mjesto selektora pod uslovom da dopusti poraz od 40 razlike i jednim udarcem ubio četiri muhe .otišli na evropsko, dobili boljeg selektora, ma svašta :D
Mustang1

#13837 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

Ja se iskreno nadam da ce Bosnic ili Markovic preuzeti ekipu i dobiti slobodu. Nesto kao SUman u rukometu. A rezultate cemo tek da vidimo za par godina vjerovatno ali to je jedini pravi nacin. Mi smo uvijek pokusavali nesto na silu a ne po redu.
Dr Baltazar

#13838 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dr Baltazar »

40 razlike u Švedskoj možemo samo napraviti sa Teletovićem. Musa ne može napraviti u seniorima pokušaja za toliko poena :) Trener se svakako ništa ne pita u ovoj utakmici. Ako momci izađu i odigraju maksimalno, pokazat će se razlika između nas i Švedske.
Korisničkoime

#13839 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Korisničkoime »

Samo da ponovim treba to sve rastjerat jer su cobani, egocentricni cobani, rastjerat savez, otjerati sekektora i cijeli strucni stab sve do cistacice i portira, otjerat Mirzu, Nurkica i Musu.
melisina melasa

#13840 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by melisina melasa »

Edin H. wrote:
melisina melasa wrote:Nije nemoguce da sa dvije pobjede idemo dalje.

Vrlo jednostavno.

Potrebno je samo da: kipar dobije island (u gostima) i belgija island (u gostima),
poljska bjelorusiju ( kod kuce) i estoniju na strani, makedonija britaniju (kuci), a madjarska makedoniju ( kuci), i da mi dobijemo svedjane. Mozda se ovi ostali rezultati i poklope, ali mi je ovaj zadnji bas suhveli.
Ako pak island dobije kipar, onda nam odgovara da svajcarska u zadnjem kolu dobije kipar u gostima, uz pobjedu belgije nad kiprom.
Dobro si ti to iskalkulisao. :P
A vidi ovu kombinaciju. Kosovo dobije ukrajinu na strani i bugare kod kuce. Slovenija dobije bugarsku kuci i ukrajinu na strani. Kosovo ide na trece mjesto, a ukrajina kao drugoplasirana pada na jednu pobjedu. Kao sto rekoh, vrlo jednostavno.
batara

#13841 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by batara »

Izgleda ovdje ce trebati jedna metla kao sto je bila u nogometnom savezu, pa sve onda ispocetka napraviti ;-)

Ovaj ustaša mulaomerovic pod hitno da ode!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#13843 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

40 razlike hahahahahah pa vi se sigurno salite....sa tri Teletovica i dva Nurkica to ne mozemo napraviti Svedskoj u njihovoj domovini....to cak ni Hollywood ne bi snimio kao SF jer je previse nerealno.
Nego ovo je sport u kojem je statistika bog i batina i prvi statisticki podatak kaze da nam je ukupni jebeni sut 32% a za tri poena 23%. Pa veci procenat imaju pioniri na turniru u Gornjoj Drozgometvi.
Mirza ima najveci prosjek minuta iako nije uopste igrao jednu utakmicu ali je zato u sljedece dvije igrao skoro pa 80 minuta tj. u prosjeku 37.9 :shock: Pa ko si majku mu jebem da imas toliku minutazu a procenat suta 24% ili recimo trojke 6/23, minimalnih 8 skokova u odnosu npr na Nurkicevih 44 ili Musinih 21!!! Nevjerovatno zaista da Musa ima skoro tri puta vise skokova.
Ajmo dalje djecak od 17 godina ima pored 21 skoka i ubacenih 33 poena sa procentom od 52% ili u prevodu najmladji clan nase ekipe je treci strijelac (Nurkic 56, Mirza 35) sa 33 poena i sa ubjedljivo najboljim procentom...DAKLE UBJEDLJIVO.
Itd itd u stavri sami pogledajte koliko jak igrac je postao Dzanan Musa

Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#13844 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

I zaista bi volio znati zasto Emir Sulejmanovic uopste ne igra a tolike su se price ispricale o njemu i njegovim kvalitettima :?
al-em

#13845 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by al-em »

Ne treba nam 40 razlike. Treba na pobjeda i da se poklope 4 ili 5 rezultata.
Mi svakako necemo ni pobijediti tako da ova prica nije no bitna.
spree

#13846 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

Svako svoju pricu prica. Ovome musa valja, ovome mirza, haj sreca nikome izdajnik ne valja. Jedini izlaz iz ove situacije moze biti neki selektor sa tonu autoriteta koji bi ulio strah u kosti svih igraca koji se odazovu u buducnosti.

Poslano sa mog koristeći Tapatalk
spree

#13847 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

hrasno38 wrote:I zaista bi volio znati zasto Emir Sulejmanovic uopste ne igra a tolike su se price ispricale o njemu i njegovim kvalitettima :?
Usao je protiv rusije tamo i bio katastrofalan. Mozda su vidjeli da je los, a mirza se svakako nike htio izvesti u ove druge dvije utakmice.

Poslano sa mog koristeći Tapatalk
Dr Baltazar

#13848 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Dr Baltazar »

hrasno38 wrote:I zaista bi volio znati zasto Emir Sulejmanovic uopste ne igra a tolike su se price ispricale o njemu i njegovim kvalitettima :?
E prvi put da i ti nešto pametno napišeš :D

:thumbup:

Ovo treba trenera pitati. Pa majka mu stara, ne može momak biti lošiji od ovih što su igrali ove tri utakmice :D
kakavdanakneiskustvu

#13849 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

AmiĐa_Idriz wrote:
13:30 - "Zar je moguće da Andrija Stipanović ne igra za reprezentaciju? Zašto nema Mitrovića? Nije igra prošle godine? Nisam ni ja igrao, pa sam došao u reprezentaciju. Zašto nema Renfroea, Wrighta? Zašto im se ne uruče kazne ako ne dođu? Gdje je taj profesionalizam, zašto BiH nije tamo gdje treba da bude? Nihad Đedović je izvadio 10.000 KM iz džepa i uplatio nam hotel u Sloveniji. Igrao je sa slomljenom rukom i prozivaju ga da neće da igra za bh. reprezentaciju".

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_kosarka/uzivo-t ... iju/206370

malo mirza serucka ovo za đedovića,svi koji imalo prate kosarku znaju sta je sa đedovićem,pa bi onda i mirza to trebao znati
Nadzorna_ploca

#13850 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Za 3-4 godine će se ponoviti sve i vrtiti ista priča. Ne sijeku se stvari u korijenu ovako, neće niko da napusti poziciju a svi pozivaju na odgovornost. To su moralne hale, normalan insan bi do sad podnio ostavku i ne obazirao se na sranja koja je pravio. Ne znam kako ih nije sramota da sjednu zajedno na avion i igraju tekmu poslije ovih presica i blamaze jucer.
Post Reply