Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Romanista 101% wrote: ↑20/02/2022 18:51
Sassuolo je jedan od najneugodnijih timova u Italiji. Igraju netipican fudbal za seriju A. Ofanzivno i sa puno presinga.
Interu se dogadja u zadnje vrijeme identicno sto se dogadjalo i Romi dok je Edin igrao. Samo treneri diletantni mijenjaju napadace i rotiraju da bi im obezbjedili identicnu minutazu. Cim je poceo da sara sa napadacima Inter je poceo da pada i ne samo sa napadacima isto je i sa Dumfriesom koji je jedan od najjacih igraca Intera. Edin je najbolji kada ima kontinuitet i to se pokazalo i u Wolfsubrgu kada je igrao 80% i nije bilo rotiranja napadaca, to se pokazalo i u MC, pa onda u Romi gdje je najbolji bio kada je stalnoo igrao i postao najbolji strijelac lige i evo sad u Interu. Ova dva juznoamericka prcoljka nisu ni blizu Edinu. Martine zje najbolji strijelac zato sto je pola golova postigao iz penala i od toga vecina je napravljena na Edinu.
A jeste Sassuolo veoma neugodan protivnik i Milana su klapili u gostima 1:3. Medjutim po meni ovo je poraz Inzagia kao sto je bio i protiv Milana.
A sta ako je sam Edin trazio da malo odmori?
Ja sam nakon Liverpoola zelio napisati da ce Interovim igracima trebati 3 dana da dodju sebi ), jer takav tempo ne postoji u Italiji. Dok je Liverpoolu to "obican radni dan".
Uopste me ovaj poraz nije iznenadio. Sad se bas zakuhalo. Ako sutra Napoli pobjedi eto njih na prvo mjesto.
hrasno38 wrote: ↑20/02/2022 19:46
Interu se dogadja u zadnje vrijeme identicno sto se dogadjalo i Romi dok je Edin igrao. Samo treneri diletantni mijenjaju napadace i rotiraju da bi im obezbjedili identicnu minutazu. Cim je poceo da sara sa napadacima Inter je poceo da pada i ne samo sa napadacima isto je i sa Dumfriesom koji je jedan od najjacih igraca Intera. Edin je najbolji kada ima kontinuitet i to se pokazalo i u Wolfsubrgu kada je igrao 80% i nije bilo rotiranja napadaca, to se pokazalo i u MC, pa onda u Romi gdje je najbolji bio kada je stalnoo igrao i postao najbolji strijelac lige i evo sad u Interu. Ova dva juznoamericka prcoljka nisu ni blizu Edinu. Martine zje najbolji strijelac zato sto je pola golova postigao iz penala i od toga vecina je napravljena na Edinu.
A jeste Sassuolo veoma neugodan protivnik i Milana su klapili u gostima 1:3. Medjutim po meni ovo je poraz Inzagia kao sto je bio i protiv Milana.
A sta ako je sam Edin trazio da malo odmori?
Ja sam nakon Liverpoola zelio napisati da ce Interovim igracima trebati 3 dana da dodju sebi ), jer takav tempo ne postoji u Italiji. Dok je Liverpoolu to "obican radni dan".
Uopste me ovaj poraz nije iznenadio. Sad se bas zakuhalo. Ako sutra Napoli pobjedi eto njih na prvo mjesto.
Poznavajuci Edina cisto sumnjam jer njemu je uvijek klupa bila najveca kazna!
Milan zadnje dvije utakmice remizirao, Inter četvrtu zaredom nije pobijedio (dva puta remi i dva puta poraz), Napoli i Juventus u zadnje dvije utakmice remizirali, Atalanta petu utakmicu zaredom nije pobijedila (tri remija i dva poraza).
Gledao sam sinoc Inter, odlicna utakmica i borbena Genoa. Edin je odlicno odigrao, bio sam ubjedjen da ce ga zabit kako je igrao. Imali su sanse za pobjedu ali nije bilo srece.
Dzeko je igrao kao da mu je 29 godina nisam ocekivao onakav intenzitet, zelju i agilnost, pozitivno sam iznenadjen kako je odigrao bez obzira na 0:0.
Alexis nevidljiv, nije bilo pravog partnera u napadu...
Dzeko je prelose odigrao. Jos jedna utakmica bez gola. On ce biti krivac sto nece titulu uzeti tj. ne striktno on nego to sto nemaju odlicnog napadaca koji je u stanju dati 20 golova
Dva posta jedan do drugog ,po jednom Edin odlican,po drugom los.Koji od vas dvojice nije gledao utakmicu.Inace Dzeko se previse trosi na terenu odradjujuci posao za bekove,veznjake,napadace
Konacno da Napoli iskoristi kikseve milanskih timova. Iduce kolo Napoli-Milan. Ishod te utakmice ce dosta toga odrediti. Nije ni Juventus potpuno otpisan
galia95 wrote: ↑13/03/2022 22:37
AAAA šta promaši Džekson
Inzaghi ga nije smio ostaviti na klupi protiv Liverpoola. Edin uvijek ovako traljavo odigra nakon što ostane na klupi.
Upravo tako ali bez obzira opet je svojim potezom spasio bod Interu. Samo trenerski idiot je mogao da ostavi na klupi igraca koji je bio najzasluzniji za plasman u Ligi prvaka.