animals wrote:ja se inace ubijem sa rippen ispecenim i pivom..
Rebarca. Da zna svijet. Imaju i od teleta sad da se kupe. Isto ono kao svinjska. Harmonika cijela. To ću ispeći u svojoj tepsiji jednom i slikati.
animals wrote:ja se inace ubijem sa rippen ispecenim i pivom..
Kako je to ukusno..SaraFina wrote:animals wrote:ja se inace ubijem sa rippen ispecenim i pivom..
Rebarca. Da zna svijet. Imaju i od teleta sad da se kupe. Isto ono kao svinjska. Harmonika cijela. To ću ispeći u svojoj tepsiji jednom i slikati.
animals wrote:Kako je to ukusno..SaraFina wrote:animals wrote:ja se inace ubijem sa rippen ispecenim i pivom..
ne moze se to kod kuce ispeci tako..
animals wrote:Uh..di me nadje..
rebarca..idem pivo popiti..
bez rebara
a pivo..Bloo wrote:Hrana je na drugom PFu
Izvini, žderem za dvoje! Obrisala:)))Bloo wrote:Hrana je na drugom PFu
nemam ba fb hajhaha haj pisi ovde ili mail vidimo se....ev doslaaa hahahhaConnaisseur Karlin wrote:ola, javim ti se na fb sa novostima, da se vidimovjesticanametli wrote:DZe da rucam sutra u becu ...ev me idem vam![]()
ili me prati na fb![]()
Ne smijem od zene..vjesticanametli wrote:nemam ba fb hajhaha haj pisi ovde ili mail vidimo se....ev doslaaa hahahhaConnaisseur Karlin wrote:ola, javim ti se na fb sa novostima, da se vidimovjesticanametli wrote:DZe da rucam sutra u becu ...ev me idem vam![]()
ili me prati na fb![]()
vjesticanametli wrote:![]()
sarafino ovo je kurztrip
u ned navece nazad
hajde prije kafenisat a i ti avionka
Gdje spavas..vjesticanametli wrote:pa vodi me svekrvi
![]()
![]()
![]()
ma izletile jeftine karte hahhaha ako mognes javni ja sam free
vjesticanametli wrote:pa vodi me svekrvi
![]()
![]()
![]()
Ma nosi ih...Bloo wrote:Npr. u Engleskoj, a nedavno saznah na vlastitom iskustvu i u Njemačkoj, nema pušenja ako je natkrivenoSaraFina wrote:
Smiju se ljudi. Dobro me nije optužila za pokušaj ubistva. Regularan parking, označen i ja stojim dok moja mama se dotjera.... Kuci-kuc čika policajac na prozor... Izbuljila oči u ljude ko ovcaznači autobuske stanice na ulici, ulaz (vanjski natkriveni) u supermarket itd...zapalila mlada..i ugledala znak..
![]()
Odmah il gasiš il se pomakneš u prostor gdje smiješ fumati.
U određenim dijelovima Londona imaš one ploče sa 3 merkatapa stisni i napravi zijan. Komšiluk gleda.
I tako se preodgaja Balkanac.
U 19 hSaraFina wrote:vjesticanametli wrote:pa vodi me svekrvi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoću. Obavezno! U koliko u nedelju nazad imaš?
vjesticanametli wrote:U 19 hSaraFina wrote:vjesticanametli wrote:pa vodi me svekrvi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoću. Obavezno! U koliko u nedelju nazad imaš?eto imamo vremena
@animalsluDZak spavam u hotelu
nisam se javila nikom u becu koga znam....sikrit
idem na schitzel