Ma ja sam dosad jednom ljetovao ovdje, prije 15 godina. Bio nam treći mjesec braka, nismo se skidali jedno s drugogDaysleepeR wrote: ↑17/07/2023 14:37Jedan od razloga što ne gotivim Orebić...shalla wrote: ↑17/07/2023 14:13
Ma vidi, nekakav generalni dojam al eto, možda i ja jedem govna očekujući malo više ljubaznosti.
Sjeli u kafić, "imate li neki koktel", "hehe nemamo i ne brinite, neće ga ni biti"..."ok, dajte nam espresso, Colu, Cedevitu i mineralnu". "kavu ne služimo poslije 20h, ostalo ću donijeti ubrzo. .. 24 minute poslije, nakon što nije došla, jednostavno ustanemo i odemo. Jbt, ako za pola sata ne možeš izvaditi 3 stvari iz frižidera i donijeti ih onda...
Jutros ustao rano da trčim, prolazim u 6.33h pored trafike, teta je već tu, priprema. Ja, znajući da rade od 7h, najljubaznije što mogu pitam može li mi samo sačuvati jedne SN dok okrenem krug i vratim se, da se ne prodaju...
"čuj da sačuvam, otvaram u 7h, još uvijek ne radim, ako ih bude kad dođeš bude"...
U pravu je Istra, jesu sjevernije ljubazniji, mi smo jedne godine bili u Vodicama, sjebali se koliko se ljubazniji domaćini i osoblje po kafićima, restoranima i sl. al hajd... Da mi nije ispala varijanta koja jeste, ne bih ni išao u HR tako da nemam pravo puno srati...
Što se tiče namire, u Riboli, pa čak i u Tommyju, cijene nisu ništa dramatično skuplje nego kod nas...
Tako je prije dvije godine onaj što uređuje auta u redu za trajekt uzeo sebi za pravo da povisi glas jer mu se nije svidjelo kako sam stao sa motorom.
Pa se pravio pametan i nakon što sam pomjerio motor dok mu nije objašnjeno da će završit u moru ako nastavi...
Ima đukaca po Orebiću, ima tamo puno naših gostiju, mislim da je netrpeljivost poprilično velika...
Jbg evo ja radim 18 godina po bankama, sa klijentima, i dan danas mi nije problem pomoći nešto klijentima, objasniti uz osmijeh. Uvijek se stavljam sa druge strane, koliko bi meni to značilo...