Real i Barca jesu bolji ali Juve i Bayern znaju bolje igrat na 2 dobiveneMohamad Sissoko wrote:Fino to Juve odradi.![]()
Ostali polufinalisti su bolji tako da nemamo neke sanse ali sjajan uspjeh s obzirom na stanje ita fudbala.
Svaka cast Alegri.
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#13801 Re: Juventus
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#13802 Re: Juventus
Vala, sanse su nekih 10% da se Juve nadje u finali, bezobzira na to koga ce izvuci.
Ja bi jedino volio da izbjegnemo Barcu, ne volim ih gledati nikako a i siguran sam da bi nas bas izbusili sa onim napadom
Ja bi jedino volio da izbjegnemo Barcu, ne volim ih gledati nikako a i siguran sam da bi nas bas izbusili sa onim napadom
- relativno84
#13803 Re: Juventus
Da su jaci jesu, da ce nas pregaziti pa i to je moguce
ali niko nece upisati finale kad izvuce Juve, jos ako se Pogba digne na noge mozemo bas nekoga iznenaditi 
-
omar little
#13804 Re: Juventus
dobro nam dosla nazad u vrh europe, stara damo. 
- I am Happy
#13805 Re: Juventus
Pa dobro, ostaje da se nadamo cudo i prolazu u finale 
Lopta je okrugla
Lopta je okrugla
-
omar little
#13806 Re: Juventus
rekla sam u vrh, ne na vrh. 
-
todd_smith
#13807 Re: Juventus
Jao Juve-Bajern koja bi to ljepota bila za gledati kako Bavarci buse k`o Porto neki dan 
- relativno84
#13808 Re: Juventus
Bajern vs Juve 70%-30%
Barca vs Juve 80%-20%
Madrid vs Juve 60%-40%
Sve osim ispadanja je ravno cudu, tako da igraci nece imati pritisak da nesto moraju, oni su svoje vec uradili. Pokusati igrati koliko bude moguce, rezultat je u drugom planu.
Barca vs Juve 80%-20%
Madrid vs Juve 60%-40%
Sve osim ispadanja je ravno cudu, tako da igraci nece imati pritisak da nesto moraju, oni su svoje vec uradili. Pokusati igrati koliko bude moguce, rezultat je u drugom planu.
- insaneinthebrain
#13809 Re: Juventus
samo da ne bude kakvih katastrofa kao porta od juce 
- MOSALJOZE
#13810 Re: Juventus
Bayern ih je zadnji put uzeo bez problema,teško da će Juve izboriti finale,i ako su oni ovdje pod najmanjim pritiskom.Mislim da se mogu nositi sa svim timovima,ali za nešto više teško.
- relativno84
#13811 Re: Juventus
Nije ni to iskljuceno al opet nadati se da nece doci do togainsaneinthebrain wrote:samo da ne bude kakvih katastrofa kao porta od juce
Izvuci Madrid, odigrati cvrsto, 1-1 kuci u Madridu 2-2 i eto nas u finalu
I onda u finalu lagano gurati do penala i uzeti trofej
- Tigar1
#13813 Re: Juventus
Dugih 90' minuta sinoć, sigurno i stameno, nisam ni očekivao da će biti nešto drugačije.
Buffon – starac sigurica
Barzagli – the wall
Bonucci – siguran sinoć, dobar na izlascima i presijecanju lopte
Chiellini – opet nesiguran, nevozan i bez rutine. Nije u najboljoj formi sad za sad zato se i javljaju sve one greške i proklizavanja, biće to bolje aBd
Licht – svoje odradio što je morao, nije centrirao, otimao i presjecao
Evra – kralj, hvala MUFC na ovakvom igračini, u ovim godinama igra k'o sat
Pirlo – brada je bio malo bolji negho u nekim prošlim susretima nadam se da njegova forma ide gore sad za ove predstojeće bitke
Marchisio – rutinerska tekma, svaka dala Principino
Vidal – još bolji nego u prošlom susretu, forma se vraća ima ga na svim dijelovima terena, samo nastavi Arturo
Morata – nije bio loš mali
Tevez – dobro gradio loptu, solidna tekma neka nam anjega zdravog
Llorrente, Padoin i Pereyra odradili svoje.
Sreća nije bilo kartona, koga god d adobijemo biće vanredno teško svi su oni superteškaši, na našoj ekipi je da igra dobro, da na s povrede zaobiđu aBd.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Buffon – starac sigurica
Barzagli – the wall
Bonucci – siguran sinoć, dobar na izlascima i presijecanju lopte
Chiellini – opet nesiguran, nevozan i bez rutine. Nije u najboljoj formi sad za sad zato se i javljaju sve one greške i proklizavanja, biće to bolje aBd
Licht – svoje odradio što je morao, nije centrirao, otimao i presjecao
Evra – kralj, hvala MUFC na ovakvom igračini, u ovim godinama igra k'o sat
Pirlo – brada je bio malo bolji negho u nekim prošlim susretima nadam se da njegova forma ide gore sad za ove predstojeće bitke
Marchisio – rutinerska tekma, svaka dala Principino
Vidal – još bolji nego u prošlom susretu, forma se vraća ima ga na svim dijelovima terena, samo nastavi Arturo
Morata – nije bio loš mali
Tevez – dobro gradio loptu, solidna tekma neka nam anjega zdravog
Llorrente, Padoin i Pereyra odradili svoje.
Sreća nije bilo kartona, koga god d adobijemo biće vanredno teško svi su oni superteškaši, na našoj ekipi je da igra dobro, da na s povrede zaobiđu aBd.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
- Atticus Finch
#13814 Re: Juventus
Iako je cilj ostvaren, dvomeč sa Monakom je bio očajan. Ništa realno nisu odigrali. Ova ekipa može bolje.
Uz 150% na svaku loptu trebat će odigrati i par kvalitetnih dionica ako namjeravaju bar otežati protivniku u polufinalu. Jer drugačije će biti potop. Dobra stvar je što sva pažnja može biti usmjerena na Lp, fizički i mentalno se pripremiti pa šta bude.
Naravno, kup konačno uzeti i ja zadovoljan.
Uz 150% na svaku loptu trebat će odigrati i par kvalitetnih dionica ako namjeravaju bar otežati protivniku u polufinalu. Jer drugačije će biti potop. Dobra stvar je što sva pažnja može biti usmjerena na Lp, fizički i mentalno se pripremiti pa šta bude.
Naravno, kup konačno uzeti i ja zadovoljan.
- Bianconeri1988
#13815 Re: Juventus
Ma ja sam prezadovoljan odrađenim dvomečom protiv Monaca, realno ovo je bila velika šansa koja je na kraju hvala Bogu i iskorištena, što kažu Allegri i Buffon ekipa je htjela proći pod svaku cijenu i kome je do lijepog fudbala ima cirkus. 
- Tito_i_Partija
#13816 Re: Juventus
Nije samo lijep/ruzan fudbal u pitanju. Ubjedljivija pobjeda znaci vise respekta od ostalih potencijalnih protivnika u polufinalu, a to je jako vazno kad dodje do susreta. Kako sad stvari stoje, svi se sprdaju sa Juvetom jer su prosli kroz iglene usi protiv ekipe koja im po kvalitetu nije ni blizu.Bianconeri1988 wrote:Ma ja sam prezadovoljan odrađenim dvomečom protiv Monaca, realno ovo je bila velika šansa koja je na kraju hvala Bogu i iskorištena, što kažu Allegri i Buffon ekipa je htjela proći pod svaku cijenu i kome je do lijepog fudbala ima cirkus.
- I am Happy
#13817 Re: Juventus
Juve ovako igra godinama protiv ovih lijevih ekipa, povedu i daju im loptu.Tito_i_Partija wrote:Nije samo lijep/ruzan fudbal u pitanju. Ubjedljivija pobjeda znaci vise respekta od ostalih potencijalnih protivnika u polufinalu, a to je jako vazno kad dodje do susreta. Kako sad stvari stoje, svi se sprdaju sa Juvetom jer su prosli kroz iglene usi protiv ekipe koja im po kvalitetu nije ni blizu.Bianconeri1988 wrote:Ma ja sam prezadovoljan odrađenim dvomečom protiv Monaca, realno ovo je bila velika šansa koja je na kraju hvala Bogu i iskorištena, što kažu Allegri i Buffon ekipa je htjela proći pod svaku cijenu i kome je do lijepog fudbala ima cirkus.
Cudo bi se trebalo desiti da dodju do finala, ali bas cudo.
-
salle_eh1986
#13818 Re: Juventus
koga boli kurac što se neko šprdaTito_i_Partija wrote:Nije samo lijep/ruzan fudbal u pitanju. Ubjedljivija pobjeda znaci vise respekta od ostalih potencijalnih protivnika u polufinalu, a to je jako vazno kad dodje do susreta. Kako sad stvari stoje, svi se sprdaju sa Juvetom jer su prosli kroz iglene usi protiv ekipe koja im po kvalitetu nije ni blizu.Bianconeri1988 wrote:Ma ja sam prezadovoljan odrađenim dvomečom protiv Monaca, realno ovo je bila velika šansa koja je na kraju hvala Bogu i iskorištena, što kažu Allegri i Buffon ekipa je htjela proći pod svaku cijenu i kome je do lijepog fudbala ima cirkus.
kad sudija svira početak meča tad sve pada u vodu sem onog što pokažeš za tih 90, odnosno 180 + minuta
nikad italijani nisu težili za golom više već obratno, igra se za gol manje
- Bianconeri1988
#13819 Re: Juventus
Juventus je dvomečom protiv Borussije zaslužio maksimalni respekt od strane bilo kojeg protivnika u polufinalu...
Da je Juventus prošao Monaca na iglene uši može tvrditi samo neko ko nije gledao obje utakmice, Buffon bez ozbiljne intevencije 360 minuta...
Da je Juventus prošao Monaca na iglene uši može tvrditi samo neko ko nije gledao obje utakmice, Buffon bez ozbiljne intevencije 360 minuta...
- I am Happy
#13820 Re: Juventus
Bianconeri1988 wrote:Da je Juventus prošao Monaca na iglene uši može tvrditi samo neko ko nije gledao obje utakmice, Buffon bez ozbiljne intevencije 360 minuta...
Das djeci loptu da se igraju....
-
juventus
#13821 Re: Juventus
Treba biti realan i reći da je ovo po kvaliteti limit Juventusa. 4-5 ekipa u Evropi (možda još Chelsea ubaciti u ove 4). Među prve dvije sigurno nije. Ali, ne otpisujte nikad Juventus. Italijanska je to škola, a ekipa je zrela, maksimalno disciplinovana i izuzetno uigrana. Možda nije realno očekivati finale, ali da mogu iznenaditi, svakako imaju kvalitet za to.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13822 Re: Juventus
Nista manje Juventus nije opasan od Reala, Barce ili Bayerna. Talijani su to, jos dosli u polufinale. Nema vise nikakvih favorita, ovo je sad ko koga.
- I am Happy
#13823 Re: Juventus
Hocemo Real 
Ako njih dobijemo cemo i proci
- relativno84
#13824 Re: Juventus
HocemoI am Happy wrote:Hocemo Real