Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ricken wrote:
Po mom mišljenju niste likvidni da možete obezbjediti dovoljne garancije. Pa samim tim ako ćete nam napraviti štetu od par stotina hiljada, bilo bi se glupo natezati par godina na sudu dok bi to naplatili. Tako da objektivno, i potpuno korektno, s obzirom na vaš odnos prema našem stadionu, ne vidim neki smisao u odgovaranju na vaš zahtjev, pogotovo u tako kratkom roku. Mislim da je on upućen samo iz formalnih razloga.
Na osnovu čega tako misliš? Imaš li neki dokaz da mi nismo likvidni?
Recimo, ja imam info da smo itekako likvidni. Nemam dokaz za to, kao ni ti za ove svoje tvrdnje.
Mislim da je šteta nanesena u prethodnim derbijima uredno izmirena, tako da ti ne stoji ova priča o natezanju po sudovima.
Iz formalnih razloga predložen i sastanak?
Prije će biti da ste favorizovani u odnosu na Bilino.
Nivelacija wrote:
I ovo mi je glupo ljudi zamolili danas ponudu jer im vrijeme curi ovi iz zelje najavili tek da ce na sjednici za 2-3 dana pricati o cijene prc lvl 99
Tomahawk11 wrote:Naravno da nisu iste stvari, samo sam dao jednostavan primjer.
Kako nema cjenovnik? Je li reprezentacija igrala na Grbavici?
Ne zaboravi da je NS BiH ucestvovao u adaptaciji stadiona i da to nikako ne moze biti isto. Vidi najiskrenije ti kazem da se ja nesto pitam ja bi vam naplatio struju, vodu i ono sto se ustanovi da je sjebano poslije utakmice jer bez obzira koliko vas najiskrenije ne volim (ali navijace ne klub) vi ste iz grada Sarajeva i predstavljate ovaj grad i ovu zemlju. PO meni jedini logicni ishod igranja je Grbavica ali posto je kod nas sve naopako ne bi me zacudilo da zavrsite i na Pecari (gluho bilo). Medjutim ovo vam treba biti izvanredna skola da prije svega kucu u kojoj boravite i ne placate masno napravite za svoj puni konfor. Ne moze se uvijek dobijati jer da bi se dobijalo ponekad se mora i uluzoti ili da sklopite novi ugovor sa upraviteljem Koseva i da placate puni iznos a oni da budu duzni do sljedece sezone da omoguce da se na stadionu igra grupna faza. Molim lijepo.
Ricken wrote:
Po mom mišljenju niste likvidni da možete obezbjediti dovoljne garancije. Pa samim tim ako ćete nam napraviti štetu od par stotina hiljada, bilo bi se glupo natezati par godina na sudu dok bi to naplatili. Tako da objektivno, i potpuno korektno, s obzirom na vaš odnos prema našem stadionu, ne vidim neki smisao u odgovaranju na vaš zahtjev, pogotovo u tako kratkom roku. Mislim da je on upućen samo iz formalnih razloga.
Na osnovu čega tako misliš? Imaš li neki dokaz da mi nismo likvidni?
Recimo, ja imam info da smo itekako likvidni. Nemam dokaz za to, kao ni ti za ove svoje tvrdnje.
Mislim da je šteta nanesena u prethodnim derbijima uredno izmirena, tako da ti ne stoji ova priča o natezanju po sudovima.
Iz formalnih razloga predložen i sastanak?
Prije će biti da ste favorizovani u odnosu na Bilino.
Na osnovu vaših finansijskih izvještaja, koji su javno dostupni i koji se i pripremaju i stavljaju na raspolaganje upravo iz ovakvih razloga.
Ako je tako, kao što kažeš, onda nemožeš uslovljavati za vrijeme u kojem se treba dati neki odgovor.
JOINT_1921 wrote:Mora se uzeti u obzir specificnost vase situacije i izvuci sto vise para, trziste jbg. Pogotovo jer imate samo 2 ponudjaca, jedan udaljen 70 km, tudji grad, i drugi u svom gradu, pred punim stadionom, puno veca zarada, itd.
Slažem se, izvucite koliko god možete.
Ako naplaćujete inače 15, sad recite 25 k, lupam.
Zarada i nije nešto puno veća, da se razumijemo.
Budi siguran da bi i Bilino bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta.
Nema sanse da bi puno bilo tamo, radni dan, daleko, strah ljudi od nekih manjih nereda od strane robije. Stadion vam treba na 2 dana, plus kaucija da odmah mozemo srediti ono sto pokvarite jer je liga u toku. Al sad fkt, ja bih rekao 100.000 KM i nista manje, ako necete ima Zenica za 25.000 lupam i eto. Opet bi manje zaradili u tom slucaju
Ricken wrote:
Na osnovu vaših finansijskih izvještaja, koji su javno dostupni i koji se i pripremaju i stavljaju na raspolaganje upravo iz ovakvih razloga.
Ako je tako, kao što kažeš, onda nemožeš uslovljavati za vrijeme u kojem se treba dati neki odgovor.
Ne bi mi uslovljavali, traži se i od nas.
Zenica je po automatizmu od ranije prijavljena, ali očito nećemo da budemo loše komšije, pa da vidimo prvo sa vama.
Logovan wrote:
Bitno je jesi li razvaljivao ili ne. Ako jesi, onda NEMA RAZLIKE između tebe i onog što je razvaljivao po Grbavici. NEMA RAZLIKE. NEMA.
Neshvataš ključnu stvar, naša uprava je odgovorna za Grbavicu, šta je bilo na Koševu nije bitno, jer nije u domenu njihove odgovornosti.
Ja jedno, ti drugo, kakva odgovornost, o čemu ti...
Razvaljivalo se po Koševu i to je to. Ne možeš govoriti za jedne da uništavaju, a za druge ne, tačnije ni ne spomeneš njihova "djela" iz ko zna kojih razloga.
JOINT_1921 wrote:
Nema sanse da bi puno bilo tamo, radni dan, daleko, strah ljudi od nekih manjih nereda od strane robije. Stadion vam treba na 2 dana, plus kaucija da odmah mozemo srediti ono sto pokvarite jer je liga u toku. Al sad fkt, ja bih rekao 100.000 KM i nista manje, ako necete ima Zenica za 25.000 lupam i eto. Opet bi manje zaradili u tom slucaju
Koliko je kapacitet Bilinog? 15 k?
Puno ko šibica bi bilo.
Ricken wrote:
Ne bi mi uslovljavali, traži se i od nas.
Zenica je po automatizmu od ranije prijavljena, ali očito nećemo da budemo loše komšije, pa da vidimo prvo sa vama.
Pa da ste ozbiljni (a nama inputiraš da nismo) uputili bi ste upit prije 10 dana pa bi danas imali i ponudu i možda ugovor. Al preko koljeno nije dobro ni za vas ni za nas.
Kakve ste komšije pokazali ste milion puta, nema potrebe da stavljam razne istupe BP.
Što se nas tiče nećemo se ljutiti da odete u Zenicu, dapače to podržavamo.
Usput šta ako Bilino zakaže, nekako izgleda kao da se oni ništa ne pitaju. Mogli bi vi i u Split, jer sam uvjeren da ne biste igrali na Pecari. Naravno to potpuno razumijem.
JOINT_1921 wrote:
Koliko je kapacitet Bilinog? 15 k?
Puno ko šibica bi bilo.
Ma hajde eto bumo videli, mislim da nije 15, nesto manje, a mislim da bi bilo cca. 7 milja vasih. Na Kosevu protiv Celtica u ligi prvaka je bilo 24 milje a ocekujes u Zenici 14 milja koja je daleko, radni dan, nema mladje raje koja nema para, nema penzionera i protiv slabijeg protivnika u evropskoj ligi.
Logovan wrote:
Bitno je jesi li razvaljivao ili ne. Ako jesi, onda NEMA RAZLIKE između tebe i onog što je razvaljivao po Grbavici. NEMA RAZLIKE. NEMA.
Neshvataš ključnu stvar, naša uprava je odgovorna za Grbavicu, šta je bilo na Koševu nije bitno, jer nije u domenu njihove odgovornosti.
Ja jedno, ti drugo, kakva odgovornost, o čemu ti...
Razvaljivalo se po Koševu i to je to. Ne možeš govoriti za jedne da uništavaju, a za druge ne, tačnije ni ne spomeneš njihova "djela" iz ko zna kojih razloga.
Pa nisu bitna za konkretnu priču. Nisam spomenuo lomljenje stolica zbog "diskvalifikacija", nego zbog činjenice da vlasnik stadiona to mora uzeti u obzir.