Pitam što se dispečeri ne javljaju, ma kaže rasulo opšte!
EDIT: Uspio sam dobiti dispečera, redukcije do daljnjeg ova memli strana SG. Kao slab dotok u rezervoar, radi toga nema garancija ni da ce je ujutru pustiti.
Vec par dana izlaze vijesti o tome, "jahorinska vrela" nemaju dovoljno vode a memli strana je i prije rata od tamo dobijala dobar dio svoje vode. Cak mislim i skoro sve, ali nisam siguran. Plus, havarisane pumpe na hambinoj carini i onoj drugoj stanici.Pitar sa Kariba wrote: ↑18/08/2026 21:24 Kod nas je opet nema od 21:00. Ja danas zvao druga iz ViK-a da se raspita, kaže redukcije, samo se ne znaju termini, lokacije i trajanje!![]()
EDIT: Uspio sam dobiti dispečera, redukcije do daljnjeg ova memli strana SG. Kao slab dotok u rezervoar, radi toga nema garancija ni da ce je ujutru pustiti.
Kod nas je nestalo malo ranije, mislim oko pola 8Pitar sa Kariba wrote: ↑18/08/2026 21:24 Kod nas je opet nema od 21:00. Ja danas zvao druga iz ViK-a da se raspita, kaže redukcije, samo se ne znaju termini, lokacije i trajanje!![]()