Možda i to vremenom naviknem. Tema je bar interesantnija od onih segregacijskih dubioza u jankersu
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- zomri
#13776 Re: Gledate seriju - preporucite je
Dobro glumi, ali mi je neuvjerljiva. Teško mi se uživiti da je ona neka privlačna prostitutka, dec ol.
Možda i to vremenom naviknem. Tema je bar interesantnija od onih segregacijskih dubioza u jankersu
- SanskiBiser
#13777 Re: Gledate seriju - preporucite je
jedan ima oziljak na celu a drugi nema, to su namjerno uradili da bi se raja snasla, al kad zaraste eto belaja opet.zomri wrote:užasan casting tih glavnih rola, užasan. ajd maggie bar zna glumiti ali nije mi uvjerljiva kao prostitutka. simon opet isti problem ima sa ekspozicijom. previše likova bubne odjednom na ekran pa se ti snalazi, bajo moj. trebaće mi 4-5 epizoda da upratim ko je ko. pogotovo još ovi franco blizanci, veze nemam koji je koji
- SanskiBiser
#13778 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tito_i_Partija wrote:Ne znam gdje bas nadje Franca da mu glumi glavnu ulogu, valjda ima taj neki sleazeball-smek, al' isto tako ih ima i puno drugih, gledljivijih glumaca.
Maggie Gyllenhaal je vjerovatno unajmljena iz istog razloga.
Za Maggie je mozda presudila ova stara uloga
- Tito_i_Partija
#13779 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma nije ona losa glumica, ima tu neku interesantnu energiju, al' izgleda mi skroz cudno pa mi mozda zato malo smeta.
Ne znam ni ja, nekad znam bit' tolika picajzla da sam sebi ne valjam.
-
omar little
#13780 Re: Gledate seriju - preporucite je
to sa oziljkom je dok se raja ne navikne, poslije ce ocekivati da ih se jednostavno razlikuje po personalities a i poslovi/uloge ce im biti drukcije pa ce se moci razabirati. vec se sad da protresti. ako u sceni franco muti nesto sa kladzom, kockanjem i nekim ocajnickim potezima duznika znaci da je brat a ne onaj nas protagonist, zaposleni radnik, otac djece.
i tako.
ja nemam problem s ekspozicijama njegovim, to je njegov signature, nisam povatala sva imena ali s likovima nisam izgubljena. povezani su, vide se obrisi svijeta koji ce graditi.
ja nemam problem s ekspozicijama njegovim, to je njegov signature, nisam povatala sva imena ali s likovima nisam izgubljena. povezani su, vide se obrisi svijeta koji ce graditi.
- SanskiBiser
#13781 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tito_i_Partija wrote:Ma nije ona losa glumica, ima tu neku interesantnu energiju, al' izgleda mi skroz cudno pa mi mozda zato malo smeta.![]()
Malo proceprkao, ona je i producent ove serije tako da vjerovatno je tu ulogu rezervisala za sebe, moguce da nije ni bilo castinga
-
omar little
#13782 Re: Gledate seriju - preporucite je
nema sanse da to kod simona prodje. da je nije htio ne bi bila u ulozi. producent ne producent.
- Tito_i_Partija
#13783 Re: Gledate seriju - preporucite je
Da, vjerovatno joj je HBO dopustio da dobije producentski kredit nakon sto je vec bila primljena za ulogu. Nekad je to cak i dio plate; npr. Robin Wright je dobila producentski kredit za House of Cards, al' mescini tek od trece sezone.
-
nema me tamo
#13784 Re: Gledate seriju - preporucite je
Reko samo da napisem da Maggie ima ugovor s Brodvejom što je velika čast..
- zomri
#13786 Re: Gledate seriju - preporucite je
ma belaj je i ovako, nisam ni skontao to sa ožiljkomSanskiBiser wrote:jedan ima oziljak na celu a drugi nema, to su namjerno uradili da bi se raja snasla, al kad zaraste eto belaja opet.zomri wrote:užasan casting tih glavnih rola, užasan. ajd maggie bar zna glumiti ali nije mi uvjerljiva kao prostitutka. simon opet isti problem ima sa ekspozicijom. previše likova bubne odjednom na ekran pa se ti snalazi, bajo moj. trebaće mi 4-5 epizoda da upratim ko je ko. pogotovo još ovi franco blizanci, veze nemam koji je koji
-
omar little
#13787 Re: Gledate seriju - preporucite je
zomri wrote:ma belaj je i ovako, nisam ni skontao to sa ožiljkomSanskiBiser wrote:jedan ima oziljak na celu a drugi nema, to su namjerno uradili da bi se raja snasla, al kad zaraste eto belaja opet.zomri wrote:užasan casting tih glavnih rola, užasan. ajd maggie bar zna glumiti ali nije mi uvjerljiva kao prostitutka. simon opet isti problem ima sa ekspozicijom. previše likova bubne odjednom na ekran pa se ti snalazi, bajo moj. trebaće mi 4-5 epizoda da upratim ko je ko. pogotovo još ovi franco blizanci, veze nemam koji je kojivalja ponovo gledati pilot.
ma jah
- zomri
#13788 Re: Gledate seriju - preporucite je
Dobije on standardnu pažnju kao i svako drugi
Mislim, ono, ako mi Lynch ne predstavlja problem a Simon uvijek onda moooožda nije do mene :nezna:
Mislim, ono, ako mi Lynch ne predstavlja problem a Simon uvijek onda moooožda nije do mene :nezna:
- SanskiBiser
#13789 Re: Gledate seriju - preporucite je
zomri wrote:Dobije on standardnu pažnju kao i svako drugi![]()
nakon ovoga ja sam vratio epizodu na pocetak i gledao onako kontemplacijski do samog kraja i nista mi nije promaklo.
http://i63.klix.com/33vnosk.jpg
- zomri
#13790 Re: Gledate seriju - preporucite je
SanskiBiser wrote:zomri wrote:Dobije on standardnu pažnju kao i svako drugi![]()
nakon ovoga ja sam vratio epizodu na pocetak i gledao onako kontemplacijski do samog kraja i nista mi nije promaklo.![]()
http://i63.klix.com/33vnosk.jpg
Jel' to i ti patiš od preuranjenog, khm, završavanja?
- SanskiBiser
#13791 Re: Gledate seriju - preporucite je
Na neki nacin dazomri wrote:SanskiBiser wrote:zomri wrote:Dobije on standardnu pažnju kao i svako drugi![]()
nakon ovoga ja sam vratio epizodu na pocetak i gledao onako kontemplacijski do samog kraja i nista mi nije promaklo.![]()
http://i63.klix.com/33vnosk.jpg![]()
Jel' to i ti patiš od preuranjenog, khm, završavanja?
-
omar little
#13792 Re: Gledate seriju - preporucite je
malo mi je dosa danas. sta ide na jesen, novo, staro, prastaro. basically, your public service announcement.
osobno od svega ovoga imam dvije serije za gledat, simona i top of the lake. oke i bojack. soderbergha cu probati, cisto na ime.
cisto onako, primjetila sam da su marvel kuracstavec poceli okupirati i tv/streaming produkciju. ima ih par na rasporedu ovu jesen. stvarno se covjek od njih nema gdje sakriti.
halt and catch fire nisam znala da to jos ide, valjda im je ovo zadnja sezona.
the deuce gore spominjani
bojack horseman 8 sep
top of the lake: china girl 10 sep
better things 14 sep louis ck soulmate adlon. lajkam pamelu adlon, ne nuzno ovu seriju, vise ideju nego realizaciju, ali nju bas lajkam.
the vietnam war. ken burns.
mr. robot 11 okt
stranger things 27 okt
transparent 24 sep
the orville 10 sep
ne, nije zajebancija i nije 30 min fox komedija. seth macfarlen pravi svoju JEDNOSATNU verziju star treka. sto je najgore, ja cu to morati pogledati, makar par epizoda, cisto iz znatizelje.
s.w.a.t. 2 nov
kreator southlanda (dobra serija), producent the shielda (bezze totalno sou
), zanimljiva ideja. network. mislim da ce ovo zadnje prevagnuti i umjesto interesantnong pogleda na prirodu policije, odnosa sa zajednicom cije su dio i neizbjeznih rasnih tenzija cemo dobiti mediokritetni proizvod za paradu manekena. glavni glumac mi je vec krindzi iz reklame njhh
mindhunter 13 oct david fincher.
godless 22 nov steven soderbergh za netflix. jeff daniels i hrpa jos poznatijih imena.
alias grace 3 nov netflix surfa po valu popularnosti ekranizacije atwood.
she's gotta have it spike za netflix, 10 epizoda. ne znam. nije mi za pacenicki kutak ali ne vidim ni potrebu za ozivljavanjem ovoga nakon 30 godina.
kutak za pacenicke ocajnike i mamuzanje mrtvog konja
curb your enthusiasm 1 oct
will & grace
cisto onako, primjetila sam da su marvel kuracstavec poceli okupirati i tv/streaming produkciju. ima ih par na rasporedu ovu jesen. stvarno se covjek od njih nema gdje sakriti.
halt and catch fire nisam znala da to jos ide, valjda im je ovo zadnja sezona.
the deuce gore spominjani
bojack horseman 8 sep
top of the lake: china girl 10 sep
better things 14 sep louis ck soulmate adlon. lajkam pamelu adlon, ne nuzno ovu seriju, vise ideju nego realizaciju, ali nju bas lajkam.
the vietnam war. ken burns.
mr. robot 11 okt
stranger things 27 okt
transparent 24 sep
the orville 10 sep
ne, nije zajebancija i nije 30 min fox komedija. seth macfarlen pravi svoju JEDNOSATNU verziju star treka. sto je najgore, ja cu to morati pogledati, makar par epizoda, cisto iz znatizelje.
s.w.a.t. 2 nov
kreator southlanda (dobra serija), producent the shielda (bezze totalno sou
mindhunter 13 oct david fincher.
godless 22 nov steven soderbergh za netflix. jeff daniels i hrpa jos poznatijih imena.
alias grace 3 nov netflix surfa po valu popularnosti ekranizacije atwood.
she's gotta have it spike za netflix, 10 epizoda. ne znam. nije mi za pacenicki kutak ali ne vidim ni potrebu za ozivljavanjem ovoga nakon 30 godina.
kutak za pacenicke ocajnike i mamuzanje mrtvog konja
curb your enthusiasm 1 oct
will & grace
- Tito_i_Partija
#13793 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja mislio da si ti Mr. Robot davno prestala gledat'. 
EDIT: Nevermind, nisam skont'o na vrijeme poentu posta. Spava mi se.
EDIT: Nevermind, nisam skont'o na vrijeme poentu posta. Spava mi se.
Last edited by Tito_i_Partija on 06/09/2017 20:01, edited 1 time in total.
-
omar little
#13794 Re: Gledate seriju - preporucite je
da probam drvenim bojicama.
osobno od svega ovoga imam dvije serije za gledat, simona i top of the lake. oke i bojack. soderbergha cu probati, cisto na ime.
- Tito_i_Partija
#13795 Re: Gledate seriju - preporucite je
omar little wrote:da probam drvenim bojicama.

- zomri
#13796 Re: Gledate seriju - preporucite je
Top of the lake je u drugoj sezoni toliki pajl of šit da je to covjeku prosto nevjerovatno.
-
omar little
#13797 Re: Gledate seriju - preporucite je
ozbiljno?? e jebiga
- dale cooper
#13798 Re: Gledate seriju - preporucite je
Awwww.Tito_i_Partija wrote:omar little wrote:da probam drvenim bojicama.
- Tito_i_Partija
#13799 Re: Gledate seriju - preporucite je
dale cooper wrote:Awwww.Ovo bi čak i omarku razoružalo.