Desavanja u Hrvatskoj
-
radostan dan
#13776 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ja mislim da se hrvatska nece oporaviti od ove posjete bar dvije godine...
- horkesh
#13777 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ovo je Kolinda sjajno odigrala za Vučića.radostan dan wrote:Ja mislim da se hrvatska nece oporaviti od ove posjete bar dvije godine...
- ultima_palabra
#13778 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa ne znam, od njegove zadnje posjete se solidno oporavila...radostan dan wrote:Ja mislim da se hrvatska nece oporaviti od ove posjete bar dvije godine...
-
radostan dan
#13779 Re: Desavanja u Hrvatskoj
tad je bilo amatersko gledališče...sad je ovo već respektabilni teatar.
5 minuta njegovog vazenja na dnevniku ostavlja trajne posledice po slušaoca, a ne dva dana...
5 minuta njegovog vazenja na dnevniku ostavlja trajne posledice po slušaoca, a ne dva dana...
- sheilak
#13780 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ja zaista ne znam ko toliko stiti i gura srbiju da je hr predsjednica morala ovo uraditi.horkesh wrote:Ovo je Kolinda sjajno odigrala za Vučića.radostan dan wrote:Ja mislim da se hrvatska nece oporaviti od ove posjete bar dvije godine...
no, svaka cast. zena se sprema za karijeru nakon predsjednistva.
u pon u zg centar bio blokiran, na borongaju par tramvaja vozilo samo, i to sve oni stari.
ali kako je vucic sposoban u trenu preokrenuti ulogu od ratnog huskaca do zrtve. nevjerovatno kako im sve polazi za rukom. a hrvatska na zalost, ima vrlo ambicioznu snasu-oportunisticu za predsjednicu.
-
radostan dan
#13781 Re: Desavanja u Hrvatskoj
pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
za štafetu i datum iste ćemo naknadno, dal slučajnim izborom, dal konsenzusom...
za štafetu i datum iste ćemo naknadno, dal slučajnim izborom, dal konsenzusom...
- sheilak
#13782 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ma ne vjerujem...nisu hrvati toliko glupi...
al fakat ne mogu vjerovati da srbiji niko nista ne moze nakon stoljeca precizno dokumentiranih sranja koje radi regionu jos od kraljevina. barem sam se nadala da ce hrvatska ostati jaka i neovisna od srpskog utjecaja...(jer sam pobjegla tamo
), ali avaj...
al fakat ne mogu vjerovati da srbiji niko nista ne moze nakon stoljeca precizno dokumentiranih sranja koje radi regionu jos od kraljevina. barem sam se nadala da ce hrvatska ostati jaka i neovisna od srpskog utjecaja...(jer sam pobjegla tamo
-
radostan dan
#13783 Re: Desavanja u Hrvatskoj
šta ćeš...sudbina, moj tata.

- Maraschino
#13784 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Malo BiH malo Slovenija, malo Srbija ali sada je primirje pa hajmo opet po BiH.
Disite malo stoko europska.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#13785 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dragi Aco je najveći trol na Balkanu,a ima i ekipu najboljih narikača tipa Vulin,Dačić,onaj s autizmom Đurić i ostali...radostan dan wrote:pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
-
radostan dan
#13786 Re: Desavanja u Hrvatskoj
koji si ođe, danguba?
-
radostan dan
#13787 Re: Desavanja u Hrvatskoj
prljavi Hare wrote:Dragi Aco je najveći trol na Balkanu,a ima i ekipu najboljih narikača tipa Vulin,Dačić,onaj s autizmom Đurić i ostali...radostan dan wrote:pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
ehehehee, drug moj...

- sheilak
#13788 Re: Desavanja u Hrvatskoj
pa to je vjekovna srpska taktika: jauci da te tuku i tlace dok tuces i tlacis druge.prljavi Hare wrote:Dragi Aco je najveći trol na Balkanu,a ima i ekipu najboljih narikača tipa Vulin,Dačić,onaj s autizmom Đurić i ostali...radostan dan wrote:pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
-
kakavdanakneiskustvu
#13789 Re: Desavanja u Hrvatskoj
radostan dan wrote:pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
nema od toga nista,cak i da se zezas,znas i sam da od toga nema nista
-
kakavdanakneiskustvu
#13790 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sheilak wrote:pa to je vjekovna srpska taktika: jauci da te tuku i tlace dok tuces i tlacis druge.prljavi Hare wrote:Dragi Aco je najveći trol na Balkanu,a ima i ekipu najboljih narikača tipa Vulin,Dačić,onaj s autizmom Đurić i ostali...radostan dan wrote:pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
da,izjavio je nesto kao da u srbijii ne bi nikad bio docekan hrvatski predsjednik uz proteste kao sto je on docekan u hrvatskoj,pa halooo,nije hrvatska slala vojsku u niš i zemun,a povrh toga je bio najbliži šešeljev saradnik
- prljavi Hare
#13791 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nego kolegice,vidim da vam je danas u gostima bio i legendarni Guardian!sheilak wrote:pa to je vjekovna srpska taktika: jauci da te tuku i tlace dok tuces i tlacis druge.prljavi Hare wrote:Dragi Aco je najveći trol na Balkanu,a ima i ekipu najboljih narikača tipa Vulin,Dačić,onaj s autizmom Đurić i ostali...radostan dan wrote:pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
trebalo bi da ste oduševljeni ovom istorijskom posjetom.
da se dovuče u Karlovac na nekakve crkvene praznike a kako je riječ o posebno pobožnom čovjeku,to posjeta i ne čudi.
Guardian je jasno poručio danas da bi RH trebalo da izvine!
BANUO U KARLOVAC![]()
![]()
![]()
DODIK NENAJAVLJENO DOŠAO U HRVATSKU,NOVINARU ZGRABIO MIKROFON 'Ma dajte mikrofon da vam kažem,ma ja sam dovoljan da sve zastrašim
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatsk ... m/7036027/![]()
Siguran sam da će poslije ove prve posjete,Guardin mnogo češće navraćati.Očekujem da u Zagrebu održi predavanja na par fakulteta,na temu
"Mir u regionu i traženje modaliteta za pokretanje investicionih ciklusa".Kasnije će vam Guardian objasniti šta ste još zgriješili od stoljeća 7. naovamo ali ako se iskreno pokajete i izvinete,mogu se odnosi u regionu znatno popraviti.Da su vam oni vaši šatoraši aktivni,pretpostavljam
da bi ih Guardian posjetio i kad su već pod šatorom,zapjevao koliko ga junačko grlo nosi.
A i fer je da Guardian često dolazi jer ide i južni brat Čović u Beograd kada mu se ćefne i tamo je rado viđen gost.Tako da na određen način treba
zahvaliti i južnom bratu za ovu istorijsku posjetu za koju se nadamo da je samo prva u nizu.
- mayab
#13792 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Tako je brate @prljavi Hare, da se zna konačno i u Hrvatskoj ko je najveći Srbin i zastitnik prava i opstojnosti Srba u ustaškoj Rvackoj!
Da im se guardian nagovori, direktno, dok ih gleda u oči, a ne onaj ćoro i mlakonja Aca, stalno nešto kao zamišljen, pa skreće pogled, pa .....
Šalu na stranu, i sebi ova Hrvatska (pa samim tim i EU) svašta dopušta, da im likovi poput onomad Vulina u Šibeniku, ili sad ovaj marginalac Dodik rovare po državi, tobe jarabi, braćo Hrvati!
-
radostan dan
#13793 Re: Desavanja u Hrvatskoj
mrtav sam ozbiljan...ko će trpit džeku na poziciji centarfora?kakavdanakneiskustvu wrote:radostan dan wrote:pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
-
radostan dan
#13794 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nije, nije....kakavdanakneiskustvu wrote:
da,izjavio je nesto kao da u srbijii ne bi nikad bio docekan hrvatski predsjednik uz proteste kao sto je on docekan u hrvatskoj,pa halooo,nije hrvatska slala vojsku u niš i zemun...
- Maraschino
#13795 Re: Desavanja u Hrvatskoj
...i bi ljubav.
- sheilak
#13796 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa bas. Ne znam ko Hrvatsku prisiljava da ne reagira ili ne znaju adekvatno reagirati, sto me ne bi cudilo s obzirom na neslaganje izmedju premijera i predsjednice. ili se u njima svadjaju dvije struje EU.mayab wrote: Šalu na stranu, i sebi ova Hrvatska (pa samim tim i EU) svašta dopušta, da im likovi poput onomad Vulina u Šibeniku, ili sad ovaj marginalac Dodik rovare po državi, tobe jarabi, braćo Hrvati!
btw, zasto se Plenkovic onoliko udebljao?
-
radostan dan
#13797 Re: Desavanja u Hrvatskoj
mene samo interesuje kad bude parada, slet, sve jedno...ko će biti predstavnik, metalaca iz zenice. 
- prljavi Hare
#13798 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa je li pošteno da samo BiH i Srbija imaju koristi od Guardianovog političkog,ekonomskog i humanitarnog genija?Naravno da nije!mayab wrote:Tako je brate @prljavi Hare, da se zna konačno i u Hrvatskoj ko je najveći Srbin i zastitnik prava i opstojnosti Srba u ustaškoj Rvackoj!
Da im se guardian nagovori, direktno, dok ih gleda u oči, a ne onaj ćoro i mlakonja Aca, stalno nešto kao zamišljen, pa skreće pogled, pa .....
na Jadranu uz nezapamćeno uspješnu turističku sezonu.Na kraju sezone,najbolje je u Zagreb pozvati Guardiana da on pokrene više investicionih
ciklusa u RH,dok su sefovi puni.Guardian ima ogromno iskustvo na polju investicija.
Naravno,da bi se stekli ovakvi prijatelji,potrebno je progutati i koju žabu ali sve je to dio procesa pomirenja.Nema sumnje da će Guardian
nakon nekoliko posjeta izračunati tačno koliko RH duguje slobodarskoj šumskoj za ratnu odštetu,a treba očekivati i pokretanje procesa
vraćanja nadležnosti republici šumskoj krajini(RŠK).
Ako sve bude glatko teklo,Guardian bi mogao premjestiti i flotu od dva broda koji su svojevrsne ploveće platforme za oplodnju nerotkinja u
vlasništvu RŠ koji su trenutno u Portorožu,negdje u RH.Riječ je o brodovima "Inseminator 2" i ponosu flote,novom plovilu "Špricko 3".
Ma samo je nebo granica!Sve se može,kad se male ruke slože!
-
kakavdanakneiskustvu
#13799 Re: Desavanja u Hrvatskoj
radostan dan wrote:mrtav sam ozbiljan...ko će trpit džeku na poziciji centarfora?kakavdanakneiskustvu wrote:radostan dan wrote:pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
ne pratim fudbal tako da ti ne bi znao nista o tome
-
kakavdanakneiskustvu
#13800 Re: Desavanja u Hrvatskoj
radostan dan wrote:nije, nije....kakavdanakneiskustvu wrote:
da,izjavio je nesto kao da u srbijii ne bi nikad bio docekan hrvatski predsjednik uz proteste kao sto je on docekan u hrvatskoj,pa halooo,nije hrvatska slala vojsku u niš i zemun...
tacno,kao sto je srbija slala vojsku u vukovar