Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
radostan dan

#13776 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

Ja mislim da se hrvatska nece oporaviti od ove posjete bar dvije godine...
horkesh

#13777 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by horkesh »

radostan dan wrote:Ja mislim da se hrvatska nece oporaviti od ove posjete bar dvije godine...
Ovo je Kolinda sjajno odigrala za Vučića.
ultima_palabra

#13778 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

radostan dan wrote:Ja mislim da se hrvatska nece oporaviti od ove posjete bar dvije godine...
Pa ne znam, od njegove zadnje posjete se solidno oporavila...
radostan dan

#13779 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

tad je bilo amatersko gledališče...sad je ovo već respektabilni teatar.
5 minuta njegovog vazenja na dnevniku ostavlja trajne posledice po slušaoca, a ne dva dana...
sheilak

#13780 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sheilak »

horkesh wrote:
Ovo je Kolinda sjajno odigrala za Vučića.
ja zaista ne znam ko toliko stiti i gura srbiju da je hr predsjednica morala ovo uraditi.

no, svaka cast. zena se sprema za karijeru nakon predsjednistva.

u pon u zg centar bio blokiran, na borongaju par tramvaja vozilo samo, i to sve oni stari. :D ljude vecinom nije bilo briga.

ali kako je vucic sposoban u trenu preokrenuti ulogu od ratnog huskaca do zrtve. nevjerovatno kako im sve polazi za rukom. a hrvatska na zalost, ima vrlo ambicioznu snasu-oportunisticu za predsjednicu.
radostan dan

#13781 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
za štafetu i datum iste ćemo naknadno, dal slučajnim izborom, dal konsenzusom...
sheilak

#13782 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sheilak »

ma ne vjerujem...nisu hrvati toliko glupi...:D

al fakat ne mogu vjerovati da srbiji niko nista ne moze nakon stoljeca precizno dokumentiranih sranja koje radi regionu jos od kraljevina. barem sam se nadala da ce hrvatska ostati jaka i neovisna od srpskog utjecaja...(jer sam pobjegla tamo :D), ali avaj...:D
radostan dan

#13783 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

šta ćeš...sudbina, moj tata.

Image
Maraschino

#13784 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Maraschino »

Image

Malo BiH malo Slovenija, malo Srbija ali sada je primirje pa hajmo opet po BiH.

Disite malo stoko europska.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#13785 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by prljavi Hare »

radostan dan wrote:pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
za štafetu i datum iste ćemo naknadno, dal slučajnim izborom, dal konsenzusom...
Dragi Aco je najveći trol na Balkanu,a ima i ekipu najboljih narikača tipa Vulin,Dačić,onaj s autizmom Đurić i ostali... :mrgreen:
radostan dan

#13786 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

koji si ođe, danguba?
radostan dan

#13787 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

prljavi Hare wrote:
radostan dan wrote:pa ništa, ne bih htio biti paranoičan, ali...pripremi se za novu sfrj sa beogradom kao glavnim gradom.
Dragi Aco je najveći trol na Balkanu,a ima i ekipu najboljih narikača tipa Vulin,Dačić,onaj s autizmom Đurić i ostali... :mrgreen:

ehehehee, drug moj...

Image
sheilak

#13788 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sheilak »

prljavi Hare wrote:
pa to je vjekovna srpska taktika: jauci da te tuku i tlace dok tuces i tlacis druge.
kakavdanakneiskustvu

#13789 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

nema od toga nista,cak i da se zezas,znas i sam da od toga nema nista
kakavdanakneiskustvu

#13790 Re: Desavanja u Hrvatskoj

sheilak wrote:
prljavi Hare wrote:
pa to je vjekovna srpska taktika: jauci da te tuku i tlace dok tuces i tlacis druge.

da,izjavio je nesto kao da u srbijii ne bi nikad bio docekan hrvatski predsjednik uz proteste kao sto je on docekan u hrvatskoj,pa halooo,nije hrvatska slala vojsku u niš i zemun,a povrh toga je bio najbliži šešeljev saradnik
prljavi Hare

#13791 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by prljavi Hare »

sheilak wrote:
prljavi Hare wrote:
Nego kolegice,vidim da vam je danas u gostima bio i legendarni Guardian! :mrgreen: E to vam je jedna ljudska i moralna gromada i vi u RH
trebalo bi da ste oduševljeni ovom istorijskom posjetom. :-D Doduše,Guardiana niko nije pozvao kao dragog Acu,ali to njega nije poremetilo
da se dovuče u Karlovac na nekakve crkvene praznike a kako je riječ o posebno pobožnom čovjeku,to posjeta i ne čudi. :)

BANUO U KARLOVAC :lol: :lol: :lol:

DODIK NENAJAVLJENO DOŠAO U HRVATSKU,NOVINARU ZGRABIO MIKROFON 'Ma dajte mikrofon da vam kažem,ma ja sam dovoljan da sve zastrašim

Image

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatsk ... m/7036027/ :mrgreen:

Guardian je jasno poručio danas da bi RH trebalo da izvine! :izet:

Siguran sam da će poslije ove prve posjete,Guardin mnogo češće navraćati.Očekujem da u Zagrebu održi predavanja na par fakulteta,na temu
"Mir u regionu i traženje modaliteta za pokretanje investicionih ciklusa".Kasnije će vam Guardian objasniti šta ste još zgriješili od stoljeća 7. naovamo ali ako se iskreno pokajete i izvinete,mogu se odnosi u regionu znatno popraviti.Da su vam oni vaši šatoraši aktivni,pretpostavljam
da bi ih Guardian posjetio i kad su već pod šatorom,zapjevao koliko ga junačko grlo nosi. :mrgreen:

A i fer je da Guardian često dolazi jer ide i južni brat Čović u Beograd kada mu se ćefne i tamo je rado viđen gost.Tako da na određen način treba
zahvaliti i južnom bratu za ovu istorijsku posjetu za koju se nadamo da je samo prva u nizu. :lol: :lol: :lol:
mayab

#13792 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mayab »

Tako je brate @prljavi Hare, da se zna konačno i u Hrvatskoj ko je najveći Srbin i zastitnik prava i opstojnosti Srba u ustaškoj Rvackoj!
Da im se guardian nagovori, direktno, dok ih gleda u oči, a ne onaj ćoro i mlakonja Aca, stalno nešto kao zamišljen, pa skreće pogled, pa .....

Šalu na stranu, i sebi ova Hrvatska (pa samim tim i EU) svašta dopušta, da im likovi poput onomad Vulina u Šibeniku, ili sad ovaj marginalac Dodik rovare po državi, tobe jarabi, braćo Hrvati! :thumbup:
radostan dan

#13793 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

kakavdanakneiskustvu wrote:

mrtav sam ozbiljan...ko će trpit džeku na poziciji centarfora?
radostan dan

#13794 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

da,izjavio je nesto kao da u srbijii ne bi nikad bio docekan hrvatski predsjednik uz proteste kao sto je on docekan u hrvatskoj,pa halooo,nije hrvatska slala vojsku u niš i zemun...
nije, nije....
Maraschino

#13795 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Maraschino »

...i bi ljubav.
sheilak

#13796 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sheilak »

mayab wrote: Šalu na stranu, i sebi ova Hrvatska (pa samim tim i EU) svašta dopušta, da im likovi poput onomad Vulina u Šibeniku, ili sad ovaj marginalac Dodik rovare po državi, tobe jarabi, braćo Hrvati! :thumbup:
Pa bas. Ne znam ko Hrvatsku prisiljava da ne reagira ili ne znaju adekvatno reagirati, sto me ne bi cudilo s obzirom na neslaganje izmedju premijera i predsjednice. ili se u njima svadjaju dvije struje EU.

btw, zasto se Plenkovic onoliko udebljao? :D
radostan dan

#13797 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

mene samo interesuje kad bude parada, slet, sve jedno...ko će biti predstavnik, metalaca iz zenice. :mrgreen:
prljavi Hare

#13798 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by prljavi Hare »

mayab wrote:Tako je brate @prljavi Hare, da se zna konačno i u Hrvatskoj ko je najveći Srbin i zastitnik prava i opstojnosti Srba u ustaškoj Rvackoj!
Da im se guardian nagovori, direktno, dok ih gleda u oči, a ne onaj ćoro i mlakonja Aca, stalno nešto kao zamišljen, pa skreće pogled, pa .....

Šalu na stranu, i sebi ova Hrvatska (pa samim tim i EU) svašta dopušta, da im likovi poput onomad Vulina u Šibeniku, ili sad ovaj marginalac Dodik rovare po državi, tobe jarabi, braćo Hrvati! :thumbup:
Pa je li pošteno da samo BiH i Srbija imaju koristi od Guardianovog političkog,ekonomskog i humanitarnog genija?Naravno da nije! :mrgreen:
Guardianova posjeta otvara vrata i drugim prijateljima koji će pohoditi RH,recimo Vulin,Dačić,pa zašto ne i Šešelj jer to je jedan potpuno
novi,evropski Šešelj. :lol: :lol: :lol: Da ne govorimo o mogućem ljetovanju na Zrću Dušanke Majkić i Milice Marković,ima da bude ludilo
na Jadranu uz nezapamćeno uspješnu turističku sezonu.Na kraju sezone,najbolje je u Zagreb pozvati Guardiana da on pokrene više investicionih
ciklusa u RH,dok su sefovi puni.Guardian ima ogromno iskustvo na polju investicija. :oops:

Naravno,da bi se stekli ovakvi prijatelji,potrebno je progutati i koju žabu ali sve je to dio procesa pomirenja.Nema sumnje da će Guardian
nakon nekoliko posjeta izračunati tačno koliko RH duguje slobodarskoj šumskoj za ratnu odštetu,a treba očekivati i pokretanje procesa
vraćanja nadležnosti republici šumskoj krajini(RŠK). :mrgreen:

Ako sve bude glatko teklo,Guardian bi mogao premjestiti i flotu od dva broda koji su svojevrsne ploveće platforme za oplodnju nerotkinja u
vlasništvu RŠ koji su trenutno u Portorožu,negdje u RH.Riječ je o brodovima "Inseminator 2" i ponosu flote,novom plovilu "Špricko 3". :-D

Ma samo je nebo granica!Sve se može,kad se male ruke slože! :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#13799 Re: Desavanja u Hrvatskoj

radostan dan wrote:

mrtav sam ozbiljan...ko će trpit džeku na poziciji centarfora?

ne pratim fudbal tako da ti ne bi znao nista o tome
kakavdanakneiskustvu

#13800 Re: Desavanja u Hrvatskoj

radostan dan wrote:

da,izjavio je nesto kao da u srbijii ne bi nikad bio docekan hrvatski predsjednik uz proteste kao sto je on docekan u hrvatskoj,pa halooo,nije hrvatska slala vojsku u niš i zemun...
nije, nije....

tacno,kao sto je srbija slala vojsku u vukovar
Post Reply