I to cvijeće
Izrael je opet pocinio zlocin!
- insomnia78
#13776 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I to cvijeće
- insomnia78
#13777 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
„Mi smo uvijek znali što hoćemo i danas znademo: da se održimo kao muslimani i kao Hrvati...“
-
Fudo387
#13778 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nebitno, pobili su vise svaba nego sav francuski pokret otpora citav rat.insomnia78 wrote:„Mi smo uvijek znali što hoćemo i danas znademo: da se održimo kao muslimani i kao Hrvati...“
- insomnia78
#13779 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Stari su to borci protivU fasizma
-
Fudo387
#13780 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Haj bolan, ako te zajebaju, sam’ im reci da je Svabo na biciklu zauzeo citavu Francusku, za dva dana. 
- Young Erotica
-
Haman2
#13782 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Moze mu se. NIko od mocnoh ne osudjuje njegovo ponasanje. Ako veliki precute nesto, to znaci da se slazu, da tako nesto odobravaju. Da li je neko od mocnih zaprijetio Izraelu. Nije nikad. Da to cini Palestinci, osude bi stogle odmah.
- seln
#13783 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Neki su se nadali... neki se jos uvijek nadaju.insomnia78 wrote: Onomad kad se odredjeni ponadase, evo ga istinu je rekao...?

A sta nam ka'e ovaj ljepotan... dozvoljeno je ubijati cak i male goyim.

- BHCluster
#13784 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kazem ja tebi od kud ja znam a i vidim da ti znas vise o tome zivis tamo pa mozes i provjeriti a na kraju krajeva koga briga za "hrvatsko cvijece".insomnia78 wrote:Samo sto otoj vasoj sliki pise cetvrta divizija a ovi si bili 13-a
Moji su ipak ovi:
- rajv0sa
#13785 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Demokratska cenzura na zapadno-liberalni način. YouTube u 28 država blokirao dokumentarac koji razotkriva cionistički fašizam.
https://twitter.com/EmpireFiles/status/ ... 4360340480
https://twitter.com/EmpireFiles/status/ ... 4360340480
- rajv0sa
#13786 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Danas na nastavku protestnog marša cionistički zločinci ubili 7 nenaoružanih palestinaca. Oko hiljadu ranjeno od toga 300 bojevom municijom.
https://twitter.com/sayed_ridha/status/ ... 3585793025
https://twitter.com/sayed_ridha/status/ ... 3585793025
-
goodbar
#13787 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da li se neko sjeca,da je Izrael bio u savezu sa najnazadnijim,a neko bi rekao i profasistickim, zemljama kao Rodezija,Juzni Vijetnam,Lon Nolova Kambodza,Juznoafricka Unija(aparthejd,rasna diskriminacija,rasizam),Pinoceov Cile...Ali,eto,svi oni nestadose,samo Izrael i dalje egsistira...Ni jednu rezoluciju UN-a oni nisu ispostovali.I nema sankcija.Generalna Skupstina OUN-a je samo debatni klub,Savet Bezbednosti(5.drzava)odredzuje koga kazniti,a koga ne!
-
goodbar
#13788 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
goodbar wrote:Da li se neko sjeca,da je Izrael bio u savezu sa najnazadnijim,a neko bi rekao i profasistickim, zemljama kao Rodezija,Juzni Vijetnam,Lon Nolova Kambodza,Juznoafricka Unija(aparthejd,rasna diskriminacija,rasizam),Pinoceov Cile...Ali,eto,svi oni nestadose,samo Izrael i dalje egsistira...Ni jednu rezoluciju UN-a oni nisu ispostovali.I nema sankcija.Generalna Skupstina OUN-a je samo debatni klub,Savet Bezbednosti(5.drzava)odredjuje koga kazniti,a koga ne!
- insomnia78
#13789 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ja se sjecam saveza sa Iranom protiv Iraka
-
aratet
#13790 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Uzas, to je najveca mrlja u historiji drzave.insomnia78 wrote:Ja se sjecam saveza sa Iranom protiv Iraka
-
goodbar
#13791 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Neko je stavio Handzar diviziju,u negativnom kontekstu.Da li on zna sata je i ko je bila Handzar divizija?Tu diviziju su sacunjavali 50% muslimana i 50% Hrvata i domacih Svaba.Komandni kadar je bio sacinjen od Njemaca iz Njemacke.I ako su bili pod,formalnom,komandom glavnog stana NDH,ipak su imali neku autonomiju.Kada su bili u Francuskoj(u to vrijeme okupiranoj),na obuci,nastala je pobuna u toj diviziji.Od strane pobunjenika,pobijeno je nekoliko njemackih oficira,ali je pobuna brzo ugusena uz pomoc francuskih kolaboracionista.Pobunjenici su streljani,osim,cini mi se,dvojice,koji su pobjegli francuskom pokretu otpora,a jedan od njih je poginuo.Nova hrvastka drzava,svake godine,na spomen ploci u tom francuskom gradu,gdje se odigrala pobuna,kao u prvom njemackoj jedinici,polaze cvijece.I to se redovno medijski prati.Samo bosnjacki politicari,u strahu od Baje izLaktasa,to ne smiju uraditi.AFERIM!
-
goodbar
#13792 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
goodbar wrote:Neko je stavio Handzar diviziju,u negativnom kontekstu.Da li on zna sta je i ko je bila Handzar divizija?Tu diviziju su sacunjavali 50% muslimana i 50% Hrvata i domacih Svaba.Komandni kadar je bio sacinjen od Njemaca iz Njemacke.I ako su bili pod,formalnom,komandom glavnog stana NDH,ipak su imali neku autonomiju.Kada su bili u Francuskoj(u to vrijeme okupiranoj),na obuci,nastala je pobuna u toj diviziji.Od strane pobunjenika,pobijeno je nekoliko njemackih oficira,ali je pobuna brzo ugusena uz pomoc francuskih kolaboracionista.Pobunjenici su streljani,osim,cini mi se,dvojice,koji su pobjegli francuskom pokretu otpora,a jedan od njih je poginuo.Nova hrvastka drzava,svake godine,na spomen ploci u tom francuskom gradu,gdje se odigrala pobuna,kao u prvom njemackoj jedinici,polaze cvijece.I to se redovno medijski prati.Samo bosnjacki politicari,u strahu od Baje izLaktasa,to ne smiju uraditi.AFERIM!
- BHCluster
#13793 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Civilizacijski.Izraelska vojska zapalila palestinsku školu
Tenzije na Bliskom istoku ne jenjavaju od početka mjeseca, a izraelske vlasti sinoć su zapalile jednu palestinsku školu na okupiranoj Zapadnoj obali.
Incident se dogodio na jugu Hebrona, a izraelska vojska je zapalila zgradu palestinske škole i bagerima uklonila ostatke objekta.
Riječ je o školi koja je izgrađena sredstvima palestinskog Ministarstva obrazovanja i donacijama evropskih zemalja, a u kojoj su nastavu pohađala 43 palestinska osnovca.
Izraelske vlasti tvrde da srušeni objekat nije imao potrebne dozvole i saglasnosti za rad.
Agencija Ujedinjenih nacija za humanitarna pitanja (OCHA) u februaru je objavila izvještaj u kojem se upozorava da bi najmanje 45 škola na Zapadnoj obali i Istočnom Jerusalimu moglo da bude srušeno jer se lokalna izraelska administracija protivi njihovom radu.
- BHCluster
#13794 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pravna Drzava!
Video čiju je vjerodostojnosti potvrdila izraelska vojska (IDF/Israel Defense Forces) 9. aprila emitirao je privatni izraelski televizijski Kanal 10, prije nego se ponovo pojavio na društvenim mrežama, izazivajući žestoke kontroverze u zemlji.
Snimak koji, prema izraelskoj vojsci, potiče iz decembra prošle godine, brzo je postao viralan.
Video zapis pokazuje izraelskog snajperistu kako puca na palestinskog čovjeka koji stoji nepomično blizu ograde koja označava granicu između Izraela i Pojasa Gaze i koji očito ne predstavlja nikakvu prijetnju.
Nakon nekoliko sekundi pucanj Palestinca ruši na zemlju, uz ushićenje vojnika: “Kakav video! Da! Kurvin sine! Koji video! Idite, evakuirajte ga”, može se čuti na hebrejskom.
Izraelska vojska pokrenula je istragu tvrdeći da su vojnici pokušali “raspršiti pobunjenike”.
“Metak je ispaljen u jednog od Palestinaca za kojeg se sumnja da je vođa pobunjenika koji je ranjen u nogu”, izjavila je vojska Izraela. Izraelski ministar obrane je izjavio sljedeće: “Snajperista bi trebao dobiti medalju, a snimatelj bi trebao biti kažnjen.”
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#13795 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Palestinci, da imaju trunku mozga u glavi i da nisu toliko indoktirnirani arapsko-islamskim glupostima , bi davno
prestali ratovati sa Izraelcima ,pomiriti se, uklopiti se u njihov sistem i državu , i danas bi bili najprosperitetnije društvo
na bliskom istoku.
Oni ne znaju ni šta je država, ni sistem, niti su u stanju uopšte da samostalno postoje.
prestali ratovati sa Izraelcima ,pomiriti se, uklopiti se u njihov sistem i državu , i danas bi bili najprosperitetnije društvo
na bliskom istoku.
Oni ne znaju ni šta je država, ni sistem, niti su u stanju uopšte da samostalno postoje.
- SmokingMan
#13796 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Znači,trebali bi se i mi uklopiti u beogradsku doktrinu,izvinuti se miloševićevoj politici što smo se branili od srbijanske agresije,otići u Banjaluku i zamoliti Dodika da ostatak "nefunkcionalne i nepostojeće" BIH pripoji prosperitetnoj RS,i izbriše granice između RS i Srbije?
- asurbanipal
#13797 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
SmokingMan wrote:Znači,trebali bi se i mi uklopiti u beogradsku doktrinu,izvinuti se miloševićevoj politici što smo se branili od srbijanske agresije,otići u Banjaluku i zamoliti Dodika da ostatak "nefunkcionalne i nepostojeće" BIH pripoji prosperitetnoj RS,i izbriše granice između RS i Srbije?
Poređenje ti je nigdje veze. U odnosu između Izraela i Palestine ipak postoji drastična razlika, u pogledu ekonomije, društvenog i državnog uređenj. S druge strane Srbija i Bosna su bara-bara.
- SmokingMan
#13798 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
U jednome slučaju se desila gotovo potpuna okupacija tuđe teritorije i kreiranje kojekave obećane države Izrael nastale na teroru i segregaciji,dok u drugom polovična,razlika u ideologijama su minorne.asurbanipal wrote:SmokingMan wrote:Znači,trebali bi se i mi uklopiti u beogradsku doktrinu,izvinuti se miloševićevoj politici što smo se branili od srbijanske agresije,otići u Banjaluku i zamoliti Dodika da ostatak "nefunkcionalne i nepostojeće" BIH pripoji prosperitetnoj RS,i izbriše granice između RS i Srbije?
Poređenje ti je nigdje veze. U odnosu između Izraela i Palestine ipak postoji drastična razlika, u pogledu ekonomije, društvenog i državnog uređenj. S druge strane Srbija i Bosna su bara-bara.
- insomnia78
#13799 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne moze se nikako porediti.
- BHCluster