Drug sta im znaci ovo "pretplati se na 1360" kad kliknes neki kanal? Treba ih zvati ili??Iza Horizonta wrote:besplatnolaik1981 wrote:Placa li se sta dodatno ovaj D3GO ili se koristi besplatno??
HS kablovska
Moderator: anex
-
laik1981
#13776 Re: HS kablovska
- ned424
#13777 Re: HS kablovska
Sta im ovo sad znaci kad prebacim kanal card out of date to jutros kad sam skenirao kanale, i dodje mi ukupno da imam 81 kanal ali nista nisacim i jos ne rade svi radi kartice?
E hebo ih tito vise i kurcanje ovo!
A d3 go radi i tamo ima kanala koje na tv nemam.
E hebo ih tito vise i kurcanje ovo!
A d3 go radi i tamo ima kanala koje na tv nemam.
- quoter
#13778 Re: HS kablovska
http://www.mojtelemach.bakakaljin wrote:Meni nedozvoljava ni federalnu i BHRT, nista mi ne dozvoljava.Riddle wrote:Ja cini se mogu gledati sve kanale (nisam sve isprobao) koje trenutno imam na HS. Nikakve upute na pretplatu nisam dobio. Za SK i jos neke mi kaze da ih nisam u mogucnosti gledati iz ove mreze. Ostalo sve fercera.kakaljin wrote:Evo i ja sam se prijavio, ali mi svaki put kada kliknem bilo koji kanal piše da nisam se pretplatio i da nazovem Telemach za aktivaciju.
Ja sam imao samo digitalnu od HS-a tako da očekujem da će me prebaciti da gledam sve digitalne kanale i sve HD kanale. Je rješenje to pandan digitalnoj od HS-A. Tu ne računam HBO jer se i kod HS-A dodatno plaćalo i ja ih nisam imao.
Ovdje možeš aktivirati D3GO
-
old_spice
#13779 Re: HS kablovska
evo sad probao kod mene d3go radi normalno, samo ne mogu sk i hd kanali, al to mi nije ni bitno, nego ima li kakvih novih kanala na kabl, jel provjeravao neko?
- quoter
#13780 Re: HS kablovska
Svi korisnici DUO TV+NET i TRIO mix paketa, te korisnici Super mix paketa dobivaju besplatno na korištenja D3 GO usluge.
Korisnici D3 + Internet plaćaju cijenu od 2 KM mjesečno.
Korisnici Interneta + TV plaćaju 4 KM mjesečno za korištenje ove usluge.
- Fajcion
#13781 Re: HS kablovska
To znaci da mi sa kid paketima imamo besplatno D3 GO uslugu ?quoter wrote:Svi korisnici DUO TV+NET i TRIO mix paketa, te korisnici Super mix paketa dobivaju besplatno na korištenja D3 GO usluge.
- quoter
#13782 Re: HS kablovska
Meni na računu za KID 8 piše NET + D3, po tome bi onda bilo 2 KMFajcion wrote:To znaci da mi sa kid paketima imamo besplatno D3 GO uslugu ?quoter wrote:Svi korisnici DUO TV+NET i TRIO mix paketa, te korisnici Super mix paketa dobivaju besplatno na korištenja D3 GO usluge.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13783 Re: HS kablovska
Iza Horizonta wrote:kako ti je previše kada je Trio Grande Extra 70km a kada uzmeš Trio Grande Family+HD Paket i HBO Premium izađe te 7 maraka više dakle 57+20=77, a dobiješ puno bolje nego tvoja opcija, al opet svak se proteže koliko je dugpici wrote:a znam al i ovo mi je previše, eno imaju torrenti, pa neokino i slićne stranice pa nisam filma odgledo do kraja ne pamtim... ono je extra što si predložio TRIO GRANDE FAMILY + HBO premium + HBO GO... ko prati filmove ovo je ko porućeno za njega, naravno i da ima pare...Iza Horizonta wrote: zajebat ćeš se nemaš HBO GO
ma znam al još uvjek sam u nedoumici zato i bolje da malo slegne iza nove godine pa vidim koju opciju ću ovu tvoju il trio geande extra...hvala u svakom slućaju na info
- Fajcion
#13784 Re: HS kablovska
Ma ovo je najbolje pustiti da sve zavrsi da se i oni saberu pa tek onda da vidimo sta imamo i sta dobijamoquoter wrote:Meni na računu za KID 8 piše NET + D3, po tome bi onda bilo 2 KMFajcion wrote:To znaci da mi sa kid paketima imamo besplatno D3 GO uslugu ?quoter wrote:Svi korisnici DUO TV+NET i TRIO mix paketa, te korisnici Super mix paketa dobivaju besplatno na korištenja D3 GO usluge.
-
Astrix
#13785 Re: HS kablovska
Ja se ne mogu nikako na to prijaviti, račun nije došao a tehničar koji je juče bio ovdje je rekao da neće ni doći, kao da je već plačeno, ovdje se ne zna ko koga...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13786 Re: HS kablovska
evo i ja tek zavirio u račun... DUO KID (NET+D3)
fore i fazoni a plaćam kao njiHov DUO NET GRANDE NET 50/3 +D3 + D3GO... nećemo se vako igrati... 
- Klavikula
#13787 Re: HS kablovska
zvao Telemah maloprije, kazu pocetkom januara SK, a Arene ukidaju.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13788 Re: HS kablovska
E naserem ih komplet radi ukidanja Arena....jebo ih SK. Trebalo im je sloziti tuzbu sto nisu nikome dali SK prije dvije godine kada su izgubili sudski spor.Klavikula wrote:zvao Telemah maloprije, kazu pocetkom januara SK, a Arene ukidaju.
-
kakaljin
#13789 Re: HS kablovska
Evo zvao sam podrsku telemacha i rekli su da nam ukidaju arene, sto nije nikako dobro sto to rade, tako da svi koji gledate arene pocnite traziti druge operatere.
- hrasno38
#13790 Re: HS kablovska
a ko imas koga naci...Arene ima jos samo Logosoft a on u pola grada nema infrastrukturu ni pokrivenost.kakaljin wrote:Evo zvao sam podrsku telemacha i rekli su da nam ukidaju arene, sto nije nikako dobro sto to rade, tako da svi koji gledate arene pocnite traziti druge operatere.
- hrasno38
- cpu_fan
#13792 Re: HS kablovska
Moja TVhrasno38 wrote:a ko imas koga naci...Arene ima jos samo Logosoft a on u pola grada nema infrastrukturu ni pokrivenost.kakaljin wrote:Evo zvao sam podrsku telemacha i rekli su da nam ukidaju arene, sto nije nikako dobro sto to rade, tako da svi koji gledate arene pocnite traziti druge operatere.
- hrasno38
#13793 Re: HS kablovska
Ukidaju nam sve po malo sto ima veze sa BiH....prvo nam ukinu Hayatov djeciji kanal i gurnu srpske i hrvatske djecije kanale a sada nam ukinu Arene na kojima smo mogli gledati BH, Srpsku, Hrvatsku ligu, mogli smo gledati talijansku gdje igraju dva nasa ubjedljivo najbolja igraca a stavljaju nam usrane SK da gledamo englesku i spaniju za koju me hladno zaboli ona stvar. Jos malo ce nam ukinuti i BHT, FTV i staviti samo beogradske i hrvatske programe. Moglo bi se TM desiti da im se neko pofino nahebe mamare jer ovo sto smo dobili puno nas nije trazilo nego nam je nametnuto a kad nekome nesto nameces onda obicno na kraju i najebes.
Dajte nam izbor ko hoce SK nek gleda SK ko hoce Arene nek gleda Arene. Stavite u dva paketa i neka se placaju ali hocu da placam ono sto mi se gleda. Logosoft nudi kao paket Arene za 3.5 KM evo ja odmah pristajem da platim tu cijenu da gledam Arene. Ako hocete gospodo da budete dzekovi i da pokrijete cijelo trziste BiH onda budite dzekovi i dajte izbor programa pa ko voli nek izvoli.
Dajte nam izbor ko hoce SK nek gleda SK ko hoce Arene nek gleda Arene. Stavite u dva paketa i neka se placaju ali hocu da placam ono sto mi se gleda. Logosoft nudi kao paket Arene za 3.5 KM evo ja odmah pristajem da platim tu cijenu da gledam Arene. Ako hocete gospodo da budete dzekovi i da pokrijete cijelo trziste BiH onda budite dzekovi i dajte izbor programa pa ko voli nek izvoli.
- hrasno38
#13794 Re: HS kablovska
Da evo vidio sam ali su i oni smrdljivci sto ljudima ne omoguce da gledaju SK. Ja razumijem ljude koji nesto vole da gledaju i smatram da im to uz naplatu treba i omoguciti.cpu_fan wrote:Moja TVhrasno38 wrote:a ko imas koga naci...Arene ima jos samo Logosoft a on u pola grada nema infrastrukturu ni pokrivenost.kakaljin wrote:Evo zvao sam podrsku telemacha i rekli su da nam ukidaju arene, sto nije nikako dobro sto to rade, tako da svi koji gledate arene pocnite traziti druge operatere.
-
kakaljin
#13795 Re: HS kablovska
Oni hoce da omoguce korisnicima gledanje SK, ali telemach to ne dozvoljava.hrasno38 wrote:Da evo vidio sam ali su i oni smrdljivci sto ljudima ne omoguce da gledaju SK. Ja razumijem ljude koji nesto vole da gledaju i smatram da im to uz naplatu treba i omoguciti.cpu_fan wrote:Moja TVhrasno38 wrote:
a ko imas koga naci...Arene ima jos samo Logosoft a on u pola grada nema infrastrukturu ni pokrivenost.
A konkurencijsko vijece je donjelo odluku da se dozvoli svima da imaju SK i arene u ponudi.
- cpu_fan
#13796 Re: HS kablovska
Ima ti ova mjesta. Pinkove su poizbacivali samo zato što su se ovi deklarisali kao režimska Vučićeva TV kuća, a Telemach stoji iza N1 koja je otvoreni protivnik Vučičevog režima. Samo se još pitam da li je onaj razlog od 300.000 KM stvaran da izbace BN iz ponude ?hrasno38 wrote:Ukidaju nam sve po malo sto ima veze sa BiH....prvo nam ukinu Hayatov djeciji kanal i gurnu srpske i hrvatske djecije kanale a sada nam ukinu Arene na kojima smo mogli gledati BH, Srpsku, Hrvatsku ligu, mogli smo gledati talijansku gdje igraju dva nasa ubjedljivo najbolja igraca a stavljaju nam usrane SK da gledamo englesku i spaniju za koju me hladno zaboli ona stvar. Jos malo ce nam ukinuti i BHT, FTV i staviti samo beogradske i hrvatske programe. Moglo bi se TM desiti da im se neko pofino nahebe mamare jer ovo sto smo dobili puno nas nije trazilo nego nam je nametnuto a kad nekome nesto nameces onda obicno na kraju i najebes.
-
kakaljin
#13797 Re: HS kablovska
Pa BN je protiv Dodika, a Dodik ima dvojicu ljudi u konkurencijskom vijecu koji odlucuju o kaznama o nepustanju SK svimacpu_fan wrote:Ima ti ova mjesta. Pinkove su poizbacivali samo zato što su se ovi deklarisali kao režimska Vučićeva TV kuća, a Telemach stoji iza N1 koja je otvoreni protivnik Vučičevog režima. Samo se još pitam da li je onaj razlog od 300.000 KM stvaran da izbace BN iz ponude ?hrasno38 wrote:Ukidaju nam sve po malo sto ima veze sa BiH....prvo nam ukinu Hayatov djeciji kanal i gurnu srpske i hrvatske djecije kanale a sada nam ukinu Arene na kojima smo mogli gledati BH, Srpsku, Hrvatsku ligu, mogli smo gledati talijansku gdje igraju dva nasa ubjedljivo najbolja igraca a stavljaju nam usrane SK da gledamo englesku i spaniju za koju me hladno zaboli ona stvar. Jos malo ce nam ukinuti i BHT, FTV i staviti samo beogradske i hrvatske programe. Moglo bi se TM desiti da im se neko pofino nahebe mamare jer ovo sto smo dobili puno nas nije trazilo nego nam je nametnuto a kad nekome nesto nameces onda obicno na kraju i najebes.
- cpu_fan
#13798 Re: HS kablovska
Pa upravo tu i povlačim paralelu !kakaljin wrote:Pa BN je protiv Dodika, a Dodik ima dvojicu ljudi u konkurencijskom vijecu koji odlucuju o kaznama o nepustanju SK svimacpu_fan wrote:Ima ti ova mjesta. Pinkove su poizbacivali samo zato što su se ovi deklarisali kao režimska Vučićeva TV kuća, a Telemach stoji iza N1 koja je otvoreni protivnik Vučičevog režima. Samo se još pitam da li je onaj razlog od 300.000 KM stvaran da izbace BN iz ponude ?hrasno38 wrote:Ukidaju nam sve po malo sto ima veze sa BiH....prvo nam ukinu Hayatov djeciji kanal i gurnu srpske i hrvatske djecije kanale a sada nam ukinu Arene na kojima smo mogli gledati BH, Srpsku, Hrvatsku ligu, mogli smo gledati talijansku gdje igraju dva nasa ubjedljivo najbolja igraca a stavljaju nam usrane SK da gledamo englesku i spaniju za koju me hladno zaboli ona stvar. Jos malo ce nam ukinuti i BHT, FTV i staviti samo beogradske i hrvatske programe. Moglo bi se TM desiti da im se neko pofino nahebe mamare jer ovo sto smo dobili puno nas nije trazilo nego nam je nametnuto a kad nekome nesto nameces onda obicno na kraju i najebes.
- O'zone
- Globalni moderator
#13799 Re: HS kablovska
Telemach je zahvaljujući konkurencijskom vijeću napravio skoro pa monopol u kablovskom sistemu. U KS trenutno konkurencija im je Logosoft koji nema infrastrukturu ili BH Telecom koji je još uvijek u srednjem vijeku. Iskreno Telemach nema potrebu da radi bilo šta jer nema realne prijetnje po poslovanje jer opcija ti stoji da možeš da se prebaciš na riblju kost ako nemaš infrastrukturu gore navedenih operatera.hrasno38 wrote:Ukidaju nam sve po malo sto ima veze sa BiH....prvo nam ukinu Hayatov djeciji kanal i gurnu srpske i hrvatske djecije kanale a sada nam ukinu Arene na kojima smo mogli gledati BH, Srpsku, Hrvatsku ligu, mogli smo gledati talijansku gdje igraju dva nasa ubjedljivo najbolja igraca a stavljaju nam usrane SK da gledamo englesku i spaniju za koju me hladno zaboli ona stvar. Jos malo ce nam ukinuti i BHT, FTV i staviti samo beogradske i hrvatske programe. Moglo bi se TM desiti da im se neko pofino nahebe mamare jer ovo sto smo dobili puno nas nije trazilo nego nam je nametnuto a kad nekome nesto nameces onda obicno na kraju i najebes.
Čak više ni opcije uvođenja samo interneta preko alternativnih provajdera nisu aktualne pa da čovjek uzme IPTV a samo internet od kablovskog operatera ne možeš uzet ako nećeš plaćati i onih 15 KM za održavanje analogne mreže.
Realno možemo se pušit sa ove tačke gledišta.
-
AdrianMole
#13800 Re: HS kablovska
Očito su ih prenerazile mahom negativne kritike.hrasno38 wrote:hahahaha sad na HS-u nigdje onog obavjestenja od jucer......
http://www.hs-hkb.ba/novosti/
kvalitetu slike,seljenje filmova sa kanala na kanal,ali sve u svemu,čisto fizička količina filmskog materijala je prilična.Hoćemo M1,M1 Gold,Kino Tv,Cinemaniu,CBS Dramu,BBC earth,Cinemax,Cinestar Premiere....Evo,velikodušno nudimo svim ostalim Telemachovcima Cinema Tv i Eurochannel