Ima. Ja odnedavno koristim taj (i upravo tu nijansu). Mada, kod mene je ovaj Healthy Mix serum foundation. Ali, ima i ovaj za koji si pitala.vjesticanametli wrote:trebam Bourjois healthy mix foundation vanille 52
ima li ga kod nas
hvala
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- Loulou
#13776 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
-
sha_ba
#13777 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hypnose drama...Digla_da_kreci wrote:Ne znam koju si uzela, ali ako je kao ova onda je vracaj sto prije jer je grozna![]()
A hypnose maskara je druga prica![]()
- vjesticanametli
#13778 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hvala puno........gdje si uzimalaLoulou wrote:Ima. Ja odnedavno koristim taj (i upravo tu nijansu). Mada, kod mene je ovaj Healthy Mix serum foundation. Ali, ima i ovaj za koji si pitala.vjesticanametli wrote:trebam Bourjois healthy mix foundation vanille 52
ima li ga kod nas
hvala
ma dobila sam tester i odlican je
- Loulou
#13779 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
U dm-u sam kupila, ali ima i u cm-u.vjesticanametli wrote:hvala puno........gdje si uzimalaLoulou wrote:Ima. Ja odnedavno koristim taj (i upravo tu nijansu). Mada, kod mene je ovaj Healthy Mix serum foundation. Ali, ima i ovaj za koji si pitala.vjesticanametli wrote:trebam Bourjois healthy mix foundation vanille 52
ima li ga kod nas
hvala
ma dobila sam tester i odlican jepa sad hicu i da ga kupim
- Joker88
#13780 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja ne mogu ovako roze kod nas da nadjem (u dm i cm)Michun wrote: ovo tvoje je vise narandjasto.
ovo bi bilo to i veeelika cetka
imal neka jos radnja sa sminkom ...
deprimiraju me ove nase
-
NinnushkA
#13781 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
http://www.shiseido.co.uk/suncare/sunca ... n-n-spf-30
Je li iko probao ovo? Sretoh prijateljicu jučer, onako u trku, i ona zna koliko ja tražim nešto od čega se ne bih sjajila, pogotovo ljeti, i kaže uzela ovo baš u te svrhe.. Ja imam samo masniju T zonu, ali i to nije toliko strašno, pa me zanima ima li ko da zna provjereno djelovanje...
Je li iko probao ovo? Sretoh prijateljicu jučer, onako u trku, i ona zna koliko ja tražim nešto od čega se ne bih sjajila, pogotovo ljeti, i kaže uzela ovo baš u te svrhe.. Ja imam samo masniju T zonu, ali i to nije toliko strašno, pa me zanima ima li ko da zna provjereno djelovanje...
- Partizzanka
#13782 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ah zene,
jedva vas nadjoh
ovaj sa-x s esamo mjenja nikako da pohvatam konce
dosao mi je paketic od MUA
i zadovoljna sam
rumenilo mi je super i pase mi - pasu mi oba i ono neko medju breskva/roze i ono sa vise boja (njega samo tapnem malo da se sjajim
)
cetkica za rumenilo je ODLICNA! TAMAN velicinom
sjene su mi dobre ... poprilicno su sjajne i to mi se malo ne svidja mogle su biti malo manje shimmer ali ja imam svoje sjene koje su totalno mrtvo mat tako da
kombinacija je dobra
lakovi su dobri iznenadjujuce - samo sam boje malo fulala ali to nije do njih - njima lose cetkice pa malo nije tako lako nanositi lak ali nije strasno
jedva vas nadjoh
ovaj sa-x s esamo mjenja nikako da pohvatam konce
i zadovoljna sam
rumenilo mi je super i pase mi - pasu mi oba i ono neko medju breskva/roze i ono sa vise boja (njega samo tapnem malo da se sjajim
sjene su mi dobre ... poprilicno su sjajne i to mi se malo ne svidja mogle su biti malo manje shimmer ali ja imam svoje sjene koje su totalno mrtvo mat tako da
lakovi su dobri iznenadjujuce - samo sam boje malo fulala ali to nije do njih - njima lose cetkice pa malo nije tako lako nanositi lak ali nije strasno
- Michun
#13783 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Cure, ste probale vichy bb kremu?
Para, kakva je...fala
Para, kakva je...fala
- beautyfool
#13784 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
A gdje si narucivala mua kozmetiku, jesi sa njihove uk stranice ili negdje drugo ?Partizzanka wrote:ah zene,
jedva vas nadjoh
ovaj sa-x s esamo mjenja nikako da pohvatam konce![]()
i zadovoljna sam
rumenilo mi je super i pase mi - pasu mi oba i ono neko medju breskva/roze i ono sa vise boja (njega samo tapnem malo da se sjajim)
sjene su mi dobre ... poprilicno su sjajne i to mi se malo ne svidja mogle su biti malo manje shimmer ali ja imam svoje sjene koje su totalno mrtvo mat tako dakombinacija je dobra
- MersY
#13785 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Na iHerbu sniženi 20% Real Techniques kistovi , traje akcija do 01.05 i poštarina je 4$
ja upravo naručila Starter set i Face expert brush 
- MersY
#13786 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Uh i ja čekam bilo kakvu informaciju o njojMichun wrote:Cure, ste probale vichy bb kremu?
Para, kakva je...fala
- VenomousV
#13787 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
MersY wrote:Na iHerbu sniženi 20% Real Techniques kistovi , traje akcija do 01.05 i poštarina je 4$ja upravo naručila Starter set i Face expert brush
snizeni za cak 1 cent
- MersY
#13788 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
to sniženje od 1 cent je stalno sniženje a 20% ti obračuna tek na kraju narudžbeVenomousV wrote:MersY wrote:Na iHerbu sniženi 20% Real Techniques kistovi , traje akcija do 01.05 i poštarina je 4$ja upravo naručila Starter set i Face expert brush
snizeni za cak 1 cent
-
dorkcic
#13789 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ima li kod nas Manhattanova linija Lips2Last?
-
BJB
#13790 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Samo da pohvalim Real TEchniques kistove, narocito starter set, blush brush, stippling brush mi ne moze doci na red dA JE koristim..Face expert brush je super, ali je Beauty blender bolji.
- Partizzanka
#13791 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
na mua.uk stranici
iako ima i norveska ali nisam tu htjela
isto mi dodje 
iako ima i norveska ali nisam tu htjela
- MersY
#13792 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja imam core set i prezadovoljna sam a sad jedva čekam starter set da stigne, posebno me interesuje kist za obrve iz tog seta, kakav je, je li dobar? A gdje si kupila Beauty blender i koliko je para ?BJB wrote:Samo da pohvalim Real TEchniques kistove, narocito starter set, blush brush, stippling brush mi ne moze doci na red dA JE koristim..Face expert brush je super, ali je Beauty blender bolji.
- MersY
#13793 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Sorry , vidim kupila si na beautybuy i koliko je vremena trebalo da ti stigne narudžba, nisam nikada kupovala sa ove stranice
-
delirium.sa
#13794 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Na iHerbu sad sa ovim sniženjem izaći će me 30 KM dva RT kista 
-
BJB
#13795 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Pa posto sam ja prije ovoga koristila Eco tools cetkicu za obrve, meni je ovaj super.MersY wrote:Ja imam core set i prezadovoljna sam a sad jedva čekam starter set da stigne, posebno me interesuje kist za obrve iz tog seta, kakav je, je li dobar? A gdje si kupila Beauty blender i koliko je para ?BJB wrote:Samo da pohvalim Real TEchniques kistove, narocito starter set, blush brush, stippling brush mi ne moze doci na red dA JE koristim..Face expert brush je super, ali je Beauty blender bolji.
Mislila sam da ce ona siroka cetkica za nanosenje sjene biti bezze, ali je super..Isto tako i ona plosnata..A liner cektica koja je malo posiroka, nju sam danas skvasila i nanijela tamniju sjenu umjesto linera. Sve u sve, cetkice se lako odrzavaju, ne mijenjanju oblik..Ja sam zadovoljna, sto ne znaci da cete i vi biti.. Imam jos powder brush, stippling brush i blush brush..Stvarno dobre cetkice za one pare.
Beauty blender sam kupila sa beautybay.com i to sam uzela ono pakovanje 2 blendera i onaj gel za pranje. I navukla sam se skroz-prije sam prstima, pa sam uzela Sigma cetke, i sad samo beautyblender koristim za nanosenje podloge..
Brzo stignu narudzbe ukoliko se ne izgube.
-
BJB
#13796 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Tamo na onoj temi carina ili kupovina preko interneta sam postavljala kupon pomocu kojeg dobijete popust 5% ili 10%..VenomousV wrote:MersY wrote:Na iHerbu sniženi 20% Real Techniques kistovi , traje akcija do 01.05 i poštarina je 4$ja upravo naručila Starter set i Face expert brush
snizeni za cak 1 cent
Ako neko bude kupovao sa www.iherb.com, evo kod PZZ848 za 10% popusta na prvu kupovinu iznad 40$ ili 5% ako je kupovina ispod 40$.
-
Unbelievable
#13797 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Moze li mi neko preporuciti neki frizersko - kozmeticki salon,da dobro rade frizuru i sminku za matusku vecer
Znam da u yves rocheru rade sminkanje, ali ne poznajem nikog ko je koristio njihove usluge, pa ne znam da li to stvarno dobro ispadne..
- Krizzia
#13798 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
http://2.bp.blogspot.com/-Lsc_C0TX6xU/T ... ct_805.jpg
Jel ima ovo kod nas kupiti? Dm, Cm..?
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
Jel ima ovo kod nas kupiti? Dm, Cm..?
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
-
boracha
#13799 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
kad dodas u kosaricu, snizi seVenomousV wrote:MersY wrote:Na iHerbu sniženi 20% Real Techniques kistovi , traje akcija do 01.05 i poštarina je 4$ja upravo naručila Starter set i Face expert brush
snizeni za cak 1 cent
- Michun
#13800 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
mrzim spicaste duge nokte...ja mode i s*anja