Slučaj Dženan Memić
-
sumirprimus
#13776 Re: Slučaj Dženan Memić
nadam se da ce istina isplivati na svjetlost dana kad tad.
a ako se pak pokaze da su mnogi ucestvovali i zataskavali ovaj slucaj zarad stranackih interesa, onda smo stvarno koletkvino svi dno dna
a ako se pak pokaze da su mnogi ucestvovali i zataskavali ovaj slucaj zarad stranackih interesa, onda smo stvarno koletkvino svi dno dna
-
td_maajka
#13777 Re: Slučaj Dženan Memić
nije ti dobar njemacki nesto onda… trebao si bolje paziti na casu
u oba slucaja su svi imali i druge povrede, u ovom zadnjem sto si postavio jedna je cak bila podletila pod auto i morali su je izvlaciti.
haj nam nesto malo na francuskom, talijanskom, spanskom… moze i arapski. slicno kao denden, poliglota sam.
-
dzolix
#13778 Re: Slučaj Dženan Memić
To za 2 slucaja povrede samo glave sam stavio prije 3,4 mjeseca.td_maajka wrote: ↑29/06/2021 10:24nije ti dobar njemacki nesto onda… trebao si bolje paziti na casu![]()
u oba slucaja su svi imali i druge povrede, u ovom zadnjem sto si postavio jedna je cak bila podletila pod auto i morali su je izvlaciti.
haj nam nesto malo na francuskom, talijanskom, spanskom… moze i arapski. slicno kao denden, poliglota sam.![]()
Nisi ti to dobro skontala . A ovo od sinoc je nesto drugo. 10 godina je 10 godina, kakvi casovi.
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#13779 Re: Slučaj Dženan Memić
nece Mutape i Budnje spasiti piskaranje po forumu
ovo je za njih put bez povratka
hajde botovi samo nastavite
merak je gledati vase patnje
ovo je za njih put bez povratka
hajde botovi samo nastavite
merak je gledati vase patnje
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#13780 Re: Slučaj Dženan Memić
Dalidi Burzic nema spasa
-
td_maajka
#13781 Re: Slučaj Dženan Memić
Ma ja, stavio dva slucaja davno, sad se sjetio, kao odgovor na odgovor za ova “dva slucaja sad” sto si postavio, moze proci.
Druze dzo, do sad mi je Memsur bio najbolji i najdrazi na forumu (neka se ne uvrijede ostali), ali od danas si to definitivno ti. Ljubi majka
Druze dzo, do sad mi je Memsur bio najbolji i najdrazi na forumu (neka se ne uvrijede ostali), ali od danas si to definitivno ti. Ljubi majka
-
zijancer
#13782 Re: Slučaj Dženan Memić
izgleda da je dzolix super s bambinosima 
-
YouAreMyDestiny
#13783 Re: Slučaj Dženan Memić
A ko će sada vještačiti Alisinu amneziju? I kada?
- Gandalf
#13784 Re: Slučaj Dženan Memić
Stranačke ljige na Haparatima, nisu oni na forumu zbog snaznog ljudskog osjećaja za pravdu i moral, već što je režim obećao neku sitnu ličnu korist.
Ništa gore od poltronizma i servilnosti, te dvije neljudske osobine su i omogućile ovu zlu i nakaradnu vladavinu, prožimaju svaki mogući događaj i aktivnost u ovoj zemlji.
Kako vidimo i na ovoj temi njihovo poltronstvo je spremno gaziti po mrtvima samo da se dokažu nedodirljivom vođi mindera.
Kraj njihove vladavine se bliži kako se izbori primiču, nikakvi botovi to ne mogu zataškati.
Ništa gore od poltronizma i servilnosti, te dvije neljudske osobine su i omogućile ovu zlu i nakaradnu vladavinu, prožimaju svaki mogući događaj i aktivnost u ovoj zemlji.
Kako vidimo i na ovoj temi njihovo poltronstvo je spremno gaziti po mrtvima samo da se dokažu nedodirljivom vođi mindera.
Kraj njihove vladavine se bliži kako se izbori primiču, nikakvi botovi to ne mogu zataškati.
- Impressum
#13785 Re: Slučaj Dženan Memić
to je posao
od necega se mora zivjeti
neko drogu dila
neko prodaje ljudske organe za crnom trzistu
neko brani Budnje i Mutape na forumu
kad nevolja natjera ne pita insan
-
dzolix
#13786 Re: Slučaj Dženan Memić
Ozbiljno, stavio sam 2 linka i fotografije, desilo se u njemackoj.Samo povrede glave, naknadno umrli u bolnici, pjesaci.td_maajka wrote: ↑29/06/2021 10:43 Ma ja, stavio dva slucaja davno, sad se sjetio, kao odgovor na odgovor za ova “dva slucaja sad” sto si postavio, moze proci.![]()
Druze dzo, do sad mi je Memsur bio najbolji i najdrazi na forumu (neka se ne uvrijede ostali), ali od danas si to definitivno ti. Ljubi majka![]()
Hvala ti na komplimentu jaranice, velika je chast presisati nadaleko cuvenog Mensura.
Pronaci cu slucaj gdje su dvoje pjesaka tesko povrijedjeni samo u glavu bez lomova ostalih dijelova gdje jedan naknadno umire. Ti si meni najdraza od onih iz "protivnickog " tabora.
Stvaran slucaj, na njemackom, nakon saobracajke i teskih povreda glave dobija amneziju : https://youtu.be/FC9XJnETI_E
Last edited by dzolix on 29/06/2021 16:15, edited 1 time in total.
-
td_maajka
#13787 Re: Slučaj Dženan Memić
Volim sto se volimo. 
- GAU8
#13788 Re: Slučaj Dženan Memić
- Impressum
#13789 Re: Slučaj Dženan Memić
antirežimski bot ?GAU8 wrote: ↑29/06/2021 12:15Ako smo mi svi mahom režimski botovi, onda si ti antirežimski bot. Ima ih more po forumu.
ni google ne moze da nadje taj pojam
pokusao sam
da ne idemo u off
Mutapima NEMA POMOCI
najebali su opasno
- GAU8
-
suspect_zero
-
foton
#13792 Re: Slučaj Dženan Memić
Spavate li vi ljudi ikad, radite li, ima li vikenda? Covjek ne prati temu 3 dana, 10 strana se nakucalo. I to suplje prepucavanje, vecinom bez neke veze sa slucajem.
-
YouAreMyDestiny
#13793 Re: Slučaj Dženan Memić
Dobar dio teme je začatavanje, što jest jest.
- Impressum
#13794 Re: Slučaj Dženan Memić
ne ostaje mi nista drugo nego da zakljucim da si pametniji od Google
nego nazad na temu
Mutapi su bas najebali
slijede im jebene kazne
tuzilastvo puno dokaza
- GAU8
#13795 Re: Slučaj Dženan Memić
- Impressum
#13796 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa valjda u zatvoru imaju hranu
Ne znam šta jedu, možda imaju sendviče ili im serviraju nešto na kašiku
Nego nazad temu
Mutapi su baš najebali
Nije tužilaštvo bez veze ponudilo zaštitu svjedoka
10 ih je trenutno pod zaštitom
To i produženje pritvora je jasan signal da tužilaštvo ovog puta misli ozbiljno
Nikakve podvale o saobraćajnoj nesreći neće proći
Nema Dalide da ih brani
-
skaljicmufid
#13797 Re: Slučaj Dženan Memić
Zaista mi neki od vas nisu jasni. Na osnovu sadržaja vaših postova, po načinu razmišljanja, pisanja, elokvenciji, obrazovanju, čovjek bi zaključio da ste spremni na svaki pristojan i korektan post odgovoriti pristojno i korektno, bez uvreda i etiketiranja, a ne komentarima da je pisac „bot“, „sendvičar“, „klon“, itd, pritom se uopće ne upuštati u argumentiranu raspravu.
Čime sam to uvrijedio pojedine, da im sada ne spominjem ime, pa umjesto da kritički argumentirano komentiraju i polemiziraju, ako se već žele osvrtati na moj post, da me vrijeđaju, pri tome uopće se ne upuštaju u sadržaj mojih tvrdnji i pretpostavki, uostalom na forumu smo da kažemo naša mišljenja ako to želimo poštujući pravila foruma, pristojno i korisno po mogućnosti.
Dakle, da ukratko objasnim moje stavove,
1. Nisam bot“, „sendvičar“, „klon“, itd.
2. Nisam član niti simpatizer bilo koje političke stranke.
3. Ne znam na koji način je Memić Dženan umro (saobraćajka ili ubistvo).
4. Iskreno žalim porodicu Memić zbog njihovog gubitka i poštujem njihovu borbu za istinu.
5. Pred Vrhovnim sudom Federacije se još uvijek vodi krivični postupak protiv Seferovića po potvrđenoj optužnici Kantonalnog tužilaštva Sarajevo za saobraćajnu nezgodu u kojoj je smrtnosnosne povrede zadobio pješak Dženan Memić.
6. Ta optužnica nije stavljena van snage, traži se i očekuje da se po njoj donese odluka, koju će SVI morati poštovati, na kakva god bila, a protiv nje ima pravomoćne pravnog lijeka ima jedino kod Ustavnog suda BiH i nakon toga kod Evropskog suda za ljudska prava.
7. Prema mojoj procjeni, Vrhovni sud će donijeti osuđujuću presudu za Seferoviće po toj optužnici, o tome sam već pisao (dva puta Vrhovni sud ukida oslobađajuću presudu, nakon čega preuzima predmet da ga sude, u svojim odlukama jasno stavljaju na znanje da se nisu dovoljno cijenila priznanja Ljube, Vasvije, iskazi svjedokinje Ane, itd, radi se o osuđujućim dokazima, pa je valjda svima jasno u kojem pravcu to ide Vrhovni sud, sigurno ne radi oslobađanja Seferovića jer bi do sada dva puta potvrdili oslobađajuću presudu, a ne je ukidali).
8. Da će Vrhovni sud će Federacije donijeti osuđujuću presudu za Seferoviće po toj optužnici to mi je u povjerenju saopćilo i par osoba iz pravosuđa.
9. Da će nakon toga po službenoj dužnosti Federalno tužilaštvo, koje sada zastupa optužnicu pred Vrhovnim sudom, pokrenuti „istragu o istrazi“, i to mi je u povjerenju saopćilo par osoba iz pravosuđa.
10. Da će nakon tog dio javnosti biti jako nezadovoljan zbog takve odluke Vrhovnog suda to je svima jasno, ali SVI moramo prihvatiti konačnu odluku najviše vrhovne sudske instance, suprotno se neće tolerirati, niti će međunarodna zajednica imati razumijevanje za nepoštivanje konačne odluke najviše vrhovne sudske instance, i oni žele“pravnu državu na djelu“ i da se ovo „pitanje konačno zatvori“.
Eto, to su moji stavovi, a koliko su točni, pokazaće vrijeme. Ako se ovo na kraju pokaže kao istina.... biće veoma zanimljivo pratiti zbivanja koja će uslijediti...

Čime sam to uvrijedio pojedine, da im sada ne spominjem ime, pa umjesto da kritički argumentirano komentiraju i polemiziraju, ako se već žele osvrtati na moj post, da me vrijeđaju, pri tome uopće se ne upuštaju u sadržaj mojih tvrdnji i pretpostavki, uostalom na forumu smo da kažemo naša mišljenja ako to želimo poštujući pravila foruma, pristojno i korisno po mogućnosti.
Dakle, da ukratko objasnim moje stavove,
1. Nisam bot“, „sendvičar“, „klon“, itd.
2. Nisam član niti simpatizer bilo koje političke stranke.
3. Ne znam na koji način je Memić Dženan umro (saobraćajka ili ubistvo).
4. Iskreno žalim porodicu Memić zbog njihovog gubitka i poštujem njihovu borbu za istinu.
5. Pred Vrhovnim sudom Federacije se još uvijek vodi krivični postupak protiv Seferovića po potvrđenoj optužnici Kantonalnog tužilaštva Sarajevo za saobraćajnu nezgodu u kojoj je smrtnosnosne povrede zadobio pješak Dženan Memić.
6. Ta optužnica nije stavljena van snage, traži se i očekuje da se po njoj donese odluka, koju će SVI morati poštovati, na kakva god bila, a protiv nje ima pravomoćne pravnog lijeka ima jedino kod Ustavnog suda BiH i nakon toga kod Evropskog suda za ljudska prava.
7. Prema mojoj procjeni, Vrhovni sud će donijeti osuđujuću presudu za Seferoviće po toj optužnici, o tome sam već pisao (dva puta Vrhovni sud ukida oslobađajuću presudu, nakon čega preuzima predmet da ga sude, u svojim odlukama jasno stavljaju na znanje da se nisu dovoljno cijenila priznanja Ljube, Vasvije, iskazi svjedokinje Ane, itd, radi se o osuđujućim dokazima, pa je valjda svima jasno u kojem pravcu to ide Vrhovni sud, sigurno ne radi oslobađanja Seferovića jer bi do sada dva puta potvrdili oslobađajuću presudu, a ne je ukidali).
8. Da će Vrhovni sud će Federacije donijeti osuđujuću presudu za Seferoviće po toj optužnici to mi je u povjerenju saopćilo i par osoba iz pravosuđa.
9. Da će nakon toga po službenoj dužnosti Federalno tužilaštvo, koje sada zastupa optužnicu pred Vrhovnim sudom, pokrenuti „istragu o istrazi“, i to mi je u povjerenju saopćilo par osoba iz pravosuđa.
10. Da će nakon tog dio javnosti biti jako nezadovoljan zbog takve odluke Vrhovnog suda to je svima jasno, ali SVI moramo prihvatiti konačnu odluku najviše vrhovne sudske instance, suprotno se neće tolerirati, niti će međunarodna zajednica imati razumijevanje za nepoštivanje konačne odluke najviše vrhovne sudske instance, i oni žele“pravnu državu na djelu“ i da se ovo „pitanje konačno zatvori“.
Eto, to su moji stavovi, a koliko su točni, pokazaće vrijeme. Ako se ovo na kraju pokaže kao istina.... biće veoma zanimljivo pratiti zbivanja koja će uslijediti...
-
suspect_zero
#13798 Re: Slučaj Dženan Memić
Bogam' Mufide, ti vas u goloj vodi dok si napis'o ovaj post 
- GAU8
#13799 Re: Slučaj Dženan Memić
Ti si jedini pravi bot na temi.skaljicmufid wrote: ↑29/06/2021 16:18 Zaista mi neki od vas nisu jasni. Na osnovu sadržaja vaših postova, po načinu razmišljanja, pisanja, elokvenciji, obrazovanju, čovjek bi zaključio da ste spremni na svaki pristojan i korektan post odgovoriti pristojno i korektno, bez uvreda i etiketiranja, a ne komentarima da je pisac „bot“, „sendvičar“, „klon“, itd, pritom se uopće ne upuštati u argumentiranu raspravu.
-
skaljicmufid
#13800 Re: Slučaj Dženan Memić
OK, evo kraći post:
Vrhovni sud donosi osuđujuću presudu za Seferoviće: dva puta Vrhovni sud ukida oslobađajuću presudu, nakon toga preuzima predmet da ga sude, u svojim odlukama jasno stavljaju na znanje da se ranije nisu dovoljno cijenila priznanja Ljube, Vasvije, iskazi svjedokinje Ane, itd, radi se o osuđujućim dokazima, pa je valjda jasno u kojem pravcu to ide Vrhovni sud, sigurno ne radi oslobađanja Seferovića jer bi do sada dva puta potvrdili oslobađajuću presudu, a ne iste ukidali.
Nakon toga po službenoj dužnosti Federalno tužilaštvo, koje sada zastupa optužnicu pred Vrhovnim sudom, pokreće „istragu o istrazi".
Vrhovni sud donosi osuđujuću presudu za Seferoviće: dva puta Vrhovni sud ukida oslobađajuću presudu, nakon toga preuzima predmet da ga sude, u svojim odlukama jasno stavljaju na znanje da se ranije nisu dovoljno cijenila priznanja Ljube, Vasvije, iskazi svjedokinje Ane, itd, radi se o osuđujućim dokazima, pa je valjda jasno u kojem pravcu to ide Vrhovni sud, sigurno ne radi oslobađanja Seferovića jer bi do sada dva puta potvrdili oslobađajuću presudu, a ne iste ukidali.
Nakon toga po službenoj dužnosti Federalno tužilaštvo, koje sada zastupa optužnicu pred Vrhovnim sudom, pokreće „istragu o istrazi".