I kod mene isto.zippoo87 wrote: desava se meni
to je nesto do vibera...iako otvorim poruke,i dalje stoji obavijest o novim
uredjaj je L640
Isti uređaj, isti problem.
Moderator: Benq
I kod mene isto.zippoo87 wrote: desava se meni
uredjaj je L640
Kod mene L950, ista stvar. S tim da mi je to od ovog zadnjeg update-a kada su "sredili" sve, a prije toga nikakvih problema nisam imao s viberom. Uglavnom, sada kada sam u viberu pa ga recimo prebacim u pozadinu, i ponovo uđem, ne dolaze mi nove poruke, iako su mi poslate. Tek kada potpuno ugasim viber i ponovo ga upalim, dođu te poruke.zippoo87 wrote:desava se meniNoriDeNoir wrote:Jel koga zeza live tile za viber? (U stvari i na lock screenu stoji ista obavijest)
Meni povremeno ostane obavijest kao da imam propustenih poruka a nemam. Tek mi se nakon sto primim nove poruke restartuje ta obavijest.
Inace radi se L950XL
uredjaj je L640
Ja na WP 8.1. nisam imao nikakvih problema sa Viberom, notifikacije, pozivi sve uredno. Nakon što sam uzeo L950 sa WM 10, Viber mi je radio isto tako odlično, s tim da je bio još i brži. Međutim, unazad možda mjesec dana je bio taj neki "veliki" update za Viber i otada me ovo zajebava...Ali_G wrote:Ista stvar i kod mene (L830). Kod mene je tako od kako sam instalirao viber za w10. Godinu dana prave aplikaciju i onda tako banalni propusti.
Nisam bas dobro pratio stanje sa ovim nekim velikim apdejtom koji se ocekuje krajem jula? Zna li se donosi li kakve novitete ili je samo poboljsanje postojeceg sistema i stanja...Qler wrote:Kako je dosla ova zenska umjesto Gabe-a svako malo novi build...
Slažem se sa ovim. Windows je u startu bolje postavljen i optimiziran od Androida, cini mi se da su windowsi fulentni sa 1 gb rama kao android sa 2 gb. Zapravo po meni windows ima sve što ti u mobitelu pri jednom prosječnom profi ili privatnom korištenju može zatrebati.Qler wrote:Ma ne znam, meni je kad poredim "go" operativni sistem, win10mobile bolji od androida, bolji stock mail client, photos app, camera app, kalendar, office aplikacije, ljepše radi... Jednostavno bolji mi je win od androida... E sad, aplikacije... Jebi ga, na androidu imaš sve i većina ih je bolja tamo... Jedino sto android samo izgleda brute force power gura da bi bio fluidan, eto one plus 3 ima 6GB RAM-a....
Hardver u 5 deka je samo na papiru, L1020 ima 2GB RAM-a, L920 1GB, a efektivno je razlika u raspolozivom RAM-u za rad i veca od 2 puta. To cini razliku u hardveru mnogo vecom od 5 deka. Da L920 ima 2GB, radio bi isto kao i L1020.Quaresma wrote:na l1020 je win10 pristojno radio, bar tamo do februara ove godine do kad sam imao l1020, dok je na l920 užas, a hardver je u 5 deka drugaciji
samo win10 hoće popiti baterije dosta