Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kralj Tvrtko I. wrote:Treba im javno je*ati mater svima. Dosta je "na fino" priopćenja pisati i ponašati se "kulturno" moliti kretene da pokrenu grijanja.
Forum građana je stao na "moljenju" da puste grijanje. Trebali su dan nakon toga pokrenuti raju da izađe na ulice! Znalo se da nema ništa od ranijeg puštanja grijanja...zamuko je kadar SDA nakon izbora! Jebla im fotelja mater!
Mozda nam je ovo kazna sto nismo Naidina izglasali
Daj Boze da bude i 15og grijanje ako je to to (bice nam Puko Kotao)
Ja ja
Koje selo ne glasa za nas nece dobit novi put. TIpicna nacionalisticka politika.
danas mi u blatusi kod ove nove zgrade blokirano auto,ne mogu izaci,valjda prave novi parking za stanare te grade,i ogradili parking,blokirali izlazak vozilima koja su ti bila parkirana,postavili šiljke,traku,niđe veze
Mustang1 wrote:Jesu se ovo i nasi prepali za svoje za dupe u policiji pa se svi digli.
Izgleda da jesu, evo komesar ili sta je vec i naseg kantona na bhtu u emisiji.
Ne govori kako je ove godine na Akademiji u Vracama 70% likova iz Babina, a govori o 40 racija gdje su našli 2 Joa.
Ne kontam zasto bi neko nesto imao protiv dzamije ako je on Suad Kaknjo iz svog dzepa finansira ?
Zasto je se stvorio taj kult da ako se dzamija pravi to je odma boze sacuvaj opet dzamija ?
Slazem se ako je na nepotrebnom i nelogicnom mjestu da se treba protiviti ali bas sad na bilo koju nema smisla.
Nisam bas neki vjernik
+Sramotno je da onaj kompleks u centru jos nije zavrsen i da pravi ruglo od grada.
Jos pametnjakovici parking otvorili u zidinama Islamskog kompleksa .