Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#13751 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

:lol:
Edit: premiere 2 nema prijevoda a slika povremeno trza kao i zvuk a premiere 1 ima prijevod al isto tako povremeno trzne slika i zvuk.

Fantasy i Action rade k'o singerice.
kreker

#13752 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

semirsar wrote:
kreker wrote:Valjda objave sta i kako. Ovo prvi put da stavljaju test

Može z1 :lol: :run:
bolji MTV Igman :mrgreen:
Ima li onaj TV palma navece iza 12 bili dobri filmovi :D :D :D
semirsar

#13753 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

kreker wrote:
semirsar wrote:
kreker wrote:Valjda objave sta i kako. Ovo prvi put da stavljaju test

Može z1 :lol: :run:
bolji MTV Igman :mrgreen:
Ima li onaj TV palma navece iza 12 bili dobri filmovi :D :D :D
nemrem vjerovat da si se toga sjetio :lol:
postali su malo ozbiljniji, edukativni kanali su ti sad na pinkacima :evil:

Negooooo... ovije novije kanalcica sto hi turise i priturise su meni i i onijem sto su na LoGO! Quadro i jacim paketima namjenjeni, tako da... :mrgreen:
Mislim, nije napamet ovo moje seruckanje, vidjeh sta uradi T-mach sa svojijem cinestar paketom, plati 8KM-ica i gledaj nakon promotivnog perioda. Pretpostavljam da ce LoL-o nam nas vrli nastaviti sa praksom da LoGO! Quadro i LoGO! Quadro + paketi automatski dobijaju to uracunato u cijenu paketa. Kako god, bilo 'vako il' 'nako da him porucim, 'nako iz dubine duse... NE, ne nije dovoljno, ali ima jos dosta do novembra... zivibiliividili :mrgreen:
1921

#13754 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by 1921 »

semirsar wrote:
Negooooo... ovije novije kanalcica sto hi turise i priturise su meni i i onijem sto su na LoGO! Quadro i jacim paketima namjenjeni, tako da... :mrgreen:
Mislim, nije napamet ovo moje seruckanje, vidjeh sta uradi T-mach sa svojijem cinestar paketom, plati 8KM-ica i gledaj nakon promotivnog perioda. Pretpostavljam da ce LoL-o nam nas vrli nastaviti sa praksom da LoGO! Quadro i LoGO! Quadro + paketi automatski dobijaju to uracunato u cijenu paketa. Kako god, bilo 'vako il' 'nako da him porucim, 'nako iz dubine duse...
NE, ne nije dovoljno, ali ima jos dosta do novembra... zivibiliividili :mrgreen:
Tako je. :thumbup:
Sljedeci korak podizanje mobilnog interneta na makar 2GB i vracanje Sportkluba, pa da co'jek k'o i porazmisli o novom ugovoru. :D
kreker

#13755 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

Sto se mene tice jos SK i nista mi vise ne treba
kreker

#13756 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

Ima li onaj TV palma navece iza 12 bili dobri filmovi :D :D :D[/quote]
nemrem vjerovat da si se toga sjetio :lol:
postali su malo ozbiljniji, edukativni kanali su ti sad na pinkacima :evil:

Mislim, nije napamet ovo moje seruckanje, vidjeh sta uradi T-mach sa svojijem cinestar paketom, plati 8KM-ica i gledaj nakon promotivnog perioda. Pretpostavljam da ce LoL-o nam nas vrli nastaviti sa praksom da LoGO! Quadro i LoGO! Quadro + paketi automatski dobijaju to uracunato u cijenu paketa. Kako god, bilo 'vako il' 'nako da him porucim, 'nako iz dubine duse... NE, ne nije dovoljno, ali ima jos dosta do novembra... zivibiliividili :mrgreen:[/quote]

Znam za pinkace al palma je palma :lol:
MTV

#13757 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

kreker wrote:Sto se mene tice jos SK i nista mi vise ne treba
Ja njima fino velim zaposlite me, priposlite me na proviziju na ovo na ono oni nece. (smajli koji place)

Radio bi na vracanju:
Balkanike al ovog puta u HD
CMC
Fine Living
Super RTL
Da Vinchy Learning (Preatoriousev omiljen kanal za njega (raju) HD resiver dzaba da se nemora jebavat sa SD starim ofucanim izlinjalim resiverom)
H2 HD

Sve ove Cinestare SD testne u osnovni paket, HD verzije u HD paket. Zakucao bi k'o Telemach ZDF HD, Das Erste HD (oni koji prate sport znaju zasto su ZDF i Das Erste dobri), Kika HD, Luxe HD u HD paket i jos dosta toga :wink: Da neotkrivam sve do kraja. Tu i tamo staviti kojeg lokalca da mi kreker neplace :lol:

Nego radi li kod vas prijevod na DTX i Cinestar Premiere 2 SD (test)? Nije valjda da cu morati vracati 2 resivera na tvornicke postavke, ko ce one "rupe" sredjivati.
kreker

#13758 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

MTV wrote:
kreker wrote:Sto se mene tice jos SK i nista mi vise ne treba
Ja njima fino velim zaposlite me, priposlite me na proviziju na ovo na ono oni nece. (smajli koji place)

Radio bi na vracanju:
Balkanike al ovog puta u HD
CMC
Fine Living
Super RTL
Da Vinchy Learning (Preatoriousev omiljen kanal za njega (raju) HD resiver dzaba da se nemora jebavat sa SD starim ofucanim izlinjalim resiverom)
H2 HD

Sve ove Cinestare SD testne u osnovni paket, HD verzije u HD paket. Zakucao bi k'o Telemach ZDF HD, Das Erste HD (oni koji prate sport znaju zasto su ZDF i Das Erste dobri), Kika HD, Luxe HD u HD paket i jos dosta toga :wink: Da neotkrivam sve do kraja. Tu i tamo staviti kojeg lokalca da mi kreker neplace :lol:

Nego radi li kod vas prijevod na DTX i Cinestar Premiere 2 SD (test)? Nije valjda da cu morati vracati 2 resivera na tvornicke postavke, ko ce one "rupe" sredjivati.
Ne radi ni kod mene, prijevod. Ma daj ba MTV kakvi ovi kanali što nabroja sve je ovo trulja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kreker

#13759 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

Izbaciše opet neki kanal, DTX je u pitanju
DoradO

#13760 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by DoradO »

...puštate li taj daljinski iz ruke :lol:
kreker

#13761 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

DoradO wrote:...puštate li taj daljinski iz ruke :lol:
Ja na poslu al pratim portal i samo vidim manji redni broj :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
semirsar

#13762 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

ja dok nijesam procit'o da su pustili cs premiere 1 i 2 nijesam ni palio danima stb, jucer se tri filma rahat odgledala, i odmorilo se ono bas :lol:

brisanje H2 HD iz ponude je zesci zajeb, njega pod hitno vratiti, CMC takodje, o SK ne treba ni razmisljati, i to u HD formatu pod obavezno.
Daleko je jos novembar, a bas i nije, do vaske je LOL-e nase raspustene i napusene, dohavizajte se malo brze. :mrgreen:
MTV

#13763 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:ja dok nijesam procit'o da su pustili cs premiere 1 i 2 nijesam ni palio danima stb, jucer se tri filma rahat odgledala, i odmorilo se ono bas :lol:

brisanje H2 HD iz ponude je zesci zajeb, njega pod hitno vratiti, CMC takodje, o SK ne treba ni razmisljati, i to u HD formatu pod obavezno.
Daleko je jos novembar, a bas i nije, do vaske je LOL-e nase raspustene i napusene, dohavizajte se malo brze. :mrgreen:
sinoc pogledah na Cinetar Fantasy-ju Paranenormalna aktivnost 2. Kako je samo bolestan film :lol: :lol:
MTV

#13764 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

spavam sa daljinskim :pisnuo: :pisnuo:
semirsar

#13765 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
spavam sa daljinskim :pisnuo: :pisnuo:
bolje rec' on te uspavljuje :mrgreen:
MTV

#13766 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

kreker wrote:Izbaciše opet neki kanal, DTX je u pitanju
vazno je da stoji kockasti City TV nema minute da je radio kako treba..
MTV

#13767 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Proradio titl na Cinestar Premiere 2 nakon sto sam im poslao poruku na FB ali jos uvijek koci kanal.
Poštovani, koji vam je STB? Kanale još uvijek testiramo, tako da moguće su poteškoće i problemi. Hvala vam na javljanju.
kreker

#13768 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kreker »

MTV wrote:Proradio titl na Cinestar Premiere 2 nakon sto sam im poslao poruku na FB ali jos uvijek koci kanal.
Poštovani, koji vam je STB? Kanale još uvijek testiramo, tako da moguće su poteškoće i problemi. Hvala vam na javljanju.
Koče ovi kanali HD sto su ih pustili u SD. A prijevod radi. Trebao si pitati u kojem paketu ce biti
nikimostar

#13769 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by nikimostar »

Znate li kako sa rijesim ovaj problem prije nego sto iz zovnem.Djeca nesto dirala,ne znam sta.Sve sam pokusao.Palio,gasio,restartovo.Na drugom tv je sve ok kao i sa internetom...

Image
Benq

#13770 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

Ima li kod vas sta novo :) ?

Vidim Cinestar kanali su vam dosli , inace bude odlicnih filmova :thumbup:
MTV

#13771 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Benq wrote:Ima li kod vas sta novo :) ?

Vidim Cinestar kanali su vam dosli , inace bude odlicnih filmova :thumbup:
Drugi smo operater u regionu sa Cinestar Fantasy-em, naravno odmah nakon United Grupe (Telemach, SBB, Total TV). ili tek 4 :lol:

otisao DTX, internet radi neureklo se, svanuo je novi dan i tako...
Sakazulu

#13772 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Eh zato web tv ne dira!
semirsar

#13773 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Sakazulu wrote:Eh zato web tv ne dira!

mozda tebi u datom trenutku nije radila, ali meni, sad udjoh, radi normalno i preko racunara i preko mobiljnog, ista lista kanala jos uvjek :mrgreen:
svi cinestar kanali, osim osnovnog, idu u poseban paket i u najvise (najskuplje) pakete po defaultu. Tako da, kome se gleda nek sprema novu kalkulaciju za "rezije" :evil:
Izvor? Pa iz glOOve, sto bi "nasi" bili drugaciji i pametniji od ovijeh "nji'ovih" :lol: :lol:
Dovoljno je zraknuti po tudjem dvoristu i vidjet na cemu si. :skoljka:
MTV

#13774 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Uzivam dok su u osnovnom ove premiere 1 i 2 al brate kad krenu stopat resiver bi kroz prozor bacio.

Fantasy i Action ce vjerovatno ostati u osnovnom paketu.
Sakazulu

#13775 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Evo i dalje ne dira webtv
Post Reply