Evo ja gledam procomp,ali piše VPC znači 520+PDV??choxnox wrote:Ma Xiaomi Mi5. Bjezi, eno u ProCompu sada ima za 520 KM, taman ce me tako izaci i ovaj kojeg jos uvijek nemam...valjuga wrote:Ahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
Koji je mobaš?
Il sam nešto profulio.?
Moderator: anex
Evo ja gledam procomp,ali piše VPC znači 520+PDV??choxnox wrote:Ma Xiaomi Mi5. Bjezi, eno u ProCompu sada ima za 520 KM, taman ce me tako izaci i ovaj kojeg jos uvijek nemam...valjuga wrote:Ahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
Koji je mobaš?
znači ima se. sudžuka se nakoso reže.valjuga wrote:Evo ja gledam procomp,ali piše VPC znači 520+PDV??choxnox wrote:Ma Xiaomi Mi5. Bjezi, eno u ProCompu sada ima za 520 KM, taman ce me tako izaci i ovaj kojeg jos uvijek nemam...valjuga wrote:Ahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
Koji je mobaš?
Il sam nešto profulio.?
Aha, vidim sad da su prepravili. Do skora je bio 560 KM. Neki dan vidim pise 520 KM i ovdje dole gdje pise MPC. Evo bas sad stavim u korpu da vidim koliki je total i vidim ovo:valjuga wrote:Evo ja gledam procomp,ali piše VPC znači 520+PDV??
Il sam nešto profulio.?

strpi se... rok ti je 30 dana od zadnjeg dana dostave... pred istek tog roka po potrebi pokreni case...hava123 wrote:Ne mogu da otvorim case. Piše mi ''Your item may still be on its way''. Zadnji rok dostave je bio 07.03. tj.juče.
Otvaranje case-a bi trebalo ići ovako:
More actions---> I didn't recive it---> i nakon toga mi izbaci ''Your item may still be on its way''.... The estimated delivery date for this item is Mar 07, 2017.If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center....
Kad kliknem na ''Resolution Center'' izaberem ''I haven't received it yet'' ---continue----> opet izaberem proizvod za case----> i opet mi piše ''Your item may still be on its way'' ...The estimated delivery date for this item is Mar 07, 2017.If you haven't received your item by then, contact the seller through the Resolution Center....
Ne kontam
U pravu si.un1ted wrote:Zato sto nije ista vremenska zona servera. Danas u toku dana ce biti moguce.
misliš da lično odeš ?spree wrote:ja sutra lagano paypal racun pod ruku i da testiramo, kad je vec testna faza.

ma kontao sam otici cisto iz razloga da eventualno nesto ubrzaju, ali nesto sumnjam da ce biti efekta. ako nista probat cu nazvati. Bog dragi zna koliko ima posiljki na cekanju, necu doci na red za mjesecvictom wrote:misliš da lično odeš ?spree wrote:ja sutra lagano paypal racun pod ruku i da testiramo, kad je vec testna faza.
Eh ovo i jest problem. Dok oni sve posiljke obrade proci ce jos 10-ak danaspree wrote:... Bog dragi zna koliko ima posiljki na cekanju, necu doci na red za mjesec
dobro si pros'o. pozuri to pokupi prije nego ovaj sistem zazivimacmoodan wrote:Naručio sam sa ebaya neke parfeme, ukupna vrijednost 115KM, jel moguće da za pdv + carinu + špediterske usluge hoće da mi uzmu 100KM?
Pa racunaj:macmoodan wrote:Naručio sam sa ebaya neke parfeme, ukupna vrijednost 115KM, jel moguće da za pdv + carinu + špediterske usluge hoće da mi uzmu 100KM?
Za ovaj Procomp,ja se obradovao da kupim onaj mi5 ženi,kad kurko.choxnox wrote:Eh ovo i jest problem. Dok oni sve posiljke obrade proci ce jos 10-ak danaspree wrote:... Bog dragi zna koliko ima posiljki na cekanju, necu doci na red za mjesec