Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gnjev wrote:Sve bih im ja halalio mogu sacekat necu umrjet, pa koristio sam i dial up u njegovo vrijeme. Vise ne igram FPS multiplayere pa ni ping nije frka , neka ga. Al onaj ceif sto mi s**** kad se sjetim neke pjesme pa udjem na youtube da je preslusam i onda moram ucit sure da mi je ucita e to im ne halalim . I bezobrazluk sto ne obavjeste da je ``puko kvar`` . Ko biva to se njima ne moze dogoditi to mi tripujemo . Ma mrs
e ja bi im halalio kad bi ping vratili, nismo svi batalili igrice
salu na stranu, ovaj boldirani dio posta stoji +1
Meni je jako bitan ping,koji nenormalno varira.
Sinoc gledam preko IP tracera,moja lokacija u Zenici ( na osnovu IP adrese ) .
Jutros je opet Sarajevo.
Sta je sada to,nije mi jasno.
Mali zeleni su ovde umijesali prste
Da,kao sto napisah ranije ping mi je bitan,a on varira mnogo.
Lokacija Ilidza.
E sta sam jos primjetio,prilikom dolaznog poziva na fixni,slika na sekundu,dvije zaledi.
Nije uvijek,ali jeste cesto.
Desava li se to jos nekome?
Ne smeta mi,nego zanima me uzrok.
van helsing wrote:Da,kao sto napisah ranije ping mi je bitan,a on varira mnogo.
Lokacija Ilidza.
E sta sam jos primjetio,prilikom dolaznog poziva na fixni,slika na sekundu,dvije zaledi.
Nije uvijek,ali jeste cesto.
Desava li se to jos nekome?
Ne smeta mi,nego zanima me uzrok.
Tapatalk 2
POTS telefon? Ako jeste onda vjerovatno nesto sa spliterom nije uredu. Ako ti smeta prijavi. To bi trebalo da se rijesi.
Maloprije nisam nikako imao Interneta, evo sada je došao i pići onako kako Bog zapovijeda. Učitava Youtube u 5 sekundi, sve leti, koja razlika čovječe. Nisi znao šta imaš dok to ne izgubiš