Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Shahab

#13751 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Shahab »

Jakob Finci je pravi kandidat za gradonačelnika Sarajeva. Ja u potpunosti podržavam njegov izbor. Super ideja i projekat Naše stranke... :thumbup:
VjecitiStudent

#13752 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Kolt12 wrote: ...
Inace bilo bi dobro da nam kazete, kakve su vase aktivnosti na terenu da zadobijete podrsku Srba i Hrvata u vecinskim srpskim, odnosno hrvatskim krajevima?
Zagovorniku Bosnjakistana na 52% teritorije zbilja nema smisla odgovarat na ova pitanja.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#13753 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

The other ethnic groups are too
busy hating each other, and do not have time to hate the
Jews,
ovo je jedan iskren i istinit odgovor...sad moremo kakit i lagat do sutra, ali je baš ovako
Pedja Kojovic

#13754 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

kolt12

Moj utisak, koji moze biti pogresan jer je baziran na svega nekoliko vasih postova na ovom forumu, je da NS nije stranka koja ce najbolje predstavljati vase interese i vrijednosti.
Jedan od vasih stavova/pitanja se tice moje etnicke pripadnosti i politicke podrske koju ja uzivam u toj etnickoj grupi. Pokusacu da vam odgovorom na to pitanje argumentiram gore iznesenu tvrdnju.

Vidite, ja sam se izjasnio kao Srbin po etnickoj pripadnosti, ali su za mene glasali gradjani KS, a ne (samo) Srbi koji zive u Sarajevu. Posebno sam ponosan jer demografske procjene kazu da u Sarajevu najvecim dijelom zive Bosnjaci a ja sam u SKS, s obzirom da sam bio ja mislim treci na listi, izabran preferencijalnim glasovima.To znaci da mi je povjerenje ukazao i veliki broj Bosnjaka, Hrvata i Ostalih.
Kako je po Ustavu obaveza SKS da iz svoje Skupstine u Dom naroda FBiH delegira 5 Srba, a bilo nas je izabrano samo 4, postao sam clan i tog tijela.

Ovo vam pisem iz sljedeceg razloga...
Moje izborno tijelo nije srpska etnicka grupa nego onaj dio gradjana Kantona Sarajevo koji u stavovima i principima stranke (ali vjerovatno i mojim licnim) iz koje dolazim prepoznaje svog politickog predstavnika.
Dakle moja/nasa izborna baza nije etnicka, nego ideoloska.
U Domu naroda, ja sjedim u klubu sa kolegama koji pripadaju razlicitim strankama i mi svi zajedno predstavljamo razlicite Srbe u BiH.
Ja, recimo, predstavljam one Srbe koji misle da je nacionalizam poguban za sve gradjane i narode u BiH i da je pravedno i dugorocno rjesenje uspostavljanje drzavnog modela koji ce nas prije svega i u najvecoj mjeri tretirati kao gradjane, a samo u odredjenim pitanjima, uglavnom iz domena kulture i obrazovanja, kao etnicke kolektive, na nacin na koji se to praktikuje u svijetu kojem se pokusavamo politicki i ekonomski pridruziti, dakle u EU.

Ne zeleci da ulazim u raspravu sa vasim stavovima.
CInjenica da je stepen demokratizacije, politicke profiliranosti i tolerancije visi u FBiH nego u RS ne treba shvatati kao slabost, kao otupljivanje maca u borbi protiv separatisticke politike Dodika. U svakom, pa i u politickom sukobu, izmedju vise i manje demokratskih sredina pobjednik na duge staze je uvijek izvjestan. Tu smo utakmicu vec gledali tokom hladnog rata i to na velikom ekranu.

p.k.
VjecitiStudent

#13755 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

JoseMujica wrote:
Jews,
ovo je jedan iskren i istinit odgovor...sad moremo kakit i lagat do sutra, ali je baš ovako
Ne bi rekao da su bas "busy", prije ce biti da kod nas Jevreji i manjine uopste, ne drze bilo kakve resurse vrijedne borbe i mrznje, ko glavnog alata za izvodjenje politickih radova.
JoseMujica

#13756 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

i to je tačno student, a zapravo je istina da osim Fincija ovdje više i nema Jevreja...prije rata je u Sarajevu živilo oko 1.000 Jevreja, danas se nemre ni sinagoga napuniti. :( a dugujemo im mnogo glede svakodnevne kulture življenja.

Biti antisemita u Sarajevu je Mevlidski ridiculous :-)
VjecitiStudent

#13757 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

JoseMujica wrote:i to je tačno student, a zapravo je istina da osim Fincija ovdje više i nema Jevreja...prije rata je u Sarajevu živilo oko 1.000 Jevreja, danas se nemre ni sinagoga napuniti. :( a dugujemo im mnogo glede svakodnevne kulture življenja.

Biti antisemita u Sarajevu je Mevlidski ridiculous :-)
U cijeloj BiH je prema popisu 1991. bilo svega 426 Jevreja.
Sto opet ne znaci da razni Mevlidi nece buku dizati, njima je to uvijek drag PR, ko fol se zestoko bore protiv izraelske nemani skrivene u liku par sarajevskih penzionera.
Kolt12

#13758 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Kolt12 »

VjecitiStudent wrote:
Kolt12 wrote: ...
Inace bilo bi dobro da nam kazete, kakve su vase aktivnosti na terenu da zadobijete podrsku Srba i Hrvata u vecinskim srpskim, odnosno hrvatskim krajevima?
Zagovorniku Bosnjakistana na 52% teritorije zbilja nema smisla odgovarat na ova pitanja.
A sta imas danas i u zadnjih skoro 20tak godina? Srbistan i Hrvatistan na 70%+ BiH teritorije?

Sto se mene tice, ako ce se nekom magijom ili bilo cim drugim, napraviti prijeratna etnicka slika i etnicka rasprostranjenost u BiH, nema problema sto se tice mene, idemo sa RBIH. Medjutim budimo iskreni, to je sad prakticki nemoguce. Osim toga, nemamo ni stvarnih politickih snaga koje bi se stvarno i fakticki borile za prijeratnu RBIH. Imamo samo folere koji kompromituju to na nacin da se prodaju kao takvi i to iskljucivo na podrucju gdje su Bosnjaci vecina. Cak i karijeristi sa podrucja genocidne dolaze u bosnjacka vecinska podrucja i prodaju taj produkt.

To je za mene lazni komitet i lazni Valter.

Zelite prijeratnu BiH? Pomjerite guzice iz Sarajeva i idite na nebosnjacki vecinski teren se boriti za jednu takvu. Naravno iluzorno je govoriti da takvi trebaju i podrsku Srba i Hrvata i to sa vecinskih podrucja Srba i Hrvata. Medjutim problem kod stranaka tipa SDP, "Nasa stranka", a tako ce i biti sa Komsicem ako bude toliko sposoban da bude znao napraviti novu stranku, je da polje njihovog djelovanja pocinje na Bascarsiji, a zavrsava na Ilidzi.

Kad sve to vidimo, onda jeste najbolje rjesenje za UNUTARNJU podjelu BiH po sistemu 52-31-17. A poslije kako ce se to urediti, to ce biti lagan posao i onako ce se morati postovati EU direktive. Cilj sa tim je da se dobije takvo stanje koje nece generirati novi rat, a formula 51-49 jeste najveci i automatski generator novih sukoba i rata.
JoseMujica wrote:
Jews,
Znaci Bosnjaci, Srbi i Hrvati su zauzeti antisemisti, i da se ne mrze medjusobno, onda bi raspalili po Jevrejima?
JoseMujica

#13759 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

pa koliko ih vole pokazuje to što ih, osim Fincija, i nema.
cvrčak_na_hedonizmu

#13760 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Kolt12 wrote: A sta imas danas i u zadnjih skoro 20tak godina? Srbistan i Hrvatistan na 70%+ BiH teritorije?

Sto se mene tice, ako ce se nekom magijom ili bilo cim drugim, napraviti prijeratna etnicka slika i etnicka rasprostranjenost u BiH, nema problema sto se tice mene, idemo sa RBIH. Medjutim budimo iskreni, to je sad prakticki nemoguce. Osim toga, nemamo ni stvarnih politickih snaga koje bi se stvarno i fakticki borile za prijeratnu RBIH. Imamo samo folere koji kompromituju to na nacin da se prodaju kao takvi i to iskljucivo na podrucju gdje su Bosnjaci vecina. Cak i karijeristi sa podrucja genocidne dolaze u bosnjacka vecinska podrucja i prodaju taj produkt.

To je za mene lazni komitet i lazni Valter.

Zelite prijeratnu BiH? Pomjerite guzice iz Sarajeva i idite na nebosnjacki vecinski teren se boriti za jednu takvu. Naravno iluzorno je govoriti da takvi trebaju i podrsku Srba i Hrvata i to sa vecinskih podrucja Srba i Hrvata. Medjutim problem kod stranaka tipa SDP, "Nasa stranka", a tako ce i biti sa Komsicem ako bude toliko sposoban da bude znao napraviti novu stranku, je da polje njihovog djelovanja pocinje na Bascarsiji, a zavrsava na Ilidzi.

Kad sve to vidimo, onda jeste najbolje rjesenje za UNUTARNJU podjelu BiH po sistemu 52-31-17. A poslije kako ce se to urediti, to ce biti lagan posao i onako ce se morati postovati EU direktive. Cilj sa tim je da se dobije takvo stanje koje nece generirati novi rat, a formula 51-49 jeste najveci i automatski generator novih sukoba i rata.
To se obrati rahmetliji i SDA; Priča mi sin Avde Hebiba da je Avdo pitao Aliju kada je krenuo u Deyton, predsjedniče koga ste poveli da vas savjetuje oko unutrašnjeg uređenja države, Alija kaže, nikoga, ne treba nam to :-) Tako je na kraju i bilo, šumnjaci dobili šumsku a mi kantone + Federaciju, mogućih opstrukcija koliko želiš od kantonalih, preko Federalnih do državnih parlamenata. Ko je kriv, rahmetlija je kriv + njegovi minderaši koji su se vodili po principu daj šta daš ( a ni to nisu odradili kako treba ).

Nema više magije oko povratka na prijeratnu etničku sliku čim se dopustilo da se može birati gdje ćeš glasati ( mjesto trenutnog prebivališta ili bivšeg ). Čim je omogućena ta opcija jasno je bilo da je vrh SDA pustio tu teritoriju niz vodu uz parolu ne "okreći se sine".

Fulio si sine adresu za prigovore. SDA je zajebala stvar svojom nesposobnošću, minderaštvom, a usudio bih se reći i izdajom.

Jel ti još nešto nejasno, da ti objasnim ?
Kolt12

#13761 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Kolt12 »

JoseMujica wrote:pa koliko ih vole pokazuje to što ih, osim Fincija, i nema.
Sta hoces da kazes, da su ih Bosnjaci iz Sarajeva protjerali, je li? Ne, vecina Jevreja iz Sarajeva je otisla kad su samo povlasteni mogli izaci, a pobjegli su od srbijanskog bombanja Sarajeva.
Kolt12

#13762 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Kolt12 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
To se obrati rahmetliji i SDA; Priča mi sin Avde Hebiba da je Avdo pitao Aliju kada je krenuo u Deyton, predsjedniče koga ste poveli da vas savjetuje oko unutrašnjeg uređenja države, Alija kaže, nikoga, ne treba nam to :-) Tako je na kraju i bilo, šumnjaci dobili šumsku a mi kantone + Federaciju, mogućih opstrukcija koliko želiš od kantonalih, preko Federalnih do državnih parlamenata. Ko je kriv, rahmetlija je kriv + njegovi minderaši koji su se vodili po principu daj šta daš ( a ni to nisu odradili kako treba ).

Nema više magije oko povratka na prijeratnu etničku sliku čim se dopustilo da se može birati gdje ćeš glasati ( mjesto trenutnog prebivališta ili bivšeg ). Čim je omogućena ta opcija jasno je bilo da je vrh SDA pustio tu teritoriju niz vodu uz parolu ne "okreći se sine".

Fulio si sine adresu za prigovore. SDA je zajebala stvar svojom nesposobnošću, minderaštvom, a usudio bih se reći i izdajom.

Jel ti još nešto nejasno, da ti objasnim ?
A sta ti je "to" pa da se s tim "obratim Aliji"? Sto se tice Alije i SDA, slazem se, medjutim to ne mijenja cinjenicu da Alija nije imao ovlasti promijeniti ni granice mjesne zajednice.

Ne znam sta si ti u opste zelio s tim komentarom, mislim koja je svrha tvog komentara?
JoseMujica

#13763 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

to nisam rekao i nema veze sa ovim zadnjim ratom, iako su se tada Jevreji iselili organizovano preko opštine

Neposredno pred početak Drugog svjetskog rata, 1939. godine, u BiH je živjelo oko 14.000 Jevreja. U samom glavnom gradu živjelo ih je oko 12.000, što bi značilo da je otprilike svaki osmi građanin Sarajeva bio Jevrej.
Premda se u popisu stanovništva iz 1991. godine navodi da je u to doba u BiH živjelo samo 426 Jevreja, tačan broj je, prema evidenciji jevrejskih općina, bliži brojci od 2.500, od kojih je samo u Sarajevu živjelo više od pola.
Kolt12

#13764 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Kolt12 »

Pedja Kojovic wrote:kolt12

Moj utisak, koji moze biti pogresan jer je baziran na svega nekoliko vasih postova na ovom forumu, je da NS nije stranka koja ce najbolje predstavljati vase interese i vrijednosti.
Jedan od vasih stavova/pitanja se tice moje etnicke pripadnosti i politicke podrske koju ja uzivam u toj etnickoj grupi. Pokusacu da vam odgovorom na to pitanje argumentiram gore iznesenu tvrdnju.

Vidite, ja sam se izjasnio kao Srbin po etnickoj pripadnosti, ali su za mene glasali gradjani KS, a ne (samo) Srbi koji zive u Sarajevu. Posebno sam ponosan jer demografske procjene kazu da u Sarajevu najvecim dijelom zive Bosnjaci a ja sam u SKS, s obzirom da sam bio ja mislim treci na listi, izabran preferencijalnim glasovima.To znaci da mi je povjerenje ukazao i veliki broj Bosnjaka, Hrvata i Ostalih.
Kako je po Ustavu obaveza SKS da iz svoje Skupstine u Dom naroda FBiH delegira 5 Srba, a bilo nas je izabrano samo 4, postao sam clan i tog tijela.

Ovo vam pisem iz sljedeceg razloga...
Moje izborno tijelo nije srpska etnicka grupa nego onaj dio gradjana Kantona Sarajevo koji u stavovima i principima stranke (ali vjerovatno i mojim licnim) iz koje dolazim prepoznaje svog politickog predstavnika.
Dakle moja/nasa izborna baza nije etnicka, nego ideoloska.
U Domu naroda, ja sjedim u klubu sa kolegama koji pripadaju razlicitim strankama i mi svi zajedno predstavljamo razlicite Srbe u BiH.
Ja, recimo, predstavljam one Srbe koji misle da je nacionalizam poguban za sve gradjane i narode u BiH i da je pravedno i dugorocno rjesenje uspostavljanje drzavnog modela koji ce nas prije svega i u najvecoj mjeri tretirati kao gradjane, a samo u odredjenim pitanjima, uglavnom iz domena kulture i obrazovanja, kao etnicke kolektive, na nacin na koji se to praktikuje u svijetu kojem se pokusavamo politicki i ekonomski pridruziti, dakle u EU.

Ne zeleci da ulazim u raspravu sa vasim stavovima.
CInjenica da je stepen demokratizacije, politicke profiliranosti i tolerancije visi u FBiH nego u RS ne treba shvatati kao slabost, kao otupljivanje maca u borbi protiv separatisticke politike Dodika. U svakom, pa i u politickom sukobu, izmedju vise i manje demokratskih sredina pobjednik na duge staze je uvijek izvjestan. Tu smo utakmicu vec gledali tokom hladnog rata i to na velikom ekranu.

p.k.
Moji stavovi i politicki nazori ovdje nisu bitni. Bitan je sam politicki cilj "Nase stranke", SDP-a itd stranaka koje se izdaju kao bosanske, multietnicke i one koji imaju glavni politicki cilj Bosnu i Hercegovinu. Vi na tome dobijete 95% vasih glasova unutar daytonskog bosnjackog tora, a onih 5% dobijete zato sto ti koji glasaju za vas nece da glasaju za bosnjacke stranke i ako se i tu moze sporiti da li takve u opste postoje.

Ako je sve to tacno, a jeste, vi se upravo takvima izdajete, onda gospodo, nesto je tu veoma trulo.

Sta vi radite u tom slucaju iskljucivo na podrucju daytonskog bosnjackog tora, zasto vas nema i u daytonskim torovima Srba i Hrvata, zasto tamo niste aktivni, zasto Srbima i Hrvatima kao sto je to uradio nedavno SDP, dajete eksluzivno pravo da predstavljaju u VM Hrvate i Srbe? Hrvate u genocidnoj "predstavljaju" Dodikovci, vas "multietnicara" ni za lijeka tamo?

Sve u svemu, valjda i izvan daytonskog bosnjackog tora ima "gradjana", valjda su Siroki, Bluka, Bijeljina itd takodjer Bosna koju vi toliko volite, da ste se cak politicki angazirali?

Vi se izdajete kao multietnicke bosanske stranke kojima je glavni cilj multietnicka BiH, a djelujete na teritoriji kao da ste stranka manjina u daytonskom bosnjackom toru.
Last edited by Kolt12 on 26/12/2012 17:58, edited 1 time in total.
Challenger__

#13765 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Challenger__ »

Jel' ti iko rekao da si smor? Da se ponavljaš? Da si dosadan?
Kolt12

#13766 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Kolt12 »

Challenger__ wrote:Jel' ti iko rekao da si smor? Da se ponavljaš? Da si dosadan?
Ah, ja udaram u srz njihovog problema. Priznajem da multietnickoj stranci predstoji tezak posao da dobije podrsku izvan daytonskog bosnjackog tora, ali sami su krivi, sami su se sveli na daytonski bosnjacki tor. Pedjina prica se svodi na lokalnu razinu u stilu, biranje manjinskih torovskih kandidata, a u isto vrijeme se prodaju kao bosanska stranka? Zna se sta je Bosna, zasto onda ti svi odreda iskljucivo djeluju u daytonskom bosnjackom toru?

Nije to samo slucaj sa "Nasom strankom", nego sa svim tim nazovimo ih "bosanskim multietnickim" strankama.

Koliko je njihov bivsi predsjednik osvojio glasova u svom rodnom gradu?

Sve te stranke imaju par zajednickih osnovnih pravila. Bore se za glasove iskljucivo u daytonskom bosnjackom toru i iskljucivo za vlast u tom dijelu BiH. Nije njih briga u opste za glasove recimo onih iz mjesanih brakova u Bluci, ili manjina tamo kao sto su Bosnjaci i Hrvati. Hrvate godinama predstavljaju u domu naroda genocidne, Dodikovi halfovi koji cak nisu ni Hrvati. Komsic je za njih "Alojzije Stepinac".

Ali u bosnjackom daytonskom toru, se redovno kupe glasovi na Bosni? Evo SDP je toliko dogurao da vlada Bosnjacima, pregovora u ime Bosnjaka, Hadzic cak razmjenjuje torbe po bosnjackom institutu? Hadzic nije cak ni Bosnjak.

Pa stanite malo, ako ste za Bosnu, izlazite iz Sarajeva i borite se za glasove na cijelom BiH podrucju. Ako nemaju financijskih sredstava, pa mogu valjda pokriti vece centre? Medjutim kod njih nema cak ni te zelje, kod njih jedino postoji zelja za uhljebljavanje kao vlast Bosnjacima u daytonskom bosnjackom toru. Onda neka ne skupljaju glasove na Bosni, jer nije daytonski bosnjacki tor samo Bosna. To je 20%+ Bosne.
Banksy

#13767 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Banksy »

Kolt12 wrote: Pa stanite malo, ako ste za Bosnu, izlazite iz Sarajeva i borite se za glasove na cijelom BiH podrucju.
De malo prošaraj ...
http://www.klix.ba/forum/sda-all-about-t89222.html
http://www.klix.ba/forum/sbih-t107177.html
http://www.klix.ba/forum/sdp-t87207.html
http://www.klix.ba/forum/fahrin-formaln ... 66632.html

...
JoseMujica

#13768 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

njega Banksy smiruješ sa : Samo se Doktor bori 100% zaBiH! :D
Kolt12

#13769 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Kolt12 »

JoseMujica wrote:njega Banksy smiruješ sa : Samo se Doktor bori 100% zaBiH! :D
Hehe, trazite slabosti? To sto ne prihvatam da neko kaci sliku iz turistickog kataloga i da ispod pise bajke o doktorovim "vilama" po Turskoj, ne znaci da sam za doktora. Cini mi se da si i ti bio jedan od onih koji su bez ikakvih dokaza doktora prozivali zbog "korupcije". To sto sam ja trazio bar nekakve dokaze, ne znaci da sam ja za doktora, cak naprotiv, dajte dokaze, pa da vam se pridruzim u virtualnom pljuvanju.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#13770 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

Pedja.

Iz kojeg razloga Danis Tanovic, po ko zna koji put, ne prisustvuje sjednicama skupstine Kantona Sarajevo ???
Pedja Kojovic

#13771 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

libero

Danis je zbog profesionalnih obaveza odlucio prepustiti svoj mandat prof. Tariku Havericu.
Procedura je u toku i prof. Haveric bi trebao poloziti zakletvu vec na sljedecoj sjednici SKS.

p.k.
rajvosa1

#13772 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by rajvosa1 »

Gospodine Kojoviću, da li podržavate vaše nove koalicione partnere u pljkačkanju građana putem dizanja cijena komunalija, te da li će taj potez vaših koalicionih partnera imati odraza na vaš odnos prema njima, odnosno da li će vam vaše nove funkcije na nivou općina i grada biti važnije od interesa građana.

lp
veljaca

#13773 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by veljaca »

Pedja Kojovic wrote:libero

Danis je zbog profesionalnih obaveza odlucio prepustiti svoj mandat prof. Tariku Havericu.
Procedura je u toku i prof. Haveric bi trebao poloziti zakletvu vec na sljedecoj sjednici SKS.

p.k.
Pitanje za cijenjenog Pedju, ( isto bih postavio i drugim iz ostalih stranaka da je moguce na ovakav nacin )

Kako tumacite ovakav postupak, da se jedan kandidat pojavi na listama, svojim kvalitetom zasluzeno prodje, a onda zbog drugih obaveza prepusti svoj mandat drugome ?
Imam zaista visoko misljenje o Danisu, ali ovdje je bitan princip.

Hvala na odgovoru,
Puno srece i uspjeha u Novoj 2013. godini na licnom a i na profesionalnom planu,

Veljaca,
s.r.
seln

#13774 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by seln »

Pedja, hoce li biti kakav novogodisnji tevhid sa novim koalicionim partnerima?
Pedja Kojovic

#13775 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

sein

Ja nisam dobio poziv.

p.k.
Locked