Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
solo2

#13751 Re: Real Madrid C.F.

Post by solo2 »

kory_galaktikos wrote:on jeste jedan od najboljih koje sam ga gledo,eto kazu jedan od najboljih ikad, i tamam posla da ga mrzim nemam razloga za to-jos ali ove ove godine me niko nicim ne moze ubjedit da je najbolji,nije uradio bas nista bolje od ronalda,od riberija,od inieste od ozila,ama bas nista..kad ga je barselona najvise trebala u najbitnijim utakmicama on je zakazo jel tako?? jeste nemozete reci da nije,kakav je bio u cllasicima ove godine? svaka mu cast prije guzio je eto odbranu madrida,i odbrane sirom evrope al ove god nije,nije nista uradio da se izdvaja od drugih...
onda ona famozna nagrada kojom je opljackan snajder,pa onda jedne se god gledaju golovi a druge titule sve samo da lopta ne ode ronaldu,pa to je tako ocigledno ja nzm kako to vi ne mozete skontat,on jeste masina jest predobar igrac to samo budala moze porec al i ovo sto sam naveo je ja mislim 99% tacno,realno toliko od mene hvala pozz uzivajte,dodjem za 3 stranice kad se ovo smiri

Slazem se sa mnogo toga sto si napisao ali "problem" je sto kada se biraju igraci za nagradu - Messija niko ne posmatra kroz proslu sezonu nego kroz njegovu cjelokupnu karijeru i dojam koji ostavlja u vecini utakmica. To znaci da tada prestaju biti vazni i trofeji kluba i broj postignutih golova i asistencija (i ako mu ne manjka niceg od nabrojanog) ali ukupan dojam koji taj igrac ostavlja na gledaoce, druge igrace, trenere/managere je ono sto ga cini najboljim. Realno, prosla sezona mu je bila ispod (njegovog) nivoa ali i takva je opet medju najboljima mada opet ponavljam ukupan dojam je takav da jednostavno nemogu nikom' drugom dati nagradu dok god je on medju favoritima za osvajanje..
Adoxxx

#13752 Re: Real Madrid C.F.

Post by Adoxxx »

Ima tu istine, ali ne za proslu sezonu, treba biti realan i sa druge strane i priznat to...
Evo ja tebe pitam, u kojim jakim utakmicama se Messi pokazao prosle sezone, a u kojim jakim je podbacio?
I onda isto za Ronalda?
Ronalda ste zvali "igrac za male utakmice", a prosle sezone je dokazao da moze bilo kome zabit gol, a Messi je bio upravo taj igrac malih utakmica...
A Ozila je smijesno porediti sa Iniestom trenutno, Ozil ima sansu i najblizi je od svih da se nekad mjeri sa Iniestom, posebno ako sa Realom osvoji LP i sa Njemackom SP.
1/8 finala Milan, 1/4 finala PSG (sa stakama), poslije toga nije vise ni mogao radi povrede, Realu je takodjer zabio 2 komada meni se cini.
5 0 5

#13753 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

kory_galaktikos wrote:on jeste jedan od najboljih koje sam ga gledo,eto kazu jedan od najboljih ikad, i tamam posla da ga mrzim nemam razloga za to-jos ali ove ove godine me niko nicim ne moze ubjedit da je najbolji,nije uradio bas nista bolje od ronalda,od riberija,od inieste od ozila,ama bas nista..kad ga je barselona najvise trebala u najbitnijim utakmicama on je zakazo jel tako?? jeste nemozete reci da nije,kakav je bio u cllasicima ove godine? svaka mu cast prije guzio je eto odbranu madrida,i odbrane sirom evrope al ove god nije,nije nista uradio da se izdvaja od drugih...
onda ona famozna nagrada kojom je opljackan snajder,pa onda jedne se god gledaju golovi a druge titule sve samo da lopta ne ode ronaldu,pa to je tako ocigledno ja nzm kako to vi ne mozete skontat,on jeste masina jest predobar igrac to samo budala moze porec al i ovo sto sam naveo je ja mislim 99% tacno,realno toliko od mene hvala pozz uzivajte,dodjem za 3 stranice kad se ovo smiri
evo, odgovorio ti je adox. sad ti napisi gdje je bio ronaldo za vrijeme utakmica protiv dortmunda i u finalu cdr.
R9..

#13754 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

Adoxxx wrote:
Ima tu istine, ali ne za proslu sezonu, treba biti realan i sa druge strane i priznat to...
Evo ja tebe pitam, u kojim jakim utakmicama se Messi pokazao prosle sezone, a u kojim jakim je podbacio?
I onda isto za Ronalda?
Ronalda ste zvali "igrac za male utakmice", a prosle sezone je dokazao da moze bilo kome zabit gol, a Messi je bio upravo taj igrac malih utakmica...
A Ozila je smijesno porediti sa Iniestom trenutno, Ozil ima sansu i najblizi je od svih da se nekad mjeri sa Iniestom, posebno ako sa Realom osvoji LP i sa Njemackom SP.
1/8 finala Milan, 1/4 finala PSG (sa stakama), poslije toga nije vise ni mogao radi povrede, Realu je takodjer zabio 2 komada meni se cini.
Ronaldo mescini u 1/8 i 1/4 finala dao 5 golova...ispravite me ako grijesim
R9..

#13755 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

R9.. wrote:
Adoxxx wrote:
I onda isto za Ronalda?
Ronaldo mescini u 1/8 i 1/4 finala dao 5 golova...ispravite me ako grijesim
I Dortmundu jedan mescini u polufinalu
Adoxxx

#13756 Re: Real Madrid C.F.

Post by Adoxxx »

Dobra je Galata.
R9..

#13757 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

[quote="Adoxxx"]Dobra je Galata.[/quote
To sad Pariz bolji od Galate i Milan od ManU-a.....cccc...svasta se more procitat ovdje
Adoxxx

#13758 Re: Real Madrid C.F.

Post by Adoxxx »

:shock:
kory_galaktikos

#13759 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

najbolji strijelac LP,u 7 cllasica zaredom dao po gol (barem 1) na nekoliko tih cllasica je pravio budalom shakirinog inace igraca koji je uvrsten medju idealnih 11,prvi koji je svakom timu la lige uvalio po gol (barem),dao u svakoj haman bitnoj utakmici po gol ili je bio asistent kako u LP tako u la ligi to se za messi-a ne moze rec nikako ove godine..
eno neko me ispravi razlika njih dvojice je ta sto je messi dao vise golova,ok dao je i ronaldo 2-3 sezone prije vise golova pa je opet messi osvojio,znaci to se ne pika, to nije ta prica
wozdrica nemas vise sta rec prijatno,ode radit neke Bajramske aktivnosti
Last edited by kory_galaktikos on 07/08/2013 19:48, edited 1 time in total.
R9..

#13760 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

kory_galaktikos wrote:najbolji strijelac LP,u 7 cllasica zaredom dao po gol (barem 1),prvi koji je svakom timu la lige uvalio po gol (barem),dao u svakoj haman bitnoj utakmici po gol ili je bio asistent kako u LP tako u la ligi to se za messi-a ne moze rec nikako..
eno neko me ispravi razlika njih dvojice je ta sto je messi dao vise golova,ok dao je i ronaldo 2-3 sezone prije vise golova pa je opet messi osvojio,znaci to se ne pika
:thumbup:
TheHound

#13761 Re: Real Madrid C.F.

Post by TheHound »

kory_galaktikos wrote:najbolji strijelac LP,u 7 cllasica zaredom dao po gol (barem 1),prvi koji je svakom timu la lige uvalio po gol (barem),dao u svakoj haman bitnoj utakmici po gol ili je bio asistent kako u LP tako u la ligi to se za messi-a ne moze rec nikako..
eno neko me ispravi razlika njih dvojice je ta sto je messi dao vise golova,ok dao je i ronaldo 2-3 sezone prije vise golova pa je opet messi osvojio,znaci to se ne pika
Messi je prosle sezone bio najbolji steijelac LP pa ste govorili da nije zasluzio zlatnu loptu, kako je sad to argument za Ronalda.
To za 7 clasica, ko je najbolji strijelac u clasicima ikad?
Messi je dao svakom timu lige po gol za redom, kakve veze ima sto je Ronaldo prvi, znaci i tu isto.
Ronaldo nije doveo Real do finala, djaba mu golovi u 'bitnim' ako ne da u najbitnijim.

Jednostavno sta god mozes reci za Ronalda, za Messia imas uvijek +.

From Tapatalk4 Beta
ultima_palabra

#13762 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Jao rasprave :-)
TheHound

#13763 Re: Real Madrid C.F.

Post by TheHound »

ultima_palabra wrote:Jao rasprave :-)
Ubijamo vrijeme cekajuci iftar :)

From Tapatalk4 Beta
kory_galaktikos

#13764 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

TheHound wrote:
Messi je prosle sezone bio najbolji steijelac LP pa ste govorili da nije zasluzio zlatnu loptu, kako je sad to argument za Ronalda.
To za 7 clasica, ko je najbolji strijelac u clasicima ikad?
Messi je dao svakom timu lige po gol za redom, kakve veze ima sto je Ronaldo prvi, znaci i tu isto.
Ronaldo nije doveo Real do finala, djaba mu golovi u 'bitnim' ako ne da u najbitnijim.

Jednostavno sta god mozes reci za Ronalda, za Messia imas uvijek +.

From Tapatalk4 Beta
jest al ronaldo je prosle godine prekuco la ligu,znaci cekic i redom klin po klin ubili brasno u svima,tako isto i u barsi u njihovoj kuci :thumbup: a ronaldo eto dao bruku golova,i na tome mu svaka cast i sta je imo jos nista,ok dao bruku golova:ronaldo osvojio prvenstvo,polufinale LP dao oba gola u polufinalu,ispali na penale jbg lutrija-messi osvojio,onda al prije obrnuta situacija ronaldo bruka golova:messi titula-messi osvojio loptu fakinska logika nema sta
citava spanija bruji o tome kako je ronaldo rusio barsu prosle godine,redovno im zabijo samo je tebi nebitno,prvi igrac koji je dao 7 za redom,al tebi je do šaša jebo to mogu to i ja
prvi dao svima u ligi ni to nije bitno,bitno je ko je dao drugi,da taj prvi nije bitan nebi nista bilo zanimljivo,i curama je bome bitniji prvi
ronaldo nije doveo real do finala al ga je ON doveo do polufinala,nosio cjelu ekipu haman,i u polufinalu (drugom) dobro odigro,gdje je messi u tim polufinalima opet ronaldo je ostavio bolji utisak tu zar ne...eto poreko sam sa argumentima sve te pluseve

joj sad bi se raspiso al mi mrsko,ispast cu dosadan raji a i ne zelim to,cuvaj se ti meni osvojit ce to tvoj messi opet nemoj se brinut ba,zapisano je u vremenu to
TheHound

#13765 Re: Real Madrid C.F.

Post by TheHound »

Pa normalno da ce osvojit, glupo je uopste raspravljat o tome. Svi znaju ko je najbolji a taj ce i da osvoji pa ce bit peta u kolekciji :)

A ako kojim slucajem i ne osvoji onda ide Riberyu, Ronalda ni u prici :)

From Tapatalk4 Beta
ruud

#13766 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Hala Madrid !

Hajmo pobjeda, pa lagano na namaz :)
casa_vode

#13767 Re: Real Madrid C.F.

Post by casa_vode »

Sta je ovo glavni sudija neki nas Edvin Jurisevic :D :bih:
gidra

#13768 Re: Real Madrid C.F.

Post by gidra »

jao kakav gol Ronalda :shock:
Steph

#13769 Re: Real Madrid C.F.

Post by Steph »

Ronaldo :oops:
ruud

#13770 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Ovim golom, sve rasprave koje smo imali na prethondim stranicama zavrsavaju !

Majstorski ! !
gidra

#13771 Re: Real Madrid C.F.

Post by gidra »

Ali je dobar ovaj Van Ginkel u Chelseau, odavno ne vidjoh boljeg DM-a, samo mu malo kreativnosti fali.
Madrid

#13772 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Nasa najjaca pojacanja su ustvari ovakav Modric i povratak Marcela 8-)
A obrana smjesna ispade kod gola Ramireza :D
DonVito

#13773 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Image

:shock: malo je reći golčina.

Nogometni gospodin.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fORCY8olSw[/youtube]
Logovan

#13774 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

DonVito wrote:Image
Uh što probi golmana. :thumbup:
Mokes

#13775 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mokes »

ruud wrote:Ovim golom, sve rasprave koje smo imali na prethondim stranicama zavrsavaju !

Majstorski ! !
Cekaj, zabio je JEDAN majstorski gol i odmah je najbolji igrac ikad. Smijesno :lol: :lol:
Post Reply