Dobro, ali u samoj utakmici, da je dobio tehnicku utakmica je u tom momentu izgubljena, nema vise sansi da se stigne rezultat.insomnia78 wrote:Plus sto je Musa unatoc nasim zeljama apsolutno nepoznato i nebitno ime u kosarci, sto je i normalno, i sto dolazi iz nebitne zemlje tako da bi kazna za eventualno nasrtanje na protivnickog igraca bila enormnaEdin H. wrote:Trebao ga je pustiti da dobije tehnicku, nije ovo box bolan.s@mson wrote:Mene najvise boli sto se Mirza prodao sinoc onom mozgovu i napao svoga saigraca umjesto da stane na njegovu stranu... to je izdaja jebemu a vi zovite kako hocete.. Spahic i Besic u fubalskoj reprezentaciji jesu prgavi ali brate tu su odmah kad je frka i takve ljude cijenim i trebamo imati...
mirza je kalkulant cijelo vrijeme bio i ostao a Musi treba podrska i da ga ovo ne pogodi mnogo treba mu reci da su ljudi uglavnom pokvareni....
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#13751 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
- It_is_a_Leclerc
#13752 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Džanan se izvinio agresivnom i neodgovornom Teletoviću. Još jedan dokaz krajiške srčanosti i predanosti. te dobrog i finog kućnog odgoja. Svaka čast momčino !
Meanwhile, Teletovićeva konferencija je protekla u očekivano blesavom tonu nabrajanju općepoznatih crtica iz (ne)funkcionisanja košarkaškog saveza. On je, međutim, to uvidio ove godine, dok smo mi svi to vidjeli i prošle kad je on - zbog "razgledanja Phoenixa" otkazao učešće na Eurobasketu iako je bio jedini uslov angažmana D. Ivanovića za selektora, i kad je Đedović odlučio da se odrekne bh. državljanstva, i sl. Tad je to Harun objašnjavao sa "Ma to su fini momci, iz mahale. Znam ih ja otkad su djeca bili". Danas, praktično ne valja ništa, i Mirza je stekao nagli i neočekivani uvid u to. Savez nam funkcioniše po principu menadžerskih interesa, pa Mirzi, kad njime dominira Beobasket, jednostavno sve valja i sve je super, a dok dođe nova struktura sve je jako "loše organizovano".
Kome je to, osim Jusufu Nurkiću, S. Trnovčević menadžer ? Zašto opet iznova nasrću na našeg najboljeg igrača i jedinu svjetlu tačku ovih kvalifikacija Jusufa Nurkića ? Ko se to nameće u prvih pet ? Nurkić ? O čemu ovaj čovjek uopšte govori ? I da, prosto ne vjerujem očima da čovjek pita zašto ne igraju Mitrović, Wright, i povrh svega - Đedović ? Kao da se čitavo vrijeme bavio uzgojem malina, pa sad ništa ne zna i ništa ne prati. Što se Stipanovića tiče - tu se slažem - prestrašno mutno i jalovo od samog početka.
I da, bolje da se KSBIH zadužio kod kamatara nego kod Đedovića. Jer, ne vjerujem da bi i kamatari ovoliko nabijali nos neka davno pozajmljena i davno vraćena novčana sredstva.
Meanwhile, Teletovićeva konferencija je protekla u očekivano blesavom tonu nabrajanju općepoznatih crtica iz (ne)funkcionisanja košarkaškog saveza. On je, međutim, to uvidio ove godine, dok smo mi svi to vidjeli i prošle kad je on - zbog "razgledanja Phoenixa" otkazao učešće na Eurobasketu iako je bio jedini uslov angažmana D. Ivanovića za selektora, i kad je Đedović odlučio da se odrekne bh. državljanstva, i sl. Tad je to Harun objašnjavao sa "Ma to su fini momci, iz mahale. Znam ih ja otkad su djeca bili". Danas, praktično ne valja ništa, i Mirza je stekao nagli i neočekivani uvid u to. Savez nam funkcioniše po principu menadžerskih interesa, pa Mirzi, kad njime dominira Beobasket, jednostavno sve valja i sve je super, a dok dođe nova struktura sve je jako "loše organizovano".
Kome je to, osim Jusufu Nurkiću, S. Trnovčević menadžer ? Zašto opet iznova nasrću na našeg najboljeg igrača i jedinu svjetlu tačku ovih kvalifikacija Jusufa Nurkića ? Ko se to nameće u prvih pet ? Nurkić ? O čemu ovaj čovjek uopšte govori ? I da, prosto ne vjerujem očima da čovjek pita zašto ne igraju Mitrović, Wright, i povrh svega - Đedović ? Kao da se čitavo vrijeme bavio uzgojem malina, pa sad ništa ne zna i ništa ne prati. Što se Stipanovića tiče - tu se slažem - prestrašno mutno i jalovo od samog početka.
I da, bolje da se KSBIH zadužio kod kamatara nego kod Đedovića. Jer, ne vjerujem da bi i kamatari ovoliko nabijali nos neka davno pozajmljena i davno vraćena novčana sredstva.
- relativno84
-
Nadzorna_ploca
#13754 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Još samo na slici fali Mirzoni i kompletirana je prica.
- spree
#13755 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vidi fakat rekao za trnovcevica ili kako vec. Vratite mu haruna. Sad treba juka da ne igra, jer nije iz kapitenovog beobasketa? Sto mirza ovo sve nije rekao na samom startu. Sad on kao kapiten proziva neke igrace i kao nije dobra hemija. Halo bolan ihras za drzavu a ti se uhvatio menadzera. Meni nikada vise ne bi zaigrao da je jordan. Fino sa harunom i kiflom pod ruku i vozdra. Strasno koliko je ovdje menadzerskih talova
. Nista od nas nece biti dok je to tako ili da pozovemo sve igrace iz jedne agencije. Mozda tada bude hemije

Poslano sa mog koristeći Tapatalk
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13756 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da se razumijemo @leclerc i Nurkic je sinoc odigrao za kurac sto je i sam priznao jer je otprilike imao za sekundu bolji sut nego Mirza sa nevjerovatnim silovanjima i pokusajima probijanja kroz trojicu ispod kosa. Naravno kad uzmes generalno njegov nastup je puno bolji od Mirzinog jer on ako nista se udostojio da izadje iz igre. Ti i dalje ko mutav branis Nurkica mada se svakim danom sve vise pokazuje da oni jednostavno se tesko prilagodjavaju ostalim igracima i igraju neke svoje role.It_is_a_Leclerc wrote:Džanan se izvinio agresivnom i neodgovornom Teletoviću. Još jedan dokaz krajiške srčanosti i predanosti. te dobrog i finog kućnog odgoja. Svaka čast momčino !![]()
![]()
Hartun je definitivno TITO kada danas sve saberes i oduzmes jer da je ostao Harun danas nas ne bi sigurno vodio ovaj cutuk od Mulaomerovica i sasvim sigurno ako nista imali bi jos jednog pleja u selekciji a i veliko pitanje je da li bi Stipanovic otisao sa priprema sto nikada nije do sada definitivno razjasnjeno.
- Arminovski
#13757 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
...
dupli
dupli
Last edited by Arminovski on 11/09/2016 14:47, edited 1 time in total.
- Arminovski
#13758 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nemaš se potrebe zahvaljivati, ne interesuje me ničija pozadina. Tekst mi je bio okej, onako normala u nenormalnom.seln wrote: Hvala, stvarno nema potrebe da nam bivsi igrac reprezentacije Turske po imenu Pascanovic bilo sta objasnjava.
Jos manje nam treba objasnjavati neko ko se ovih dana otisnuo u politicke vode s necim sto se zove BANG BANG(?).
Ne pratim politiku, šta "bang bang"?
Last edited by Arminovski on 11/09/2016 15:20, edited 2 times in total.
-
1946--1987
#13759 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jebi ti to, mi smo kurac od ekipe sto se kvalitete tice.
Jednostavno preslabi i kraj price
Ove frustracije na kraju su samo znak nemoci...
Jednostavno preslabi i kraj price
Ove frustracije na kraju su samo znak nemoci...
- Muhamed Đakmić
#13760 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ispade da bi bezobrazluk Teletovića ili Muse bio minoran problem u odnosu na sve što se dešava.
Ovdje je potreban radikalan restart, koji ne može doći sa ovom garniturom saveza.
Ovdje je potreban radikalan restart, koji ne može doći sa ovom garniturom saveza.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#13761 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Selektorov press u 6. Stay tuned 
- Artest
#13762 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Spominjanje Enesa....
E moja teletino, bas si šabani nonda..
E moja teletino, bas si šabani nonda..
- hrasno38
#13763 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Evo jedan novi snimak...
- zg1911
#13764 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ma tko to sanja juniorske naslove?hrasno38 wrote:
Taj klinac je sa 17 godina ono sto Mirza nije mogao ni da sanja sa 17 godina i ima naslov "najbolji u Evropi" sto Mirza nikada nije niti ce imati. Dakle u prevodu nije Musa Buza ili Vrabac ako vec tako pricas pa da dozvoljava da se neko izivljava na njemu. MUSA JE KOSARKASKO IME POZNATO VEC U SVJETSKIM OKVIRIMA i naravno da neda da ga neki jebeni Mirza Teletovic koji je odigrao 40 minuta utakmice iskljucivo za sebe jebe u zdrav mozak.
musa je jedan jako talentiran kosarkas. bilo ih je na ovim prostorima. neki napravise karijeru neki ne. zelim mu sve najbolje. a usporedbe s drazenom tipa "neka im se unosi u facu, i drazen je" ne stoje. stajale bi kad bi on sada vec kao glavni igrac odveo neki prosjecni klub sa sredine tablice do naslova prvaka spanjolske ili grcke npr. a i nisam siguran da se drazen tako unosio. i ako je da ga se nije korigiralo
neki jebeni mirza teletovic vam je daleko najbolji kosarkas od raspada juge. mozda nije ispravno reagirao sinoc, ali zeljet mu da vise nikad ne igra kosarku (sto se dalo procitat na temi) nema veze sa zdravim razumom. inace, takve situacije su u sportu dogadjaju. steta sto se publika tako otvoreno stala na jednu stranu. da nije, nakon 1 prospavane noci se to moglo izgladiti, ovako mozda ostaste bez najboljeg igraca
edit:
aj vidim da ce sve biti ok. neka, drago mi je
- spree
#13765 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kaze mirza selektor nije imao plan i da mu je on govorio kako da igra, a kasnije se zali sto nije bilo akcija za njega
. Lud skroz. Cekamo nastavak u 6. Gdje onaj sekretar saveza da nesto prokomentarise?
- hrasno38
#13766 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ako nesto nisi siguran onda bolje nemoj ni pricati.... Usput pogledajte sta rade starije kolege kada se udari najmladji na utakmici i to upravo Drazen Petrovic.......zg1911 wrote:ma tko to sanja juniorske naslove?hrasno38 wrote:
Taj klinac je sa 17 godina ono sto Mirza nije mogao ni da sanja sa 17 godina i ima naslov "najbolji u Evropi" sto Mirza nikada nije niti ce imati. Dakle u prevodu nije Musa Buza ili Vrabac ako vec tako pricas pa da dozvoljava da se neko izivljava na njemu. MUSA JE KOSARKASKO IME POZNATO VEC U SVJETSKIM OKVIRIMA i naravno da neda da ga neki jebeni Mirza Teletovic koji je odigrao 40 minuta utakmice iskljucivo za sebe jebe u zdrav mozak.
musa je jedan jako talentiran kosarkas. bilo ih je na ovim prostorima. neki napravise karijeru neki ne. zelim mu sve najbolje. a usporedbe s drazenom tipa "neka im se unosi u facu, i drazen je" ne stoje. stajale bi kad bi on sada vec kao glavni igrac odveo neki prosjecni klub sa sredine tablice do naslova prvaka spanjolske ili grcke npr. a i nisam siguran da se drazen tako unosio. i ako je da ga se nije korigiralo
neki jebeni mirza teletovic vam je daleko najbolji kosarkas od raspada juge. mozda nije ispravno reagirao sinoc, ali zeljet mu da vise nikad ne igra kosarku (sto se dalo procitat na temi) nema veze sa zdravim razumom. inace, takve situacije su u sportu dogadjaju. steta sto se publika tako otvoreno stala na jednu stranu. da nije, nakon 1 prospavane noci se to moglo izgladiti, ovako mozda ostaste bez najboljeg igraca
I ja nisam pravio trenutnu usporedbu Muse i Teletovica nego sta je Mirza bio sa 17 godeina a sta je Musa....citajte majku mu od rijeci do rijeci ako je tesko shvatiti napisano. Ja sam napisao negdje da sam davno igrao na juniroskom prvenstvu YU u Banja Luci kada je igrao i Drazen i po ponasanju je bio pljunuti Musa tj. obratno Musa je pljunuti Drazen ili u prevodu neda na sebe nikome. Kad gledas Musu i Drazena Drazen je imao jednu ogromnu srecu koja se zove Moka Slavnic a ne Veljko Mrsic koji nema hrabrosti da istrpi talenat i njegove greskice.
-
Nadzorna_ploca
#13767 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Svi pravdaju sebe, i igraci i selektori. Sve su to picici, i tek kad zagusti oglase se zbog necega. Moralne hale.
-
Itsoktobealone
#13768 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Čisto da se zna, za prolaz ne Euro nam treba pobjeda od 40 peona nad Švedskom, i da Makedonija uzme V.Britaniju.

- insomnia78
#13769 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nije problem. Sace to Dražen zavrsitiItsoktobealone wrote:Čisto da se zna, za prolaz ne Euro nam treba pobjeda od 40 peona nad Švedskom, i da Makedonija uzme V.Britaniju.![]()
-
smijesni_ste
#13770 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nadzorna_ploca wrote:Svi pravdaju sebe, i igraci i selektori. Sve su to picici, i tek kad zagusti oglase se zbog necega. Moralne hale.
- Kikibombona
#13771 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
A jeste dosadni vi Krajisnici u pizdu materinu!???It_is_a_Leclerc wrote:Džanan se izvinio agresivnom i neodgovornom Teletoviću. Još jedan dokaz krajiške srčanosti i predanosti. te dobrog i finog kućnog odgoja. Svaka čast momčino !![]()
![]()
Vi kao nesto posebni?
Srcani?
Hrabri?
Pravedni?
Predani?
Sta se vise falite koji kurac!??
Ja ne vidim da ste ista bolji ljudi od Hercegovaca ili nas iz centralne Bosne ili bilo koga u ovoj drzavi. Ni po cemu se ne izdavajate. A upoznao sam vas prilicno... Ne znam na osnovu cega se kurcite!!???
Ruzno ste se nafurali, fakat.
- relativno84
#13772 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Koliko zala sto sinoc nije bilo kolektivne tuce
To bi vjerovatno pokazalo harmoniju tima, jebo posljedice treba pratiti balavca po cijenu drakonskih kazni za sve.
Stalno se sere kako omladina nema postovanja prema starijima od skole do terena, kako stariji treba da usmjeravaju omladinu, ali kao i obicno u ovom slucaju nekome je mana sto ima vise godina, dok se bahatom balavcu manjak istih uzima kao plus. Klasicni dvostruki arsini
Stalno se sere kako omladina nema postovanja prema starijima od skole do terena, kako stariji treba da usmjeravaju omladinu, ali kao i obicno u ovom slucaju nekome je mana sto ima vise godina, dok se bahatom balavcu manjak istih uzima kao plus. Klasicni dvostruki arsini
- insomnia78
#13773 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa imaju Babu 
Jedina ekipa koja se usred rata sa cetnicima i ustasama uspjela pobiti i izmedju sebe
Cojstvo i junastvo
Jedina ekipa koja se usred rata sa cetnicima i ustasama uspjela pobiti i izmedju sebe
Cojstvo i junastvo
-
hladan.preminger
#13774 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I osloboditi najveci dio BIH i dio Hrvatske oko Korenice. Nismo svi mogli biti pod sarajevskim i inim dimijama, te trgovati teritorijem.insomnia78 wrote:Pa imaju Babu
Cojstvo i junastvo
- hrasno38
#13775 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kome objasnjavas stvari...nekome ko je zdusio u Francuskuhladan.preminger wrote:I osloboditi najveci dio BIH i dio Hrvatske oko Korenice. Nismo svi mogli biti pod sarajevskim i inim dimijama, te trgovati teritorijem.insomnia78 wrote:Pa imaju Babu
Cojstvo i junastvo