Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nera18 wrote:minchun, misli na ovu za problematicnu kozu, pogledaj ipak sastav prvo
nisam skontala...
ma kad uvijek u letu pisem, ovaj iz avona je iz kolekcije za problematicnu kozu, dosta je agresivan pa mi se cini da mozda u sastavu ima nesto sem kiseline koju trebas, nemam ga a nisam kopala po netu i provjeravala...
aaaaaaaaaa, ok.
ne treba meni nista jako. samo za odrzavanje.
hvala ti.
p.s. konacno sam onaj skin enhancer od K.A. koristila sa mokrom cetkicom...10 puta bolje.
Jel neko probao/koristi ovaj Artdeco rich treatment foundation? Vidjeh sad da je u CM-u na akciji 14, 70 KM i da, podloga za sjenu je isto na akciji 7, 75 KM
w.pooh wrote:Jel neko probao/koristi ovaj Artdeco rich treatment foundation? Vidjeh sad da je u CM-u na akciji 14, 70 KM i da, podloga za sjenu je isto na akciji 7, 75 KM
ODLIČAN! JA sam ga kupila kad je bila 50% akcija i tek je neki dan došao na red i oduševio me. Čak nije bilo moje nijanse pa sam uzela jednu tamniju, ali se skroz utopi na lice. Odlično se stapa, prekriva i lagan je. Bockalicom ga stavljam
delirium.sa wrote: ODLIČAN! JA sam ga kupila kad je bila 50% akcija i tek je neki dan došao na red i oduševio me. Čak nije bilo moje nijanse pa sam uzela jednu tamniju, ali se skroz utopi na lice. Odlično se stapa, prekriva i lagan je. Bockalicom ga stavljam
A za kakvu je kožu taj? Po recenzijama sam čitala da je za suhu i normalnu kožu, pa su se javljale i neke sa masnijom T-zonom i kunu se u njega.. Pa onda, jedne kažu lagan, druge da je zimski.. Tako da sam zbunjena
I gdje se ima nabaviti ta bockalica?
Ja imam suhu do normalnu, tako da ne znam za masnu kožu Meni je lagan, ali opet prekriva odlično (uzmite u obzir to da nemam velikih nepravilnosti na koži). A bockaloicu imam neku sa ebaya koja se više raspada i linja, skupljam za sigmu ili real tehnik
Digla_da_kreci wrote:Vjerujem da je dobra, nisam je probala ali me privlaci kupiti istoimeni serum, moram prvo tester zbaviti da vidim hoce li ga moje lice zavoljeti
nabavi negdje i visionnaire, odlican je... nadam se da ce ti lice prihvatiti... ja vec neko vrijeme samo lancome koristim i prezadovoljna sam
koristila sam prije shiseido bio performance al obaj je definitvno bolji, a cijene su tu negdje...
Mislis na onaj u plavoj boci, to je kao za neke nepravilnosti, bore i slicno?
Ja serume inace uzimam za dodatnu hidrataciju i njegu i za sada mi takvi odgovaraju.
Dobar je Lancome, izdvojila bih bi-facil za skidanje sminke s ociju, savrsenstvo