Ako nece preko LAN1, probaj LAN4.
Moju web tv oni aktiviraju. Bar su meni aktivirali pola sata nakon sto je monter obavio svoje( full S paket)
Moderator: Benq
Ako nece preko LAN1, probaj LAN4.
Hajdemo jedno po jedno.
Pa tjeraju korisnike da pređu na postpaid. Tamo ne uzimaju 1 KM. I ne samo oni nego svi.
Idioti su svakako, ali udružili se svi i deru. Ne može im niko ništa. Kao sa poštom što uzimaju 1,80 za svaku pošiljku iz inostranstva. Ljudi se žalili, inspekcija, pritužbe međunarodnoj poštanskoj uniji, ali ništa. Tako i ovo.
Hvala svima na pomoći ,izgleda da je problem do kabla ,i do onih koji prebacuju pakete.Prvo monteri u Mostaru su veoma loši tako da sam uputio zahtjev da mi ponovo pošalju druge da mi ovo sve podese i da postojeći kabal (žični za kompjuter)koji je ostao od telemah usluge zamjene svojim i da mi sve lijepo podese,ostave pin i ostale šifre koje se koriste.Ima Telekom dosta profesionalnih radnika i onih koji žele pomoći i hvala im ovim putem ali montere treba mjenjati,Srečom imamo i klix portal i ljude koji žele i pomognu svojim savjetima.Pozdrav i hvala.zippoo87 wrote: ↑28/12/2022 21:44Hajdemo jedno po jedno.
Prvo da ustanovimo je li problem u tvom racunaru ili u konfiguraciji modema od BHTa
Rekao si da ti je opticki internet uveden,pa onda hajde uradi ovako
ukucaj u browser ovu adresu http://192.168.1.1/ i uloguj se sa "user" "user" korisnik i sifra.
Onda idi na Device info-->Network info i tu imas graficki pregled routera ,pregledaj imas li IP adresu dodanu pored LAN1
Nadam se da ti je Innbox router.
Provjeri i kablo kojim se povezujes sa routerom i desktopom.
Ako nista ne upali,nazovi 1444 i zahtjevaj da ti oni provjere je li konfigurisan ispravno LAN1 i da ti resetuju postavke.
Ja koristim 2 godine evo opticki internet i nisam imao nijedan problem ili intervenciju do sada.
Kada se to sve fino nastima i sredi,biti ces i ti zadovoljan.
Uloguj se na https://moj.bhtelecom.ba/ i tu mozes sve sebi stimati,aktivirati dodatne usluge kao i moja web tv...malo ce ti na pocetku biti konfuzan portal ali kada skontas,onda je lako sve...snimis sebi bookmarks i odmah ti otvara sto trebas,bez lutanja.
Sve potrebne sifre,pinove,username imas na ugovoru a kasnije mozes mijenjati po zelji sifru.
I baš zato iduće godine ide povećanje za barem još jednu markicu na 2 markice ukupno... mislim kad su već vidjeli da ovce (opet) samo nešta bleje i kmechaju ALI uredno plaćaju i ne dižu nikakvu frku... ma samo šišaj, dok je ovaca biĆe i vune. Puna podrška!
Kome ces se zaliti? Za postu je poslato stotine i stotine prituzbi na sve moguce adrese i sta je bilo - nista!
I ovaj kanal superstar 2 i premier league, stalno crno
Kakav je kabal od telemaha i kakav je taj od BH T koji trazis da ti zamjene?sredzovic wrote: ↑29/12/2022 10:33
Hvala svima na pomoći ,izgleda da je problem do kabla ,i do onih koji prebacuju pakete.Prvo monteri u Mostaru su veoma loši tako da sam uputio zahtjev da mi ponovo pošalju druge da mi ovo sve podese i da postojeći kabal (žični za kompjuter)koji je ostao od telemah usluge zamjene svojim i da mi sve lijepo podese,ostave pin i ostale šifre koje se koriste.Ima Telekom dosta profesionalnih radnika i onih koji žele pomoći i hvala im ovim putem ali montere treba mjenjati,Srečom imamo i klix portal i ljude koji žele i pomognu svojim savjetima.Pozdrav i hvala.
Pozdrav,Pošto je modem u prizemlju a kompjuter na spratu radnici Telemacha su proveli onaj obični kabal tanki do kompjutera(davno je to bilo) i kada su montere BH telekoma montirali taj su kabal spojili sa kompjuterom i modemom.ing-ecc wrote: ↑30/12/2022 14:17Kakav je kabal od telemaha i kakav je taj od BH T koji trazis da ti zamjene?sredzovic wrote: ↑29/12/2022 10:33
Hvala svima na pomoći ,izgleda da je problem do kabla ,i do onih koji prebacuju pakete.Prvo monteri u Mostaru su veoma loši tako da sam uputio zahtjev da mi ponovo pošalju druge da mi ovo sve podese i da postojeći kabal (žični za kompjuter)koji je ostao od telemah usluge zamjene svojim i da mi sve lijepo podese,ostave pin i ostale šifre koje se koriste.Ima Telekom dosta profesionalnih radnika i onih koji žele pomoći i hvala im ovim putem ali montere treba mjenjati,Srečom imamo i klix portal i ljude koji žele i pomognu svojim savjetima.Pozdrav i hvala.
Novogodišnji dar: Domaće serije i filmovi na Moja TV
BH Telecom ove godine svojim Moja TV korisnicima poklanja vrhunske domaće serijske i filmske sadržaje
Od 31. decembra do 2. januara u Moja TV videoteci bit će dostupni:
Serija “Tender” prva epizoda premijerno
Serija “Kotlina” 5 epizoda
Serija “Na rubu pameti” 6 epizoda
Film Pjera Žalice “Praznik rada”
Film Danisa Tanovića “Deset u pola”
Praznici su idealni za druženje sa porodicom i prijateljima, a ljepši su uz dobar i zabavan TV sadržaj.
Uživajte u novogodišnjim praznicima!