Martin Škrtel izjavio je slovačkim medijima da je ponuda produljenja ugovora koju mu je Liverpool ponudio neprihvatljiva.
30-godišnjak ima još jednu godinu na trenutnom ugovoru, rekao je: "Mislim da se ugovori poput ovoga nude igračima puno starijima od mene i onima koji imaju nekakvih problema sa zdravljem. Imam još godinu dana ugovora i ima nekakvih špekulacija o interesu drugih klubova. Vidjet ćemo što će se dogoditi."
Ako on ode ovo će biti velika sramota za klub. Onda ne samo da bi trebao Rodgers otići već sva komplet američka đubrad iz kluba i sve što ima veze sa klubom...Aggera sam jedva progutao, Gerrarda još nisam progutao još uvijek ne mogu da vjerujem da je on završio priču u LFC-u a ako još Martin ode ja idem u Boston i u Delaware gdje im je i sjedište da se obračunam sa Henryem i Wernerom i čitavim FSG-om pu jebem vam mrtve pa čuj dati Amerikancu da bude vlasnik fudbalskog kluba i to iz Engleske
Gazetta dello sport:
Nakon što su odbili prve dvije ponude Liverpoola (10 i 18).000.000 € za Matea Kovačića, Inter teško da će odbiti i treću vrijednu 21.000.000 €
Pare nisu problem, pare ćemo bespotrebno bacat do mile volje